Home / MilitaryCupid – Kosten, Review en Ervaringen
MilitaryCupid logo

MilitaryCupid - Kosten, Review en Ervaringen

Wie samen is met iemand die in het leger werkt, ziet er waarschijnlijk niet zoveel voordelen in. Vooral als je man of vrouw vaak op missie in het buitenland moet gaan, worden het heel lange nachten alleen. Daarom gebeurt het steeds vaker dat militairen moeite hebben met het vinden van hun soulmate. Veel mensen vinden er namelijk niets aan om vaak voor een lange periode gescheiden te zijn van hun geliefde. Als die geliefde dan nog eens op een gevaarlijke missie moet vertrekken, is het steeds weer bang afwachten tot hij of zij weer veilig thuiskomt. Toch zijn ze nodig en hebben onze militairen ook liefde nodig. Daarom startte Cupid Media met het aanbieden van online dating voor militairen. Wie zich inschrijft, weet dus aan welke missie hij of zij begint.

MilitaryCupid
2.9
Beoordeling 2.9

Vooral gericht op Amerikanen

Hoewel Military Cupid toegankelijk is voor iedereen ter wereld, merk je dat de site zich vooral richt op Amerikanen. Daarom is de site ook beschikbaar in het Engels en het Spaans. Er wonen namelijk ook heel veel Spaanstaligen in de Verenigde Staten. Als we verder kijken naar de opbouw van de website, zien we dat deze datingsite zich niet enkel richt op daten. Zo zie je ook dat je gewoon pennenvrienden kunt worden met een militair. Je kunt je wel voorstellen als je duizenden kilometer van huis bent, het wel leuk is om een ouderwetse brief te ontvangen. Al kan dat tegenwoordig ook meestal al online gaan. Je kunt ook gewoon kiezen om te chatten met een militair of om gewoon vrienden te worden met een militair.

Verliefd worden op een militair

Ben je echter op zoek naar een militair om jouw levenspartner te worden? Dan kun je ook heel gericht gaan zoeken. Zoek bijvoorbeeld op Military men of women, Marine dating of Navy dating. Als je heel gericht gaat zoeken, is het meestal omdat je zelf militair bent en je iemand wilt zoeken die jouw beroep ook helemaal snapt. Voor een gewone burger is het niet altijd even makkelijk om het leven van een militair te doorgronden. Meestal mag de militair thuis ook niet te veel vertellen over een missie, waardoor er een grotere afstand is. Hoe dan ook, via Military Cupid vind je vast het potje dat op jouw dekseltje past. Je inschrijven kan helemaal gratis en je kunt zelfs gebruik maken van jouw profiel op Facebook om een profiel op Military Cupid aan te maken.

Helemaal gratis en betrouwbaar?

Cupid Media is een grote naam binnen de wereld der datingsites en mag je dus vertrouwen. Daar zijn de vele succesverhalen ook een bewijs van. Ook kun je in je eigen omgeving wat navraag doen. Wie weet ken je wel iemand die ervaring heeft met Military Cupid. Zoals gezegd is een lidmaatschap gratis, maar als je extra features aan je profiel wilt toevoegen, dien je hiervoor wel te betalen. Deze prijzen worden niet vrijgegegeven alvorens je een lid bent. Dit gemis aan transparantie is helaas een nadeel.

MilitaryCupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MilitaryCupid.com?

Het goedkoopste MilitaryCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MilitaryCupid.com?

  • Soeciaal voor het daten van militairen
  • Niet voor iedereen geschikt
  • 2.8
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2.9
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore

  MilitaryCupid FAQ

  Hoe kan ik MilitaryCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MilitaryCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MilitaryCupid.com account.

  MilitaryCupid opzeggen

  MilitaryCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MilitaryCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op MilitaryCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MilitaryCupid!

  Laats bijgewerkt: 13 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *