Home / DoggyDating – Kosten, Review en Ervaringen
DoggyDating logo

DoggyDating - Kosten, Review en Ervaringen

DoggyDating is de perfecte datingsite voor mensen met, jawel, honden! Wandelen met je hond is natuurlijk fantastisch, maar het wordt allemaal nog veel gezelliger als er iemand anders met een hond met je mee wandelt. Als je lid bent van DoggyDating.nl, dan kun je erop rekenen dat je de hond niet meer alleen uit hoeft te laten. Je kunt namelijk online zien welke honden er uitgelaten worden op het moment dat jij wilt gaan wandelen en waar deze honden worden uitgelaten. Vanzelfsprekend gaat het hierbij alleen om honden waarvan de eigenaar staat ingeschreven bij DoggyDating.

DoggyDating
1 Ervaring
3.4
Beoordeling 3.4

Een praktische app van DoggyDating

DoggyDating heeft een handige app ontwikkeld die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Hierdoor hoef je ook niet steeds eerst de computer aan te zetten voordat je een wandeling met je hond gaat maken. Je kunt via de app meteen zien welke baasjes er bij jou in de buurt buiten zijn met de hond. Omdat zij zijn ingeschreven bij DoggyDating weet je natuurlijk dat zij wel in zijn voor een leuk gesprek. Je kunt direct koers zetten naar de locatie waar dit baasje de hond aan het uitlaten is voor een gezellige kennismaking.

Je komt elkaar gemakkelijk tegen

Je komt elkaar overal heel makkelijk tegen, gewoon omdat je van tevoren weet wie waar aan het wandelen is met de hond. De app kan gratis worden gedownload, dus je bent er geen extra geld aan kwijt. De DoggyDating app biedt je overigens nog veel meer dan alleen de mogelijkheid om tijdens het wandelen leuke mensen tegen te komen. Je kunt er bijvoorbeeld ook losloopgebieden in vinden. Wil je weten waar de honden lekker los mogen rennen, zodat jij je kunt richten op dat leuke gesprek met die andere hondeneigenaar? Dan zoek je het gewoon op in de app.

Leuke events met elkaar bezoeken

Veel singles hebben een hond. De viervoeter is meestal de beste vriend en wat is er dan beter dan iemand treffen die ook heel veel van honden houdt? DoggyDating brengt hondenliefhebbers en hondeneigenaren bij elkaar. In de app kun je een agenda vinden met allemaal leuke activiteiten die je samen of alleen kunt bezoeken. Bij deze activiteiten kun je natuurlijk ook weer vrijgezelle hondeneigenaren ontmoeten. Er zijn onder meer hondenfestivals, workshops, hondententoonstellingen, verenigingsdagen en demonstraties. Je hoeft je absoluut niet te vervelen als single met een hond wanneer je je inschrijft bij DoggyDating.

Gratis en voor niets

DoggyDating heeft geen uitgebreide website waarop je profielen kunt zien, maar heeft wel een informatieve website. Als je echt op DoggyDate wilt, dan moet je de app installeren. Je hoeft hier niets voor te betalen, dus het enige dat je hoeft te doen is te gaan genieten van lekkere wandelingen met de hond op plaatsen waar jij leuke singles met honden tegenkomt. Makkelijker kan het bijna niet! Heb jij een hond en wil jij graag daten met een single hondeneigenaar? Download dat de app en zoek direct uit waar bij jou in de buurt de leukste singles met honden lopen.

DoggyDating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DoggyDating.nl?

 • Unieke manier van daten
 • Geen directe minpunten te benoemen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 3.4 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 25 april 2021

Eén reactie op “DoggyDating – Kosten, Review en Ervaringen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *