Home / Het GrandCafé – Kosten, Review en Ervaringen
Het GrandCafé logo

Het GrandCafé - Kosten, Review en Ervaringen

Het Grand Café bestaat al langer dan zeven jaar! Dit is de gezelligste datingsite van Nederland. Vele mensen vonden een leuke vriendschap, date of relatie via deze website!Het zoeken en vinden van een date via een datingsite is romantisch, effectief en heel spannend! Het voordeel van daten via het Grand Café is dat je zeker weet dat de ander ook op zoek is naar een partner! Het Grand Café is een datingsite in het segment algemeen. Deze datingsite richt zich voornamelijk op mannen en vrouwen vanaf dertig jaar die opzoek zijn naar een leuke date of gewoon een vriendschap en misschien uiteindelijk een serieuze relatie.

Het GrandCafé
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Anonimiteit en privacy

Deze datingsite vindt het zeer belangrijk dat jouw gegevens goed zijn afgeschermd. Jij kan zelf aangeven welke informatie voor andere leden zichtbaar is. Geen enkel ander lid kunnen jouw gegevens bekijken tenzij je dit zelf hebt aangegeven. Het zelfde geldt voor de door jouw upgeloade afbeeldingen.

The do’s en don’ts

Het kan in een kroeg heel erg gezellig zijn. Maar soms kan dit niet het geval zijn door bijvoorbeeld slechte manieren van kroeggangers. Daarom heeft het Grand Café een aantal regels opgesteld waaraan leden zich moeten houden. Op het moment van inschrijven ga je akkoord met deze regels. Voor de meeste leden zou dit uiteraard een vanzelfsprekendheid zijn. In het normale leven gaan we immers ook gewoon op een respectvolle manier met elkaar om.

Het GrandCafé screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij het Grandcafé?

Het goedkoopste “het Grandcafe” abonnement kost €3.75 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van hetgrandcafe.nl?

  • Betrouwbaar daten
  • Website oogt gedateerd
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  HetGrandCafe.nl FAQ

  Hoe kan ik HetGrandCafe.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite hetgrandcafe.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Het GrandCafé” account.

  HetGrandCafe.nl opzeggen

  Het Grand Café account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Het Grand Café en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op de link ”abonnementsgegevens” in het menu aan de bovenzijde van de pagina.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Onderaan de pagina moet je nu je wachtwoord invoeren in het veld achter “controle wachtwoord”. Klik vervolgens op de grijze button met de tekst : “opzeggen”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “definitief opzeggen”.

  Je hebt nu je account verwijderd op hetGrandCafe.nl!

  Laats bijgewerkt: 21 augustus 2021

  Eén reactie op “Het GrandCafé – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Raindog Raindog schreef:

   dat deze site al jaren actief is verklaard waarom er zoveel profielen van vrouwen opstaan zonder info, of zonder foto of waar dames in hun profiel hun leeftijd vermelden terwijl de site zegt dat ze al 4 jaar ouder zijn.(waarschijnlijk gewoon inactief) heel veel profielen bevatten een voornaam en achternaam die compleet leeg is of profielen met een hoop onzin erin. waarschijnlijk worden de profielen duidelijk niet meer gecontroleerd op activiteit.

   En al helemaal niet als je er ook nog 7,50 pmd voor moet dokken

   Ik beveel deze site dan ook niet aan!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *