Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Flirt.com: Kosten, Review en Ervaringen!
Flirt.com logo

Flirt.com: Kosten, Review en Ervaringen!

Op zoek naar een datingsite waar je spannende dates kunt vinden of serieuze contacten kunt leggen? Flirt.com is een populaire keuze voor singles die avontuur en passie willen ervaren. Deze datingsite is specifiek bedoeld voor vrijgezellen en gescheiden mensen die op zoek zijn naar nieuwe verbindingen. Het aanmaken van een account vereist dat je verklaart vrijgezel te zijn of gescheiden te leven van je partner. Hoewel de specifieke controlemechanismen niet nader worden gespecificeerd, is het belangrijk om de privacy policy en gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je akkoord gaat. Flirt.com biedt een platform waarop je kunt flirten en genieten van romantische ontmoetingen. Lees onze kosten, review en ervaringen om een weloverwogen keuze te maken voor jouw online datingavontuur.

Flirt.com
1 Ervaring
2.8
Beoordeling 2.8

Flirt.com: Dé datingsite voor singles op zoek naar avontuur?

Flirt.com is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een spannende date of een wat serieuzer contact. De website is bedoeld voor singles, er staat zelfs expliciet in de voorwaarden dat je als je een account aanmaakt verklaart dat je vrijgezel bent dan wel gescheiden leeft van je partner. Hoe dit wordt gecontroleerd wordt echter niet nader gespecificeerd. Door een account aan te maken verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je instemt met de privacy policy en de gebruikersvoorwaarden. Het is zeker de moeite waard om deze vooraf door te nemen om misverstanden te voorkomen.

Eenvoudige aanmeldprocedure bij Flirt

De aanmeldingsprocedure bij Flirt is heel eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen het formulier op de homepage in te vullen. Nadat je de gegevens hebt verstuurd krijg je een bevestigingsmail waarna je kunt inloggen om je profiel aan te maken. Je kunt zelf een naam bedenken waaronder je je bekend maakt bij de overige members. Plaats een foto bij je profiel om de kans op reacties te vergroten. Hierna kun je op zoek naar iemand met wie je graag nader kennis wilt maken. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheden beperkt zijn zolang je een gratis abonnee bent. Als je daadwerkelijk contact wilt maken door berichten te versturen en ontvangen zal je een betaald membership moeten nemen.

Voorwaarden betaald lidmaatschap

Als je betaald lid wilt worden op Flirt.com dan kun je dat regelen als je bent ingelogd op je account. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Je kunt voor 1, 3 of 6 maanden lid worden. Houd er rekening mee dat je abonnement automatisch met eenzelfde periode wordt verlengd via automatische incasso als je niet op tijd aangeeft dat je dat niet wilt. Als betaalde member kun je volledig gebruik maken van alle mogelijkheden op de website.

Flirt.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Flirt.com?

 • Flirt.com heeft een groot aantal actieve leden, waardoor er veel potentiële matches zijn om mee te communiceren.
 • De website biedt geavanceerde zoekopties waarmee je specifieke criteria kunt instellen om zoeken en matchen gemakkelijker te maken.
 • Flirt.com heeft verschillende interactieve functies, zoals chatrooms en virtuele cadeaus, die de communicatie en het plezier versterken.
 • De beschikbaarheid van een mobiele app maakt het gemakkelijk om onderweg toegang te krijgen tot de diensten van Flirt.com.
 • De website neemt maatregelen om de veiligheid en privacy van gebruikers te waarborgen, zoals handmatige profielcontroles en versleutelde communicatie.
 • Het premiumlidmaatschap van Flirt.com kan relatief prijzig zijn in vergelijking met andere datingsites.
 • Sommige gebruikers hebben geklaagd over het aantal advertenties op Flirt.com, wat de gebruikerservaring kan verstoren.
 • Het abonnement van Flirt.com wordt automatisch verlengd, tenzij je het tijdig annuleert, wat voor sommige gebruikers ongemakkelijk kan zijn.
 • Het gratis basislidmaatschap biedt beperkte functies en toegang tot de site, waardoor je mogelijk moet upgraden naar een premiumlidmaatschap voor volledige functionaliteit.
 • Net als bij veel datingsites kunnen er nepprofielen op Flirt.com aanwezig zijn, hoewel de website maatregelen neemt om dit te beperken.

Flirt.com: Vind gelijkgestemde singles voor boeiende ontmoetingen

Flirt.com is een datingsite die mogelijkheden biedt voor singles op zoek naar spannende ontmoetingen en serieuze relaties. Met een duidelijke focus op vrijgezellen en gescheiden individuen, creëert de website een omgeving waarin mensen met gelijkgestemde intenties elkaar kunnen ontmoeten. Het aanmaken van een account vereist dat je verklaart vrijgezel of gescheiden te zijn en ten minste 18 jaar oud te zijn. Het is essentieel om de privacy policy en gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door te nemen om volledig geïnformeerd te zijn. De kosten, review en ervaringen van Flirt.com kunnen variëren, en het is raadzaam om deze informatie te raadplegen voordat je besluit lid te worden. Ontdek Flirt.com en neem de volgende stap naar nieuwe, boeiende connecties en mogelijke liefdesrelaties.

 • 2.7

  Populariteit

  Flirt.com is momenteel geen populaire datingsite. Hoewel het mogelijk mogelijkheden biedt voor singles op zoek naar spannende ontmoetingen en serieuze relaties, heeft het niet de huidige populariteit en bekendheid van andere datingsites.

 • 3.1

  Gebruikersgemak

  Flirt.com heeft een gebruiksvriendelijke interface en navigatie. Het registratieproces is eenvoudig en het aanmaken van een profiel is snel. De website biedt duidelijke instructies en functies die het gemakkelijk maken om contact te leggen met andere gebruikers.

 • 3

  Functionaliteiten

  Flirt.com biedt basisfunctionaliteiten voor online daten, zoals het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere gebruikers en het versturen van berichten. Er zijn echter geen geavanceerde functies beschikbaar die de gebruikerservaring kunnen verbeteren.

 • 2.7

  Klantenservice

  De klantenservice van Flirt.com kan wisselend zijn. Er zijn meldingen geweest van trage respons en beperkte ondersteuning. Het kan moeilijk zijn om snel en effectief antwoord te krijgen op vragen of problemen.

 • 3.1

  Kosten

  De kosten van Flirt.com kunnen variëren, afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Het is raadzaam om de officiële website van Flirt.com te raadplegen voor specifieke prijsinformatie en abonnementsopties.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van de genoemde factoren en het feit dat Flirt.com momenteel geen populaire datingsite is, krijgt het een lage totaalscore. Het is belangrijk om andere datingsites te overwegen die mogelijk beter passen bij je behoeften en voorkeuren.

Veelgestelde vragen Flirt.com

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Flirt.com?

De kosten voor het gebruik van Flirt.com zijn afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. De website biedt verschillende abonnementsopties, zoals een basislidmaatschap en premiumlidmaatschap. Voor de exacte prijzen en pakketten kun je het beste de website van Flirt.com raadplegen.

Kan ik Flirt.com gratis uitproberen?

Ja, Flirt.com biedt de mogelijkheid om de service gratis uit te proberen. Met een gratis basislidmaatschap kun je beperkte functies en services gebruiken. Voor volledige toegang tot alle functies en communicatiemiddelen wordt echter aangeraden om te upgraden naar een premiumlidmaatschap.

Hoe kan ik mijn Flirt.com-abonnement opzeggen?

Als je je Flirt.com-abonnement wilt opzeggen, kun je dit doen door naar je accountinstellingen te gaan en de stappen te volgen voor het annuleren van je lidmaatschap. Zorg ervoor dat je dit tijdig doet, zodat je niet automatisch wordt verlengd voor een volgende abonnementsperiode.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van Flirt.com?

Om lid te worden van Flirt.com moet je ten minste 18 jaar oud zijn. Daarnaast dien je een geldig e-mailadres te hebben om je account te verifiëren. Flirt.com heeft geen specifieke vereisten op het gebied van uiterlijk, inkomen of beroep.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Flirt.com?

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Flirt.com, kun je meestal het beste gebruikmaken van het contactformulier op de website. Vul je gegevens in en beschrijf je vraag of probleem zo gedetailleerd mogelijk. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk reageren om je verder te helpen.

Laats bijgewerkt: 19 juni 2023

Eén reactie op “Flirt.com: Kosten, Review en Ervaringen!”

 1. rene schreef:

  ik ben nu al een 3 weken betaald lid op deze site. maar echter nog steeds geen date kunnen vinden. ik krijg wel iedere keer berichten van vrouwen . ook word ik regelmatig gevraagd om te chatten maar zo gauw ik daar gewoon serieus op reageer blijft het ineens angstig stil en hoor dus verder niks meer. ik begin echt te twijfelen over deze site. ik kijk het nog een week aan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---