Home / ePassion.nl – Kosten, Review en Ervaringen
ePassion.nl logo

ePassion.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Epassion.nl biedt een platform waar mensen uit alle lagen van de samenleving samen kunnen komen. Of je nu single bent of wel in een relatie zit, op zoek naar avontuur, gezellige contacten of afleiding, het is hier allemaal mogelijk. Iedereen komt hier met een eigen intentie, die ongetwijfeld aansluit bij die van menigeen die zich op de datingsite aanmeldt. Er wordt hier niet gekeken naar geaardheid, geloof, beroep of opleidingsniveau. Waar het om gaat is een aangename en veilige omgeving te bieden, waarin mensen nader tot elkaar komen. Ieder mens heeft behoefte aan een vriendelijk gebaar of een gezellig gesprek en dit valt hier te vinden.

ePassion.nl
2 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Gemakkelijk inschrijven

Het is heel gemakkelijk om lid te worden van de datingsite Epassion.nl. Je hoeft hiervoor enkel het inschrijfformulier in te vullen dat op de website staat. Vervolgens kun je inloggen nadat je je e-mailadres hebt geverifieerd, die na aanmelding in je mailbox verschijnt. Je gebruikt dit e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt opgegeven bij inschrijving. De inlogbutton vind je op de homepagina van de website. Een volgende stap is om een eigen profiel binnen de beveiligde omgeving van de datingsite aan te maken. Hierin vertel je meer over jezelf en kun je ook foto’s toevoegen, zodat andere leden gelijk een goede eerste indruk hebben van wie je bent. Zo kan gekeken worden of er interesse is en of er overeenkomsten zijn die verder doen besluiten om contact met je op te nemen.

Zodra je een eigen profiel hebt, kun je ook gemakkelijker op zoek gaan naar een leuke date tussen de vele andere profielen van leden die eveneens gevonden hopen te worden. Alle teksten op de profielen worden eerst gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat er geen nepprofielen in omloop gaan.

Contact met klantenservice

Wanneer je vragen hebt over het online daten, je instellingen of tips nodig hebt over succesvol daten en het contact leggen met andere leden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je heel gemakkelijk via het contactformulier, dat hiervoor op de website te vinden is. Zij kunnen je verder helpen met alle vragen die je mogelijk kunt hebben om het daten nog gemakkelijker voor je te maken. Ook kunnen ze je uitleg geven over de abonnementen en de betalingsmogelijkheden, zodat ook dit veilig en correct geregeld wordt.

Veiligheid staat voorop

De betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding, die versleuteld is. Hierdoor kun je gemakkelijk en veilig de betaling van credits afhandelen en heb je voldoende mogelijkheden om met anderen in contact te komen. Voor het versturen van berichten heb je namelijk credits nodig en deze kun je per pakket aanschaffen en op verschillende manieren voor betalen.

ePassion.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij ePassion.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van ePassion.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ePassion?

  • Gratis inschrijven en kennismaken met de site
  • Toegankelijk voor mensen met of zonder een relatie
  • Je kunt foto’s discreet maken of foto’s privé taggen voor meer privacy
  • Quick-reply functie voor beheer van je inbox
  • Profielen worden gecontroleerd
  • Upgrade naar een Full Membership voor gebruik van bepaalde functies
  • Deze website maakt gebruik van fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet mogelijk is!
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  2 reacties op “ePassion.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jan Jan schreef:

   Gebruikt profielen om je geld af te troggelen.

  2. Avatar for Jan Jan schreef:

   Gebruikt fake profielen om je geld af te troggelen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items