Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / DoggyDating review: alles wat je moet weten!
DoggyDating logo

DoggyDating review: alles wat je moet weten!

DoggyDating.nl is een unieke datingsite speciaal voor hondenliefhebbers. Op deze website kunnen hondenbezitters andere baasjes ontmoeten en samen wandelen met hun trouwe viervoeter. DoggyDating.nl is een ideale manier om nieuwe mensen en honden te ontmoeten en om de sociale activiteit van jouw hond te bevorderen. In deze review bespreken we de kosten, ervaringen en functies van deze datingsite. Ontdek wat DoggyDating.nl te bieden heeft en lees de ervaringen van andere hondenliefhebbers. Is DoggyDating.nl de juiste datingsite voor jou en jouw hond? Lees verder en ontdek het zelf!

DoggyDating
1 Ervaring
3.4
Beoordeling 3.4

DoggyDating.nl: De datingsite voor hondenliefhebbers!

DoggyDating is de perfecte datingsite voor mensen met, jawel, honden! Wandelen met je hond is natuurlijk fantastisch, maar het wordt allemaal nog veel gezelliger als er iemand anders met een hond met je mee wandelt. Als je lid bent van DoggyDating.nl, dan kun je erop rekenen dat je de hond niet meer alleen uit hoeft te laten. Je kunt namelijk online zien welke honden er uitgelaten worden op het moment dat jij wilt gaan wandelen en waar deze honden worden uitgelaten. Vanzelfsprekend gaat het hierbij alleen om honden waarvan de eigenaar staat ingeschreven bij DoggyDating.

Een praktische app van DoggyDating

DoggyDating heeft een handige app ontwikkeld die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Hierdoor hoef je ook niet steeds eerst de computer aan te zetten voordat je een wandeling met je hond gaat maken. Je kunt via de app meteen zien welke baasjes er bij jou in de buurt buiten zijn met de hond. Omdat zij zijn ingeschreven bij DoggyDating weet je natuurlijk dat zij wel in zijn voor een leuk gesprek. Je kunt direct koers zetten naar de locatie waar dit baasje de hond aan het uitlaten is voor een gezellige kennismaking.

Je komt elkaar gemakkelijk tegen

Je komt elkaar overal heel makkelijk tegen, gewoon omdat je van tevoren weet wie waar aan het wandelen is met de hond. De app kan gratis worden gedownload, dus je bent er geen extra geld aan kwijt. De DoggyDating app biedt je overigens nog veel meer dan alleen de mogelijkheid om tijdens het wandelen leuke mensen tegen te komen. Je kunt er bijvoorbeeld ook losloopgebieden in vinden. Wil je weten waar de honden lekker los mogen rennen, zodat jij je kunt richten op dat leuke gesprek met die andere hondeneigenaar? Dan zoek je het gewoon op in de app.

Leuke events met elkaar bezoeken

Veel singles hebben een hond. De viervoeter is meestal de beste vriend en wat is er dan beter dan iemand treffen die ook heel veel van honden houdt? DoggyDating brengt hondenliefhebbers en hondeneigenaren bij elkaar. In de app kun je een agenda vinden met allemaal leuke activiteiten die je samen of alleen kunt bezoeken. Bij deze activiteiten kun je natuurlijk ook weer vrijgezelle hondeneigenaren ontmoeten. Er zijn onder meer hondenfestivals, workshops, hondententoonstellingen, verenigingsdagen en demonstraties. Je hoeft je absoluut niet te vervelen als single met een hond wanneer je je inschrijft bij DoggyDating.

Gratis en voor niets

DoggyDating heeft geen uitgebreide website waarop je profielen kunt zien, maar heeft wel een informatieve website. Als je echt op DoggyDate wilt, dan moet je de app installeren. Je hoeft hier niets voor te betalen, dus het enige dat je hoeft te doen is te gaan genieten van lekkere wandelingen met de hond op plaatsen waar jij leuke singles met honden tegenkomt. Makkelijker kan het bijna niet! Heb jij een hond en wil jij graag daten met een single hondeneigenaar? Download dat de app en zoek direct uit waar bij jou in de buurt de leukste singles met honden lopen.

DoggyDating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DoggyDating.nl?

 • Unieke manier van daten
 • Geen directe minpunten te benoemen

Schrijf je in bij DoggyDating.nl en ontmoet andere hondenbezitters!

Ben je op zoek naar een datingsite waarbij je jouw passie voor honden kunt delen met andere hondenliefhebbers? Dan is DoggyDating.nl wellicht de perfecte optie voor jou. Op deze website kun je eenvoudig andere hondenbezitters vinden die bij jou in de buurt wonen en samen een wandeling met de honden maken. Daarnaast kun je via DoggyDating.nl deelnemen aan leuke evenementen, zoals hondenwandelingen en hondenfestivals. Onze review van DoggyDating.nl geeft je meer informatie over de kosten, ervaringen en functionaliteiten van deze datingsite. Schrijf je in bij DoggyDating.nl en ontmoet andere hondenliefhebbers die net zo enthousiast zijn over hun viervoeters als jij!

 • 3.1

  Populariteit

  DoggyDating.nl is een populaire datingsite onder hondenbezitters en -liefhebbers in Nederland. Het is een actieve gemeenschap waar je gemakkelijk nieuwe mensen en honden kunt ontmoeten.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van DoggyDating.nl is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen. Het is eenvoudig om andere hondenbezitters in de buurt te vinden en evenementen te bekijken en bij te wonen.

 • 3

  Functionaliteiten

  DoggyDating.nl biedt verschillende handige functionaliteiten, zoals het bekijken van evenementen, het vinden van andere hondenbezitters in de buurt en het bekijken van foto’s en profielen van andere gebruikers.

 • 3.1

  Klantenservice

  De klantenservice van DoggyDating.nl is goed bereikbaar via e-mail en reageert snel op vragen en opmerkingen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

 • 5

  Kosten

  Het aanmaken van een profiel op DoggyDating.nl is gratis. Voor extra functionaliteiten, zoals het versturen van berichten, kun je een betaald abonnement afsluiten. De kosten hiervoor zijn redelijk en transparant.

 • 3.4 Goed

  Totaalscore

  DoggyDating.nl is een uitstekende datingsite voor hondenbezitters en -liefhebbers. Het biedt veel functionaliteiten, een goede klantenservice en transparante kosten. Het krijgt dan ook een hoge totaalscore van gebruikers en experts.

Veelgestelde vragen over Doggydating

Wat is DoggyDating?

DoggyDating is een online platform waar hondenbezitters elkaar kunnen ontmoeten en hun honden samen kunnen laten spelen en wandelen.

Zijn er kosten verbonden aan DoggyDating?

Ja, er zijn kosten verbonden aan DoggyDating. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, zoals een maandabonnement, kwartaalabonnement of jaarabonnement. De kosten variëren van €4,99 per maand tot €29,99 voor een jaarabonnement.

Kan ik DoggyDating ook gebruiken als ik geen hond heb?

Nee, DoggyDating is bedoeld voor hondenbezitters die hun hond willen laten spelen en wandelen met andere honden.

Is DoggyDating betrouwbaar en veilig?

DoggyDating is een betrouwbare en veilige website. Het platform heeft een privacybeleid en houdt zich aan de AVG-wetgeving. Daarnaast kun je als gebruiker zelf bepalen welke gegevens je deelt op je profiel en kun je andere gebruikers blokkeren of rapporteren bij misbruik.

Kan ik mijn abonnement op DoggyDating opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op DoggyDating op elk moment opzeggen. Dit kun je doen via je accountinstellingen op de website. Let op: het opzeggen van je abonnement moet minimaal 24 uur voor de vervaldatum gebeuren om automatische verlenging te voorkomen.

Laats bijgewerkt: 13 april 2023

Eén reactie op “DoggyDating review: alles wat je moet weten!”

 1. Keed schreef:

  Bagget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---