Home / Liefde Vandaag – Kosten, Review en Ervaringen
Liefde Vandaag logo

Liefde Vandaag - Kosten, Review en Ervaringen

Alleen zijn is niet altijd leuk en we kunnen ons voorstellen dat je liever vandaag dan morgen in contact gaat komen met leuke vrijgezellen om daar een relatie mee te starten. Het online daten is dan aan te raden aangezien je zo makkelijk en snel leuke mensen kunt leren kennen. Toch is het best nog wel lastig om een goede datingsite te leren kennen die je echt leuke mensen laat zien die dan ook nog eens goed bij je passen. Wil je echt serieus op zoek naar een persoon om een relatie mee te hebben dan is het raadzaam om je in te schrijven bij Liefde vandaag. 

Liefde Vandaag
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Dit is een website die er op gericht is om jou op een snelle manier een leuke date te bezorgen. Doordat de website zo duidelijk is zal je al snel zien of een lid goed bij je past of niet. Ook is het een website die niets te verbergen heeft. Voordat jij je inschrijft kun je al gebruik maken van de zoekfunctie en dan kun je al zien of er leuke mensen zijn om contact mee leggen. De zoekfunctie die laat je niet alleen per provincie zoeken maar je hebt ook de mogelijkheid om leden binnen een bepaalde leeftijdsklasse te zoeken.

Handige zoekfunctie

Nadat je de gegevens hebt ingevoerd bij de zoekfunctie zie je meteen de leden op een rij die aan deze criteria voldoen. Het leuke is dan ook dat jij zonder je in te schrijven dan al meer informatie over deze leden kunt zien. Het enige wat je dan nog hoeft te doen dat is deze persoon aan te klikken. Wil je dan graag contact leggen met dit lid dan kun jij je in gaan schrijven en dit kun je dan ook nog eens gratis gaan doen. Wanneer jij ervoor kiest om je bij Liefdevandaag in te schrijven dan brengt dat dus veel voordelen met zich mee.

Makkelijk geschikte leden vinden

We noemden net al de zoekfunctie waar je makkelijk leuke leden mee kunt vinden. Heb je een lid aangeklikt dan zie je veel informatie. De foto’s die bij de profielen staan die zijn duidelijk en ook kun je meer informatie over het uiterlijk vinden. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om te zien of iemand een tatoeage heeft. Ook zie je de burgerlijke staat van het lid en je weet dan of deze persoon getrouwd is geweest. Wat misschien wel de belangrijkste informatie is dat is de levensstijl en de belangstellingen van deze persoon. Je kunt dus iemand zoeken die dezelfde levensstijl als jij hebt zoals het hebben van kinderen.

Maak je interesses duidelijk

Vind je het leuk om een gezelschapsspel te spelen of heb je interesse in lezen dan kun je op zoek gaan naar leden die deze interesses ook hebben. Dit zorgt er dan meteen voor dat je al een band hebt en hier kun je dan ook over schrijven als je besluit deze persoon een bericht te sturen. Het beste kun je deze datingsite zelf eens proberen en dan zal je merken dat dit een website is die je zeker niet teleur zal stellen.

Liefde Vandaag screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij LiefdeVandaag.nl?

De goedkoopste credits kosten €0,04 per credit bij aanschaf van 4236 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Liefdevandaag.nl?

  • Gezellige singles ontmoeten
  • De website kan fictieve profielen bevatten staat in de AV
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Liefde Vandaag FAQ

  Hoe kan ik Liefde Vandaag opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite liefde vandaag? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “LiefdeVandaag” account.

  Liefde Vandaag opzeggen

  LiefdeVandaag.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Liefde Vandaag en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de paarse “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de paarse button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

  Je hebt nu je account verwijderd op LiefdeVandaag.nl!

  Laats bijgewerkt: 01 juli 2021

  Eén reactie op “Liefde Vandaag – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Ginko Ginko schreef:

   Spijtig te moeten zien dat er mensen op actief zijn, met nep profielen. vb: Lostchao1978 deze kom je bijna op elke seksdatingsite tegen.
   De ene keer is van utrecht,, de andere keer van Rotterdam en bij jullie van kortrijk.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *