Home / Guys-Dating.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Guys-Dating.nl logo

Guys-Dating.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Als je zin hebt in een leuke date, neem dan eens een kijkje bij Guys-Dating.nl. Er kan meteen begonnen worden met daten, want je kunt je direct inschrijven. Het enige wat je hoeft te doen is je profielnaam aan te geven, dan vul je je geslacht in, je geeft aan waar je naar op zoek bent en dan ga je akkoord met de voorwaarden. 

Guys-Dating.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Als je akkoord gaat met de voorwaarden dan verklaar je dat je meerderjarig bent. Het is leuk om een keer verder te gaan met daten, naar het online daten. Veel mensen zijn je al voor gegaan en ze komen hier vaak terug op zoek naar nog meer spannende en avontuurlijke dates. Jij kunt hier ook nog bij horen en ervaring mee maken, als je wil vandaag nog! Daten is erg populair en het voordeel is dat het kan waar en wanneer je maar wil. Als je een berichtje krijgt kun je direct reageren en zo kan een afspraakje ook snel gemaakt zijn!

Handmatig gecondoleerde profielen

Guys-Dating.nl heeft al meer dan 4000 inschrijven en deze worden allemaal handmatig gecontroleerd. Het voordeel wat je daardoor hebt is dat je zeker weet dat je niet met nep profielen te maken hebt. Als je wil daten, dan wil je ook zeker weten dat je met echte mensen te maken hebt en kunt rekenen op een echt afspraakje. Het kan wel eens erg spannend zijn, want veel mensen vinden het erg leuk om te daten. Toch is de eerste keer vaak erg spannend, want wat zou jij willen en wat wil de ander? Als je je hier in gaat schrijven ga je er snel achter komen wat de anderen allemaal willen en wat de opties zijn van Guys-Dating.nl.

Voordelen Guys-Dating.nl

Deze datingsite is speciaal bedoeld voor homoseksuele mannen. Dus wil je ook lekker daten? Kom dan snel en meld je ook aan bij Guys-Dating.nl zodat je van de voordelen kunt genieten. Je kunt hier berichten sturen naar andere deelnemers en je kunt hier ook je een eigen profiel en foto’s plaatsen. Laat anderen zien wie je bent en waar je zin in hebt. Misschien kun je samen wel jouw fantasieën delen en realiseren. Het kan allemaal, mooie dromen worden werkelijkheid en de mensen die hier zijn aangemeld hebben net als jij een doel en dat is daten met elkaar en ook plezier maken uiteraard. Je hebt als je lid bent toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s en daardoor weet je ook direct met wie je af gaat spreken. Je gaat nu daten veilig daten via een eigen anonieme postbus en dat is alleen maar goed om dat te weten. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Geniet daarom nu van het daten bij Guys-Dating.nl.

Guys-Dating.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Guys Dating?

Het goedkoopste Guys Dating abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

Wat zijn de plus- en minpunten van Guys-dating.nl?

 • speciaal voor gays
 • Niet de populairste datingsite
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Guys-dating.nl FAQ

Hoe kan ik Guys-dating.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Guys-dating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lange Mensen Dating account.

Guys-dating.nl opzeggen

Guys Dating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Guys Dating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Groene “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

klik op de Groene button: “Nu uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Guys-Dating.nl!

 

 

Laats bijgewerkt: 14 november 2022

Eén reactie op “Guys-Dating.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for mg mg schreef:

  Ja natuurlijk mag je je gratis inschrijven en lidmaken dan hebben de klanten namelijk iets om naar te kijken en een reden om een abbonement te nemen want zonder betalingen kun je niets met deze geldkloppersites

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *