Home / Holebidating.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Holebidating.nl logo

Holebidating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

HolebiDating is er speciaal voor de HoLeBi gemeenschap. HoLeBi staat voor Homoseksuelen, Lesbiseksuelen stellen en Biseksuelen. Daten gaat lang niet altijd even makkelijk voor mensen uit deze gemeenschap. Sommigen hebben moeite met het uit de kast komen, terwijl anderen gewoonweg de verlegen zijn om eens iemand aan te spreken in een uitgaansgelegenheid. Dit is in de HoLeBi gemeenschap niet anders dan in de heterogemeenschap. HolebiDating maakt het deze mensen makkelijker om te gaan daten. Je kunt je eenvoudig online aanmelden en direct gaan zoeken naar leuke mensen die je aanspreken.

Holebidating.nl
3
Beoordeling 3

Het grootste netwerk voor online dating

HolebiDating is niet zomaar een datingsite. Deze datingsite behoort tot het grootste netwerk voor online dating. Dit betekent dat er eindeloos veel profielen van mensen online te vinden zijn. Er zijn mannen die zoeken naar mannen of vrouwen en er zijn vrouwen die zoeken naar vrouwen of mannen. Op deze datingsite is alles mogelijk, zolang je bij de HoLeBi gemeenschap hoort. Hierdoor kun je als biseksueel dus ook zoeken naar zowel mannen als vrouwen op de datingsite. Je kunt op deze datingsite eenvoudig zoeken naar matches en wie weet heb je al snel een date in je agenda staan.

Uitstekende resultaten van de datingsite

Er zijn niet bijzonder veel datingsites voor mensen die zich niet of niet 100% hetero voelen. Dit maakt het soms lastig om een leuke datingsite te vinden waar je je ook echt thuis voelt en waar je het idee hebt dat je jezelf kunt zijn. HolebiDating is gegarandeerd de datingsite waar jij je wel op je plek voelt. Iedereen is hier vrij om zichzelf te zijn en te zoeken naar een partner die echt goed past. Letterlijk miljoenen mensen zijn bekend met de datingsite en staan er ingeschreven of hebben er ingeschreven gestaan voordat zij de liefde van hun leven tegen zijn gekomen. De datingsite heeft door de jaren heen al duizenden mensen met succes bij elkaar gebracht voor een serieuze relatie. Er mag dan ook wel gezegd worden dat deze datingsite erg succesvol is.

Duizenden nieuwe leden per dag

HolebiDating is een internationale datingsite. Mensen van over de hele wereld kunnen zich aanmelden om te zoeken naar liefde of aansluiting. Dit betekent dat er dagelijks letterlijk duizenden nieuwe singles verschijnen op de datingsite. Het is hierdoor vrijwel onmogelijk dat je geen singles kunt vinden die je aanspreken. Er vinden online dates plaats en er wordt druk gechat, maar er vinden ook dagelijks echte dates plaats. Een goed deel van deze dates eindigt in een relatie of een goede vriendschap.

Engelse support

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de datingsite heb je een betaald lidmaatschap nodig. De kosten hiervan zijn heel redelijk, waardoor het zeker de moeite waard is om een betaald lidmaatschap af te nemen. Loop je eens tegen problemen aan, heb je een goed idee voor de datingsite of heb je behoefte aan ondersteuning? Dan zit er altijd een compleet team voor je klaar. Wel moet je er rekening mee houden dat de support van HolebiDating Engelstalig is.

Holebidating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Holebidating.nl?

 • gratis aanmelden
 • engelstalige datingsite
 • 2.8

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Holebidating.nl FAQ

Hoe kan ik Holebidating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Holebidating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Holebi Dating account.

Holebidating.nl opzeggen

Holebi Dating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Holebidating en log in met je E-Mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad: “Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 4: Klik nu op: “verwijder account” in het midden van de pagina. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 5: Vul je wachtwoord in het klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Holebidating.nl!

Laats bijgewerkt: 23 december 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---