Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Eerlijke Review van Lexamore: Kosten, Ervaringen en Meer!
Lexamore logo

Eerlijke Review van Lexamore: Kosten, Ervaringen en Meer!

Op zoek naar een betrouwbare en effectieve datingsite? Dan is Lexamore misschien wel iets voor jou. Als zustersite van het populaire Lexa, biedt Lexamore nog iets extra’s: gerichte matching op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest. Je kunt je gratis inschrijven en vervolgens wordt er gekeken bij welke andere leden je het beste zou passen. Door deze persoonlijke benadering vergroot je de kans op een succesvolle relatie. Bovendien zijn de kosten van Lexamore in vergelijking met andere datingsites relatief laag. Lees onze review en ontdek de ervaringen van andere gebruikers om te zien of Lexamore de datingsite is waar jij naar op zoek bent.

Lexamore
8 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Het geheim achter succesvolle relaties op deze zustersite van Lexa

Deze zustersite van de bekende datingsite Lexa biedt net iets extra’s. Je kunt ervoor kiezen om gericht te worden gematcht aan andere members. Je kunt je gratis inschrijven en vervolgens word je gevraagd een uitgebreide persoonlijkheidstest in te vullen. Aan de hand hiervan wordt gekeken bij welke andere leden je het beste zou passen. Deze profielen krijg je vervolgens voorgeschoteld om te bekijken. Of je contact opneemt met deze personen bepaal je uiteraard zelf. Ook deze members krijgen jou als match te zien, dus de kans bestaat dat je door één van hen benaderd wordt met een like of een berichtje.

Hoe groot is de kans op succes bij Lexamore?

Het succes van het plaatsen van een oproep op een datingsite hangt ook vooral van jezelf af. Je moet er wel wat voor doen. Op wat voor manier je ook op zoek gaat naar een partner, het zal nooit zo zijn dat de ware ineens voor je opduikt en dat je het in de schoot geworpen krijgt. Als je iemand vindt via Lexamore zal je er energie in moeten steken om deze persoon beter te leren kennen. En ja, het kan dan gebeuren dat je er na een aantal dagen of weken achter komt dat jullie toch minder goed bij elkaar passen dan gedacht. Het is verstandig om het contact dan stop te zetten. Als je echt het gevoel hebt dat het niets gaat worden is het niet zinvol om er tijd en energie in te blijven steken. Ook voor de ander is het wel zo eerlijk om duidelijk te maken dat een toekomst samen er niet in zit wat jou betreft.

Meer waar voor je geld

Mensen die zich aanmeldden waren in sommige gevallen ook lid bij het “gewone” Lexa, één van de bekendere datingsites in Nederland. Zij zijn van mening dat je bij Lexamore betere matches krijgt. Dit is te verklaren doordat de leden de persoonlijkheidstest moeten invullen aan de hand waarvan je met andere members wordt vergeleken. Dit geeft een beter resultaat dan wanneer je bijvoorbeeld alleen op woonplaats, leeftijd en standaardvoorkeuren wordt gekoppeld. Stel dat je wordt gematcht op basis van woonplaats Utrecht, leeftijd tussen de 30 en 40, blank en niet rokend, dan is de kans groot dat je tientallen matches krijgt. Wordt er daadwerkelijk naar je persoonlijkheid gekeken dan vallen veel mensen af. In veel gevallen betreft deze groep inderdaad personen waarmee je geen relatie zou willen omdat er te veel dingen zijn die niet overeenkomen met jouw wensen en voorkeuren.

Lexamore screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van LexaMore.nl?

 • Goede matching op basis van een persoonlijkheidstest
 • Gerichter zoeken naar mensen die echt bij je passen
 • Inschrijven is gratis
 • Het abonnement bij Lexamore is duurder dan bij de “gewone” Lexa
 • Succes niet gegarandeerd, het hangt immers af van de interesse van de ander
 • Vooral bedoeld voor het vinden van een vaste relatie, niet zozeer voor een eenmalige date, hoewel je dit punt ook bij de voordelen kunt noemen.

Gerichte matching voor succesvol online daten op Lexamore

Lexamore is een datingsite die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en gerichte matching. Met de uitgebreide persoonlijkheidstest en het voorgeschoteld krijgen van profielen van andere leden die goed bij je zouden passen, vergroot je de kans op het vinden van een geschikte partner. Bovendien kun je je gratis inschrijven en zelf beslissen of je contact wilt opnemen met de voorgestelde matches. Op welkeonlinedatingsite.nl hebben we alle informatie over de kosten, functies en gebruikerservaringen van Lexamore voor je op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon nieuwe mensen wilt leren kennen, Lexamore biedt mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar liefde en gezelschap.

 • 3.5

  Populariteit

  Lexamore is een populaire datingsite met een groeiend aantal gebruikers. Steeds meer singles kiezen voor deze datingsite vanwege de persoonlijke aanpak en gerichte matching.

 • 3.4

  Gebruikersgemak

  Lexamore is een gebruiksvriendelijke datingsite met een overzichtelijke interface. Het inschrijven is eenvoudig en het navigeren door de website is snel en gemakkelijk.

 • 3.5

  Functionaliteiten

  Lexamore biedt diverse handige functies, zoals de persoonlijkheidstest en gerichte matching. Ook kun je gemakkelijk profielen bekijken en chatten met andere gebruikers.

 • 3.6

  Klantenservice

  Lexamore heeft een goede klantenservice die snel en professioneel reageert op vragen en problemen. De klantenservice is te bereiken via e-mail en telefoon.

 • 3.5

  Kosten

  De kosten van Lexamore zijn gemiddeld in vergelijking met andere datingsites. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van de duur van het abonnement.

 • 3.5 Goed

  Totaalscore

  Lexamore scoort hoog op alle aspecten van online daten, van populariteit tot klantenservice. De persoonlijke aanpak en gerichte matching maken deze datingsite een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar liefde en gezelschap.

Lexamore FAQ

Hoe kan ik Lexamore opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Lexamore? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lexamore.nl account.

Lexamore opzeggen

Lexamore.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lexamore en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op: “uw account” staan zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit menu op: “Accountgegevens”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het einde van de pagina en klik op de blauwe link: “Nu uitschrijven”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend.  Klik op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

stap 6: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef een reden van opheffing en klik dan op de grijze button met de tekst: “Uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Lexamore!

Wat zijn de kosten van Lexamore?

De kosten van Lexamore zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Een abonnement van een maand kost € 24,95, een abonnement van drie maanden kost € 49,95 en een abonnement van zes maanden kost € 79,95.

Kan ik Lexamore gratis uitproberen?

Ja, je kunt Lexamore gratis uitproberen door een gratis profiel aan te maken. Met een gratis profiel kun je onder andere een persoonlijkheidstest doen en profielen bekijken. Om berichten te kunnen sturen en andere functies te gebruiken, moet je een betaald abonnement afsluiten.

Hoe kan ik mijn Lexamore-abonnement opzeggen?

Je kunt je Lexamore-abonnement opzeggen door naar de “Mijn account” pagina te gaan en te klikken op “Mijn abonnement”. Vervolgens kun je klikken op “Abonnement beëindigen”. Houd er rekening mee dat je abonnement pas wordt beëindigd nadat de opzegtermijn is verlopen.

Kan ik mijn Lexamore-abonnement pauzeren?

Ja, je kunt je Lexamore-abonnement pauzeren door naar de “Mijn account” pagina te gaan en te klikken op “Mijn abonnement”. Vervolgens kun je klikken op “Abonnement pauzeren”. Houd er rekening mee dat de pauzeperiode minimaal twee weken en maximaal zes maanden kan duren.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Lexamore?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Lexamore door naar de “Help” pagina te gaan en te klikken op “Contact”. Hier kun je het contactformulier invullen om je vraag of probleem voor te leggen aan de klantenservice.

Laats bijgewerkt: 07 april 2023

8 reacties op “Eerlijke Review van Lexamore: Kosten, Ervaringen en Meer!”

 1. MGTOW schreef:

  Lexamore is de duurdere versie van lexa. De normale versie van lexa die op zich al duur is werkt kennelijk niet? Welnu, Lexamore dus kennelijk ook niet. Het is gewoon een truc om meer te verdienen aan mensen.
  Sinds de komst van datingapps zijn de sites sowieso vrijwel helemaal leeggelopen. Meer betalen gaat je niet helpen.

 2. superboer schreef:

  @zou leuk zijn; ben het met je eens; vrouwen stellen veel te veel eisen, en wat bieden ze zelf? nul.

 3. Zou leuk zijn schreef:

  Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….
  Belachelijk ze bieden niets aan ( er is niemand die aan die eisen kan voldoen ? )
  Heb zelf 21 reacties gegeven waar van er 4 netjes een berichtje terug stuurden , wel zo netjes .!!!!!!
  Zonde van mijn geld !!!!!

 4. Zou leuk zijn schreef:

  Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….

 5. MGTOW schreef:

  De paar vrouwen die zich op een datingsite bevinden moet je niet eens willen als man zijnde. Vaak bewust gescheiden alleenstaande moeders met een groot eisenpakket en een evengroot postuur (volslank noemen ze dat). Je levert je vrijheid en financien in bij een bitchy vrouw die reeds in het bezit is van een brevet van onvermogen en onbetrouwbaarheid.
  En je moet dus ook nog dik betalen om met zulk een vrouw in contact te komen?
  Ga lekker MGTOW.

 6. Gert-Jan schreef:

  Waardeloze, niet toevoegende website. Je wordt overladen met fake profielen en als je inhoudelijk iets meldt aan de moderator dan krijg je een standaard mail terug. Ten tijde van het schrijven van deze review had ik 7 fake profielen in mijn inbox in nog geen 24 uur! De profielnamen hebben altijd een gmail adres versleuteld in hun naam.
  Ook lexa zelf is niet meer wat het geweest is. ruim 10 jaar geleden betaalde je nog een redelijk bedrag voor het membership. Nu moet je voor iedere extra ‘optie’ betalen. Helaas kom je wat dat betreft bij de concurrerende sites niet beter uit. Nu stop ik met het leegdrinken van mijn fles azijn en ga over op een lekker wijntje, helaas dan wel zonder date….

 7. Marina schreef:

  Lexamore is zoals Lexa een site die probeert mensen te koppelen,
  Echter waar het op neer komt is dat er flink gemanipuleerd wordt.
  Nep profielen zijn aan de orde van de dag, minimaal 1 maal per 2 weken kom ik er wel 1 tegen op Lexa.
  Bij Lexamore is er een ander fenomeen, daar wordt ik door niet bezochte leden geblokkeerd.
  Dit krijg ik via een mail van Lexamore te horen. In de mail staat dat ik geblokkeerd wordt door een bepaalde persoon, vreemd is dat ik die mannen nooit bezocht heb! Het lijkt wel of dit georkestreerd wordt door Lexamore!
  Ga dus niet meer voor een verlenging!

 8. Peter schreef:

  Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Lexa. Mijn profiel wordt wel bekeken, maar in bijna een maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Ook al stuur ik de dames die zogenaamd het beste bij mij matchen een bericht krijg ik geen enkel reactie terug. Wat helemaal vreemd is is dat iedere dag rond 7 uur ‘s ochtends mijn profiel bekeken wordt. Daarnaast lijken er amper vrouwen online te zijn, is de zoekfunctie erg beperkt en zijn de opties voor het aangeven hoe je bent en waar je van houdt erg beperkt. Ik raad deze site daarom aan niemand aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---