Home / DiscreteAffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen
DiscreteAffaire.nl logo

DiscreteAffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website Discrete Affaire.nl is bedoeld voor mensen die een vaste relatie hebben en daarnaast op zoek zijn naar een minnaar of affaire. Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen deze stap nemen. De eerste is omdat ze hun huidige relatie willen beëindigen maar eerst een nieuwe partner willen vinden. De andere is dat ze hun huidige relatie spannend willen houden door zo af en toe een buitenechtelijk contact te hebben. Als jij één van deze redenen voor ogen hebt dan kun je een account aanmaken op Discrete Affaire.nl. Natuurlijk kun je ook als single een account aanmaken als je op zoek bent naar iemand die gebonden is.

DiscreteAffaire.nl
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Discretie wordt gegarandeerd

Je kunt je bij Discrete Affaire.nl gratis inschrijven. Hierbij wordt discretie gegarandeerd. Je schrijft je in met een nickname en je kunt een foto plaatsen waar je niet herkenbaar op staat. Ook over overige zaken hoef je natuurlijk niet de waarheid te spreken, zoals je woonplaats of precieze leeftijd. Op deze manier kun je op deze datingsite redelijk anoniem je gang gaan. E kosten die verbonden zijn aan het gebruik van de website worden onder een neutrale benaming afgeschreven van je bankrekening of creditcard. Of je het daadwerkelijk tot een ontmoeting en affaire laat komen is natuurlijk je eigen keuze. Je kunt ook volstaan met erotische online chats met andere members.

De kosten van het gebruik van Discrete Affaire.nl

In de algemene voorwaarden wordt vermeld dat er kosten zijn verbonden aan het gebruik van de diensten op de website. Er wordt zowel over een vast maandbedrag gesproken als over credits. Wat precies de kosten zijn staat niet op de website vermeld, dit krijg je alleen te zien als je een account aanmaakt en inlogt. Dat is natuurlijk wel lastig, want zo kun je niet vooraf beoordelen of je de kosten acceptabel vindt.

Het risico van een affaire

Voordat je een online affaire begint is het goed je te realiseren dat hier wel degelijk risico’s aan verbonden zijn. Zeker als je contact legt met iemand die zelf geen relatie heeft. Dit maakt de kans op chantage namelijk groter. De ander heeft immers niets te verliezen. Als jij de relatie wilt beëindigen en je minnaar o minnares niet, dan kan dit ertoe leiden dat je partner achter je affaire komt. Houd dit dus altijd voor ogen voordat je het contact met iemand persoonlijk maakt door een ontmoeting. Het gebeurt niet zelden dat iemand gechanteerd wordt voor grote sommen geld om de affaire geheim te houden. Je kunt dit grotendeels voorkomen door zeer voorzichtig en terughoudend te zijn met het verstrekken van persoonlijke gegevens zoals je woonplaats, telefoonnummer of je volledige naam. Door ervoor te zorgen dat je moeilijk traceerbaar bent kun je mogelijke problemen voorkomen.

DiscreteAffaire.nl screenshot

Wat kost lidmaatschap bij lidmaatschap bij DiscreteAffaire.nl

De goedkoopste DiscreteAffaire.nl credits kosten 0,71 per bericht bij aanschaf van 140 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DiscreteAffaire.nl?

  • Het aanmaken van een account is gratis
  • Je kunt als je dat wilt volledig anoniem blijven
  • De kosten voor het gebruik van de diensten op de website worden niet vooraf bekend gemaakt
  • Je loopt het risico op een chantabele positie, maar dit geldt uiteraard in alle gevallen van een buitenechtelijke affaire
   • 3

    Populariteit

   • 3

    Gebruikersgemak

   • 3

    Functionaliteiten

   • 3

    Klantenservice

   • 3

    Kosten

   • 3 Goed

    Totaalscore

   DiscreteAffaire.nl FAQ

   Hoe kan ik DiscreteAffaire.nl opzeggen?

   Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DiscreteAffaire.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Discrete Affaire account.

   DiscreteAffaire.nl opzeggen

   DiscreteAffaire account verwijderen

   Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Discrete affaire en log in met je Email en wachtwoord op je account.

   Je bent nu ingelogd!

    

   Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Mijn profiel” en vervolgens op: “Mijn instellingen”.

   Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account verwijderen“. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Account verwijderen”.

    

   Je hebt nu je account verwijderd van DiscreteAffaire.nl!

   Laats bijgewerkt: 18 september 2022

   2 reacties op “DiscreteAffaire.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

   1. Avatar for geert geert schreef:

    al een paar dagen op deze site en kan mij alleen maar aansluiten bij bovenstaande schrijver, nep site, heb het idee dat achter ieder.profiel dezelfde persoon zit, ha stuur mijn e-mailadres maar niemand ook gereageerd, niet doen dit spreek uit ervaring

   2. Avatar for jack jack schreef:

    alles is nep op deze site veel geile woorden maar als ik vraag om af te spreken hebben ze geen tijd ze kunnen daar alleen maar credits vangen voor de rest oplichters bende

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   ---