Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Fuckbook.com: Kostenoverzicht, Review & Ervaringen!
Fuckbook.com logo

Fuckbook.com: Kostenoverzicht, Review & Ervaringen!

Op zoek naar een gedurfde en opwindende online datingervaring? Lees onze uitgebreide review van Fuckbook.com op WelkeOnlineDatingSite.nl! Ontdek de kosten, lees gebruikerservaringen en krijg een diepgaande beoordeling van deze datingsite. Fuckbook.com biedt een wereldwijde community van meer dan 16 miljoen gebruikers, waar je eenvoudig nieuwe contacten kunt leggen. Met een gratis account kun je profielen bekijken, berichten sturen en mensen toevoegen aan je vriendenlijst. Leer meer over de unieke kenmerken en mogelijkheden van Fuckbook.com en beslis of deze datingplatform jouw spannende avontuur kan starten. Lees nu onze review en maak de beste keuze voor jouw online datingbehoeften!

Fuckbook.com
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Fuckbook: Spannende datingsite met een knipoog naar social media

De naam van deze datingsite is ongetwijfeld afgeleid van die van de populairste social media website, en of de makers daarvan zo blij zijn met deze naamkeuze is de vraag. Je kunt op Fuckbook een gratis account aanmaken en op deze manier met ruim 16 miljoen andere gebruikers wereldwijd in contact komen, aldus de informatie op de website. Het aanmaken van een account is vrij eenvoudig, je geeft een aantal persoonlijke gegevens en kunt een foto bij je profiel plaatsen. Zodra je bent ingelogd kun je zoeken in de andere profielen om te zien of er mensen zijn met wie je graag in contact wilt komen. Zo ja dan kun je ze een bericht sturen of toevoegen aan je vriendenlijst.

De kosten

Het gebruik van Fuckbook is niet gratis. Als je geen betaald abonnement hebt kun je geen berichten versturen maar ook geen berichten lezen die anderen aan je sturen. Er zijn verschillende abonnementen, voor een maand, drie maanden of twaalf maanden. Let wel op, een abonnement wordt stilzwijgend verlengd als je niet op tijd opzegt. Wat ook wel een nadeel is: je kunt alleen met een creditcard betalen. Als je geen creditcard hebt zijn er geen andere betalingsmogelijkheden. Volgens de informatie op de website komen die nog wel, maar wanneer wordt niet vermeld. Ook de prijzen voor de abonnementen staan niet op de website, deze krijg je pas te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd.

Entertainment

In de informatie over de website wordt vermeld dat de site uitsluitend bedoeld is als entertainment en dat de beheerders niet verantwoordelijk zijn voor de door de gebruikers geplaatste inhoud. Of er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen, zoals op veel datingsites die entertainment tot doel hebben, wordt niet vermeld. Aangezien er niet per bericht betaald hoeft te worden is de kans op dit soort fictieve profielen op Fuckbook wat kleiner. Maar wees er wel op bedacht dat een profiel eventueel fictief kan zijn. Als het je doel is om een fysieke afspraak met iemand te maken kun je zo’n contact dus maar beter verbreken.

Persoonlijke informatie

De website geeft aan dat privé gegevens niet worden gedeeld. Hier heb je natuurlijk zelf ook de hand in. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om privé informatie zoals een mobiel telefoonnummer of e-mailadres in je openbare profieltekst te plaatsen omdat dit phishing en stalking tot gevolg kan hebben. Maar ook in privé berichtenverkeer met andere members is het verstandig om hier terughoudend mee te zijn. Je mailadres kan misschien nog niet zoveel kwaad, mails kun je tenslotte negeren. Maar als je je telefoonnummer geeft loop je het risico dat de persoon die dit in handen heet hier misbruik van gaat maken. Het advies is dan ook om iemand die je via Fuckbook ontmoet eerst beter te leren kennen voordat je bepaalde privé informatie uitwisselt.

Fuckbook.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Fuckbook.com?

 • Het is eenvoudig en kosteloos om een account aan te maken op Fuckbook.com, waardoor gebruikers de site kunnen verkennen zonder directe kosten.
 • Het platform biedt de mogelijkheid om foto's aan het profiel toe te voegen, waardoor gebruikers zichzelf kunnen presenteren en aantrekkelijker kunnen zijn voor anderen.
 • Gebruikers kunnen berichten sturen en anderen toevoegen aan hun vriendenlijst, waardoor er verschillende manieren zijn om in contact te komen met interessante mensen.
 • Fuckbook.com positioneert zich als een datingsite met een knipoog naar social media, waardoor het een spannende en ondeugende sfeer kan bieden voor gebruikers die op zoek zijn naar avontuur.
 • Fuckbook.com biedt de mogelijkheid om in contact te komen met gebruikers over de hele wereld, waardoor het een internationale datingervaring biedt en de kans vergroot om mensen van verschillende achtergronden en culturen te ontmoeten.
 • De interface en navigatie van Fuckbook.com kunnen verwarrend en onhandig zijn, waardoor de gebruikerservaring wordt aangetast.
 • Het platform biedt weinig innovatieve functies die het onderscheiden van andere datingsites, wat kan leiden tot een minder opwindende ervaring voor gebruikers.
 • De kosten van premium functies en lidmaatschap zijn niet altijd transparant en kunnen onverwachte verrassingen met zich meebrengen voor gebruikers.
 • De ondersteuning en responsiviteit van de klantenservice laten te wensen over, waardoor gebruikers mogelijk moeilijkheden ondervinden bij het oplossen van problemen.
 • De naamkeuze van Fuckbook.com kan negatieve associaties oproepen en kan mogelijk afbreuk doen aan de reputatie en acceptatie van de datingsite.

Fuckbook.com: Eenvoudig profiel aanmaken en op zoek naar interessante mensen

Fuckbook.com is een datingsite die met zijn naam een knipoog maakt naar de populairste social media website. Met een gratis account kun je in contact komen met meer dan 16 miljoen gebruikers wereldwijd. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en biedt de mogelijkheid om persoonlijke gegevens en een foto toe te voegen. Eenmaal ingelogd kun je door de profielen bladeren en op zoek gaan naar interessante mensen om mee in contact te komen. Of je nu op zoek bent naar een flirt, vriendschap of iets spannends, Fuckbook biedt een platform om nieuwe contacten te leggen. Durf jij de uitdaging aan? Meld je vandaag nog aan op Fuckbook en ontdek de opwindende wereld van online dating!

 • 2

  Populariteit

  De populariteit van deze datingsite laat te wensen over. Ondanks de knipoog naar een bekende social media website, lijkt Fuckbook.com niet in staat om een grote gebruikersbasis aan te trekken. Het gebrek aan populariteit kan invloed hebben op de diversiteit en keuze van potentiële matches.

 • 2.2

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Fuckbook.com laat veel te wensen over. De interface is verwarrend en onhandig, waardoor het moeilijk is om door profielen te bladeren en contact te leggen met andere gebruikers. Het gebrek aan intuïtieve navigatie en duidelijke functies maakt het een teleurstellende ervaring voor gebruikers.

 • 2

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van Fuckbook.com zijn beperkt en teleurstellend. Het platform biedt weinig innovatieve of unieke features die de gebruikerservaring kunnen verbeteren. Gebruikers zullen merken dat ze beperkte opties hebben om hun profiel aan te passen, berichten te verzenden en andere interacties uit te voeren.

 • 2

  Klantenservice

  De klantenservice van Fuckbook.com is ondermaats. Gebruikers kunnen niet rekenen op snelle en effectieve ondersteuning bij problemen of vragen. De responsiviteit en behulpzaamheid van de klantenservice laten veel te wensen over, wat resulteert in frustraties en onbeantwoorde zorgen.

 • 2

  Kosten

  Helaas zijn de kosten van Fuckbook.com niet in verhouding tot de geboden kwaliteit. Gebruikers moeten betalen voor premium functies, maar krijgen weinig waar voor hun geld. De prijs-kwaliteitverhouding is onevenwichtig, waardoor het moeilijk is om de kosten te rechtvaardigen voor een datingsite met beperkte mogelijkheden en een teleurstellende gebruikerservaring.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al krijgt Fuckbook.com een lage totaalscore. Het gebrek aan populariteit, het teleurstellende gebruikersgemak, de beperkte functionaliteiten, zwakke klantenservice en onevenwichtige kosten dragen bij aan een ondermaatse ervaring op deze datingsite. Het is raadzaam om andere opties te overwegen die betere prestaties en waarde bieden.

Fuckbook.com FAQ

Hoe kan ik Fuckbook.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Fuckbook.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Fuckbook account.

Fuckbook.com opzeggen

Fuckbook account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Fuckbook.com en log in met je Gebruikersnaam/email en Wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op menu icoon in de linker bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is zichtbaar. Klik in dit menu op: “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Aan de rechterzijde van de pagina vul je nu de Captcha code in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Mijn Account”.

Je hebt nu je account verwijderd van Fuckbook.com!

Wat zijn de kosten van Fuckbook.com?

De kosten van Fuckbook.com variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement. Momenteel biedt de website drie verschillende lidmaatschapsopties: 1 maand, 3 maanden en 12 maanden. De prijzen kunnen worden geraadpleegd op de officiële website van Fuckbook.com.

Kan ik Fuckbook.com gratis gebruiken?

Hoewel Fuckbook.com een gratis registratie aanbiedt, biedt de gratis versie beperkte functionaliteit. Om ten volle te profiteren van de functies en mogelijkheden van de website, is het aan te raden om een betaald lidmaatschap te nemen.

Hoe kan ik mijn Fuckbook.com-account verwijderen?

Om je Fuckbook.com-account te verwijderen, moet je inloggen op de website en naar de instellingen van je account gaan. Daar zou je de optie moeten vinden om je account permanent te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account alle gegevens en berichten die ermee geassocieerd zijn definitief zal verwijderen.

Zijn er nepaccounts op Fuckbook.com?

Hoewel Fuckbook.com maatregelen neemt om de aanwezigheid van nepaccounts te minimaliseren, is het niet uitgesloten dat er enkele nepaccounts op de website aanwezig zijn. Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn en verdachte profielen te vermijden. Meld eventuele verdachte activiteiten aan de klantenservice van Fuckbook.com.

Is Fuckbook.com geschikt voor serieuze relaties?

Fuckbook.com richt zich voornamelijk op mensen die op zoek zijn naar informele afspraken en casual ontmoetingen. Hoewel er geen strikte beperking is voor serieuze relaties, zijn er wellicht betere platforms beschikbaar als je specifiek op zoek bent naar een langdurige en betekenisvolle relatie. Het is altijd goed om je intenties duidelijk te maken in je profiel en tijdens interacties met andere gebruikers.

Laats bijgewerkt: 07 juni 2023

Eén reactie op “Fuckbook.com: Kostenoverzicht, Review & Ervaringen!”

 1. datingsitespot schreef:

  Het lijkt erop dat ze met een C de bots markeren, veel meisjes, vooral in Nederland, zijn echt en je kunt dit platform gebruiken als een sociaal seksnetwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---