Home / Flirt-Date.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Flirt-Date.nl logo

Flirt-Date.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Flirt-date.nl kent veel leden en is dan ook zeer populair bij tal van aantrekkelijke mannen en vrouwen die op zoek zijn naar spannende sekscontacten. Als je ruimdenkend bent en open staat voor het ontmoeten van leuke mensen voor hook-ups en wilt genieten van seks en erotiek, dan ben je hier aan het juiste adres.

Flirt-Date.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Ook mensen in een relatie die meer spanning of afleiding zoeken en vreemdgaan geen probleem vinden, worden hier lid om met andere mensen in contact te komen. Swingers vinden ook hun weg naar deze website, dus als je samen met je partner graag andere koppels wilt ontmoeten, dan vind je hier ongetwijfeld gelijkgestemden met eenzelfde intentie. Doordat iedereen ruimdenkend is op gebied van seksuele contacten, beland je hier in een vertrouwde en aangename omgeving, waar je op je gemak contact kunt leggen met anderen die eenzelfde visie hebben.

Gratis inschrijven

Op de datingsite Flirt-datel.nl kun je je gratis aanmelden voor lidmaatschap. Je hoeft dus niet te betalen om lid te worden van de datingsite. Op de homepagina kun je je heel gemakkelijk aanmelden, door bepaalde gegevens in te voeren. Je maakt een eigen profielnaam aan en hierbij wordt aangeraden een leuke originele, doch anonieme naam te kiezen. Zo is je identiteit niet gelijk bij iedereen bekend en kun je veilig online daten. Verder voer je je e-mailadres in en vervolgens kun je inloggen op de beveiligde dateomgeving met het wachtwoord dat je krijgt toegezonden. Het echte werk kan nu van start gaan. Zodra je bent ingelogd, kun je namelijk een eigen profielschets aanmaken. Met een eigen profiel wordt je zichtbaar voor de andere leden. De informatie die je hierop deelt, geeft een beeld van wie je bent en aan de hand daarvan kunnen de andere leden hun interesse in jou kenbaar maken.

Veiligheid voorop

Je e-mailadres blijft onbekend, zodat je niet onverwachts privé-berichten ontvangt. Alle communicatie verloopt veilig binnen de omgeving van de datingsite. Doordat je ook niet je echte naam prijsgeeft, wordt het lastig voor andere leden om je buiten de datingsite te vinden. Wanneer iemand met je wil afspreken, zullen ze je een bericht of flirt moeten toesturen. Hiervoor moet wel betaald worden en kunnen credits worden aangeschaft. Ook als je zelf je interesse kenbaar wilt maken bij andere aantrekkelijke leden, kun je hun een bericht sturen. De credits zijn in pakketten verkrijgbaar, waardoor je er nog korting op kunt verwachten. Het is zo mogelijk om met andere leden in contact te komen en te bespreken hoe jullie elkaar beter kunnen leren kennen. Mogelijk kun je zo zelfs een persoonlijke afspraak maken voor een spannende seksdate. Op veilige manier kun je hier veel mensen ontmoeten, die eenzelfde verlangen koesteren als jij en dat maakt het daten via deze datingsite zo leuk.

Flirt-Date.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirt-Date.nl?

 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • Gelijkgestemde mensen op zoek naar seksueel genot en opwinding
 • Veilige omgeving zonder oordeel
 • Privacy gegarandeerd
 • Iedere dag nieuwe profielen van mensen op zoek naar seks
 • Betaalde diensten voor functionaliteiten om met anderen in contact te komen
 • De website heeft fictieve profielen bevatten waarmee fysieke contacten niet mogelijk zijn
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 02 september 2021

Eén reactie op “Flirt-Date.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Doris Doris schreef:

  Deze site horen onder de categorie oplichters 99% is fictieve accounts
  Stel maar aan 4 verschillende dames de zelfde vraag krijg je standaard antwoorden via de site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *