Home / MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen
MatureFuck logo

MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website Maturefuck is een website voor erotisch entertainment voor volwassenen. De minimumleeftijd is dan ook 18 jaar om deze website te bezoeken. Je kunt direct een account aanmaken op de homepage. Hiervoor heb je alleen een nickname en een mailadres nodig. Je hoeft je dus niet onder je eigen naam op deze website aan te melden zodat je privacy gewaarborgd is. Je mailadres wordt ook nergens getoond, sterker nog, je mag dit ook niet in je profiel informatie vermelden, evenals je telefoonnummer. Alle contacten verlopen voornamelijk via het chatsysteem van de website. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je direct de profielen van andere members bekijken. Het aanmaken van een profiel is gratis.

MatureFuck
7 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Erotisch chatten met een mooie dame op MatureFuck.nl

De website Maturefuck heeft vooral entertainment als doel. Dit betekent dat het vooral gaat om het uitwisselen van chatberichten tussen members. Je kunt als je bent ingelogd door de profielen scrollen en als je iemand tegenkomt die je wel aanspreekt, dan kun je deze persoon een berichtje sturen. Hiervoor zijn wel credits nodig die je kunt aankopen nadat je je hebt aangemeld en bent ingelogd. Credits koop je in een bundel. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Voor het versturen van een bericht is in de meeste gevallen 1 credit nodig. Dit bericht is wel aan regels gebonden zoals een maximale lengte. Wil je een langer bericht versturen dan moet dit in delen en betaal je voor elk deel met een credit.

Alleen online contact

Maturefuck is een website die zich vooral richt op online contacten. Daarom wordt er op redelijk grote schaal gebruik gemaakt van fictieve profielen. Dit zijn profielen van dames die niet echt bestaan. Je kunt aan deze profielen wel een bericht sturen, maar de reactie die je krijgt wordt verstuurd door een medeweker van de website en niet door de dame op de foto. Dit is op zich geen bedrog, want het wordt duidelijk op de website aangegeven. Het is dus niet mogelijk om Een fysieke afspraak met deze dames te maken om de simpele reden dat ze niet echt bestaan. Het doel van de website Maturefuck is dan ook entertainment, online erotiek. Hier is op zich niets mis mee als je je maar goed realiseert waar je voor betaalt.

Echte profielen op Maturefuck?

Er kunnen natuurlijk ook echte personen zijn die zich aanmelden op de website van Maturefuck. Een fictief profiel is doorgaans gemakkelijk te herkennen. Stuur je een bericht en krijg je binnen enkele minuten antwoord en gebeurt dit meerdere keren dan is de kans groot dat het om een fictief profiel gaat. Ook is het zo dat de reacties vaak van de “dame” in kwestie vaak weer een reactie uitlokken. Een vraag wordt bijvoorbeeld beantwoord met een wedervraag, of de ander geeft aan je vraag niet goed te snappen en wil meer uitleg. Het doel is om je zo veel mogelijk berichten te laten versturen want dit zijn de inkomsten voor de website. Wil je een echte date of een echte relatie dan is het wellicht verstandiger om je bij een andere site aan te melden.

MatureFuck screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij MatureFuck.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van MatureFuck kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Seksbuddy. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MatureFuck.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Specifiek voor de liefhebber van oudere dames
  • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • De kosten van credits kunnen oplopen
  • 2.9
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  7 reacties op “MatureFuck.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jan Willem Jan Willem schreef:

   Één grote fake zooi
   En om je abonnement op te zeggen moet je heel boos worden tegen de Indiase vriend van de helpdesk.
   Niet betalen!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items