Home / Vind je soulmate op de beste religieuze datingsites! / JWMatch Kosten en Review: Moet je deze Datingsite proberen?
JWMatch logo

JWMatch Kosten en Review: Moet je deze Datingsite proberen?

Ben je een Jehovah’s Getuige en ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite? Dan is JWMatch wellicht iets voor jou. Op welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over deze datingsite, inclusief de kosten, reviews en ervaringen van anderen. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je je aanmeldt bij JWMatch. Je leest niet alleen over de functionaliteiten van de site, maar ook over de slagingskansen en de betrouwbaarheid. Op basis van deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken of JWMatch de datingsite is die bij jou past. Lees snel verder en ontdek alles over JWMatch op welkeonlinedatingsite.nl!

JWMatch
4 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

Liefde en geloof ontmoeten elkaar op JWMatch

“Ik heb de vrouw van mijn dromen gevonden. We hebben elkaar beloofd dat we met deze site zullen stoppen, zodat we elkaar de volledige aandacht kunnen geven. Wij zijn er allebei van overtuigd dat Jehovah ons bij elkaar heeft gebracht. Ik hoop nog veel van deze wijze, lieve, oprechte en prachtige vrouw te leren. Ik ben Jehovah en deze site dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen”, aldus Arjan, die zijn ideale partner gevonden heeft op de online datingsite JWMatch. De website is een trefpunt voor vrijgezelle Jehovah’s Getuigen die een zoektocht zijn gestart naar een partner of naar nieuwe vrienden.

Het verschil tussen lid en abonnee

Gezien het opvallende hoofdlettergebruik van het woord ‘gratis’, is het duidelijk dat het je geen cent kost om lid te zijn van JWMatch. Of toch wel? Na een korte research blijkt er een verschil te zijn tussen een lid en een abonnee. Lid zijn is gratis, maar als je abonnee wilt worden moet je betalen. Je kunt dan ook profiteren van één groot voordeel ten opzichte van een standaard lid. Met een abonnement kun je namelijk persoonlijke berichten sturen. Al met al blijkt dat dit enige voordeel tegelijkertijd wel de belangrijkste is. Als lid kun je geen berichten sturen, dus je moet haast wel een abonnement nemen om met iemand in contact te treden.

Internationale gezichten

Wat opvalt aan de homepage van de website, is de overzichtelijke zoektabel. Hierin kun je je eigen geslacht aangeven en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Ook de gewenste leeftijd en woonplaats van je potentiële partner kun je invullen. Om vervolgens de zoekresultaten te kunnen zien, moet je lid zijn van de datingsite. Onder de zoektabel staan wel willekeurige profielen die je kunt bekijken zonder dat je lid hoeft te zijn. Hieruit blijkt al snel dat de website internationaal gebruikt wordt.

Touwtjes in eigen handen

Als er iemand in de zoekresultaten is die je wel aanspreekt, kun je deze persoon toevoegen aan je favorieten. Ook kan het zijn dat er één of meerdere personen zijn die niet aan je voorkeuren voldoen of die simpelweg ongepast gedrag laten zien wanneer je er contact mee hebt. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om dit soort personen te blokkeren, zodat je je volledig kunt focussen op de personen die wel binnen jouw perfecte plaatje passen. Dit zorgt ervoor dat je de touwtjes in eigen handen hebt, aldus JWMatch.

Privacy waarborgen

Als je iemand een bericht stuurt, dan gaat het volgens JWMatch op de volgende manier: “Dit bericht wordt naar hun e-mailadres gestuurd vanuit jouw profiel. Je echte naam en e-mailadres worden nooit getoond. Omgekeerd kan je ook berichten van andere leden ontvangen in je inbox. Deze berichten komen vanuit hun gebruikersnaam, dus niet vanuit hun echt e-mailadres.” Hierdoor zorgt de online datingsite er dus voor dat je privacy beschermd wordt en dat je je echte contactgegevens pas hoeft te delen als je er zelf aan toe bent.

JWMatch screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van JWmatch.com?

 • JWMatch is speciaal ontworpen voor vrijgezelle Jehovah's Getuigen, waardoor het een veilige en vertrouwde omgeving biedt om andere gelijkgestemde individuen te ontmoeten.
 • De site heeft een grote gebruikersbasis en succesverhalen van koppels die elkaar via de site hebben ontmoet.
 • Het aanmeldingsproces is eenvoudig en de site is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen die niet erg technisch zijn.
 • JWMatch biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een partner, zoals het zoeken op locatie, leeftijd en interessegebieden.
 • De klantenservice is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen van gebruikers.
 • Hoewel aanmelden gratis is, zijn er kosten verbonden aan het verkrijgen van volledige toegang tot alle functies van de site.
 • Omdat de site alleen gericht is op Jehovah's Getuigen, is het mogelijk dat sommige gebruikers beperkt zijn in de keuze van potentiële partners.
 • Er zijn enkele beperkingen aan het gebruik van de site, zoals het beperkte aantal foto's dat gebruikers kunnen uploaden.
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat het moeilijk kan zijn om respons te krijgen van andere gebruikers, vooral als je buiten een grotere stedelijke omgeving woont.

JWMatch: de ideale datingsite voor vrijgezelle Jehovah’s Getuigen

Als je als vrijgezelle Jehovah’s Getuige op zoek bent naar een partner of nieuwe vrienden, dan is JWMatch zeker een website om te overwegen. Deze datingsite richt zich specifiek op de geloofsgemeenschap van Jehovah’s Getuigen en biedt een veilige omgeving om andere leden te ontmoeten. Het aanmelden op de site is gratis, maar voor volledige toegang tot alle functies zijn er wel kosten verbonden. Uit de positieve reviews van gebruikers blijkt dat JWMatch succesvol is in het samenbrengen van gelijkgestemde individuen. Bovendien is het een platform waar het geloof en de zoektocht naar liefde en vriendschap elkaar ontmoeten. Voor Jehovah’s Getuigen die op zoek zijn naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde waarden en overtuigingen deelt, is JWMatch zeker het overwegen waard.

 • 2.7

  Populariteit

  JWMatch is een populaire datingsite voor vrijgezelle Jehovah’s Getuigen die op zoek zijn naar liefde en vriendschap binnen hun eigen gemeenschap. Het heeft een grote gebruikersbasis en succesvolle verhalen van stellen die elkaar via de website hebben ontmoet.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  De website van JWMatch is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zelfs voor mensen die niet erg technisch zijn. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het navigeren door de site is gemakkelijk, waardoor gebruikers snel kunnen beginnen met het zoeken naar hun ideale match.

 • 3

  Functionaliteiten

  JWMatch biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een partner. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op locatie, leeftijd en interessegebieden. Ook kun je berichten sturen naar andere gebruikers en deelnemen aan forums en discussies om meer over anderen te weten te komen.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van JWMatch is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen van gebruikers. Ze bieden ook een uitgebreide FAQ-sectie en hebben een forum waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

 • 3

  Kosten

  Hoewel aanmelden bij JWMatch gratis is, zijn er kosten verbonden aan het verkrijgen van volledige toegang tot alle functies van de website. Deze kosten zijn echter redelijk en vergelijkbaar met andere datingsites.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  JWMatch is een uitstekende datingsite voor vrijgezelle Jehovah’s Getuigen die op zoek zijn naar liefde en vriendschap binnen hun eigen gemeenschap. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, nuttige functies en een behulpzame klantenservice. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het verkrijgen van volledige toegang tot de site, zijn deze redelijk en vergelijkbaar met andere datingsites. Al met al verdient JWMatch een hoge totaalscore.

Veelgestelde vragen over JWMatch

Wat zijn de kosten van JWMatch?

De kosten van JWMatch zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Het standaardabonnement is gratis, maar biedt beperkte functies. Het Gold-abonnement kost $ 29,99 per maand, $ 39,99 per drie maanden of $ 99,99 per jaar. Met het Gold-abonnement kunt u van alle functies gebruikmaken.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met JWMatch?

De ervaringen van gebruikers met JWMatch zijn over het algemeen positief. Gebruikers vinden het een gebruiksvriendelijke website en zijn tevreden over de mogelijkheid om andere Jehovah’s Getuigen te ontmoeten. Sommige gebruikers geven aan dat ze hun partner hebben gevonden via JWMatch.

Is JWMatch alleen voor Jehovah's Getuigen?

Ja, JWMatch is alleen bedoeld voor Jehovah’s Getuigen. De website is opgezet om Jehovah’s Getuigen de mogelijkheid te bieden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen bij JWMatch?

Om uw profiel te verwijderen bij JWMatch, logt u in op uw account en gaat u naar “Mijn account” en vervolgens naar “Profiel verwijderen”. Hier kunt u uw profiel permanent verwijderen.

Kan ik JWMatch gebruiken op mijn mobiele telefoon?

Ja, JWMatch heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers. U kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de app kunt u uw profiel bekijken, berichten sturen en andere functies van JWMatch gebruiken.

Laats bijgewerkt: 07 juni 2023

4 reacties op “JWMatch Kosten en Review: Moet je deze Datingsite proberen?”

 1. durbans schreef:

  Op deze site, staan veel nep profielen.
  Jehovah getuigen zijn goed gelovige mensen, en een gemakkelijke prooi voor misbruikers.
  Deze profielen scheppen eerst vertrouwen, waarna ze geld beginnen te vragen.
  De site laat deze valse profielen begaan en bestaan.
  Met meldingen over misbruik doen ze niets!
  Misschien zit JwMatch hier wel zelf achter?
  De site is gevestigd in Jersey onder de naam Dating Lab

 2. Grecia st Jacoba schreef:

  Beste redactie
  Kan ik op de site vertrouwen?
  Ik heb gehoord dat ze geld van jou bankrekening kan afnemen
  En zoveel geld moet betalen voor die site‍♀️
  Jehova’s is een God van “ liefde”
  Voor een man te zoeken is “ gratis”

 3. Toin schreef:

  Dit zijn commerciële mensen die niets met de waarheid hebben.

 4. M.Goergen schreef:

  Beste redactie, ik vind het heel vreemd dat jullie zoveel geld durven te vragen. Is dit wel opgezet door mensen die Jehovah’s getuigen zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---