Home / MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen
MatureFuck logo

MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website Maturefuck is een website voor erotisch entertainment voor volwassenen. De minimumleeftijd is dan ook 18 jaar om deze website te bezoeken. Je kunt direct een account aanmaken op de homepage. Hiervoor heb je alleen een nickname en een mailadres nodig. Je hoeft je dus niet onder je eigen naam op deze website aan te melden zodat je privacy gewaarborgd is. Je mailadres wordt ook nergens getoond, sterker nog, je mag dit ook niet in je profiel informatie vermelden, evenals je telefoonnummer. Alle contacten verlopen voornamelijk via het chatsysteem van de website. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je direct de profielen van andere members bekijken. Het aanmaken van een profiel is gratis.

MatureFuck
7 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Erotisch chatten met een mooie dame op MatureFuck.nl

De website Maturefuck heeft vooral entertainment als doel. Dit betekent dat het vooral gaat om het uitwisselen van chatberichten tussen members. Je kunt als je bent ingelogd door de profielen scrollen en als je iemand tegenkomt die je wel aanspreekt, dan kun je deze persoon een berichtje sturen. Hiervoor zijn wel credits nodig die je kunt aankopen nadat je je hebt aangemeld en bent ingelogd. Credits koop je in een bundel. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Voor het versturen van een bericht is in de meeste gevallen 1 credit nodig. Dit bericht is wel aan regels gebonden zoals een maximale lengte. Wil je een langer bericht versturen dan moet dit in delen en betaal je voor elk deel met een credit.

Alleen online contact

Maturefuck is een website die zich vooral richt op online contacten. Daarom wordt er op redelijk grote schaal gebruik gemaakt van fictieve profielen. Dit zijn profielen van dames die niet echt bestaan. Je kunt aan deze profielen wel een bericht sturen, maar de reactie die je krijgt wordt verstuurd door een medeweker van de website en niet door de dame op de foto. Dit is op zich geen bedrog, want het wordt duidelijk op de website aangegeven. Het is dus niet mogelijk om Een fysieke afspraak met deze dames te maken om de simpele reden dat ze niet echt bestaan. Het doel van de website Maturefuck is dan ook entertainment, online erotiek. Hier is op zich niets mis mee als je je maar goed realiseert waar je voor betaalt.

Echte profielen op Maturefuck?

Er kunnen natuurlijk ook echte personen zijn die zich aanmelden op de website van Maturefuck. Een fictief profiel is doorgaans gemakkelijk te herkennen. Stuur je een bericht en krijg je binnen enkele minuten antwoord en gebeurt dit meerdere keren dan is de kans groot dat het om een fictief profiel gaat. Ook is het zo dat de reacties vaak van de “dame” in kwestie vaak weer een reactie uitlokken. Een vraag wordt bijvoorbeeld beantwoord met een wedervraag, of de ander geeft aan je vraag niet goed te snappen en wil meer uitleg. Het doel is om je zo veel mogelijk berichten te laten versturen want dit zijn de inkomsten voor de website. Wil je een echte date of een echte relatie dan is het wellicht verstandiger om je bij een andere site aan te melden.

MatureFuck screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MatureFuck.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Specifiek voor de liefhebber van oudere dames
 • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • De kosten van credits kunnen oplopen
 • 2.9

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 17 april 2022

7 reacties op “MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Jan Willem Jan Willem schreef:

  Één grote fake zooi
  En om je abonnement op te zeggen moet je heel boos worden tegen de Indiase vriend van de helpdesk.
  Niet betalen!

 2. Avatar for Luoar Luoar schreef:

  Alleen maar nep. Steeds dezelfde soorten antwoorden. Je merkt aan alles dat je continue tegen dezelfde persoon zit te lullen. Wat een oplichters!

 3. Avatar for geraldo geraldo schreef:

  alles wat op die site zit is pure fake zoals de meeste dating sites maar deze slaat werkelijk alles dat dit nog mag in deze tijd het is gewoon pure oplichting.

 4. Avatar for Cindy Chalmers Cindy Chalmers schreef:

  Nep, nep, nep!!!!! Afmelden per direct!!! Koop geen credits!!!! This site is TOTAL BULLSHIT! Not even 1 star – MIN 100 STER!!!!!

 5. Avatar for kees kees schreef:

  Nep nep nep en nog eens nep bijna alle profielen staan dag en nacht online dit zegt al genoeg.

 6. Avatar for Erik Erik schreef:

  Er wordt niet “gedeeltelijk” gebruik gemaakt van nepprofielen, alle door mij bezochte profielen waren fake. Trap er gewoon niet in. Dure maar wijze les geweest voor mij

 7. Avatar for kleuwie kleuwie schreef:

  Compleet vol met nep profielen. Trap er niet in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---