Home / FunkyFish – Kosten, Review en Ervaringen
funkyfish logo

FunkyFish - Kosten, Review en Ervaringen

De website van FunkyFish is voor christelijke vrijgezellen die graag in contact willen komen met mensen van hetzelfde geloof. Het is een website die overzichtelijk is en waar het ook eenvoudig is om leuke leden te vinden. Deze datingsite bestaat al geruime tijd en mag zich de grootste christelijke datingsite van het land noemen. Iedereen die het christelijke geloof heeft kan zich bij deze datingsite inschrijven en het maakt dan niet uit of je katholiek, evangelisch of gereformeerd bent. Het inschrijven dat is makkelijk en dat is ook gratis. Is het proces van het inschrijven afgerond dan is er meteen te zien welke leden er zijn. Het zal je dan echt verbazen hoeveel leuke christelijke personen op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast een betekenisvolle relatie is het ook mogelijk om op deze website nieuwe vriendschappen te sluiten. Het is dan wel de grootste christelijke datingsite van Nederland maar we mogen we ook gerust stellen dat dit de meest funky christelijke datingsite van ons land is. Ook voor jou zullen er een aantal leuke leden zijn waar je graag contact mee zal krijgen. Het voordeel van deze website is dat je weet dat je in contact gaat komen met mensen die dezelfde normen, waarden en geloof delen.

FunkyFish
10 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Succesverhalen

Op de website zijn ook diverse succesverhalen te lezen. Dit kan ook een inspiratie voor je zijn. Als je deze verhalen leest dan zie je meteen op welke wijze de leden elkaar hebben leren kennen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te lezen over een stel die het belangrijk vond om elkaar echt goed te leren kennen alvorens ze de eerste date afspraken. Dit geeft ook wel aan dat dit een datingsite is die jou de ruimte geeft en je alle tijd laat nemen die je nodig hebt. De leden die behandelen hier elkaar echt met respect.

Meer dan een datingsite

Ingeschreven staan bij FunkyFish betekent dat je ingeschreven staat bij meer dan een datingsite. Het is niet alleen mogelijk om hier contact te leggen met de leden en dan een leuke date af te spreken. Deze website geeft je de mogelijkheid je echt te uiten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een blog te schrijven en dit kan over van alles gaan. Ook zal je columns kunnen lezen en hier lees je over het aangaan van relaties binnen het christelijke geloof. Daarbij zijn er dan ook nog eens video’s te bekijken en heb je de mogelijkheid om games te spelen. Het is wel duidelijk dat jij op deze website niet snel zal vervelen.

Evenement

Iets anders wat erg leuk is om te doen dat is het organiseren van een evenement. Dit kun je zelf doen maar je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een evenement van een ander. Op deze wijze zal je de leden van deze datingsite dan in het echt ontmoeten en dit is natuurlijk ook erg leuk. FunkyFish is een website die meer is dan een datingsite en die je verschillende mogelijkheden biedt om in contact te komen met leuke en interessante christelijke personen. Wil je weten welke datingsites er nog meer zijn? Kijk dan eens op onze website wat de beste datingsite is die bij jou past!

funkyfish screenshots

Wat kost een lidmaatschap bij FunkyFish?

Kijk voor actuele prijzen op FunkyFish.nl

  Wat zijn de plus- en minpunten van FunkyFish?

  • Speciaal voor Christen
  • Geen directe minpunten te vermelden
  • 4
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.3 Goed
   Totaalscore

  FunkyFish FAQ

  Hoe kan ik FunkyFish opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FunkyFish? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FunkyFish account.

  FunkyFish opzeggen

  FunkyFish.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Funky Fish en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Je vind de “inloggen” link aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn visakte” aan de linkerzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik op “Wijzig visakte” aan de rechterzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 4: klik op “Verwijder akte” aan de rechterzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 5: Geef een reden voor het verwijderen en klik dan op de rode button met de tekst: “Verwijder”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Funky Fish!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  10 reacties op “FunkyFish – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for danny danny schreef:

   men zegt hoe langer de rok des de natter de poes…. denk dat daar wel wat in zit, wie hebt er ervaring mee?

  2. Avatar for Cornelis1977 Cornelis1977 schreef:

   Enkel traumatische ervaringen meegemaakt, gediscrimineerd, belasterd en vol met schijnheiligheid. Het is een slangennest van hypocriete christenen zonder liefde, witgekalkte graven verdienen niets anders dan Gods vervloeking.

   FF redactie is arrogant, vol censuur. Ik heb regelmatig zelfmoord overwogen vanwege ‘christelijke’ dames en gedrag van bepaalde christenen. En hun helpdesk is autistisch en behoorlijk pedant in correspondentie.

   De nare herinneringen aan deze site spoken nog dagelijks door mijn hoofd, ik vervloek God en Christus vanwege deze site, ik was liever niet geboren dan hierop beland. Reden nummer één dat ik de kerk niet meer bezoek en God vervloek.

   • Avatar for Cornelis1977 Cornelis1977 schreef:

    Ik ben wat te scherp geweest, mijn excuses. Helaas kan ik contact niet bereiken om mijn recensie te verwijderen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items