Home / MalaysianCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
MalaysianCupid.com logo

MalaysianCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Nog nooit was het aantal singles in een land zo hoog als tegenwoordig. En dat is gek, want hoe meer sociale media er zijn, hoe moeilijker het lijkt om iemand op de ouderwetse manier te ontmoeten. Hoeveel mensen ken je bijvoorbeeld die elkaar hebben ontmoet in de supermarkt, tijdens een avondje stappen of via het werk? Bitter weinig en dus wordt het steeds moeilijker om de ware liefde te vinden op amper vijf kilometer afstand. Daarom zoeken steeds meer mensen de oplossing via datingsites. En die brengen vaak grote succesverhalen voort. Zo is er ook Cupid Media, een bedrijf dat zich sinds 2000 richt op het matchen van singles. Daarvoor lanceerde het bedrijf al 35 websites die zich richten op een specifieke doelgroep. Wat dacht je bijvoorbeeld van op zoek te gaan naar de liefde in Maleisië?

MalaysianCupid.com
3.1
Beoordeling 3.1

Eenvoudig en gratis aanmelden

Als je surft naar malaysiancupid.com, kom je terecht op een duidelijke en eenvoudige homepage. Je hebt meteen de kans om je gratis in te schrijven, leest wat meer over de opzet van de datingsite en krijgt een link te zien naar enkele succesverhalen. Als je een profiel aanmaakt, merk je dat je niet te veel informatie hoeft in te vullen. Ook kun je een profiel aanmaken aan de hand van je profiel op Facebook. Let wel dat je daardoor geen toestemming geeft aan Malaysian Cupid om iets op jouw pagina te posten. Eenmaal je een profiel hebt aangemaakt, kun je meteen kennismaken met enkele singles. Je kunt ze een berichtje sturen, maar als je meer features, moet je daarvoor betalen. Dat staat ook duidelijk vermeld op de site. Wat minder duidelijk is, is wat die features dan zijn en hoeveel je er moet voor betalen.

Lees altijd de kleine letters

Voor meer details moet je de gebruiksvoorwaarden lezen. En doe dit sowieso, want zo weet je precies wat je te wachten staat. Als je de voorwaarden leest, zie je dat je kunt overschakelen naar een Gold of een Platinum lidmaatschap. Wat dit precies inhoudt, is vaag omschreven. Er staat dat je recht hebt op meer features, die je natuurlijk moet betalen. Zo kun je je eigen profiel in de spotlight plaatsen zodat nieuwe leden jouw profiel sneller zien. Ook kun je instant videochatten met een andere vrijgezel, die dan natuurlijk ook voor deze feature betaalt. Hoeveel je uiteindelijk dient te betalen, staat er niet in. Wel staat er in dat Malaysian Cupid op elk moment de prijzen mag veranderen. Allemaal wat vaag natuurlijk, wat je misschien doet gaan twijfelen.

Test het gratis uit

Aangezien je gratis lid kunt worden, kun je het natuurlijk gewoon even uittesten. Kijken of het iets voor jou is. Je kunt alvast even kijken wat voor vlees er in de kuip is en of de singles wel iets voor jou zijn. Als je af en toe een leuke babbel hebt met iemand, kun je zelf beslissen of je extra features wilt toevoegen aan je lidmaatschap. Veel succes!

MalaysianCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MalaysianCupid.com?

Het goedkoopste MalaysianCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MalaysianCupid?

  • Speciaal voor het vinden van een Maleisische vriend of vriendin
  • Meer gericht op de internationale datingmarkt
  • 3
   Populariteit
  • 3.2
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.2
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  MalaysianCupid.com FAQ

  Hoe kan ik MalaysianCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MalaysianCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MalaysianCupid account.

  MalaysianCupid.com opzeggen

  MalaysianCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MalaysianCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op MalaysianCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van MalaysianCupid.com!

   

   

  Laats bijgewerkt: 20 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *