datingsite parship

Home » IndonesianCupid – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 27th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

IndonesianCupid – Kosten, Review en Ervaringen

Vind jouw Indonesische prinses op het witte paard

Indonesië is een eilandengroep in de Stille Oceaan en het mag duidelijk wezen dat heel wat mannen en vrouwen zich duidelijk aangetrokken voelen tot de exotische bevolking.

De combinatie van het onbekende, de zwoele blikken en de breine teints maakt van Indonesiërs gewilde vrijgezellen. Daarom kwam Cupid Media op het idee om een datingsite op te starten dat zich volledig richt op het vinden van de liefde in Indonesië.

Cupid Media is namelijk het bedrijf achter tal van dergelijke websites die zich richting op een specifieke doelgroep. Op die manier vergroot het bedrijf de kans op het snel vinden van de ware liefde.

Ook in het Nederlands

In principe kun je je van over de wereld inschrijven op deze website. Daarom is die ook in verschillende talen beschikbaar, zoals in het Engels, Japans en zelfs het Nederlands. Aangezien Indonesië een voormalige kolonie van Nederland is, is het niet zo verrassend dat de website ook in deze taal beschikbaar is.

In Nederland zelf wonen heel veel mensen die afstammen van Indonesiërs of zelfs mensen van Indonesië zelf die hier zijn komen wonen. Sowieso hebben deze mensen al een sterkere band met de eilandengroep en is het niet zo gek dat deze mensen op zoek willen naar iemand van daar.

Hoe werkt de website?

Net zoals bij de andere sites van Cupid Media kun je je in enkele stappen gratis inschrijven. Hiervoor kun je gebruikmaken van je profiel op Facebook, maar ook op eigen houtje een profiel aanmaken. Dit doe je door wat meer te vertellen over jezelf en enkele foto’s van jezelf up te loaden. Dit doe je allemaal zonder iets te betalen. Een lidmaatschap aanmaken is dus geheel gratis. Ook kun je op een gratis basis de profielen van andere vrijgezellen bekijken en contact opnemen. Natuurlijk blijft niet alles gratis en moet je voor extra features gaan bijbetalen. Dit staat ook vermeldt in de gebruiksvoorwaarden die je zeker dient te lezen alvorens je een profiel aanmaakt. Op die manier kom je achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Hoe groot is de slaagkans?

Dat valt op voorhand altijd moeilijk te bepalen. Het hangt eraf wat je eigen bedoelingen zijn. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, een flirt, iets vrijblijvends of eerder een vriendschap? Hetzelfde hangt natuurlijk ook af van de persoon met wie je start te praten. Sommige mensen praten met meerdere mensen, terwijl sommigen het liever houden bij een contact. Op een datingsite gaat het er eigenlijk een beetje hetzelfde aan toe zoals in de echte wereld. Dus de kansen zijn altijd fifty fifty, maar er zijn natuurlijk altijd van die grote succesverhalen. Die zijn trouwens terug te vinden op Indonesian Cupid. Lees deze dus zeker en haal er goede moed uit. Wie weet loopt de ware wel ergens rond op Indonesië. En wie niet waagt, niet wint natuurlijk. Sowieso kun je je op elk moment uitschrijven op Indonesian Cupid. Meer hierover lees je in de Algemene Voorwaarden.

 

 

IndonesianCupid.com Kosten abonnement

1 maand

€30,98
€30,98

3 maanden

€20,66 p.m.
€20,66 p.m.

12 maanden

€10,33 p.m.
€10,33 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis membership

Het goedkoopste indonesianCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Indonesian Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Indonesian Cupid actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

IndonesianCupid opzeggen en account verwijderen

IndonesianCupid Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite IndonesianCupid. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

IndonesianCupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑