Home / Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen
Lexamore logo

Lexamore - Kosten, Review en Ervaringen

Deze zustersite van de bekende datingsite Lexa biedt net iets extra’s. Je kunt ervoor kiezen om gericht te worden gematcht aan andere members. Je kunt je gratis inschrijven en vervolgens word je gevraagd een uitgebreide persoonlijkheidstest in te vullen. Aan de hand hiervan wordt gekeken bij welke andere leden je het beste zou passen. Deze profielen krijg je vervolgens voorgeschoteld om te bekijken. Of je contact opneemt met deze personen bepaal je uiteraard zelf. Ook deze members krijgen jou als match te zien, dus de kans bestaat dat je door één van hen benaderd wordt met een like of een berichtje.

Lexamore
8 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Hoe groot is de kans op succes bij Lexamore?

Het succes van het plaatsen van een oproep op een datingsite hangt ook vooral van jezelf af. Je moet er wel wat voor doen. Op wat voor manier je ook op zoek gaat naar een partner, het zal nooit zo zijn dat de ware ineens voor je opduikt en dat je het in de schoot geworpen krijgt.

Als je iemand vindt via Lexamore zal je er energie in moeten steken om deze persoon beter te leren kennen. En ja, het kan dan gebeuren dat je er na een aantal dagen of weken achter komt dat jullie toch minder goed bij elkaar passen dan gedacht. Het is verstandig om het contact dan stop te zetten. Als je echt het gevoel hebt dat het niets gaat worden is het niet zinvol om er tijd en energie in te blijven steken. Ook voor de ander is het wel zo eerlijk om duidelijk te maken dat een toekomst samen er niet in zit wat jou betreft.

Meer waar voor je geld

Mensen die zich aanmeldden waren in sommige gevallen ook lid bij het “gewone” Lexa, één van de bekendere datingsites in Nederland. Zij zijn van mening dat je bij Lexamore betere matches krijgt. Dit is te verklaren doordat de leden de persoonlijkheidstest moeten invullen aan de hand waarvan je met andere members wordt vergeleken. Dit geeft een beter resultaat dan wanneer je bijvoorbeeld alleen op woonplaats, leeftijd en standaardvoorkeuren wordt gekoppeld. Stel dat je wordt gematcht op basis van woonplaats Utrecht, leeftijd tussen de 30 en 40, blank en niet rokend, dan is de kans groot dat je tientallen matches krijgt. Wordt er daadwerkelijk naar je persoonlijkheid gekeken dan vallen veel mensen af. In veel gevallen betreft deze groep inderdaad personen waarmee je geen relatie zou willen omdat er te veel dingen zijn die niet overeenkomen met jouw wensen en voorkeuren.

Lexamore screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Lexamore?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Lexamore.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van LexaMore.nl?

  • Goede matching op basis van een persoonlijkheidstest
  • Gerichter zoeken naar mensen die echt bij je passen
  • Inschrijven is gratis
  • Het abonnement bij Lexamore is duurder dan bij de “gewone” Lexa
  • Succes niet gegarandeerd, het hangt immers af van de interesse van de ander
  • Vooral bedoeld voor het vinden van een vaste relatie, niet zozeer voor een eenmalige date, hoewel je dit punt ook bij de voordelen kunt noemen.
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.5
   Gebruikersgemak
  • 3.5
   Functionaliteiten
  • 3.5
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.5 Goed
   Totaalscore

  Lexamore FAQ

  Hoe kan ik Lexamore opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Lexamore? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lexamore.nl account.

  Lexamore opzeggen

  Lexamore.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lexamore en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op: “uw account” staan zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit menu op: “Accountgegevens”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het einde van de pagina en klik op de blauwe link: “Nu uitschrijven”.

  stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

  stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend.  Klik op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

  stap 6: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef een reden van opheffing en klik dan op de grijze button met de tekst: “Uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Lexamore!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  8 reacties op “Lexamore – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Zou leuk zijn Zou leuk zijn schreef:

   Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….
   Belachelijk ze bieden niets aan ( er is niemand die aan die eisen kan voldoen ? )
   Heb zelf 21 reacties gegeven waar van er 4 netjes een berichtje terug stuurden , wel zo netjes .!!!!!!
   Zonde van mijn geld !!!!!

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @zou leuk zijn; ben het met je eens; vrouwen stellen veel te veel eisen, en wat bieden ze zelf? nul.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Lexamore is de duurdere versie van lexa. De normale versie van lexa die op zich al duur is werkt kennelijk niet? Welnu, Lexamore dus kennelijk ook niet. Het is gewoon een truc om meer te verdienen aan mensen.
    Sinds de komst van datingapps zijn de sites sowieso vrijwel helemaal leeggelopen. Meer betalen gaat je niet helpen.

  2. Avatar for Zou leuk zijn Zou leuk zijn schreef:

   Waardeloos …..veel te duur…….Moet mijn zoekfunctie vergroten en zo veel eisen stel ik niet .Lengte en leeftijd niet-rokend en Europees zijn geen personen die daar onder vallen .Schandalig ……….

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items