Home / JWMatch – Kosten, Review en Ervaringen
JWMatch logo

JWMatch - Kosten, Review en Ervaringen

“Ik heb de vrouw van mijn dromen gevonden. We hebben elkaar beloofd dat we met deze site zullen stoppen, zodat we elkaar de volledige aandacht kunnen geven. Wij zijn er allebei van overtuigd dat Jehovah ons bij elkaar heeft gebracht. Ik hoop nog veel van deze wijze, lieve, oprechte en prachtige vrouw te leren. Ik ben Jehovah en deze site dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen”, aldus Arjan, die zijn ideale partner gevonden heeft op de online datingsite JWMatch. De website is een trefpunt voor vrijgezelle Jehovah’s Getuigen die een zoektocht zijn gestart naar een partner of naar nieuwe vrienden.

JWMatch
4 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Het verschil tussen lid en abonnee

Gezien het opvallende hoofdlettergebruik van het woord ‘gratis’, is het duidelijk dat het je geen cent kost om lid te zijn van JWMatch. Of toch wel? Na een korte research blijkt er een verschil te zijn tussen een lid en een abonnee. Lid zijn is gratis, maar als je abonnee wilt worden moet je betalen. Je kunt dan ook profiteren van één groot voordeel ten opzichte van een standaard lid. Met een abonnement kun je namelijk persoonlijke berichten sturen. Al met al blijkt dat dit enige voordeel tegelijkertijd wel de belangrijkste is. Als lid kun je geen berichten sturen, dus je moet haast wel een abonnement nemen om met iemand in contact te treden.

Internationale gezichten

Wat opvalt aan de homepage van de website, is de overzichtelijke zoektabel. Hierin kun je je eigen geslacht aangeven en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Ook de gewenste leeftijd en woonplaats van je potentiële partner kun je invullen. Om vervolgens de zoekresultaten te kunnen zien, moet je lid zijn van de datingsite. Onder de zoektabel staan wel willekeurige profielen die je kunt bekijken zonder dat je lid hoeft te zijn. Hieruit blijkt al snel dat de website internationaal gebruikt wordt.

Touwtjes in eigen handen

Als er iemand in de zoekresultaten is die je wel aanspreekt, kun je deze persoon toevoegen aan je favorieten. Ook kan het zijn dat er één of meerdere personen zijn die niet aan je voorkeuren voldoen of die simpelweg ongepast gedrag laten zien wanneer je er contact mee hebt. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om dit soort personen te blokkeren, zodat je je volledig kunt focussen op de personen die wel binnen jouw perfecte plaatje passen. Dit zorgt ervoor dat je de touwtjes in eigen handen hebt, aldus JWMatch.

Privacy waarborgen

Als je iemand een bericht stuurt, dan gaat het volgens JWMatch op de volgende manier: “Dit bericht wordt naar hun e-mailadres gestuurd vanuit jouw profiel. Je echte naam en e-mailadres worden nooit getoond. Omgekeerd kan je ook berichten van andere leden ontvangen in je inbox. Deze berichten komen vanuit hun gebruikersnaam, dus niet vanuit hun echt e-mailadres.” Hierdoor zorgt de online datingsite er dus voor dat je privacy beschermd wordt en dat je je echte contactgegevens pas hoeft te delen als je er zelf aan toe bent.

JWMatch screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van JWmatch.com?

 • Daten speciaal voor Jehovah’s Getuigen
 • Internationale datingsite
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 25 juni 2021

4 reacties op “JWMatch – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for durbans durbans schreef:

  Op deze site, staan veel nep profielen.
  Jehovah getuigen zijn goed gelovige mensen, en een gemakkelijke prooi voor misbruikers.
  Deze profielen scheppen eerst vertrouwen, waarna ze geld beginnen te vragen.
  De site laat deze valse profielen begaan en bestaan.
  Met meldingen over misbruik doen ze niets!
  Misschien zit JwMatch hier wel zelf achter?
  De site is gevestigd in Jersey onder de naam Dating Lab

 2. Avatar for Grecia st Jacoba Grecia st Jacoba schreef:

  Beste redactie
  Kan ik op de site vertrouwen?
  Ik heb gehoord dat ze geld van jou bankrekening kan afnemen
  En zoveel geld moet betalen voor die site‍♀️
  Jehova’s is een God van “ liefde”
  Voor een man te zoeken is “ gratis”

 3. Avatar for M.Goergen M.Goergen schreef:

  Beste redactie, ik vind het heel vreemd dat jullie zoveel geld durven te vragen. Is dit wel opgezet door mensen die Jehovah’s getuigen zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *