Home / Zoek je sociale contacten? Check deze netwerken! / Kom alles te weten over Kik, de populaire dating app!
Kik logo

Kom alles te weten over Kik, de populaire dating app!

Kik is een populaire dating app waarmee je op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met andere gebruikers. Het bijzondere aan deze app is dat je niet per se jouw persoonlijke informatie hoeft te delen om contact te leggen met andere gebruikers. Hierdoor is de app erg populair onder jongeren en studenten. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt over Kik, zoals de kosten, de ervaringen van andere gebruikers en een algemene review van de app. Benieuwd naar de mogelijkheden van Kik en wil je meer weten over deze dating app? Lees dan snel verder en ontdek of Kik de juiste keuze is voor jou!

8 Ervaringen
2.9
Beoordeling 2.9

Kik: Het gokken waard of niet?

Kik.com is een dating app waarover je op de bijbehorende website maar erg weinig informatie kunt vinden. Er wordt niet uitgelegd hoe de app werkt en hoe deze eruitziet. Als je op de download link klikt moet je het telefoonnummer van je smartphone geven, waarna de app wordt geïnstalleerd. Er zullen naar verwachting veel mensen zijn die dit niet echt een prettig idee vinden.

Wat valt er te zeggen over Kik?

Omdat de site geen informatie geeft wordt het een beetje gokken. Als je de pagina van Kik.com raadpleegt valt meteen op dat er voortdurend een man of vrouw door het beeld loopt die stopt om een binnenkomend berichtje te lezen. Dit is één keer leuk, maar na vijf keer begint het toch behoorlijk te irriteren. Kik heeft alleen een website in het Engels, dat maakt het ook al niet makkelijker om een oordeel te vellen. Uit de informatie op de website blijkt alleen dat je kunt chatten via Kik, maar verder dan dat komt de info helaas niet.

Toch maar proberen?

Natuurlijk kun je deze app op je telefoon installeren en zien of je ermee uit de voeten kunt. Zolang je er niet voor betaalt is er sowieso niet zo heel veel aan de hand. Maar aangezien de app alleen in het Engels beschikbaar lijkt te zijn is de kans groot dat je uitsluitend in contact kunt komen met mensen die niet in Nederland wonen. Als dat je bedoeling is dan is dat natuurlijk prima. Maar als je een date in de buurt zoekt dan is het wellicht verstandiger om dit op een andere manier te proberen. Want de kans dat je via Kik een date of relatie vindt lijkt niet heel groot.

Onduidelijk of er fake profielen actief zijn

Omdat er zo veel onduidelijk is over deze app, is het ook niet te zeggen of er veel fictieve profielen actief zijn op Kik. Dit is een veel gebruikte manier om het wat drukker te laten lijken in de chatrooms. Maar of dit ook bij de app van Kik wordt toegepast is niet te zeggen. Fake profielen herken je doorgaans wel snel aan de standaard antwoorden die worden gegeven en de snellereactietijd als je een bericht hebt gestuurd.

Wellicht dat een andere app of website en betere keuze is

De kans dat je aanmelding bij Kik leidt tot een teleurstelling lijkt erg groot. Omdat er hoegenaamd geen informatie is te vinden lijkt dit op voorhand al een reden om deze app links te laten liggen. Zeker omdat er voldoende alternatieven zijn in de vorm van meer betrouwbare apps of websites. Hier kun je vaak ook gratis chatten of in contact komen met mensen voor een date, relatie of het uitbreiden van je vriendenkring. Dit soort apps zorgt vaak voor frustratie en een grote teleurstelling als het gaat om het vinden van je grote liefde.

Kik screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Kik?

 • Het downloaden van de app gaat eenvoudig
 • Een app waarmee je met mensen over de hele wereld kunt chatten
 • Totaal geen informatie beschikbaar over de app
 • Geen inzicht in eventuele kosten
 • Alleen in het Engels beschikbaar

Kik: Een veelgebruikte dating app onder jongeren en studenten?

Hoewel Kik.com weinig informatie biedt over de werking van de app, is het toch een veelgebruikte dating app onder jongeren en studenten. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je echter wel alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of Kik de juiste keuze is voor jou. Lees onze review en ontdek de ervaringen van andere gebruikers. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken over het wel of niet gebruiken van deze app. Heb je vragen over het gebruik van Kik of kom je ergens niet uit? Dan staat de klantenservice van Kik voor je klaar om je te helpen. Bekijk dus snel de mogelijkheden van Kik en maak een weloverwogen keuze voor jouw zoektocht naar een geschikte dating app!

 • 2.9

  Populariteit

  Hoewel er weinig informatie beschikbaar is over de werking van de app, blijft Kik.com populair onder jongeren en studenten als dating app. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of Kik de juiste keuze is voor jou.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  Kik biedt een gemakkelijk te gebruiken interface voor gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om in contact te komen met andere gebruikers en berichten uit te wisselen. Met een focus op eenvoud en snelheid is Kik een populaire keuze onder jongeren en studenten.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  Kik biedt diverse handige functionaliteiten, zoals chatten, het versturen van foto’s en video’s, en het delen van GIF’s en stickers. Hierdoor wordt het gemakkelijk om in contact te komen en te communiceren met andere gebruikers. Ontdek de mogelijkheden van Kik en ervaar het gemak zelf!

 • 2.9

  Klantenservice

  Heb je vragen over het gebruik van Kik of kom je ergens niet uit? De klantenservice van Kik staat voor je klaar om je te helpen. Via de website kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice en jouw vraag stellen. Zo ben je verzekerd van een goede en betrouwbare service tijdens het gebruik van deze dating app.

 • 2.9

  Kosten

  Helaas is er weinig informatie beschikbaar over de kosten van Kik.com. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je echter wel alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken over het gebruik van deze app. Lees onze review en ontdek alle mogelijkheden en eventuele kosten van Kik!

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Hoewel Kik.com weinig informatie biedt over de app, blijft het populair onder jongeren en studenten als dating app. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of Kik de juiste keuze is voor jou. Met een focus op eenvoud en snelheid biedt Kik een gemakkelijk te gebruiken interface om in contact te komen met andere gebruikers en berichten uit te wisselen. Ontdek de mogelijkheden van Kik en ervaar het gemak zelf! Heb je vragen of kom je ergens niet uit? De klantenservice van Kik staat voor je klaar. Lees onze review en ontdek alle mogelijkheden en eventuele kosten van Kik!

Kik Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van Kik?

De app Kik is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn echter wel in-app aankopen beschikbaar voor extra functies en features.

Kan ik Kik gebruiken op mijn computer?

Ja, Kik is beschikbaar op de computer via de Kik website. Hier kun je inloggen op je Kik account en berichten sturen en ontvangen.

Is Kik een datingsite?

Nee, Kik is in eerste instantie een messaging app waarmee je berichten, foto’s en video’s kunt delen met andere gebruikers. Hoewel sommige mensen de app gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten, is het geen specifieke datingsite.

Kan ik mijn Kik account verwijderen?

Ja, je kunt je Kik account verwijderen door naar de Kik website te gaan en in te loggen op je account. Ga vervolgens naar de pagina ‘Account verwijderen’ en volg de instructies.

Is Kik veilig in gebruik?

Kik heeft een aantal veiligheidsfuncties, zoals de mogelijkheid om gesprekken te blokkeren of te melden. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met het delen van persoonlijke informatie en om alleen te communiceren met mensen die je kent en vertrouwt.

Laats bijgewerkt: 21 februari 2023

8 reacties op “Kom alles te weten over Kik, de populaire dating app!”

 1. patrick schreef:

  lovly and honest

 2. Nick schreef:

  #ondeugendteasen hele leuke groep. Elke dag andere thema

 3. Pbeck schreef:

  Kik is idd geen dating app maar een messengerapp net als whatsapp. Alleen blijven bij kik je contactgegevens verborgen. De app is ook juist bedoeld om anoniem te blijven. Er zijn geen kosten aan registratie verbonden en ook de berichten zijn volledig gratis. Het is idd een internationale app en je zult regelmatig door bots benaderd worden. Vraag waar ze vandaan komen en er zal geen antwoord volgen. Volgt er een fatsoenlijk antwoord en vraaggesprek is de kans erg groot dat het een echte persoon is die er achter zit. Of die dan weer is wie hij of zij zegt te zijn is altijd de vraag. Neem altijd veiligheid in acht en bescherm je eigen privacy. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over.

 4. Lorse schreef:

  Waarom is steeds het email adres niet goed dat zeggen jullie steed zo kom ik er niet op niet leuk zo

 5. Lorse schreef:

  Waarom is steeds het mail niet goed zo al jullie zeggen kom er dan niet op waarom ook niet in het Nederland er bij zetten wat je moet doen

 6. Lorse schreef:

  Snap niet dat steeds word gezegd mail adres niet goed kan er niet op komen zo niet leuk zo ook leuk zijn in het Nederlands er bij

 7. B.S schreef:

  waardeloze app, logt steeds uit ook tijdens chatten. steeds weer inloggen, chat verdwijnt dan staat er nothing yet!. bericht gestuurd naar het kik team maar ook dat bericht is verdwenen. kortom waardeloze app

 8. bandita schreef:

  Het is een messenger app geen dating app.
  Niet echt intelligent om iets te schrijven zonder dat je weet waarover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---