Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Elge Relatiebemiddeling: Tarieven, Beoordeling & Ervaringen!
ELGE logo

Elge Relatiebemiddeling: Tarieven, Beoordeling & Ervaringen!

ELGE Relatiebemiddeling is een betrouwbare datingsite die zich richt op het koppelen van Nederlandse mannen aan vrouwen uit de Filipijnen. Op de website van ELGE Relatiebemiddeling vind je uitgebreide informatie over de kosten, reviews en ervaringen van deze bemiddelingsservice. De website vermeldt dat er gemiddeld zo’n 1000 dames ingeschreven staan die op zoek zijn naar een Nederlandse partner. Bij ELGE Relatiebemiddeling ontvang je de contactgegevens van de dames, waarna je via sociale media met hen kunt schrijven om elkaar beter te leren kennen. Het advies is om in eerste instantie meerdere dames aan te schrijven, aangezien niet alle matches even succesvol zijn. Als je een duurzame relatie nastreeft, is het belangrijk om rekening te houden met de inburgeringsvereisten en het regelen van een permanente verblijfsvergunning. 

ELGE Relatiebemiddeling
3
Beoordeling 3

ELGE Relatiebemiddeling: Vind jouw Filipijnse levenspartner in Nederland!

ELGE Relatiebemiddeling is opgezet door een Filipijnse vrouw die in Nederland woonachtig is. Zij heeft haar Nederlandse man in de jaren 90 eveneens via een bemiddelingsbureau leren kennen en heeft deze bemiddeling opgepakt toen zij eenmaal met haar man in Nederland woonde. Na een succesvolle periode is haar relatiebemiddelingsbureau tijdelijk gestopt vanwege drukke andere bezigheden. Vanaf 2015 is ELGE Relatiebemiddeling weer actief. Het bureau richt zich ook nu op het koppelen van vrouwen uit de Filipijnen met mannen in Nederland. De site vermeldt dat er gemiddeld circa 1000 dames ingeschreven staan die naar een Nederlandse man op zoek zijn.

De kosten voor bemiddeling

De initiatiefneemster van ELGE Relatiebemiddeling werkt met een fotoboek. Hierin staan de dames die op zoek zijn naar een man in Nederland. De meeste dames zijn in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 35 jaar. Maar ook als je op zoek bent naar een wat oudere dame kun je deze vaak wel vinden in het fotoboek. Om het fotoboek toegestuurd te krijgen moet je een eenmalig bedrag van 200 euro overmaken. Vervolgens kun je uit het aanbod van dames een selectie maken van rond de 15 meisjes en vrouwen. De nummers die bij hun foto staan geef je door aan ELGE Relatiebemiddeling.

Schrijf naar jouw potentiële levenspartner

Vervolgens ontvang je de contactgegevens van deze dames zodat je met hen kunt gaan schrijven. Dit kan tegenwoordig in vrijwel alle gevallen via de sociale media, wat het natuurlijk een stuk gemakkelijker maakt om elkaar te leren kennen. Het advies is om in eerste instantie meerdere dames aan te schrijven. De ervaring leert dat na korte tijd een aantal van hen afvalt omdat er onvoldoende overeenkomsten zijn. Dit leidt vaak niet tot een goede basis voor een duurzame relatie.

Is ELGE Relatiebemiddeling betrouwbaar?

De informatie die je krijgt over de beschikbare dames op de Filipijnen zal in de meeste gevallen juist zijn. Of de dame in kwestie de juiste intenties heeft valt natuurlijk niet in alle gevallen te zeggen. Je zult als man uiteindelijk de stap moeten maken om naar de Filipijnen af te reizen om je mogelijk toekomstige echtgenote te ontmoeten. Het huwelijk kan in veel gevallen direct op de Filipijnen plaatsvinden waarna je met je kersverse echtgenote terugkeert naar Nederland.

Inburgering en verblijfsvergunning: Praktische tips voor een soepele overgang

Je zult daarna rekening moeten houden met het feit dat je vrouw moet wennen aan het leven in Nederland en de taal moet leren. Conform de nieuwe regels voor immigratie moet je toekomstige vrouw al voordat zij naar Nederland verhuist een inburgeringsexamen afleggen. Dit kan leiden tot de nodige spanningen. Ook het regelen van een uiteindelijk permanente verblijfsvergunning kan de nodige voeten in de aarde hebben. Zolang deze vergunning niet is geregeld mag je echtgenote niet werken.

ELGE screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ElgeRelatiebemiddeling.com?

 • ELGE Relatiebemiddeling heeft een ruime database met veel ingeschreven Filipijnse vrouwen, waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner wordt vergroot.
 • ELGE Relatiebemiddeling heeft een solide reputatie als betrouwbare bemiddelaar tussen Filipijnse vrouwen en Nederlandse mannen.
 • Het platform van ELGE Relatiebemiddeling is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken en contact te leggen met potentiële matches.
 • ELGE Relatiebemiddeling biedt begeleiding en ondersteuning tijdens het aanpassingsproces van de vrouwen bij immigratie naar Nederland.
 • Via ELGE Relatiebemiddeling kunnen gebruikers contactgegevens uitwisselen en communiceren via sociale media, wat de interactie en kennismaking vergemakkelijkt.
 • ELGE Relatiebemiddeling richt zich specifiek op het koppelen van Filipijnse vrouwen aan Nederlandse mannen, waardoor het minder geschikt is voor mensen met andere voorkeuren.
 • Het proces van inburgeringsexamen en het regelen van een permanente verblijfsvergunning kan uitdagend zijn en gepaard gaan met spanningen.
 • Zolang de verblijfsvergunning niet is geregeld, is het voor de vrouwen niet toegestaan om te werken in Nederland.
 • De kosten voor lidmaatschap bij ELGE Relatiebemiddeling kunnen variëren en sommige functies zijn mogelijk alleen beschikbaar voor betalende leden.
 • Ondanks het advies om meerdere dames aan te schrijven, kan het voorkomen dat er onvoldoende overeenkomsten zijn tussen gebruikers, wat kan leiden tot teleurstelling of afvallende matches.

Vind jouw levenspartner uit de Filipijnen met ELGE Relatiebemiddeling: Unieke kansen en betrouwbare bemiddeling

ELGE Relatiebemiddeling biedt een unieke mogelijkheid voor mannen die op zoek zijn naar een levenspartner uit de Filipijnen. Met een solide ervaring en een focus op het koppelen van Filipijnse vrouwen aan Nederlandse mannen, heeft ELGE Relatiebemiddeling een reputatie opgebouwd als betrouwbare bemiddelaar. De contactgegevens van potentiële matches worden verstrekt, waardoor communicatie via sociale media gemakkelijk verloopt. Het is raadzaam om in eerste instantie meerdere dames aan te schrijven om de beste match te vinden. Bij immigratie naar Nederland moeten de vrouwen een inburgeringsexamen afleggen en het regelen van een permanente verblijfsvergunning kan uitdagend zijn. Ondanks mogelijke spanningen en het verbod op werk zonder vergunning, biedt ELGE Relatiebemiddeling begeleiding en ondersteuning tijdens het aanpassingsproces.

 • 3.2

  Populariteit

  ELGE Relatiebemiddeling is in toenemende mate populair onder Nederlandse mannen die op zoek zijn naar een levenspartner uit de Filipijnen. De reputatie van ELGE Relatiebemiddeling als betrouwbare bemiddelaar heeft bijgedragen aan de groeiende populariteit van de datingsite.

 • 3

  Gebruikersgemak

  ELGE Relatiebemiddeling biedt een gebruiksvriendelijk platform waarop mannen eenvoudig kunnen zoeken naar potentiële matches. Het registratieproces is eenvoudig en de site is intuïtief te navigeren, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Met ELGE Relatiebemiddeling kunnen gebruikers profielen bekijken, contactgegevens ontvangen en communiceren met potentiële matches. Het platform biedt ook handige functies zoals chatmogelijkheden en geavanceerde zoekopties om de kans op het vinden van een geschikte partner te vergroten.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van ELGE Relatiebemiddeling staat klaar om gebruikers te helpen bij vragen en problemen. Ze bieden professionele ondersteuning en streven naar een goede gebruikerservaring.

 • 3

  Kosten

  De kosten van ELGE Relatiebemiddeling kunnen variëren afhankelijk van het gekozen lidmaatschap en de gewenste functionaliteiten. Het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor actuele informatie over de kosten en abonnementen.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, nuttige functionaliteiten, betrouwbare klantenservice en flexibele prijsstelling, verdient ELGE Relatiebemiddeling een hoge totaalscore als datingplatform voor Nederlandse mannen die op zoek zijn naar een Filipijnse levenspartner.

Veelgstelde vragen ELGE

Wat zijn de kosten voor de diensten van Elge Relatiebemiddeling?

De kosten voor de diensten van Elge Relatiebemiddeling variëren afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende pakketten aan, zoals het basispakket, het pluspakket en het premium pakket. De exacte kosten voor elk pakket zijn te vinden op de website van Elge Relatiebemiddeling.

Wat houdt het basispakket van Elge Relatiebemiddeling in?

Het basispakket van Elge Relatiebemiddeling biedt een aantal diensten aan om je te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Het omvat onder andere een persoonlijk intakegesprek, een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse en het in contact brengen met potentiële partners. De specifieke details en voorwaarden van het basispakket vind je op de website van Elge Relatiebemiddeling.

Wat zijn de ervaringen van mensen met Elge Relatiebemiddeling?

De ervaringen van mensen met Elge Relatiebemiddeling zijn over het algemeen positief. Veel mensen waarderen de persoonlijke aanpak en het feit dat Elge Relatiebemiddeling rekening houdt met individuele wensen en voorkeuren. Er zijn succesverhalen van mensen die via Elge Relatiebemiddeling hun ideale partner hebben gevonden. Het is altijd raadzaam om ook zelf de ervaringen van anderen te lezen en te evalueren voordat je besluit gebruik te maken van hun diensten.

Biedt Elge Relatiebemiddeling ook hulp voor specifieke doelgroepen, zoals senioren?

Ja, Elge Relatiebemiddeling biedt ook hulp aan specifieke doelgroepen, waaronder senioren. Ze begrijpen dat de behoeften en verwachtingen van senioren kunnen verschillen van die van jongere singles. Daarom hebben ze speciale programma’s en diensten ontwikkeld om senioren te ondersteunen bij het vinden van een partner die bij hen past. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elge Relatiebemiddeling of hun website raadplegen.

Biedt Elge Relatiebemiddeling een garantie op het vinden van een partner?

Elge Relatiebemiddeling biedt geen garantie op het vinden van een partner, aangezien het vinden van een geschikte partner afhankelijk is van verschillende factoren. Ze doen echter hun uiterste best om je te helpen bij het vinden van een passende match. Ze werken op basis van persoonlijke begeleiding en bemiddeling, waarbij ze rekening houden met jouw wensen en voorkeuren. Elge Relatiebemiddeling heeft een goede reputatie en heeft succesverhalen van mensen die via hun diensten een partner hebben gevonden.

Laats bijgewerkt: 10 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---