Home / Mens & Relatie – Kosten, Review en Ervaringen
Mens & Relatie logo

Mens & Relatie - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar een relatie? Zorg er dan nu voor dat je daarvoor hulp/bemiddeling gaat zoeken. Dit kan bij Mens-en-relatie.nl. Je kunt in je eigen regio een consulent vinden op de website als je je postcode in gaat voeren, ideaal als je dichtbij hulp hebt! Het is fijn om weer positief vooruit te kunnen kijken en een leven te kunnen delen met iemand. Daar kijk je wellicht al een langere tijd naar uit en dat kan nu dankzij Mens-en-relatie.nl werkelijkheid worden.

Mens & Relatie
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Relatiebemiddeling Mens en Relatie

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste partner te vinden. We hebben een druk leven en het lijkt vaak dat we geen tijd hebben om op zoek te gaan. Maar het kan ook zijn dat je niet op de juiste plek zoekt, of er niet op de juiste manier mee bezig bent. Maar je wil ook niet alleen blijven en je wil wel de juiste partner vinden. Gelukkig kun je nu hulp krijgen van Mens-en-relatie.nl. Je kunt hier nieuwe mensen leren kennen en dan kun je ook na je eerste contact weer een leuke vervolgdate plannen. Dankzij Mens-en-relatie.nl gaat je leven weer ( meer) kleur krijgen en ga je de zin van het leven weer ontdekken. Drie op de vier mensen die in staan geschreven bij dit bureau, vinden binnen een jaar een duurzame relatie. Misschien ben jij daar ook wel naar op zoek en is dat je uiteindelijke doel. Schrijf je dan vandaag nog in, zodat dit bureau voor jou kan bemiddelen!

Voordelen Mens-en-relatie.nl

Het voordeel dat je gaat ervaren bij Mens-en-relatie.nl is dat ze zorgvuldig is en zich optimaal inzet. Het is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat geeft ze dus ook enigszins verplichtingen. Er wordt uit gegaan van uiterst zorgvuldig te werk gaan en ze zet zich daar dan ook optimaal voor in. Je kunt hier een duurzame relatie krijgen en dat kan natuurlijk niet zomaar! Door een zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ongeveer 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner en dat is toch ook fijn om te weten? Je kunt bij dit bemiddelingsbureau dus met succes daten. De mensen waar je mee te maken krijgt, zijn de mensen waar je naar op zoek bent. Je wil niet meer alleen zijn en je wil graag je leven met iemand delen, dit kan nu. Daarom is het goed om zelf de voordelen van Mens-en-relatie.nl te ontdekken. Ze heeft ook een single keurmerk en daarbij staat wederzijds vertrouwen centraal. Mens & Relatie is erkend door de Branchestichting Singles Keurmerk. Discreet te werk gaan wordt jou gegarandeerd! Veilig daten en succesvol daten, daar kies jij toch ook voor?

Mens & Relatie screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Mens & Relatie?

Kijk voor actuele prijzen op mens-en-relatie.nl.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Mens-en-relatie.nl?

  • Persoonlijke benadering
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 22 februari 2022

  4 reacties op “Mens & Relatie – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for yvette yvette schreef:

   Heel veel geld betaald met als resultaat een paar dates met wanhopige losers, waarvan er eentje zelfs binnen 3 maanden zijn leven wilde beëindigen. Absoluut NIET waar ik mee zou kunnen matchen.
   Dat gaven ze dan ook wel toe, met excuses om me vervolgens wéér zo’n loser op mijn dak te sturen!!!!
   Nooit doen.

   • Avatar for super boer super boer schreef:

    @yvette. over de vrouwen wie op een datingsite maar niet spreken, man man wat een drama, als man verre van die dating sites wegblijven.

  2. Avatar for B. Hendriks B. Hendriks schreef:

   Rare manier van doen, kosten die je moet betalen hangen af van leeftijd, opleiding en “andere zaken”, nog nooit zulke kolder gehoord.

  3. Avatar for Antoin Antoin schreef:

   Grote oplichterij ! Veel geld laten betalen en dan niets meer horen!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *