Home / ePassion.nl - Kosten, Review en Ervaringen
ePassion.nl logo

ePassion.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Epassion.nl biedt een platform waar mensen uit alle lagen van de samenleving samen kunnen komen. Of je nu single bent of wel in een relatie zit, op zoek naar avontuur, gezellige contacten of afleiding, het is hier allemaal mogelijk. Iedereen komt hier met een eigen intentie, die ongetwijfeld aansluit bij die van menigeen die zich op de datingsite aanmeldt. Er wordt hier niet gekeken naar geaardheid, geloof, beroep of opleidingsniveau. Waar het om gaat is een aangename en veilige omgeving te bieden, waarin mensen nader tot elkaar komen. Ieder mens heeft behoefte aan een vriendelijk gebaar of een gezellig gesprek en dit valt hier te vinden.

ePassion.nl
2 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Gemakkelijk inschrijven

Het is heel gemakkelijk om lid te worden van de datingsite Epassion.nl. Je hoeft hiervoor enkel het inschrijfformulier in te vullen dat op de website staat. Vervolgens kun je inloggen nadat je je e-mailadres hebt geverifieerd, die na aanmelding in je mailbox verschijnt. Je gebruikt dit e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt opgegeven bij inschrijving. De inlogbutton vind je op de homepagina van de website. Een volgende stap is om een eigen profiel binnen de beveiligde omgeving van de datingsite aan te maken. Hierin vertel je meer over jezelf en kun je ook foto’s toevoegen, zodat andere leden gelijk een goede eerste indruk hebben van wie je bent. Zo kan gekeken worden of er interesse is en of er overeenkomsten zijn die verder doen besluiten om contact met je op te nemen.

Zodra je een eigen profiel hebt, kun je ook gemakkelijker op zoek gaan naar een leuke date tussen de vele andere profielen van leden die eveneens gevonden hopen te worden. Alle teksten op de profielen worden eerst gecontroleerd, om er zeker van te zijn dat er geen nepprofielen in omloop gaan.

Contact met klantenservice

Wanneer je vragen hebt over het online daten, je instellingen of tips nodig hebt over succesvol daten en het contact leggen met andere leden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je heel gemakkelijk via het contactformulier, dat hiervoor op de website te vinden is. Zij kunnen je verder helpen met alle vragen die je mogelijk kunt hebben om het daten nog gemakkelijker voor je te maken. Ook kunnen ze je uitleg geven over de abonnementen en de betalingsmogelijkheden, zodat ook dit veilig en correct geregeld wordt.

Veiligheid staat voorop

De betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding, die versleuteld is. Hierdoor kun je gemakkelijk en veilig de betaling van credits afhandelen en heb je voldoende mogelijkheden om met anderen in contact te komen. Voor het versturen van berichten heb je namelijk credits nodig en deze kun je per pakket aanschaffen en op verschillende manieren voor betalen.

ePassion.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ePassion?

 • Gratis inschrijven en kennismaken met de site
 • Toegankelijk voor mensen met of zonder een relatie
 • Je kunt foto’s discreet maken of foto’s privé taggen voor meer privacy
 • Quick-reply functie voor beheer van je inbox
 • Profielen worden gecontroleerd
 • Upgrade naar een Full Membership voor gebruik van bepaalde functies
 • Deze website maakt gebruik van fictieve, gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet mogelijk is!
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 22 september 2022

2 reacties op “ePassion.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Jan Jan schreef:

  Gebruikt profielen om je geld af te troggelen.

 2. Avatar for Jan Jan schreef:

  Gebruikt fake profielen om je geld af te troggelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---