Home / FunkyFish - Kosten, Review en Ervaringen
funkyfish logo

FunkyFish - Kosten, Review en Ervaringen

De website van FunkyFish is voor christelijke vrijgezellen die graag in contact willen komen met mensen van hetzelfde geloof. Het is een website die overzichtelijk is en waar het ook eenvoudig is om leuke leden te vinden. Deze datingsite bestaat al geruime tijd en mag zich de grootste christelijke datingsite van het land noemen. Iedereen die het christelijke geloof heeft kan zich bij deze datingsite inschrijven en het maakt dan niet uit of je katholiek, evangelisch of gereformeerd bent. Het inschrijven dat is makkelijk en dat is ook gratis. Is het proces van het inschrijven afgerond dan is er meteen te zien welke leden er zijn. Het zal je dan echt verbazen hoeveel leuke christelijke personen op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast een betekenisvolle relatie is het ook mogelijk om op deze website nieuwe vriendschappen te sluiten. Het is dan wel de grootste christelijke datingsite van Nederland maar we mogen we ook gerust stellen dat dit de meest funky christelijke datingsite van ons land is. Ook voor jou zullen er een aantal leuke leden zijn waar je graag contact mee zal krijgen. Het voordeel van deze website is dat je weet dat je in contact gaat komen met mensen die dezelfde normen, waarden en geloof delen.

FunkyFish
11 Ervaringen
3.3
Beoordeling 3.3

Succesverhalen

Op de website zijn ook diverse succesverhalen te lezen. Dit kan ook een inspiratie voor je zijn. Als je deze verhalen leest dan zie je meteen op welke wijze de leden elkaar hebben leren kennen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te lezen over een stel die het belangrijk vond om elkaar echt goed te leren kennen alvorens ze de eerste date afspraken. Dit geeft ook wel aan dat dit een datingsite is die jou de ruimte geeft en je alle tijd laat nemen die je nodig hebt. De leden die behandelen hier elkaar echt met respect.

Meer dan een datingsite

Ingeschreven staan bij FunkyFish betekent dat je ingeschreven staat bij meer dan een datingsite. Het is niet alleen mogelijk om hier contact te leggen met de leden en dan een leuke date af te spreken. Deze website geeft je de mogelijkheid je echt te uiten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een blog te schrijven en dit kan over van alles gaan. Ook zal je columns kunnen lezen en hier lees je over het aangaan van relaties binnen het christelijke geloof. Daarbij zijn er dan ook nog eens video’s te bekijken en heb je de mogelijkheid om games te spelen. Het is wel duidelijk dat jij op deze website niet snel zal vervelen.

Evenement

Iets anders wat erg leuk is om te doen dat is het organiseren van een evenement. Dit kun je zelf doen maar je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een evenement van een ander. Op deze wijze zal je de leden van deze datingsite dan in het echt ontmoeten en dit is natuurlijk ook erg leuk. FunkyFish is een website die meer is dan een datingsite en die je verschillende mogelijkheden biedt om in contact te komen met leuke en interessante christelijke personen. Wil je weten welke datingsites er nog meer zijn? Kijk dan eens op onze website wat de beste datingsite is die bij jou past!

funkyfish screenshots

Wat kost een lidmaatschap bij FunkyFish?

Kijk voor actuele prijzen op FunkyFish.nl

  Wat zijn de plus- en minpunten van FunkyFish?

  • Speciaal voor Christen
  • Geen directe minpunten te vermelden
  • 4
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.3 Goed
   Totaalscore

  FunkyFish FAQ

  Hoe kan ik FunkyFish opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite FunkyFish? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw FunkyFish account.

  FunkyFish opzeggen

  FunkyFish.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Funky Fish en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Je vind de “inloggen” link aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn visakte” aan de linkerzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik op “Wijzig visakte” aan de rechterzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 4: klik op “Verwijder akte” aan de rechterzijde van de pagina. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 5: Geef een reden voor het verwijderen en klik dan op de rode button met de tekst: “Verwijder”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Funky Fish!

  Laats bijgewerkt: 20 augustus 2022

  11 reacties op “FunkyFish – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Peter Peter schreef:

   Welke leuke Christelijke vrouw hebt ook een kinderwens? Samen het geloof oprecht beleven in een fijne relatie? laat een berichtje/Review achter.

  2. Avatar for danny danny schreef:

   men zegt hoe langer de rok des de natter de poes…. denk dat daar wel wat in zit, wie hebt er ervaring mee?

  3. Avatar for Cornelis1977 Cornelis1977 schreef:

   Enkel traumatische ervaringen meegemaakt, gediscrimineerd, belasterd en vol met schijnheiligheid. Het is een slangennest van hypocriete christenen zonder liefde, witgekalkte graven verdienen niets anders dan Gods vervloeking.

   FF redactie is arrogant, vol censuur. Ik heb regelmatig zelfmoord overwogen vanwege ‘christelijke’ dames en gedrag van bepaalde christenen. En hun helpdesk is autistisch en behoorlijk pedant in correspondentie.

   De nare herinneringen aan deze site spoken nog dagelijks door mijn hoofd, ik vervloek God en Christus vanwege deze site, ik was liever niet geboren dan hierop beland. Reden nummer één dat ik de kerk niet meer bezoek en God vervloek.

   • Avatar for Cornelis1977 Cornelis1977 schreef:

    Ik ben wat te scherp geweest, mijn excuses. Helaas kan ik contact niet bereiken om mijn recensie te verwijderen.

  4. Avatar for jeroen jeroen schreef:

   ik ben een goed uitziende man; eerlijk, trouw, lief en beschaafd; wenst graag een vrouw te leren kennen; samen een fijne relatie opbouwen; samen naar de kerk gaan; graag een vrouw met een kinderwens. wie reageert?

  5. Avatar for kees kees schreef:

   welke leuke vrouw hebt ook een kinderwens? en zin in een heerlijke en fijne relatie? laat een berichtje/Review achter.

  6. Avatar for kees kees schreef:

   ik hebt zin in een christelijke vrouw met een kinderwens, ben zelf een leuke man leeftijd 55plus, wie wil?

  7. Avatar for superboer superboer schreef:

   zij er vele vrouwen op FunkyFish wie alleen maar erotiek willen? Wie hebt hier ervaring mee? ; De site dan]

  8. Avatar for superboer superboer schreef:

   ja klopt; niet aan beginnen; vele vrouwen hebben onmogelijke eisen pakket, laten ze maar wachten op 5 december tot de sint er weer is; ja? is dat zo? bedoel krijgt jij als man sexuele voortstellingen van de dames?

  9. Avatar for Mm Mm schreef:

   Wat een gare ”dating”site is Funky Fish, zeg, BAH!

   Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

   Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

   Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ”Goudvis” is waar ik een berichtje naar stuur.

   Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

   Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken – heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ”dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied”.

   Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

   Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ”groot datingplatform” met niemand achter de pc’s die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

   Sterke punten:
   Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

   Zwakke punten:
   1). NIET christelijk;
   2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
   3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
   4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
   5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
   6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
   7). Ene Amber van de ”service” contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
   8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
   9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ”christelijk” is;
   10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ”prins op het witte paard”.
   11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
   12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
   13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *