Home / Flirtchat.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Flirtchat.nl logo

Flirtchat.nl – Kosten, Review en Ervaringen

Flirtchat is een online chatdienst bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar erotisch entertainment. Het is een website waar je een anoniem account kunt aanmaken, want je mag gebruik maken van een schuilnaam. Een account aanmaken is heel eenvoudig, op de startpagina kun je een nickname, wachtwoord en je e-mailadres invoeren en je kunt direct inloggen. Nadat je bent ingelogd kun je de profielen van de overige leden bekijken. Als je een dame tegenkomt die je aanspreekt dan kun je haar een bericht sturen om te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Dan is het vervolgens afwachten of je een reactie krijgt.

flirtchat.nl
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Erotisch chatten als boost voor je relatie

Veel mannen gebruiken websites als Flirtchat om hun relatie spannend te houden. Door erotisch vermaak op internet te zoeken worden zijn geprikkeld om ook hun eigen partner te verwennen. Veel vrouwen hebben moeite met deze vorm van internetgebruik van hun man, maar het hoeft geen bedreiging te zijn voor je relatie. Als je partner door een erotische chat met een onbekende weer meer zin in seks krijgt is daar natuurlijk niet zo veel mis mee. Deze vorm van “vreemd gaan” is veel minder bedreigend voor je relatie dan wanneer je partner echt een verhouding zou beginnen. Desondanks houden de meeste mannen hun activiteiten op online chatsites geheim. De betaling van credits verloopt meestal via een creditcard en wordt voorzien van een neutrale omschrijving zodat ook dit niet snel argwaan wekt als de partner de mutaties checkt.

Entertainment

De website Flirtchat is vooral bedoeld voor entertainment. Dat betekent dat het in de meeste gevallen niet mogelijk is om een fysieke afspraak te maken voor een ontmoeting. Op zich hoeft dit geen bezwaar te zijn als je je dit vooraf realiseert. De meeste profielen op deze website zijn fictief. Dat betekent dat er geen echte personen achter schuilgaan. Als je zo’n profiel een reactie stuurt dan krijg je vaak al snel antwoord. Deze antwoorden worden verstuurd door een medewerker van de website. Je kunt een fictief profiel gemakkelijk herkennen aan het feit dat er op ieder moment van de dag en vaak ook midden in de nacht direct een antwoord komt op je berichten. Ook zijn deze berichten vaak ontwijkend en proberen ze je uit te lokken om weer een reactie te geven.

Credits kopen

De website genereert inkomsten door het verkopen van credits. Deze heb je nodig om berichten te kunnen versturen. Credits moet je kopen via de website, de prijzen zie je alleen als je bent ingelogd. Je kunt een losse credit kopen via je mobiele telefoon, maar het is voordeliger om een bundel credits te kopen. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Desondanks is het verstandig om de kosten die je maakt op een dergelijke datingsite in de gaten te houden. Houd voor ogen dat het alleen om entertainment gaat en dat je er zeer waarschijnlijk niet je ware liefde zult vinden.

Flirtchat.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Flirtchat.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Flirtchat kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Seksbuddy. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Flirtchat.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Je krijgt 5 credits om de website te te proberen
  • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • De kosten van credits kunnen oplopen
  • 3
   Populariteit
  • 2.9
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Flirtchat.nl FAQ

  Hoe kan ik Flirtchat.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Flirtchat.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Flirtchat  account.

  Flirtchat.nl opzeggen

  Flirtchat.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Flirtchat.nl en log in met je E-mail adres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina. Klik na het invullen op de “login” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het kleine pijltje naar benden naast je profielfoto of naam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de grijze button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.

  Stap 4: Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven. Klik vervolgens op de button met de tekst: “account verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Flirtchat.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  3 reacties op “Flirtchat.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Ruddy De Visser Ruddy De Visser schreef:

   dit staat er in de voorwaarden, en als je een profiel aanmaakt ga je akkoord, dus je smijt je geld gewoon in een bodemloze put en van afspraakjes komt niets in huis.

   Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat louter fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. iii) Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

  2. Avatar for beest Tony beest Tony schreef:

   Hier zitten alleen vieze mensen op! Die een tekortkoming in hun hersenen hebben vanaf de geboorte. Te ranzig te zielig voor worden hoe mensen zich verlagen tot dit niveau. Gewoon ranzig

  3. Avatar for jan jan schreef:

   Goedemiddag,

   Zou graag Flirtchat.nl willen opzeggen, kunt U mij uitschrijven.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items