Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Lees de Ervaringen van Klanten van Mens & Relatie!
Mens & Relatie logo

Lees de Ervaringen van Klanten van Mens & Relatie!

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en wil je daarbij graag hulp en bemiddeling? Dan is Mens-en-relatie.nl wellicht iets voor jou! Op deze datingsite kun je een consulent vinden die je kan helpen bij het vinden van een geschikte partner. Door je postcode in te voeren kun je een consulent vinden bij jou in de buurt. Mens-en-relatie.nl is al sinds 1984 actief als bemiddelaar en heeft inmiddels veel ervaring in het matchen van mensen die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Maar wat zijn precies de kosten en ervaringen van Mens-en-relatie.nl? Lees onze review en ontdek of deze datingsite iets voor jou is.

Mens & Relatie
5 Ervaringen
3.1
Beoordeling 3.1

Vind een consulent bij jou in de buurt op Mens-en-relatie.nl

Ben je op zoek naar een relatie? Zorg er dan nu voor dat je daarvoor hulp/bemiddeling gaat zoeken. Dit kan bij Mens-en-relatie.nl. Je kunt in je eigen regio een consulent vinden op de website als je je postcode in gaat voeren, ideaal als je dichtbij hulp hebt! Het is fijn om weer positief vooruit te kunnen kijken en een leven te kunnen delen met iemand. Daar kijk je wellicht al een langere tijd naar uit en dat kan nu dankzij Mens-en-relatie.nl werkelijkheid worden.

Relatiebemiddeling Mens en Relatie

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste partner te vinden. We hebben een druk leven en het lijkt vaak dat we geen tijd hebben om op zoek te gaan. Maar het kan ook zijn dat je niet op de juiste plek zoekt, of er niet op de juiste manier mee bezig bent. Maar je wil ook niet alleen blijven en je wil wel de juiste partner vinden. Gelukkig kun je nu hulp krijgen van Mens-en-relatie.nl. Je kunt hier nieuwe mensen leren kennen en dan kun je ook na je eerste contact weer een leuke vervolgdate plannen.

Wordt de Volgende Succesvolle Match

Dankzij Mens-en-relatie.nl gaat je leven weer ( meer) kleur krijgen en ga je de zin van het leven weer ontdekken. Drie op de vier mensen die in staan geschreven bij dit bureau, vinden binnen een jaar een duurzame relatie. Misschien ben jij daar ook wel naar op zoek en is dat je uiteindelijke doel. Schrijf je dan vandaag nog in, zodat dit bureau voor jou kan bemiddelen!

Voordelen Mens-en-relatie.nl

Het voordeel dat je gaat ervaren bij Mens-en-relatie.nl is dat ze zorgvuldig is en zich optimaal inzet. Het is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat geeft ze dus ook enigszins verplichtingen. Er wordt uit gegaan van uiterst zorgvuldig te werk gaan en ze zet zich daar dan ook optimaal voor in. Je kunt hier een duurzame relatie krijgen en dat kan natuurlijk niet zomaar! Door een zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ongeveer 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner en dat is toch ook fijn om te weten?

Ervaar Succesvol en Veilig Daten: Het Single Keurmerk

Je kunt bij dit bemiddelingsbureau dus met succes daten. De mensen waar je mee te maken krijgt, zijn de mensen waar je naar op zoek bent. Je wil niet meer alleen zijn en je wil graag je leven met iemand delen, dit kan nu. Daarom is het goed om zelf de voordelen van Mens-en-relatie.nl te ontdekken. Ze heeft ook een single keurmerk en daarbij staat wederzijds vertrouwen centraal. Mens & Relatie is erkend door de Branchestichting Singles Keurmerk. Discreet te werk gaan wordt jou gegarandeerd! Veilig daten en succesvol daten, daar kies jij toch ook voor?

Mens & Relatie screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Mens & Relatie?

Kijk voor actuele prijzen op mens-en-relatie.nl.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Mens-en-relatie.nl?

  • Persoonlijke begeleiding en professionele hulp bij het vinden van een serieuze relatie
  • Hoog slagingspercentage
  • Gemakkelijk te gebruiken website
  • Uitstekende klantenservice
  • Geen ongewenste berichten van andere gebruikers
  • Geen oppervlakkige matches, alleen serieuze relaties
  • Hogere kosten dan sommige andere datingsites
  • Beperkt aantal functies, geen uitgebreide zoekopties of chatfuncties
  • Minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar casual dating of flirten
  • Beperkt aantal matches per maand

  Vind jouw ideale partner met Mens-en-relatie.nl’s professionele hulp

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare en persoonlijke benadering in het vinden van een serieuze relatie, dan is Mens-en-relatie.nl wellicht de datingsite voor jou. De consulenten van deze datingsite staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale partner. Dankzij de jarenlange ervaring en persoonlijke benadering weet Mens-en-relatie.nl een hoog slagingspercentage te behalen. De kosten van deze datingsite zijn weliswaar hoger dan die van sommige andere datingsites, maar de persoonlijke begeleiding en het hoge slagingspercentage maken Mens-en-relatie.nl een waardevolle investering. Lees onze review en ontdek of Mens-en-relatie.nl de datingsite is die bij jou past.

  • 3.2

   Populariteit

   Mens-en-relatie.nl heeft een solide reputatie opgebouwd dankzij de persoonlijke benadering en professionele hulp bij het vinden van een serieuze relatie. Dit is een datingsite die bekend staat om zijn hoge slagingspercentage en betrouwbaarheid.

  • 3.2

   Gebruikersgemak

   Het registratieproces bij Mens-en-relatie.nl is eenvoudig en snel. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en te communiceren met de consulenten.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Mens-en-relatie.nl biedt persoonlijke begeleiding en advies om je te helpen bij het vinden van een serieuze relatie. Dit is een datingsite die zich richt op kwaliteit en niet op kwantiteit. Er zijn geen uitgebreide zoekopties of chatfuncties, maar wel persoonlijk contact met een consulent die je begeleidt bij het vinden van de juiste match.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Mens-en-relatie.nl is uitstekend. De consulenten zijn gemakkelijk te bereiken en staan ​​klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze bieden persoonlijke begeleiding en advies om je te helpen bij het vinden van de ideale partner.

  • 3

   Kosten

   Mens-en-relatie.nl is een datingsite die zich richt op persoonlijke begeleiding en professionele hulp bij het vinden van een serieuze relatie. Dit heeft zijn prijs, want de kosten van deze datingsite zijn hoger dan die van andere datingsites. De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen dienst en de duur van de afspraak.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Mens-en-relatie.nl is een betrouwbare datingsite met een hoog slagingspercentage en persoonlijke begeleiding. Hoewel de kosten hoger zijn dan die van andere datingsites, is het de investering waard als je op zoek bent naar een serieuze relatie. De website is gemakkelijk te gebruiken en de klantenservice is uitstekend. Kortom, Mens-en-relatie.nl is een goede keuze als je serieus op zoek bent naar liefde en professionele hulp wilt bij het vinden van de ideale partner.

  Veelgestelde vragen Mens & Relatie

  Wat zijn de kosten van Mens & Relatie?

  De kosten voor het gebruik van Mens & Relatie zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, met prijzen variërend van € 875,- tot € 4.295,-. Meer informatie over de kosten en de verschillende abonnementen vindt u op de website van Mens & Relatie.

  Hoe werkt Mens & Relatie?

  Mens & Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op persoonlijke bemiddeling. Na aanmelding wordt er een intakegesprek gepland met een consulent. Op basis van dit gesprek wordt er gekeken naar de wensen en persoonlijkheid van de klant. Vervolgens gaat de consulent op zoek naar een geschikte match. Als er een match is gevonden, wordt er een ontmoeting geregeld.

  Hoe kan ik me aanmelden bij Mens & Relatie?

  U kunt zich aanmelden bij Mens & Relatie door het aanmeldformulier op hun website in te vullen. Na het invullen van het formulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor het plannen van een intakegesprek.

  Wat zijn de ervaringen van klanten met Mens & Relatie?

  De ervaringen van klanten met Mens & Relatie zijn over het algemeen positief. Veel klanten zijn tevreden met de persoonlijke bemiddeling en de hulp bij het vinden van een geschikte partner. Op de website van Mens & Relatie vindt u verschillende referenties van tevreden klanten.

  Is Mens & Relatie geschikt voor iedereen die op zoek is naar een partner?

  Mens & Relatie is geschikt voor mensen die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie. Het relatiebemiddelingsbureau richt zich op persoonlijke bemiddeling en werkt met een uitgebreide intakeprocedure om de wensen en persoonlijkheid van de klant te leren kennen. Mensen die op zoek zijn naar een kortstondige relatie of casual dating, zijn bij Mens & Relatie waarschijnlijk niet op hun plaats.

  Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

  5 reacties op “Lees de Ervaringen van Klanten van Mens & Relatie!”

  1. mevrouw schreef:

   de liefde krijg je in principe niet op bestelling en kun je niet regelen met een bureau, dat heb ik geleerd. ze kunnen mij nog zo geschikt vinden qua leeftijd, beroep etc maar dan hangt het nog af welke match er komt. waar ik me aan stoor is de recente reclame van mens en relatie op de radio: oh, wat een ontzettend leuke match gisteren. ja, dan date je net en lijkt alles leuk maar een langdurige relatie eruit laten komen is niet op bestelling en lukt lang niet altijd. adverteer dan ook niet alsof het iedereen lukt, dat is niet eerlijk.
   ik werd moe van al die dates en het kostte mij teveel energie, het gaat tevens niet om kwantiteit maar kwaliteit. inmiddels weet ik: liefde komt op de tijd dat het mag komen en niet op bestelling. dus een bureau werkt mijns inziens totaal niet en zal ik niet aanraden.

  2. super boer schreef:

   @yvette. over de vrouwen wie op een datingsite maar niet spreken, man man wat een drama, als man verre van die dating sites wegblijven.

  3. yvette schreef:

   Heel veel geld betaald met als resultaat een paar dates met wanhopige losers, waarvan er eentje zelfs binnen 3 maanden zijn leven wilde beëindigen. Absoluut NIET waar ik mee zou kunnen matchen.
   Dat gaven ze dan ook wel toe, met excuses om me vervolgens wéér zo’n loser op mijn dak te sturen!!!!
   Nooit doen.

  4. B. Hendriks schreef:

   Rare manier van doen, kosten die je moet betalen hangen af van leeftijd, opleiding en “andere zaken”, nog nooit zulke kolder gehoord.

  5. Antoin schreef:

   Grote oplichterij ! Veel geld laten betalen en dan niets meer horen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---