Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Friezel.nl ervaringen: wat zeggen gebruikers?
Friezel.nl logo

Friezel.nl ervaringen: wat zeggen gebruikers?

Op zoek naar een datingsite die past bij jouw wensen en behoeften? Dan is Friezel.nl misschien wel iets voor jou. Maar voordat je je aanmeldt, is het belangrijk om te weten wat deze datingsite precies inhoudt. Op welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van Friezel.nl met alle informatie die je nodig hebt. Zo kom je erachter wat de kosten zijn, welke ervaringen andere gebruikers hebben en hoe de website werkt. Daarnaast lees je ook over de fictieve accounts op deze datingsite en waarom het belangrijk is om hier rekening mee te houden. Kortom, ontdek alles wat je moet weten over Friezel.nl voordat je jezelf inschrijft.

Friezel.nl
7 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Friezel.nl: Een datingsite met een bekende lay-out en fictieve accounts

De lay-out van de website van Friezel.nl ziet er bekend uit. Bekend in die zin dat hij sterk lijkt op die van andere datingsites. En dat klopt ook wel. Want Friezel.nl is een datingsite die, net als vele andere datingsites op het internet, vol staat met fictieve accounts. In de gebruikersvoorwaarden wordt dit ook gemeld, dus als je deze gelezen hebt dan ben je gewaarschuwd. In artikel 9 – Aansprakelijkheid – wordt dit feit expliciet gemeld. De fictieve accounts zijn uitsluitend bedoeld als “entertainment”, het maken van en fysieke afspraak met deze personen is niet mogelijk. De berichten die je ontvangt van deze personen komen van moderators.

Friezel richt zich vooral op mannen

Wat ook we ene beetje vreemd is, is dat Friezel.nl zich uitsluitend richt op alleenstaande mannen. Zou Friezel.nl een eerlijke datingsite zijn, dan lijkt het toch meer voor de hand te liggen dat je je richt op zowel mannen als vrouwen. Als je mensen aan elkaar wilt koppelen voor een leuke date of een relatie dan heb je immers beide geslachten nodig. Maar Friezel.nl richt zich dus uitsluitend op mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Zo meldt de website op de homepage “geheel anoniem kun je contact leggen met de vrouw van je keuze”. Dit nodigt vrouwen dus al niet echt uit om zich aan te melden. En dit moet mannen dus te denken geven als ze zich aanmelden met de intentie er een leuke vriendin voor een duurzame relatie aan over te houden. De kans daarop is uitermate klein.

Reviews liegen er niet om

Op het internet zijn gebruikers ook zeker niet positief over Friezel.nl. Gebruikers waarschuwen dat de accounts nep zijn. Ook wordt er geklaagd dat als je stopt met berichten sturen, je nog gedurende zeer lange tijd wordt “lastiggevallen” met berichten van de site. Om te kunnen reageren of contact leggen moet je credits kopen. En Friezel.nl doet er alles aan om je ertoe te bewegen om steeds weer credits te kopen. Als je denkt een afspraak te kunnen regelen met een vrouw, en je stuurt je telefoonnummer of mailadres in een bericht, dan wordt dit weergegeven als een rijtje sterretjes. Dus je kunt nooit contact leggen met een andere member.

Alleen geschikt als entertainment

Friezel.nl is uitsluitend geschikt voor entertainment. Als je het leuk vindt om nietszeggende berichten uit te wisselen met niet bestaande personen dan is Friezel echt iets voor jou. Zeker als je er ook nog flink voor wilt betalen. Maar als je op zoek bent naar een eerlijke relatie of een leuke date dan kun je deze website echt beter links laten liggen. Want de vrouw van je dromen zal je er zeker nooit vinden.

Friezel.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Friezel.nl?

 • Friezel.nl trekt een divers scala aan gebruikers aan, waardoor er mogelijk veel potentiële matches beschikbaar zijn.
 • Geschikt als entertainment website voor oppervlakkige contacten
 • Friezel.nl hecht waarde aan de privacy van gebruikers en implementeert maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen.
 • Friezel.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform waar gebruikers gemakkelijk door profielen kunnen bladeren en met elkaar kunnen communiceren.
 • riezel.nl biedt een klantenservice die gebruikers helpt bij vragen of problemen, waardoor een positieve gebruikerservaring wordt bevorderd.
 • Friezel.nl kan mogelijk beperktere functionaliteiten bieden in vergelijking met andere datingsites, zoals geavanceerde zoekopties of extra communicatiemogelijkheden.
 • De effectiviteit van Friezel.nl kan afhangen van het aantal actieve gebruikers in jouw specifieke regio, waardoor de pool van mogelijke matches kan variëren.
 • Aanmelden is gratis, maar berichten versturen verloopt via duur betaalde credits
 • Een afspraak maken is niet mogelijk, persoonlijke info als telefoonnummer of mailadres wordt geblokkeerd
 • De website maakt gebruik van fake accounts. dus uitsluitend bedoeld als entertainment, niet voor het vinden van een partner of een date

Friezel.nl review: Is deze datingsite het overwegen waard?

Als je op zoek bent naar een datingsite en overweegt om jezelf aan te melden bij Friezel.nl, dan biedt welkeonlinedatingsite.nl je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken. Lees onze review om te ontdekken of deze datingsite bij jou past. Bovendien vind je op onze website nog veel meer reviews van verschillende datingsites, zodat je deze kunt vergelijken en de beste keuze kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon wat gezelligheid, welkeonlinedatingsite.nl helpt je graag op weg om de juiste datingsite te vinden.

 • 2.6

  Populariteit

  Hoewel Friezel.nl een bekende naam heeft in de online datingwereld, is het belangrijk om te weten dat deze datingsite vol fictieve accounts staat. Daarom raden we aan om onze review te lezen voordat je jezelf aanmeldt. Op welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

 • 2.4

  Gebruikersgemak

  Friezel.nl heeft een eenvoudige en overzichtelijke interface die het gebruiksgemak bevordert. Je kunt snel en gemakkelijk door de website navigeren en profielen bekijken. Het aanmeldingsproces is ook eenvoudig en duidelijk, waardoor je snel aan de slag kunt gaan.

 • 2.6

  Functionaliteiten

  Op Friezel.nl kun je gebruik maken van verschillende handige functionaliteiten, zoals het versturen van berichten en het zoeken naar andere leden op basis van bepaalde criteria. Houd er wel rekening mee dat de profielen op deze datingsite fictief kunnen zijn en uitsluitend bedoeld zijn als entertainment. Lees onze review voor meer informatie.

 • 2.5

  Klantenservice

  Bij vragen of problemen met Friezel.nl kan je altijd terecht bij hun klantenservice. Deze is bereikbaar via een contactformulier op de website. Helaas is er geen telefoonnummer beschikbaar en kan het soms even duren voordat je een antwoord ontvangt.

 • 2.6

  Kosten

  Benieuwd naar de kosten van Friezel.nl? Op welkeonlinedatingsite.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Bekijk onze review en ontdek of deze datingsite bij jou past.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Lees onze review voordat je jezelf aanmeldt op Friezel.nl. Deze datingsite staat vol fictieve accounts die uitsluitend bedoeld zijn als entertainment. Gelukkig heeft Friezel.nl een eenvoudige interface en handige functionaliteiten zoals het versturen van berichten en het zoeken naar andere leden op basis van criteria. Houd er wel rekening mee dat de profielen fictief kunnen zijn. Bij vragen of problemen kun je terecht bij de klantenservice via een contactformulier op de website. Op welkeonlinedatingsite.nl vind je ook informatie over de kosten van Friezel.nl en of deze datingsite bij jou past.

Friezel.nl FAQ

Hoe kan ik Friezel.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Friezel.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Friezel account.

Friezel.nl opzeggen

Friezel account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Friezel.nl en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailje van Simpel Date. Klik in dit mailtje op de link: “bevestiging opheffing“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Friezel.nl!

Wat is Friezel.nl?

Friezel.nl is een online datingplatform voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Het platform biedt verschillende functies, waaronder het verzenden van berichten en het bekijken van profielen van andere gebruikers.

Hoeveel kost het gebruik van Friezel.nl?

Het gebruik van Friezel.nl is gratis. Het is echter mogelijk om een premium lidmaatschap aan te schaffen om van extra functies gebruik te kunnen maken. De kosten voor het premium lidmaatschap zijn afhankelijk van de duur van het lidmaatschap.

Hoe kan ik een profiel aanmaken op Friezel.nl?

Om een profiel aan te maken op Friezel.nl moet je naar de website gaan en jezelf registreren met een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Na het registreren kun je een profiel aanmaken en informatie over jezelf toevoegen, zoals je interesses en voorkeuren.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Friezel.nl?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van Friezel.nl, kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen en te versturen. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice.

Zijn er succesverhalen van Friezel.nl?

Ja, op de website van Friezel.nl zijn enkele succesverhalen te lezen van gebruikers die via het platform hun partner hebben gevonden. Deze verhalen kunnen dienen als inspiratie voor andere gebruikers die nog op zoek zijn naar een partner.

Laats bijgewerkt: 29 juni 2023

7 reacties op “Friezel.nl ervaringen: wat zeggen gebruikers?”

 1. willems schreef:

  en weet je wat ze moet doen met friezel ze moet ze
  echte nu een op pakken en dat meen ik ook echte

 2. Giwreh schreef:

  Aan het schabouwelijk belabberde niveau van het Nederlands (spraakkunst, spelling, idioma… alles) in de reacties hierboven, ziet men dat laaggeschoolde mensen in de val trappen… 🙂

 3. m schreef:

  maar ik dan ook geen credits meer gaan kopen verwittig van friezel.nl

 4. m schreef:

  en waar om moet het zo veel geld kosten en waar om moet je credits kopen ???

 5. m.l.f. schreef:

  ik wil zeg als je een afspraak Heb dan woord het altijd afgezegt op een afspraak
  bij friezel .nl en daar kost het hoop geld als je een date heb en dan gaat het weer niet door

 6. ERIK LIEVENS schreef:

  Ik hen geen cretits meer. Vewittig Lisa

 7. Erik Lievens schreef:

  Ik kan mij nu geen credits meer kopen. Verwittig. a.u.b. Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---