Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten met Militairen? Onze Top Tips voor Succes!
Daten met Militairen

Daten met Militairen? Onze Top Tips voor Succes!

Welke online datingsite?
22 juli 2023

Daten met militairen kan een spannende en unieke ervaring zijn, maar er zijn ook enkele uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen. Hoe ontmoet je militaire singles en hoe zorg je ervoor dat je een relatie met iemand in dienst succesvol kunt onderhouden? Op Welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over het daten met militairen. Ontdek waar je militaire singles kunt ontmoeten, welke dating apps het meest geschikt zijn en hoe je omgaat met de uitdagingen die een relatie met iemand in dienst met zich meebrengt. Of je nu zelf in militaire dienst bent of op zoek bent naar een relatie met een militair, bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt. Lees onze tips en adviezen en maak van jouw avontuur met militairen een succes!

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Online Militairen daten

Wanneer iemand ervoor kiest om beroepsmilitair te worden dan betekent dit vaak een avontuurlijk bestaan met veel risico’s. Je kan als militair immers worden uitgezonden naar een oorlogsgebied. Of je krijgt in je eigen land te maken met een militair conflict. Veel vrouwen vinden een relatie met een militair daarom niet zo gewenst, omdat het risico groter is dat ze er alleen voor komen te staan omdat hun partner tijdens zijn werk om het leven komt. Maar wil je daten met militairen dan kun je hiervoor ook prima op het internet terecht. Op gewone datingsites maken mensen zich vaak niet bekend als militair omdat ze niet willen provoceren. Maar er zijn ook speciale datingsites voor mensen die in het leger dienen. Een bekende datingsite die zich richt op daten met militairen is MilitaryCupid.

Je moet tegen het risico kunnen

Natuurlijk weet je dat als je gaat daten met militairen dat je de kans loopt dat je partner sneuvelt in een oorlogshandeling. Maar aan de andere kant zijn er nog tientallen beroepen die risico’s met zich meebrengen. Een schilder kan van een ladder vallen, een vrachtwagenchauffeur kan een ongeluk krijgen. Maar ook als je een partner kiest met een totaal ongevaarlijk beroep kan er iets gebeuren waardoor hij of zij jong overlijdt. Kortom: Zekerheid heb je nooit. Desondanks zijn veel mensen huivering voor het aangaan van een relatie met een militair. Want het risico is toch wel wat groter dan gemiddeld. Maar ook mensen die voor dit beroep hebben gekozen willen vaak wel een partner om eventueel een gezin mee te stichten.

liefde militair

Gelukkig worden met een militair

Misschien vraag je je af of je wel gelukkig kunt worden met een militair. Als hij of zij vaak op missie gaat bene je soms langere periodes alleen. Maar aan de andere kant zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om contact te houden. Zelfs in de meest afgelegen gebieden werken mobiele telefoons en internet en zo kun je toch geregeld met elkaar praten of in ieder geval berichten uitwisselen. En een bijkomend voordeel is dat een militair doorgaans vroeger met pensioen gaat dan andere beroepsgroepen. Dus als ook jij dan kunt stoppen met werken kunnen jullie des te langer genieten van jullie leven samen om leuke dingen te doen. Verre reizen maken en genieten van het leven, het is dan allemaal mogelijk.

De communicatie met een militair

Houd er rekening mee als je gaat daten met militairen dat zij vaak over missies niet veel mogen vertellen. Vaak is er geheimhoudingsplicht over bepaalde zaken, ook tegen de partner. Dus als je geliefde niet wil vertellen wat hij precies gaat doen op missie dan kan dat goed zijn omdat hij of zij dit niet mag vertellen. En niet omdat er dingen worden achtergehouden. Ook kan een militair te maken krijgen met heftige gebeurtenissen tijdens zijn of haar werk. Dit kan leiden tot psychische problemen die soms blijvend zijn. Ook dit is iets om over na te denken voordat je je zonder meer in een relatie met een militair stort. Maar als je valt voor iemand in uniform dan is een militair natuurlijk een prima keuze, zeker als hij of zij een aantal keren promotie heeft gemaakt.

Wat is militair daten?

Militair daten verwijst naar het daten van iemand die werkzaam is in het leger of de militaire dienst. Dit kan betekenen dat je gaat daten met iemand die momenteel actief dienst doet, of met iemand die in het verleden in de militaire dienst heeft gewerkt. Het daten van iemand in de militaire dienst kan bepaalde uitdagingen met zich meebrengen, zoals lange afwezigheid vanwege oefeningen of uitzendingen en het aanpassen aan het leven als militaire partner. Het is belangrijk om rekening te houden met deze uitdagingen en om open en eerlijk te communiceren met je partner over hoe je hiermee omgaat.

militair daten

Waar ontmoet je militaire alleenstaanden?

Het is belangrijk om te onthouden dat het ontmoeten van militaire alleenstaanden net zo moeilijk of gemakkelijk kan zijn als het ontmoeten van andere alleenstaanden, en dat het tijd en inspanning kan vergen om een geschikte match te vinden. Er zijn verschillende manieren om militaire alleenstaanden te ontmoeten:

 • Via militaire sociale mediagroepen: Er zijn verschillende sociale mediagroepen voor militaire leden en hun familieleden waar je andere militaire alleenstaanden kunt ontmoeten.
 • Via militaire datingsites: Er zijn specifieke datingsites voor militaire leden waar je andere militaire alleenstaanden kunt ontmoeten die op zoek zijn naar liefde en relaties.
 • Via militaire evenementen: Er zijn vaak evenementen voor militaire leden en hun familieleden, zoals vaardigheidswedstrijden of veteranendagen, waar je andere militaire alleenstaanden kunt ontmoeten.
 • Via vrienden en familie: Vraag aan vrienden en familie of ze militaire alleenstaanden kennen die je kunt ontmoeten.
 • Via lokale militaire basis: Als je in de buurt woont van een militaire basis, kun je misschien militaire alleenstaanden ontmoeten door te vragen naar activiteiten of groepen op de basis.

Tips voor succesvol daten met militairen

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe het is om te daten met militairen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Of je nu zelf militair bent of juist op zoek bent naar een militaire partner, het is belangrijk om te weten wat je kunt verwachten en hoe je een succesvolle relatie kunt opbouwen. Wil je meer weten over online dating, relaties en tips om jouw profiel te optimaliseren? Neem dan een kijkje op onze website Welkeonlinedatingsite.nl. Hier vind je tal van artikelen en reviews over verschillende datingsites en handige tips om jouw online dating avontuur tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date, wij helpen je graag op weg. Veel succes en plezier met daten!

7 reacties op “Daten met Militairen? Onze Top Tips voor Succes!”

 1. iris schreef:

  weet iemand of er een Nederlandse militaire datingsite bestaat??

 2. Simone schreef:

  Bestaan er helemaal geen datingsites voor nederlandse militairen?

 3. Astrid schreef:

  Jammer dat er geen speciale dating site voor Nederlandse militairen is. Zal best behoefte aan zijn…Maar iig bedankt voor de tips

 4. MGTOW schreef:

  zowel mannen als vrouwen die contact zoeken vanuit het buitenland zijn scammers of golddiggers

 5. charlotte temminck schreef:

  P.S: Houdt rekening met ,meestal,enorme tijdsverschillen! In The States is het 6 uur vroeger.Zit je militair in Korea of Japan,7 uur later.Ga niet zitten nachtbraken want de meesten zijn oplichters.(scammers)T gaat ten kostte van je nodige nachtrust. In Syrie en Afghanistan is het 2,5 uur later.Ik ben jullie voorgegaan en zoek een nederlandse militair.op missie verblijven zij,als marinier,in Mali of Afghanistan.met de Marine heb ik geen ervaring mee,ben er niet naar op zoek,persoonlijk.

 6. charlotte temminck schreef:

  P.S: Houdt rekening met ,meestal,enorme tijdsverschillen! In The States is het 6 uur vroeger.Zit je militair in Korea of Japan,7 uur later.Ga niet zitten nachtbraken want de meesten zijn oplichters.(scammers)T gaat ten kostte van je nodige nachtrust. In Syrie en Afghanistan is het 2,5 uur later.Ik ben jullie voorgegaan en zoek een nederlandse militair.op missie verblijven zij,als marinier,in Mali of Afghanistan.met de Marine heb ik geen ervaring mee,ben er niet naar op zoek,persoonlijk.

 7. charlotte temminck schreef:

  Ik ben,nederlandse vrouw van 54 ,sinds eind april ’18 lid van MilitaryCupid.com. Eerlijk gezegd een tegenvaller. De meesten zijn Amerikaanse militairen.Al of niet in dienst kreeg ik vaak de reactie;je woont te ver.Bijna elke dag een oplichter,veelal uit Ghana en Nigheria.Zgn.een militair online maar als ze al direct verliefd op je worden,kijk dan maar uit.In eerste instantie voel je je gevleid maar snel vragen ze je hun vliegticket te betalen.Of;ik sta er alleen voor met mijn kind.Uiteindelijk heb ik contact met 2 veteranen en 1 marinier in Syrie.Mijn lidmaatschap loopt binnenkort af en zoek ik een andere site.Persoonlijk heb ik geen geld om te emigreren want een Amerikaan wil graag na diensttijd terug naar zijn land.Hun salaris is tamelijk laag en kan het voor jou niet ophoesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---