Home / DateSM – Kosten, Review en Ervaringen
DateSM logo

DateSM - Kosten, Review en Ervaringen

Niet iedereen is op zoek naar de ‘normale’ sexdates. Misschien vind jij het wel fijn om aan extremere sex te doen en dan is het fijn om te weten dat hier ook websites voor te vinden zijn. Hou je van extreme sex en van SM dan zal je helemaal op je plek zijn bij DateSM. Dit is een website waar je in contact kunt komen met mensen die net als jij voor de meer extremere sex gaan. Het voordeel van deze website is dat er erg veel leden te vinden zijn. De kans is dan ook erg groot dat je hier mensen vindt die bij jou in de regio wonen. Het zal je echt verbazen hoe makkelijk het is om hier snel met mensen in contact kunt komen die ook van dezelfde sex houden als jij. De diversiteit van de website is ook te prijzen. Er is altijd contact met leuke mensen en de makers van deze website die zijn hier zo van overtuigd dat ze je contact garanderen. Mocht je geen contact krijgen met één van de leden dan kun je contact opnemen en dan krijg jij je geld terug. Daarbij is het ook een website die veilig is. Je weet dat je gegevens en voorkeuren in goede handen zijn. Je profiel kun je zo anoniem laten als je wilt en je hoeft pas je identiteit prijs te geven wanneer jij dit wilt.

DateSM
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Extreme sex

Bij deze website kun je dus helemaal jezelf zijn en gerust contact leggen. Dit doe je dan eerst anoniem en zo kun je dan te weten komen of dit iemand is die echt bij je past. Wanneer je hier dan van overtuigd bent dan pas zeg je wie je echt bent en kun je een date afspreken. Via deze datingsite hebben al vele Nederlandse liefhebbers van extreme sex een leuke date kunnen vinden.

Het registreren is gratis

Als jij je inschrijft bij deze website dan is dit gratis en meteen na het inschrijven kun je dan alle leden zien. Het is dan goed om meteen gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Je zoekt dan eerst in je eigen regio en dan kun je contact leggen. Je zal merken dat de leden op deze datingsite ook echt interesse hebben om af te spreken. Dit willen ze dan meestal snel doen. Hou er dan ook rekening mee dat als je op deze datingsite ingeschreven staat dat het zo kan zijn dat je al binnen korte tijd de eerste date hebt afgesproken. We willen je wel aanraden om duidelijk in je profiel te zetten waar je naar op zoek bent. Wanneer je dit doet dan weet je dat je geen berichten krijgt van mensen die sex willen waar jij geen interesse in hebt. Dagelijks melden zich bij deze datingsite ook vele nieuwe mensen aan en je zal dan ook steeds weer nieuwe contacten op blijven doen. Het was via deze website nog nooit zo makkelijk om in contact te komen met mensen die net zoveel van extreme sex houden als jij.

DateSM screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij DateSM?

De goedkoopste DateSM credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Date SM” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van DateSM.nl?

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  7 reacties op “DateSM – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for J.J. J.J. schreef:

   Date SM: geen datingsite, alleen maar berichten via de site. Zullen nooit met je afspreken.
   Allemaal nep, fake. Allemaal nep foto’s. Heeft niks met daten en sm te maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items