Home / Friezel.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Friezel.nl logo

Friezel.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De lay-out van de website van Friezel.nl ziet er bekend uit. Bekend in die zin dat hij sterk lijkt op die van andere datingsites. En dat klopt ook wel. Want Friezel.nl is een datingsite die, net als vele andere datingsites op het internet, vol staat met fictieve accounts. In de gebruikersvoorwaarden wordt dit ook gemeld, dus als je deze gelezen hebt dan ben je gewaarschuwd. 

Friezel.nl
7 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

In artikel 9 – Aansprakelijkheid – wordt dit feit expliciet gemeld. De fictieve accounts zijn uitsluitend bedoeld als “entertainment”, het maken van en fysieke afspraak met deze personen is niet mogelijk. De berichten die je ontvangt van deze personen komen van moderators.

Friezel richt zich vooral op mannen

Wat ook we ene beetje vreemd is, is dat Friezel.nl zich uitsluitend richt op alleenstaande mannen. Zou Friezel.nl een eerlijke datingsite zijn, dan lijkt het toch meer voor de hand te liggen dat je je richt op zowel mannen als vrouwen. Als je mensen aan elkaar wilt koppelen voor een leuke date of een relatie dan heb je immers beide geslachten nodig. Maar Friezel.nl richt zich dus uitsluitend op mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Zo meldt de website op de homepage “geheel anoniem kun je contact leggen met de vrouw van je keuze”. Dit nodigt vrouwen dus al niet echt uit om zich aan te melden. En dit moet mannen dus te denken geven als ze zich aanmelden met de intentie er een leuke vriendin voor een duurzame relatie aan over te houden. De kans daarop is uitermate klein.

Reviews liegen er niet om

Op het internet zijn gebruikers ook zeker niet positief over Friezel.nl. Gebruikers waarschuwen dat de accounts nep zijn. Ook wordt er geklaagd dat als je stopt met berichten sturen, je nog gedurende zeer lange tijd wordt “lastiggevallen” met berichten van de site. Om te kunnen reageren of contact leggen moet je credits kopen. En Friezel.nl doet er alles aan om je ertoe te bewegen om steeds weer credits te kopen. Als je denkt een afspraak te kunnen regelen met een vrouw, en je stuurt je telefoonnummer of mailadres in een bericht, dan wordt dit weergegeven als een rijtje sterretjes. Dus je kunt nooit contact leggen met een andere member.

Alleen geschikt als entertainment

Friezel.nl is uitsluitend geschikt voor entertainment. Als je het leuk vindt om nietszeggende berichten uit te wisselen met niet bestaande personen dan is Friezel echt iets voor jou. Zeker als je er ook nog flink voor wilt betalen. Maar als je op zoek bent naar een eerlijke relatie of een leuke date dan kun je deze website echt beter links laten liggen. Want de vrouw van je dromen zal je er zeker nooit vinden.

Friezel.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Friezel.nl?

 • Gemakkelijke aanmeldprocedure
 • Geschikt als entertainment website voor oppervlakkige contacten
 • De website maakt gebruik van fake accounts
 • Aanmelden is gratis, maar berichten versturen verloopt via duur betaalde credits
 • Een afspraak maken is niet mogelijk, persoonlijke info als telefoonnummer of mailadres wordt geblokkeerd
 • Uitsluitend bedoeld als entertainment, niet voor het vinden van een partner of een date
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore

Friezel.nl FAQ

Hoe kan ik Friezel.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Friezel.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Friezel account.

Friezel.nl opzeggen

Friezel account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Friezel.nl en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailje van Simpel Date. Klik in dit mailtje op de link: “bevestiging opheffing“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Friezel.nl!

Laats bijgewerkt: 20 november 2021

7 reacties op “Friezel.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for willems willems schreef:

  en weet je wat ze moet doen met friezel ze moet ze
  echte nu een op pakken en dat meen ik ook echte

 2. Avatar for Giwreh Giwreh schreef:

  Aan het schabouwelijk belabberde niveau van het Nederlands (spraakkunst, spelling, idioma… alles) in de reacties hierboven, ziet men dat laaggeschoolde mensen in de val trappen… 🙂

 3. Avatar for m m schreef:

  maar ik dan ook geen credits meer gaan kopen verwittig van friezel.nl

 4. Avatar for m m schreef:

  en waar om moet het zo veel geld kosten en waar om moet je credits kopen ???

 5. Avatar for m.l.f. m.l.f. schreef:

  ik wil zeg als je een afspraak Heb dan woord het altijd afgezegt op een afspraak
  bij friezel .nl en daar kost het hoop geld als je een date heb en dan gaat het weer niet door

 6. Avatar for ERIK LIEVENS ERIK LIEVENS schreef:

  Ik hen geen cretits meer. Vewittig Lisa

 7. Avatar for Erik Lievens Erik Lievens schreef:

  Ik kan mij nu geen credits meer kopen. Verwittig. a.u.b. Lisa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *