Home / Vind jouw match op beroepsgerichte datingsites! / MilitaryCupid: Dé datingsite voor militaire singles?
MilitaryCupid logo

MilitaryCupid: Dé datingsite voor militaire singles?

MilitaryCupid is een online datingplatform dat speciaal is ontworpen voor militairen die op zoek zijn naar liefde en verbinding. Het platform is opgericht door Cupid Media en biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor militairen om andere singles te ontmoeten. Als je op zoek bent naar een partner die begrijpt wat het betekent om in het leger te dienen, dan is MilitaryCupid de perfecte datingsite voor jou. In deze review bespreken we de kosten, functies en gebruikerservaringen van MilitaryCupid, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je je inschrijft. Lees verder om erachter te komen of MilitaryCupid de juiste keuze is voor jouw zoektocht naar liefde en romantiek als militair.

MilitaryCupid
3.6
Beoordeling 3.6

Op zoek naar de soulmate van een militair: online dating voor soldaten

Wie samen is met iemand die in het leger werkt, ziet er waarschijnlijk niet zoveel voordelen in. Vooral als je man of vrouw vaak op missie in het buitenland moet gaan, worden het heel lange nachten alleen. Daarom gebeurt het steeds vaker dat militairen moeite hebben met het vinden van hun soulmate. Veel mensen vinden er namelijk niets aan om vaak voor een lange periode gescheiden te zijn van hun geliefde. Als die geliefde dan nog eens op een gevaarlijke missie moet vertrekken, is het steeds weer bang afwachten tot hij of zij weer veilig thuiskomt. Toch zijn ze nodig en hebben onze militairen ook liefde nodig. Daarom startte Cupid Media met het aanbieden van online dating voor militairen. Wie zich inschrijft, weet dus aan welke missie hij of zij begint.

YouTube player

Vooral gericht op Amerikanen

Hoewel Military Cupid toegankelijk is voor iedereen ter wereld, merk je dat de site zich vooral richt op Amerikanen. Daarom is de site ook beschikbaar in het Engels en het Spaans. Er wonen namelijk ook heel veel Spaanstaligen in de Verenigde Staten. Als we verder kijken naar de opbouw van de website, zien we dat deze datingsite zich niet enkel richt op daten. Zo zie je ook dat je gewoon pennenvrienden kunt worden met een militair. Je kunt je wel voorstellen als je duizenden kilometer van huis bent, het wel leuk is om een ouderwetse brief te ontvangen. Al kan dat tegenwoordig ook meestal al online gaan. Je kunt ook gewoon kiezen om te chatten met een militair of om gewoon vrienden te worden met een militair.

Verliefd worden op een militair

Ben je echter op zoek naar een militair om jouw levenspartner te worden? Dan kun je ook heel gericht gaan zoeken. Zoek bijvoorbeeld op Military men of women, Marine dating of Navy dating. Als je heel gericht gaat zoeken, is het meestal omdat je zelf militair bent en je iemand wilt zoeken die jouw beroep ook helemaal snapt. Voor een gewone burger is het niet altijd even makkelijk om het leven van een militair te doorgronden. Meestal mag de militair thuis ook niet te veel vertellen over een missie, waardoor er een grotere afstand is. Hoe dan ook, via Military Cupid vind je vast het potje dat op jouw dekseltje past. Je inschrijven kan helemaal gratis en je kunt zelfs gebruik maken van jouw profiel op Facebook om een profiel op Military Cupid aan te maken.

MilitaryCupid screenshot

Helemaal gratis en betrouwbaar?

Cupid Media is een grote naam binnen de wereld der datingsites en mag je dus vertrouwen. Daar zijn de vele succesverhalen ook een bewijs van. Ook kun je in je eigen omgeving wat navraag doen. Wie weet ken je wel iemand die ervaring heeft met Military Cupid. Zoals gezegd is een lidmaatschap gratis, maar als je extra features aan je profiel wilt toevoegen, dien je hiervoor wel te betalen. Deze prijzen worden niet vrijgegegeven alvorens je een lid bent. Dit gemis aan transparantie is helaas een nadeel.

Wat kost een lidmaatschap bij MilitaryCupid.com?

Het goedkoopste MilitaryCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MilitaryCupid.com?

  • Gericht op militairen en mensen die geïnteresseerd zijn in daten met militairen, wat het makkelijker maakt om gelijkgestemde mensen te vinden.
  • Het platform heeft mogelijk een grote gebruikersbasis van over de hele wereld, wat meer keuzemogelijkheden biedt.
  • Uitgebreide profielen kunnen helpen bij het krijgen van een goed beeld van potentiële matches.
  • De site neemt sterke maatregelen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen.
  • MilitaryCupid heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app, wat handig is voor daten onderweg.
  • De site is specifiek voor militairen en hun bewonderaars, wat het minder geschikt kan maken voor anderen.
  • Er kunnen kosten verbonden zijn aan het gebruik van premiumfuncties, wat sommige gebruikers kan afschrikken.
  • Zoals bij alle datingsites, moeten gebruikers alert zijn op mogelijke online oplichting en valse profielen.
  • Belangrijke functies zoals het berichtensysteem kunnen beperkt zijn voor gratis leden, wat de bruikbaarheid van de site kan beperken.
  • De klantenservice van de site kan traag of onvoldoende zijn, volgens sommige gebruikers.

  MilitaryCupid Review: Een veilige plek voor militairen om liefde te vinden

  In deze review hebben we MilitaryCupid grondig onderzocht en de kosten, functies en gebruikerservaringen besproken. MilitaryCupid biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor militairen om liefde en verbinding te vinden met gelijkgestemde singles. Het platform heeft een groot aantal actieve gebruikers en biedt handige functies zoals chatrooms, videochat en geavanceerd zoeken om het zoeken naar een match gemakkelijker te maken. Als je een militair bent die op zoek is naar liefde, is MilitaryCupid zeker de moeite waard om te overwegen. We raden aan om je gratis aan te melden en de site uit te proberen voordat je een betaald abonnement afsluit. Wij wensen je veel succes en geluk op je zoektocht naar de perfecte match op MilitaryCupid.

  MilitaryCupid dashboard

  • 3.5

   Populariteit

   MilitaryCupid is een populaire datingsite onder militairen en gelijkgestemde singles. Het platform biedt een veilige en betrouwbare omgeving om liefde en verbinding te vinden. Met handige functies zoals chatrooms, videochat en geavanceerd zoeken is MilitaryCupid een topkeuze voor militairen die op zoek zijn naar een soulmate.

  • 3.6

   Gebruikersgemak

   Het gebruikersgemak van MilitaryCupid is indrukwekkend. Het platform biedt handige functies zoals chatrooms, geavanceerd zoeken en videochat, waardoor het vinden van een match eenvoudig en snel verloopt. De site is gemakkelijk te navigeren en biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor militairen om liefde te vinden.

  • 3.8

   Functionaliteiten

   MilitaryCupid biedt verschillende handige functies, zoals chatrooms, videochat en geavanceerd zoeken, om het vinden van een match gemakkelijker te maken. Het platform heeft een groot aantal actieve gebruikers en biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor militairen om liefde en verbinding te vinden met gelijkgestemde singles.

  • 3.5

   Klantenservice

   MilitaryCupid biedt een uitstekende klantenservice aan haar gebruikers. Als je vragen hebt over de site of hulp nodig hebt bij het gebruik ervan, kun je altijd contact opnemen met het klantenserviceteam van MilitaryCupid. Ze staan altijd klaar om je te helpen en zullen snel en efficiënt reageren op al je vragen en opmerkingen.

  • 3.8

   Kosten

   De kosten van MilitaryCupid zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites en variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Je kunt een gratis account aanmaken om de site uit te proberen voordat je een abonnement afsluit. De betaalde abonnementen bieden echter toegang tot meer functies en mogelijkheden om contact te leggen met andere militaire singles.

  • 3.6 Goed

   Totaalscore

   MilitaryCupid is een populaire datingsite onder militairen en gelijkgestemde singles. Het biedt een veilige en betrouwbare omgeving om liefde en verbinding te vinden. Met handige functies zoals chatrooms, videochat en geavanceerd zoeken is MilitaryCupid een topkeuze voor militairen die op zoek zijn naar een soulmate. Het platform is gemakkelijk te navigeren en biedt uitstekende klantenservice. De kosten van MilitaryCupid zijn redelijk en je kunt een gratis account aanmaken voordat je een abonnement afsluit voor meer functies en mogelijkheden om contact te leggen met andere militaire singles.

  MilitaryCupid FAQ

  Hoe kan ik MilitaryCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MilitaryCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MilitaryCupid.com account.

  MilitaryCupid opzeggen

  MilitaryCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MilitaryCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op MilitaryCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MilitaryCupid!

  Wat is MilitaryCupid en wat zijn de kosten van het gebruik van deze datingsite?

  MilitaryCupid is een online datingwebsite gericht op militairen en hun bewonderaars. De kosten voor het gebruik van deze datingsite zijn afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. De prijzen variëren van € 10,98 per maand voor een Gold Lidmaatschap van 12 maanden tot € 24,98 per maand voor een Platinum Lidmaatschap van 1 maand.

  Is MilitaryCupid een veilige datingsite om te gebruiken?

  Ja, MilitaryCupid is een veilige datingsite om te gebruiken. Het platform maakt gebruik van verschillende beveiligingsfuncties, waaronder encryptie van persoonlijke gegevens en handmatige profielcontroles om oplichters en nepaccounts te vermijden. Het is echter altijd belangrijk om je eigen veiligheid te waarborgen door voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke informatie en te communiceren via de ingebouwde chatfunctie van MilitaryCupid.

  Welke functies zijn beschikbaar op MilitaryCupid?

  MilitaryCupid biedt een breed scala aan functies voor gebruikers, waaronder het bekijken van profielen, het verzenden en ontvangen van berichten, het gebruik van geavanceerde zoekfilters, en het toevoegen van leden aan je favorietenlijst. Betalende leden hebben ook toegang tot extra functies zoals live chat, vertaling van berichten, en het gebruik van anoniem browsen.

  Kan ik MilitaryCupid gebruiken op mijn mobiele apparaat?

  Ja, MilitaryCupid heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. De app biedt alle belangrijke functies van de website en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

  Kan ik mijn MilitaryCupid-lidmaatschap opzeggen als ik niet tevreden ben?

  Ja, je kunt je MilitaryCupid-lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Als je je abonnement opzegt voordat de betaalde periode is verlopen, kun je nog steeds gebruik maken van alle functies tot het einde van de betaalde periode. Om je lidmaatschap op te zeggen, moet je inloggen op je account, naar de instellingen gaan en de optie “Mijn lidmaatschap opzeggen” selecteren.

  Laats bijgewerkt: 20 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---