Home / Fuckbook.com – Kosten, Review en Ervaringen
Fuckbook.com logo

Fuckbook.com - Kosten, Review en Ervaringen

De naam van deze datingsite is ongetwijfeld afgeleid van die van de populairste social media website, en of de makers daarvan zo blij zijn met deze naamkeuze is de vraag. Je kunt op Fuckbook een gratis account aanmaken en op deze manier met ruim 16 miljoen andere gebruikers wereldwijd in contact komen, aldus de informatie op de website. Het aanmaken van een account is vrij eenvoudig, je geeft een aantal persoonlijke gegevens en kunt een foto bij je profiel plaatsen. Zodra je bent ingelogd kun je zoeken in de andere profielen om te zien of er mensen zijn met wie je graag in contact wilt komen. Zo ja dan kun je ze een bericht sturen of toevoegen aan je vriendenlijst.

Fuckbook.com
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

De kosten

Het gebruik van Fuckbook is niet gratis. Als je geen betaald abonnement hebt kun je geen berichten versturen maar ook geen berichten lezen die anderen aan je sturen. Er zijn verschillende abonnementen, voor een maand, drie maanden of twaalf maanden. Let wel op, een abonnement wordt stilzwijgend verlengd als je niet op tijd opzegt. Wat ook wel een nadeel is: je kunt alleen met een creditcard betalen. Als je geen creditcard hebt zijn er geen andere betalingsmogelijkheden. Volgens de informatie op de website komen die nog wel, maar wanneer wordt niet vermeld. Ook de prijzen voor de abonnementen staan niet op de website, deze krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd.

Entertainment

In de informatie over de website wordt vermeld dat de site uitsluitend bedoeld is als entertainment en dat de beheerders niet verantwoordelijk zijn voor de door de gebruikers geplaatste inhoud. Of er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen, zoals op veel datingsites die entertainment tot doel hebben, wordt niet vermeld. Aangezien er niet per bericht betaald hoeft te worden is de kans op dit soort fictieve profielen op Fuckbook wat kleiner. Maar wees er wel op bedacht dat een profiel eventueel fictief kan zijn. Als het je doel is om een fysieke afspraak met iemand te maken kun je zo’n contact dus maar beter verbreken.

Persoonlijke informatie

De website geeft aan dat privé gegevens niet worden gedeeld. Hier heb je natuurlijk zelf ook de hand in. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om privé informatie zoals een mobiel telefoonnummer of e-mailadres in je openbare profieltekst te plaatsen omdat dit phishing en stalking tot gevolg kan hebben. Maar ook in privé berichtenverkeer met andere members is het verstandig om hier terughoudend mee te zijn. Je mailadres kan misschien nog niet zoveel kwaad, mails kun je tenslotte negeren. Maar als je je telefoonnummer geeft loop je het risico dat de persoon die dit in handen heet hier misbruik van gaat maken. Het advies is dan ook om iemand die je via Fuckbook ontmoet eerst beter te leren kennen voordat je bepaalde privé informatie uitwisselt.

Fuckbook.com screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Fuckbook?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Fuckbook kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Fuckbook.com?

  • Aanmelden is gratis
  • Grote database met miljoenen leden wereldwijd
  • De kosten worden niet vooraf kenbaar gemaakt, hiervoor moet je eerst ingelogd zijn
  • Het is niet uitgesloten dat er fictieve of fake accounts actief zijn
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Fuckbook.com FAQ

  Hoe kan ik Fuckbook.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Fuckbook.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Fuckbook account.

  Fuckbook.com opzeggen

  Fuckbook account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Fuckbook.com en log in met je Gebruikersnaam/email en Wachtwoord op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op menu icoon in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is zichtbaar. Klik in dit menu op: “Account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Aan de rechterzijde van de pagina vul je nu de Captcha code in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Mijn Account”.

  Je hebt nu je account verwijderd van Fuckbook.com!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Fuckbook.com – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for datingsitespot datingsitespot schreef:

   Het lijkt erop dat ze met een C de bots markeren, veel meisjes, vooral in Nederland, zijn echt en je kunt dit platform gebruiken als een sociaal seksnetwerk.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items