Home / Flirt.com – Kosten, Review en Ervaringen
Flirt.com logo

Flirt.com - Kosten, Review en Ervaringen

Flirt.com is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een spannende date of een wat serieuzer contact. De website is bedoeld voor singles, er staat zelfs expliciet in de voorwaarden dat je als je een account aanmaakt verklaart dat je vrijgezel bent dan wel gescheiden leeft van je partner. Hoe dit wordt gecontroleerd wordt echter niet nader gespecificeerd. Door een account aan te maken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je instemt met de privacy policy en de gebruikersvoorwaarden. Het is zeker de moeite waard om deze vooraf door te nemen om misverstanden te voorkomen.

Flirt.com
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Eenvoudige aanmeldprocedure bij Flirt

De aanmeldingsprocedure bij Flirt is heel eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen het formulier op de homepage in te vullen. Nadat je de gegevens hebt verstuurd krijg je een bevestigingsmail waarna je kunt inloggen om je profiel aan te maken. Je kunt zelf een naam bedenken waaronder je je bekend maakt bij de overige members. Plaats een foto bij je profiel om de kans op reacties te vergroten. Hierna kun je op zoek naar iemand met wie je graag nader kennis wilt maken. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden beperkt zijn zolang je een gratis abonnee bent. Als je daadwerkelijk contact wilt maken door berichten te versturen en ontvangen zal je een betaald membership moeten nemen.

Voorwaarden betaald lidmaatschap

Als je betaald lid wilt worden op Flirt.com dan kun je dat regelen als je bent ingelogd op je account. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Je kunt voor 1, 3 of 6 maanden lid worden. Houd er rekening mee dat je abonnement automatisch met eenzelfde periode wordt verlengd via automatische incasso als je niet op tijd aangeeft dat je dat niet wilt. Als betaalde member kun je volledig gebruik maken van alle mogelijkheden op de website.

Flirt.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirt.com?

 • Tamelijk serieuze online dating community
 • Volledig Nederlandstalig, hoewel de site eigendom is van een onderneming in Hong Kong
 • Duidelijke algemene voorwaarden
 • Weinig informatie op de website, hiervoor moet je de AV lezen
 • Geen informatie over abonnementsprijzen op de website, deze zijn pas te zien als je een account aanmaakt
 • Geen profielen zichtbaar zolang je geen account hebt aangemaakt
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 april 2022

Eén reactie op “Flirt.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for rene rene schreef:

  ik ben nu al een 3 weken betaald lid op deze site. maar echter nog steeds geen date kunnen vinden. ik krijg wel iedere keer berichten van vrouwen . ook word ik regelmatig gevraagd om te chatten maar zo gauw ik daar gewoon serieus op reageer blijft het ineens angstig stil en hoor dus verder niks meer. ik begin echt te twijfelen over deze site. ik kijk het nog een week aan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---