Home / Hearts - Kosten, Review en Ervaringen
Hearts logo

Hearts - Kosten, Review en Ervaringen

Hearts.nl is een Nederlandstalige website die in het leven is geroepen om mensen met elkaar in contact te brengen. Je kunt op deze website geen profielen bekijken voordat je je registreert. Dit is lastig, want zo kun je niet vooraf beoordelen of het de moeite waard is om je in te schrijven. Sterker nog: er wordt op de website helemaal niet vermeld wat Hearts.nl eigenlijk voor site is. Dat het een dating site is moet je dus toevallig weten, want dit blijkt totaal niet uit de pagina die je voor je ziet als je domweg het adres van de homepage invult. Een jongen en een meisje die lachend met hun laptop op schoot zitten, dat kan in principe van alles betekenen.

Hearts
9 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Betaald lidmaatschap

Om iets te kunnen op de datingsite van Hearts.nl moet je een betaald VIP abonnement nemen. De goedkoopste optie is 15 euro voor een week, maar als je voor een langere periode lid wordt dan is het per saldo een stuk goedkoper. Voor een maand betaal je bij voorbeeld 25 euro. Je kunt daarnaast nog “diamanten” kopen om je profiel extra onder de aandacht te brengen bij andere bezoekers. Of je daar wat aan hebt is natuurlijk nog maar de vraag. Het is voordat je je inschrijft niet te zien of te beoordelen hoeveel leden Hearts.nl heeft en of daar mensen bij zitten die eventueel bij jou in de smaak vallen om nader kennis mee te maken.

Hearts.nl is van dezelfde eigenaar als DateBird

Uit een review op het internet van iemand die wat speurwerk had gedaan blijkt dat DateBird.nl, een andere bekende datingsite, en Hearts.nl, via hetzelfde 06-nummer bereikbaar zijn. Voor beide sites geldt dat de kans groot is dat je te maken krijgt met fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. Deze staan op de website met als doel te zorgen voor “entertainment”. Prima als je alleen maar een beetje wilt chatten en er geen bezwaar tegen hebt dat je antwoorden standaard berichten zijn, maar als je op zoek bent naar een date is dit natuurlijk erg frustrerend. In de algemene voorwaarden wordt overigens vermeld dat de beheerders al het mogelijke doen om nep profielen te weren of te verwijderen.

Een date vinden via Hearts

Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat jij via Hearts.nl wel een leuke date vindt. Ook al wordt er over een datingsite negatief geoordeeld op het internet dan wil dit nog niet zeggen dat dit voor iedereen geldt. Het kan dus best zijn dat jij via deze datingsite een leuke date of misschien zelfs wel een relatie krijgt. Wees echter altijd op je hoede als je online gaat daten. Geef niet zomaar je privé gegevens aan iemand, doe dit alleen als je iemand wat vaker hebt gesproken en het idee hebt dat deze persoon echt is. Spreek nooit een eerste keer bij je thuis af of bij de andere partij thuis. Kies voor een neutrale locatie en zorg ervoor dat dit een locatie is waar meer mensen zijn, zoals bij voorbeeld een horecagelegenheid.

Hearts screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Hearts.nl?

 • Aanmelden is eenvoudig
 • De gebruiksvoorwaarden zijn in het Nederlands op de website vermeld
 • De kosten zijn vermeld in een duidelijk overzicht
 • Je kunt geen profielen bekijken voordat je een account hebt aangemaakt
 • De website geeft behalve wat pagina’s met formele informatie, weinig info over wat Hearts.nl inhoudt
 • Gebruikers melden dat er veel fictieve profielen actief zijn
 • 2.5

  Populariteit

 • 2.5

  Gebruikersgemak

 • 2.5

  Functionaliteiten

 • 2.5

  Klantenservice

 • 2.5

  Kosten

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

Hearts FAQ

Hoe kan ik Hearts opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Hearts? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Hearts.nl account.

Hearts opzeggen

Hearts.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Hearts en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord door op de rode “inloggen” button te klikken.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “instellingen” in het menu aan de linkerkant van de website.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op: “Wijzig profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Verwijder mijn account”.

stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nogmaals op: “Verwijder account”. Bevestig dit door in de pop-up window op “OK” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Hearts!

Laats bijgewerkt: 11 augustus 2022

9 reacties op “Hearts – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Martin Martin schreef:

  Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Hearts moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer extra Diamanten kopen om met ze in contact te blijven.
  Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
  Ik heb Hearts benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
  PAS OP HEARTS ZIJN OPLICHTERS

  • Avatar for Martin Martin schreef:

   ‘negeer mijn vorige post, alles is opgelost. deze site wil mijn post niet verwijderen. excuus voor het misverstand.’

 2. Avatar for ray ray schreef:

  Kijk uit voor deze pure oplichtersbende!!!!! Schrijf je in en let maar eens op. De werkwijze is als volgt. Na inschrijving krijg je berichtjes van een heleboel mooie vrouwen ( dat is al apart ). Allen met het verzoek om foto’s te sturen terwijl je al een x-aantal foto’s er op heb staan. Maar dat vinden de vrouwen niet genoeg. Nee ze willen prive foto’s doorgestuurd krijgen van je. Echter hiervoor moet je ( nadat je al lid ben geworden ) diamanten voor kopen. En je raad het al……dit kost ook nog eens geld.

  Mocht je de diamten kopen dan hoor je niets meer van de dames en krijg je niets meer terug.

  Als je dit uiteindelijk door heb en de dames hierover aanspreek wordt je door Hearts direct verwijderd. Je krijgt dan onderstaande mail binnen.

  Beste,
  Dit is in zijn geheel correct. U stuurt schadelijke teksten op onze website, waardoor wij hiertoe genoodzaakt waren om zo onze leden plus onszelf in bescherming te nemen. Geld restitutie zal binnen 14 werkdagen worden voltooid.
  Met vriendelijke groet,
  Team Hearts Dating

  Een screenshot van mijn “schadelijke teksten” is op aanvraag te krijgen. Restitutie van het bedrag zal nooit plaats vinden want Hearts verwacht dan dat je je oprechte review verwijderd. ( zie ook weer onderstaande mail )

  Beste,
  De review staat, zoals u ziet, nog online. Geld restitutie is dan ook niet meer mogelijk.
  Met vriendelijke groet,
  Team Hearts Dating

  Dus kortom wil je je geld graag kwijt test het maar uit maar jullie zijn gewaarschuwd

  • Avatar for Noorderling Noorderling schreef:

   Grappig, ik heb vanochtend na vruchteloos 2 maanden op mijn geld te hebben gewacht, ook een niet positieve (wel eerlijke) review geplaatst over Hearts.
   Nadat Hearts (Ruby Online BV te Emmen) dit had gelezen kreeg ik ook een mail dat er van restitutie geen sprake meer kon zijn omdat ik smaad over de site zou verspreiden.
   Dus dán reageert men wel……Lijkt me een lekkere club.
   Kortom niet doen, je bent gewoon je geld kwijt tenzij je je verveelt en er een deurwaarder achteraan stuurt.

 3. Avatar for Tarzan Tarzan schreef:

  Ik heb ongeveer 3 jaar doorgebracht op de sites van achtereenvolgens Datebird, Cupidos en daarna dus Hearts. De site Hot or Not schijnt ook van dezelfde eigenaar te zijn.
  Het draait op alle 4 de sites alleen maar om de diamanten die je moet aanschaffen om foto’s te versturen en vandaar dat sommige dames gelijk gaan schreeuwen of je foto’s kan sturen naar ze. Je zou er in eerste instantie niet op letten maar het gaat op een gegeven ogenblik wel opvallen dat de dames die foto’s interessanter vinden dan dat chatten.
  Het is zeg maar, het nieuwe thuiswerken Anno 2018. Men plukt een mooie meid van het internet en plaats deze in een fictief profiel en via het internet in de thuisomgeving doe je gewoon of dat je een serieuze meid bent die ook op zoek is naar een leuke man. Dit werk dat zo’n iemand doet noemt men dus een chatmanager.
  Als je twijfelt of een profiel echt of nep (meestal sexy foto’s) is dan kun je de foto door GOOGLE PHOTO SEARCH laten controleren of hij echt is of gewoon van een Amerikaanse site is geplukt. Dus niet de profielfoto maar de foto’s die extra op het profiel zijn geplaatst. U bent gewaarschuwd dus!

 4. Avatar for hdyko hdyko schreef:

  Ik ben een ontevreden klant over de “datingsite Hearts”. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van Hearts. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is mijn ongebruikte dagen van mijn lidmaatschap terug te betalen en zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het “team”.

  De reden van de “ontevreden vrouwen” zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen foto’s wil delen. De meeste vrouwen vragen direct om foto’s en geen enkele stelt geïnteresseerde vragen dan wel wil een afspraak maken. Wellicht dat er een verdienste aan gekoppeld is voor deze vrouwen want je dient extra te betalen voor het versturen van foto’s. Voor fotoverzamelaars is Hearts een prima site echter voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een afspraak adviseer ik op zoek te gaan naar een andere site.

 5. Avatar for brom brom schreef:

  Ik had naar een vrouw geschreven dat ze nep was en ik gaan vertrouwen had in deze site en wat doet t hearts dating ze pakken me dagen gewoon af en die ik er op hat gezet voor foto te sturen

 6. Avatar for ik ik schreef:

  Ingeschreven bij Hearts omdat er een mooie jonge dame me op datingsite Twoo vroeg of ik daar kwam omdat twoo niet zou werken bij haar. 25 euro betaald en alleen maar mooie jonge dames die vragen om spannende foto’s. Mooie jonge dames die mijn profiel normaal gesproken niet eens het kijken waard vinden. steeds zei ik dat ik geen foto’s had buiten die op mijn profiel stonden. Extra foto’s sturen kost namelijk nog eens 25 euro per maand. Dit wilde ik niet. Dus op een bepaald moment was ik het beu en zei dat ik niet meer meedeed met het spelletje van foto’s sturen om de kas te spekken. En ja hoor, verwijderd, want je wil je niet kenbaar maken aan anderen. 5 profielfoto’s blijkt niet genoeg te zijn. Wat me verder opvalt is dat er ook alleen maar sexy geklede jonge meiden op staan, die ik normaal gesproken nooit ergens tegen zou komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---