datingsite parship

Home » Gayslowdating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites gay Gayslowdating logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Gayslowdating – Kosten, Review en Ervaringen

 

De website van Gayslowdating is geen datingsite zoals je ze bij tientallen online tegenkomt. Het is geen directe ontmoetingsplaats voor gay mannen die op zoek zijn naar een date of een vaste relatie. Gayslowdating biedt activiteiten aan waar je je voor kunt aanmelden. Tijdens zo’n activiteit kun je dan andere gay mannen ontmoeten. Of daar relaties uit voortvloeien hangt van de aanwezigen zelf af. Als je specifiek op zoek bent naar een partner of een date is dit misschien niet voor iedereen de meest geschikte manier. Als je de voorkeur geeft aan het traditionele internetdaten dan ben je hier niet op het juiste adres. Maar als je het leuk vindt om tijdens een activiteit mensen te leren kennen dan kun je je natuurlijk altijd aanmelden voor de nieuwsbrief.

Geen kosten

Gayslowdating brengt geen kosten in rekening zolang je niet meedoet aan activiteiten. Online worden verder ook geen diensten aangeboden. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin worden nieuwe activiteiten aangekondigd waarvoor je je kunt inschrijven. Ook op de website staan activiteiten vermeld, maar waarschijnlijk is dit slechts een selectie, want er staan nog veel oude, inmiddels verlopen, activiteiten op deze pagina uit 2016 en 2015, Ook valt op dat er vanaf de zomer 2016 tot aan de zomer van 2017 volgens deze pagina niets is georganiseerd. Gayslowdating bestaat al tien jaar, dus aangenomen mag worden dat het organiseren van activiteiten wel succesvol was in het verleden. Vanzelfsprekend zijn aan het deelnemen aan een activiteit wel kosten verbonden. Deze worden in de nieuwsbrief vermeld of bekend gemaakt zodra mannen zich voor een activiteit hebben aangemeld.

Een andere manier van daten

Via Gayslowdating kun je daten op een andere manier. Of je wel of niet wilt daten bepaal je zelf. Je kunt ook aan een activiteit deelnemen zonder de intentie er een relatie of een avontuurtje aan over te houden. Maar houd er wel rekening mee dat voor veel mannen deelname betekent dat ze het zien als een kans op meer dan een paar leuke ontmoetingen. Als je dat niks vindt dan is dit misschien niet helemaal jouw ding. Maar hoe dan ook, als je besluit om je aan te melden voor een activiteit staat het je altijd vrij om wel of niet op avances in te gaan. Als je alleen aan de activiteit wilt deelnemen zullen de overige deelnemers dat natuurlijk moeten respecteren.

Kleine kans op het vinden van een relatie

Als je je aanmeldt voor een activiteit dan is het beste advies om hiervan niet op voorhand hoge verwachtingen te hebben als het gaat om het vinden van een partner. Natuurlijk bestaat de kans dat je tijdens een fietstocht of zeilweekend je grote liefde vindt, maar vanzelfsprekend is dat niet. Als je er met weinig verwachtingen naartoe gaat is de kans veel groter dat je gewoon een leuke dag hebt of een leuk weekend. Als je te krampachtig op zoek gaat naar liefde kan dat tot irritatie van andere deelnemers leiden en dan is de kans groot dat het uitje ook voor jou in een teleurstelling eindigt.


Pluspunten van Gayslowdating

  • Deelnemen aan activiteiten speciaal voor homo mannen
  • Gratis nieuwsbrief, alleen kosten bij deelname aan een activiteit

Minpunten van Gayslowdating

  • Kans op ongewenste avances omdat sommige deelnemers wellicht andere verwachtingen hebben dan jij
  • De laatste tijd weinig activiteiten, althans die op de website vermeld staan

 

Gayslowdating screenshot

 

Gayslowdating Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Gayslowdating.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Gayslowdating.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Gayslowdating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Gayslowdating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Gayslowdating.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Gayslowdating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑