Home / Hearts – Kosten, Review en Ervaringen
Hearts logo

Hearts - Kosten, Review en Ervaringen

Hearts.nl is een Nederlandstalige website die in het leven is geroepen om mensen met elkaar in contact te brengen. Je kunt op deze website geen profielen bekijken voordat je je registreert. Dit is lastig, want zo kun je niet vooraf beoordelen of het de moeite waard is om je in te schrijven. Sterker nog: er wordt op de website helemaal niet vermeld wat Hearts.nl eigenlijk voor site is. Dat het een dating site is moet je dus toevallig weten, want dit blijkt totaal niet uit de pagina die je voor je ziet als je domweg het adres van de homepage invult. Een jongen en een meisje die lachend met hun laptop op schoot zitten, dat kan in principe van alles betekenen.

Hearts
9 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Betaald lidmaatschap

Om iets te kunnen op de datingsite van Hearts.nl moet je een betaald VIP abonnement nemen. De goedkoopste optie is 15 euro voor een week, maar als je voor een langere periode lid wordt dan is het per saldo een stuk goedkoper. Voor een maand betaal je bij voorbeeld 25 euro. Je kunt daarnaast nog “diamanten” kopen om je profiel extra onder de aandacht te brengen bij andere bezoekers. Of je daar wat aan hebt is natuurlijk nog maar de vraag. Het is voordat je je inschrijft niet te zien of te beoordelen hoeveel leden Hearts.nl heeft en of daar mensen bij zitten die eventueel bij jou in de smaak vallen om nader kennis mee te maken.

Hearts.nl is van dezelfde eigenaar als DateBird

Uit een review op het internet van iemand die wat speurwerk had gedaan blijkt dat DateBird.nl, een andere bekende datingsite, en Hearts.nl, via hetzelfde 06-nummer bereikbaar zijn. Voor beide sites geldt dat de kans groot is dat je te maken krijgt met fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen. Deze staan op de website met als doel te zorgen voor “entertainment”. Prima als je alleen maar een beetje wilt chatten en er geen bezwaar tegen hebt dat je antwoorden standaard berichten zijn, maar als je op zoek bent naar een date is dit natuurlijk erg frustrerend. In de algemene voorwaarden wordt overigens vermeld dat de beheerders al het mogelijke doen om nep profielen te weren of te verwijderen.

Een date vinden via Hearts

Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat jij via Hearts.nl wel een leuke date vindt. Ook al wordt er over een datingsite negatief geoordeeld op het internet dan wil dit nog niet zeggen dat dit voor iedereen geldt. Het kan dus best zijn dat jij via deze datingsite een leuke date of misschien zelfs wel een relatie krijgt. Wees echter altijd op je hoede als je online gaat daten. Geef niet zomaar je privé gegevens aan iemand, doe dit alleen als je iemand wat vaker hebt gesproken en het idee hebt dat deze persoon echt is. Spreek nooit een eerste keer bij je thuis af of bij de andere partij thuis. Kies voor een neutrale locatie en zorg ervoor dat dit een locatie is waar meer mensen zijn, zoals bij voorbeeld een horecagelegenheid.

Hearts screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Hearts.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Hearts.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Hearts.nl?

  • Aanmelden is eenvoudig
  • De gebruiksvoorwaarden zijn in het Nederlands op de website vermeld
  • De kosten zijn vermeld in een duidelijk overzicht
  • Je kunt geen profielen bekijken voordat je een account hebt aangemaakt
  • De website geeft behalve wat pagina’s met formele informatie, weinig info over wat Hearts.nl inhoudt
  • Gebruikers melden dat er veel fictieve profielen actief zijn
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  Hearts FAQ

  Hoe kan ik Hearts opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Hearts? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Hearts.nl account.

  Hearts opzeggen

  Hearts.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Hearts en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord door op de rode “inloggen” button te klikken.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “instellingen” in het menu aan de linkerkant van de website.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op: “Wijzig profiel”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Verwijder mijn account”.

  stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nogmaals op: “Verwijder account”. Bevestig dit door in de pop-up window op “OK” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Hearts!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  9 reacties op “Hearts – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Martin Martin schreef:

   Ik ben pas vrijgezel en ben via een andere datingsite benaderd door een leuke vrouw en vertelde mij dat ik naar Hearts moest komen om te kunnen praten. Ik goed gelovig en gedaan, blijkt het betaalde site te zijn, ik lid geworden en nu moet je ook elke keer extra Diamanten kopen om met ze in contact te blijven.
   Het is echt allemaal NEP EN GELD KLOPPERIJ.
   Ik heb Hearts benaderd en ze zouden mijn geld terug storten binnen 14 werkdagen, we zijn nu 18 werkdagen verder en heb al 2x gemaild maar laan niets meer horen.
   PAS OP HEARTS ZIJN OPLICHTERS

   • Avatar for Martin Martin schreef:

    ‘negeer mijn vorige post, alles is opgelost. deze site wil mijn post niet verwijderen. excuus voor het misverstand.’

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items