Home / Gay.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Gay.nl logo

Gay.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website Gay.nl is geen datingsite in de oorspronkelijke zin van het woord. Het is geen pagina waar je simpelweg een account aanmaakt, inlogt en vervolgens op zoek gaat naar andere gays waarmee je wellicht in contact zou willen komen voor een date of een serieuze relatie. Gay.nl is een website die een breed platform wil vormen voor de LHBT gemeenschap in Nederland. Dit doen ze niet alleen door contactadvertenties te plaatsen, maar ook door het verstrekken van informatie en het plaatsen van actuele artikelen met nieuws over de LHBT gemeenschap in Nederland en daarbuiten.

gay.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Actueel nieuws

Op Gay.nl vind je actueel nieuws dat zeer divers is. Er worden artikelen geplaatst over de rechten van gays in andere landen, maar ook gebeurtenissen in Nederland die de homoscene aangaan worden gepubliceerd. Zo zie je in één oogopslag het actuele nieuws dat wordt verzameld uit diverse bronnen. Door dagelijks de site te bezoeken blijf je dus prima op de hoogte van het wel en wee in de wereld van de LHBT gemeenschap.

Algemene informatie

Naast actuele artikelen vind je op Gay.nl ook nuttige informatie, bijvoorbeeld over veilige seks. Dit is natuurlijk niet alleen voor homo’s en lesbiennes van belang maar voor iedereen. Veilig vrijen kan je behoeden voor het oplopen van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) en dat is tegenwoordig erg belangrijk. Het gaat dan niet alleen om HIV, maar ook om andere aandoeningen die je kunt oplopen als je geen veilige seks hebt. Maar ook tal van andere onderwerpen komen aan bod zoals reizen, uitgaan, cultuur en lifestyle. Je kunt in het menu op de website eenvoudig een keuze maken uit de verschillende onderwerpen. Veel artikelen kun je ook inzien zonder dat je een account aanmaakt en bent ingelogd.

Deelnemen aan events

Wil je deelnemen aan een evenement dat door Gay.nl wordt georganiseerd, dan is het natuurlijk wel noodzakelijk dat je een account aanmaakt. Dit is gratis en binnen enkele minuten geregeld. Je kunt je als geregistreerd member direct voor een evenement aanmelden. De kosten die hieraan zijn verbonden verschillen en worden per evenement aangegeven. Ook kun je je aanmelden voor vakantiereizen en andere culturele activiteiten die speciaal voor homo’s worden georganiseerd. Dit zijn niet speciaal activiteiten die erop gericht zijn dat je een leuke partner vindt, maar de kans dat je iemand tegenkomt met wie het klikt is natuurlijk wel aanwezig. En dan is er natuurlijk geen enkel bezwaar tegen het uitwisselen van contactgegevens zodat jullie elkaar opnieuw kunnen ontmoeten of spreken.

Gay.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Gay.nl?

 • Aanmelden is gratis
 • Veel informatie voor de LHBT gemeenschap
 • Breed overzicht van activiteiten
 • Gay.nl is geen datingsite en valt dus wat dat betreft enigszins uit de toon
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 01 oktober 2021

Eén reactie op “Gay.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for alex alex schreef:

  Meer voor mensen onder de 30 , verder nogal nutteloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *