Home / Friezel.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Friezel.nl logo

Friezel.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De lay-out van de website van Friezel.nl ziet er bekend uit. Bekend in die zin dat hij sterk lijkt op die van andere datingsites. En dat klopt ook wel. Want Friezel.nl is een datingsite die, net als vele andere datingsites op het internet, vol staat met fictieve accounts. In de gebruikersvoorwaarden wordt dit ook gemeld, dus als je deze gelezen hebt dan ben je gewaarschuwd. 

Friezel.nl
6 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

In artikel 9 – Aansprakelijkheid – wordt dit feit expliciet gemeld. De fictieve accounts zijn uitsluitend bedoeld als “entertainment”, het maken van en fysieke afspraak met deze personen is niet mogelijk. De berichten die je ontvangt van deze personen komen van moderators.

Friezel richt zich vooral op mannen

Wat ook we ene beetje vreemd is, is dat Friezel.nl zich uitsluitend richt op alleenstaande mannen. Zou Friezel.nl een eerlijke datingsite zijn, dan lijkt het toch meer voor de hand te liggen dat je je richt op zowel mannen als vrouwen. Als je mensen aan elkaar wilt koppelen voor een leuke date of een relatie dan heb je immers beide geslachten nodig. Maar Friezel.nl richt zich dus uitsluitend op mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Zo meldt de website op de homepage “geheel anoniem kun je contact leggen met de vrouw van je keuze”. Dit nodigt vrouwen dus al niet echt uit om zich aan te melden. En dit moet mannen dus te denken geven als ze zich aanmelden met de intentie er een leuke vriendin voor een duurzame relatie aan over te houden. De kans daarop is uitermate klein.

Reviews liegen er niet om

Op het internet zijn gebruikers ook zeker niet positief over Friezel.nl. Gebruikers waarschuwen dat de accounts nep zijn. Ook wordt er geklaagd dat als je stopt met berichten sturen, je nog gedurende zeer lange tijd wordt “lastiggevallen” met berichten van de site. Om te kunnen reageren of contact leggen moet je credits kopen. En Friezel.nl doet er alles aan om je ertoe te bewegen om steeds weer credits te kopen. Als je denkt een afspraak te kunnen regelen met een vrouw, en je stuurt je telefoonnummer of mailadres in een bericht, dan wordt dit weergegeven als een rijtje sterretjes. Dus je kunt nooit contact leggen met een andere member.

Alleen geschikt als entertainment

Friezel.nl is uitsluitend geschikt voor entertainment. Als je het leuk vindt om nietszeggende berichten uit te wisselen met niet bestaande personen dan is Friezel echt iets voor jou. Zeker als je er ook nog flink voor wilt betalen. Maar als je op zoek bent naar een eerlijke relatie of een leuke date dan kun je deze website echt beter links laten liggen. Want de vrouw van je dromen zal je er zeker nooit vinden.

Friezel.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Friezel?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Friezel kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Friezel.nl?

  • Gemakkelijke aanmeldprocedure
  • Geschikt als entertainment website voor oppervlakkige contacten
  • De website maakt gebruik van fake accounts
  • Aanmelden is gratis, maar berichten versturen verloopt via duur betaalde credits
  • Een afspraak maken is niet mogelijk, persoonlijke info als telefoonnummer of mailadres wordt geblokkeerd
  • Uitsluitend bedoeld als entertainment, niet voor het vinden van een partner of een date
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  Friezel.nl FAQ

  Hoe kan ik Friezel.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Friezel.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Friezel account.

  Friezel.nl opzeggen

  Friezel account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Friezel.nl en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

  Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailje van Simpel Date. Klik in dit mailtje op de link: “bevestiging opheffing“.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Friezel.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “Friezel.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Giwreh Giwreh schreef:

   Aan het schabouwelijk belabberde niveau van het Nederlands (spraakkunst, spelling, idioma… alles) in de reacties hierboven, ziet men dat laaggeschoolde mensen in de val trappen… 🙂

  2. Avatar for m m schreef:

   maar ik dan ook geen credits meer gaan kopen verwittig van friezel.nl

  3. Avatar for m m schreef:

   en waar om moet het zo veel geld kosten en waar om moet je credits kopen ???

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items