Home / JamaicanDating.com – Kosten, Review en Ervaringen
JamaicanDating logo

JamaicanDating.com - Kosten, Review en Ervaringen

JamaicanDating is, zoals de naam het al zegt, een datingsite speciaal voor singles die oorspronkelijk uit Jamaica komen. Over heel de wereld zijn mensen uit Jamaica te vinden, maar het kan voor deze mensen heel lastig zijn om elkaar in deze landen te vinden. Speciaal om hen toch bij elkaar te brengen is JamaicanDating opgericht. De datingsite is van dezelfde eigenaar als onder meer de datingsites EligibleGreeks en Hyesingles. Dit is namelijk het bedrijf World Singles dat zich heeft gespecialiseerd in het realiseren en beheren van datingsites voor diverse nationaliteiten.

JamaicanDating.com
3
Beoordeling 3

Jamaicaanse singles van over de hele wereld

Bij JamaicanDating kun je Jamaicaanse singles van over heel de wereld vinden. Iedereen die oorspronkelijk uit Jamaica komt, en graag in contact wil komen met anderen met dezelfde afkomst, kan zich bij deze datingsite inschrijven. Je kunt er op zoek gaan naar leuke dates en flirts, naar mensen voor een serieuze relatie, naar leuke personen om activiteiten mee te ondernemen en naar vriendschappen. Eigenlijk kun je dus echt alle kanten op. Een groot voordeel is wel dat je zeker weet dat je uitsluitend met mensen uit Jamaica te maken krijgt, waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar mensen met dezelfde nationaliteit. Wel is het uiteraard mogelijk dat deze mensen in een ander land wonen. Je kunt dan ook zoeken naar mensen bij jou in de buurt.

Matches op basis van een vragenlijst

De datingsite zorgt voor leuke matches die je worden voorgelegd als je je hebt geregistreerd. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar mensen waar je zaken mee gemeen hebt, al is dit natuurlijk ook wel mogelijk. Er worden matches gezocht tussen mensen die dezelfde interesses, achtergronden, normen en waarden hebben. Hierdoor kom je eigenlijk altijd uit bij mensen waar je gewoon veel mee gemeen hebt. Dit is een goede basis voor veel gespreksstof en wellicht een leuk leven samen. Natuurlijk heeft de datingsite dan wel zo veel mogelijk informatie nodig van de leden. Daarom wordt je gevraagd om een lijst met 100 vragen in te vullen, zodat de antwoorden voor de matches kunnen worden gebruikt. Je bent niet verplicht om alle vragen in te vullen.

Je mag anoniem blijven als je wilt

De vragenlijst vormt voor de datingsite de basis om matches voor te leggen. Vervolgens kun je zelf de profielen van de voorgestelde personen bekijken. Als iemand je aanspreekt, dan kun je als betalend lid contact opnemen. Andersom geldt dit uiteraard ook. Jij wordt op basis van je antwoorden voorgesteld aan andere leden. Als zij jou aantrekkelijk vinden, dan kunnen zij contact met jou opnemen. Vaak wordt er toch gekeken naar een foto. Je kunt dan ook een leuke foto toevoegen aan je profiel. Blijf je liever anoniem? Dan is het toevoegen van een foto niet verplicht. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het wat lastiger is om een leuke date te vinden. Als je contact op wilt nemen met andere leden van de site, dan is het nodig om een abonnement te hebben. Alleen betalende leden kunnen via de datingsite contact leggen.

JamaicanDating.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij JamaicanDating?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van JamaicanDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van JamaicanDating.com?

  • Gratis online daten met Jamaicaanse singles
  • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
  • De website is volledig in het Engels
  • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  JamaicanDating.com FAQ

  Hoe kan ik JamaicanDating.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite JamaicanDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Jamaican Dating account.

  JamaicanDating.com opzeggen

  JamaicanDating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van JamaicanDating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

  Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

   

  Je hebt nu je account verwijderd van JamaicanDating.com!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties