Home / Ichtusdate.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Ichtusdate.nl logo

Ichtusdate.nl - Kosten, Review en Ervaringen

IchthusDate.nl is een christelijke datingsite voor mensen van alle leeftijden die zoeken naar leuke christelijke contacten. De datingsite maakt duidelijk dat er christelijke normen en waarden heersen op de datingsite en dit is ook de kracht van de site. Verder is IchthusDate.nl namelijk vrij basic. Het is een eenvoudige website met een rustige uitstraling en niet te veel poespas. Je wordt niet afgeleid door animaties of reclames, maar je kunt gewoon doen waar een datingsite voor bedoeld is, namelijk op eenvoudige wijze op zoek gaan naar leuke nieuwe contacten.

Ichtusdate.nl
2.8
Beoordeling 2.8

Aanmelden en direct aan de slag

Je kunt je gemakkelijk online aanmelden bij IchthusDate.nl. Je hebt de mogelijkheid om direct een compleet profiel aan te maken, waarna je direct aan de slag kunt met het bekijken van de profielen van anderen. Ieder lid van deze datingsite heeft een band met het christendom, maar er is toch veel variatie te vinden. Zo zijn er leden die gereformeerd vrijgemaakt zijn, maar er zijn bijvoorbeeld ook baptisten te vinden in het ledenbestand. Daarnaast is er de mogelijkheid om als vrouw te zoeken naar mannen en vrouwen en je kunt als man zoeken naar vrouwen en mannen.

De eerste twee weken gratis

IchthusDate.nl is niet alleen bedoeld voor mensen die zoeken naar een liefdesrelatie, maar ook voor mensen die zoeken naar vriendschappen. Er zijn mensen uit diverse leeftijdscategorieën te vinden en je kunt op zoek gaan naar mensen die bij jou in de omgeving wonen. Privacy speelt een belangrijke rol op de christelijke contactsite en het is niet mogelijk om uitgebreide profielen te bekijken als je zelf geen lid bent. Wel kun je previews van profielen zien. Je kunt twee weken gratis gebruik maken van de services van de christelijke datingsite, waarna je kunt kiezen om de site te verlaten of om een lidmaatschap te nemen. Hiervoor moet je vanzelfsprekend een kleine bijdrage betalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij IchthusDate.nl. Je kunt met een profiel alle profielen van anderen bekijken. Veel profielen zijn voorzien van een foto, anderen niet. Iedereen heeft ook de vrije keuze om informatie weg te geven in het profiel of om hier ‘dit vertel ik later’ in te vullen. Je kunt mensen toevoegen aan je persoonlijke vriendenlijst en het is mogelijk om zogenaamde knipogen te versturen naar mensen die je leuk vindt. Je kunt een bericht schrijven in het gastenboek van een lid en het is mogelijk om een bericht te sturen.

Je krijgt matches aangeboden

IchthusDate.nl zorgt ervoor dat je de mensen die het best bij jou passen niet over het hoofd kunt zien. De beste matches worden namelijk door de christelijke contactsite onder de aandacht gebracht, zodat je direct de profielen kunt bekijken van de personen die volgens IchthusDate.nl het best bij je passen. Natuurlijk betekent dit niet dat hier de match van je dromen bij zit. Je kunt dan ook vrij zoeken tussen de profielen als je dit wilt. IchthusDate.nl is een kleinschalige datingsite waarop een selectieve groep mensen dagelijks actief is.

Ichtusdate.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Ichtusdate.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Ichtusdate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ichtusdate?

  • Daten met christelijke normen
  • Niet voor iedereen geschikt
  • 2.8
   Populariteit
  • 2.7
   Gebruikersgemak
  • 2.8
   Functionaliteiten
  • 2.7
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  Ichtusdate.nl FAQ

  Hoe kan ik Ichtusdate.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite IchtusDate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ichtusdate account.

  Ichtusdate.nl opzeggen

  IchtusDate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ichtusdate en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn account” staan zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit nieuwe menu op de link: “Verwijder mijn profiel”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de button: “Ja, ik weet het zeker”

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Ichtusdate.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties