Home / MijnHeteContacten – Kosten, Review en Ervaringen
MijnHeteContacten logo

MijnHeteContacten - Kosten, Review en Ervaringen

Via de website van Mijn Hete Contacten kun je online in contact komen met dames die wel zin hebben in een avontuurtje. De website is vooral bedoeld als entertainment. Als je op zoek bent naar een date, en zeker als je een vaste relatie wilt is Mijn Hete Contacten niet echt aan te raden. Deze website is vooral bedoeld als erotisch tijdverdrijf voor personen boven de 18 jaar. Je kunt via deze website gemakkelijk contacten leggen met de dames die een profiel hebben aangemaakt. Je kunt uitgebreid in de profielen zoeken zodra je een gratis account hebt aangemaakt.

MijnHeteContacten
1 Ervaring
2.2
Beoordeling 2.2

Berichten versturen naar een leuke dame

Zodra je account online staat kun je starten met het versturen van berichten. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Je moet hier zogenaamde credits voor inzetten. Je kunt een credit kopen met een sms dienst op je smartphone, maar je kunt ook bundels met credits kopen die je betaalt met je creditcard of via iDeal. Een bundel is altijd goedkoper, hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. De beschrijving van de betaling op je rekeningoverzicht zal altijd neutraal zijn en is niet herleidbaar naar de website. Met je credits kun je een bericht sturen naar een member. Voor het ontvangen van berichten zijn geen credits benodigd.

Fysieke contacten

In de algemene voorwaarden van Mijn Hete Contacten staat nadrukkelijk vermeld dat deze website fictieve profielen bevat. Dit betekent dat je met deze dames geen date kunt afspreken, fysiek contact is niet mogelijk. De desbetreffende profielen worden beheerd door moderators. Je herkent deze profielen vrij eenvoudig omdat je op ieder moment van de dag of nacht binnen enkele minuten antwoord krijgt. Niemand is 24/7 online, dus als je altijd vrijwel direct een antwoord op een bericht krijgt dan weet je dat je te maken hebt met een fictief profiel. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn als je je realiseert dat dit contact alleen is bedoeld als erotisch online contact. Als je graag een echte date wilt dan kun je zoeken naar een dame die wel fysiek bestaat, maar het merendeel van de profielen op deze website is fictief.

Wat kan ik verwachten van deze datingsite?

Mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of die een affaire o onenightstand willen zullen niet snel aan hun trekken komen bij Mijn Hete Contacten. Maar als je niet echt vreemd wilt gaan of geen relatie zoekt, dan is deze vorm van contact via internet misschien wel wat voor jou. Je kunt op deze manier een spannende chat hebben met een voor jou onbekende dame. Dit kan je eigen relatie natuurlijk ook een boost geven. Als je niet echt op zoek bent naar een fysieke relatie dan kun je via deze website prima aan je trekken komen.

MijnHeteContacten screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Mijnhetecontacten.nl?

 • Een account aanmaken is gratis
 • Je kunt na aanmelding zoeken in de uitgebreide database
 • De kosten van credits voor het versturen van berichten worden niet op de website vermeld tenzij je bent ingelogd
 • De website maakt op redelijk grote schaal gebruik van fictieve profielen waarmee geen fysiek contact mogelijk is
 • 3
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2.2 Gemiddeld
  Totaalscore

MijnHeteContacten FAQ

Hoe kan ik MijnHeteContacten opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MijnHeteContacten? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Mijn Hete Contacten account.

MijnHeteContacten opzeggen

MijnHeteContacten.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtmarkt en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van MijnHeteContacten!

 

Laats bijgewerkt: 19 november 2021

Eén reactie op “MijnHeteContacten – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Rob Rob schreef:

  Noch nooit zo’n waardeloze site mee gemaakt ,hoop dat ieder die van plan is de review leest dat het hier gaat om pure oplichting van goedwillige bezoekers , het enige wat je hier krijgt is Nep profielen en je woord ter woord gestaan door medewerker van de site, jammer en stom te veel geld aan credits te hebben uitgegeven 350.00 euro , beter geweest dit over te maken naar giro 5125 rode kruis dan steun je nog een goed doel die hier ver te zoeken is, hopelijk zijn er mensen die aangiften doen van deze oplichters praktijken en schaam je er niet voor want is heel normaal op een site te zijn voor je plezier,en alleen niet deze, advies probeer Novamora,nl daar krijg je waar voor je geld,en wordt je niet eindeloos aan het lijntje gehouden, op dat deze info geholpen heeft GEEN gebruik te maken van MIJN HETENCONTACTEN, nogmaals is OPLICHTING.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *