Home / Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen
Lexamore logo

Lexamore - Kosten, Review en Ervaringen

Deze zustersite van de bekende datingsite Lexa biedt net iets extra’s. Je kunt ervoor kiezen om gericht te worden gematcht aan andere members. Je kunt je gratis inschrijven en vervolgens word je gevraagd een uitgebreide persoonlijkheidstest in te vullen. Aan de hand hiervan wordt gekeken bij welke andere leden je het beste zou passen. Deze profielen krijg je vervolgens voorgeschoteld om te bekijken. Of je contact opneemt met deze personen bepaal je uiteraard zelf. Ook deze members krijgen jou als match te zien, dus de kans bestaat dat je door één van hen benaderd wordt met een like of een berichtje.

Lexamore
8 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Hoe groot is de kans op succes bij Lexamore?

Het succes van het plaatsen van een oproep op een datingsite hangt ook vooral van jezelf af. Je moet er wel wat voor doen. Op wat voor manier je ook op zoek gaat naar een partner, het zal nooit zo zijn dat de ware ineens voor je opduikt en dat je het in de schoot geworpen krijgt.

Als je iemand vindt via Lexamore zal je er energie in moeten steken om deze persoon beter te leren kennen. En ja, het kan dan gebeuren dat je er na een aantal dagen of weken achter komt dat jullie toch minder goed bij elkaar passen dan gedacht. Het is verstandig om het contact dan stop te zetten. Als je echt het gevoel hebt dat het niets gaat worden is het niet zinvol om er tijd en energie in te blijven steken. Ook voor de ander is het wel zo eerlijk om duidelijk te maken dat een toekomst samen er niet in zit wat jou betreft.

Meer waar voor je geld

Mensen die zich aanmeldden waren in sommige gevallen ook lid bij het “gewone” Lexa, één van de bekendere datingsites in Nederland. Zij zijn van mening dat je bij Lexamore betere matches krijgt. Dit is te verklaren doordat de leden de persoonlijkheidstest moeten invullen aan de hand waarvan je met andere members wordt vergeleken. Dit geeft een beter resultaat dan wanneer je bijvoorbeeld alleen op woonplaats, leeftijd en standaardvoorkeuren wordt gekoppeld. Stel dat je wordt gematcht op basis van woonplaats Utrecht, leeftijd tussen de 30 en 40, blank en niet rokend, dan is de kans groot dat je tientallen matches krijgt. Wordt er daadwerkelijk naar je persoonlijkheid gekeken dan vallen veel mensen af. In veel gevallen betreft deze groep inderdaad personen waarmee je geen relatie zou willen omdat er te veel dingen zijn die niet overeenkomen met jouw wensen en voorkeuren.

Lexamore screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van LexaMore.nl?

 • Goede matching op basis van een persoonlijkheidstest
 • Gerichter zoeken naar mensen die echt bij je passen
 • Inschrijven is gratis
 • Het abonnement bij Lexamore is duurder dan bij de “gewone” Lexa
 • Succes niet gegarandeerd, het hangt immers af van de interesse van de ander
 • Vooral bedoeld voor het vinden van een vaste relatie, niet zozeer voor een eenmalige date, hoewel je dit punt ook bij de voordelen kunt noemen.
 • 3.5
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3.5
  Functionaliteiten
 • 3.5
  Klantenservice
 • 3.5
  Kosten
 • 3.5 Goed
  Totaalscore

Lexamore FAQ

Hoe kan ik Lexamore opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Lexamore? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lexamore.nl account.

Lexamore opzeggen

Lexamore.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lexamore en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op: “uw account” staan zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit menu op: “Accountgegevens”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het einde van de pagina en klik op de blauwe link: “Nu uitschrijven”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend.  Klik op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

stap 6: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef een reden van opheffing en klik dan op de grijze button met de tekst: “Uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Lexamore!

Laats bijgewerkt: 23 april 2021

8 reacties op “Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Zou leuk zijn Zou leuk zijn schreef:

  Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….
  Belachelijk ze bieden niets aan ( er is niemand die aan die eisen kan voldoen ? )
  Heb zelf 21 reacties gegeven waar van er 4 netjes een berichtje terug stuurden , wel zo netjes .!!!!!!
  Zonde van mijn geld !!!!!

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @zou leuk zijn; ben het met je eens; vrouwen stellen veel te veel eisen, en wat bieden ze zelf? nul.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Lexamore is de duurdere versie van lexa. De normale versie van lexa die op zich al duur is werkt kennelijk niet? Welnu, Lexamore dus kennelijk ook niet. Het is gewoon een truc om meer te verdienen aan mensen.
   Sinds de komst van datingapps zijn de sites sowieso vrijwel helemaal leeggelopen. Meer betalen gaat je niet helpen.

 2. Avatar for Zou leuk zijn Zou leuk zijn schreef:

  Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….

 3. Avatar for Gert-Jan Gert-Jan schreef:

  Waardeloze, niet toevoegende website. Je wordt overladen met fake profielen en als je inhoudelijk iets meldt aan de moderator dan krijg je een standaard mail terug. Ten tijde van het schrijven van deze review had ik 7 fake profielen in mijn inbox in nog geen 24 uur! De profielnamen hebben altijd een gmail adres versleuteld in hun naam.
  Ook lexa zelf is niet meer wat het geweest is. ruim 10 jaar geleden betaalde je nog een redelijk bedrag voor het membership. Nu moet je voor iedere extra ‘optie’ betalen. Helaas kom je wat dat betreft bij de concurrerende sites niet beter uit. Nu stop ik met het leegdrinken van mijn fles azijn en ga over op een lekker wijntje, helaas dan wel zonder date….

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De paar vrouwen die zich op een datingsite bevinden moet je niet eens willen als man zijnde. Vaak bewust gescheiden alleenstaande moeders met een groot eisenpakket en een evengroot postuur (volslank noemen ze dat). Je levert je vrijheid en financien in bij een bitchy vrouw die reeds in het bezit is van een brevet van onvermogen en onbetrouwbaarheid.
   En je moet dus ook nog dik betalen om met zulk een vrouw in contact te komen?
   Ga lekker MGTOW.

 4. Avatar for Marina Marina schreef:

  Lexamore is zoals Lexa een site die probeert mensen te koppelen,
  Echter waar het op neer komt is dat er flink gemanipuleerd wordt.
  Nep profielen zijn aan de orde van de dag, minimaal 1 maal per 2 weken kom ik er wel 1 tegen op Lexa.
  Bij Lexamore is er een ander fenomeen, daar wordt ik door niet bezochte leden geblokkeerd.
  Dit krijg ik via een mail van Lexamore te horen. In de mail staat dat ik geblokkeerd wordt door een bepaalde persoon, vreemd is dat ik die mannen nooit bezocht heb! Het lijkt wel of dit georkestreerd wordt door Lexamore!
  Ga dus niet meer voor een verlenging!

 5. Avatar for Peter Peter schreef:

  Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Lexa. Mijn profiel wordt wel bekeken, maar in bijna een maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Ook al stuur ik de dames die zogenaamd het beste bij mij matchen een bericht krijg ik geen enkel reactie terug. Wat helemaal vreemd is is dat iedere dag rond 7 uur ‘s ochtends mijn profiel bekeken wordt. Daarnaast lijken er amper vrouwen online te zijn, is de zoekfunctie erg beperkt en zijn de opties voor het aangeven hoe je bent en waar je van houdt erg beperkt. Ik raad deze site daarom aan niemand aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *