Home / DateSM – Kosten, Review en Ervaringen
DateSM logo

DateSM - Kosten, Review en Ervaringen

Niet iedereen is op zoek naar de ‘normale’ sexdates. Misschien vind jij het wel fijn om aan extremere sex te doen en dan is het fijn om te weten dat hier ook websites voor te vinden zijn. Hou je van extreme sex en van SM dan zal je helemaal op je plek zijn bij DateSM. Dit is een website waar je in contact kunt komen met mensen die net als jij voor de meer extremere sex gaan. Het voordeel van deze website is dat er erg veel leden te vinden zijn. De kans is dan ook erg groot dat je hier mensen vindt die bij jou in de regio wonen. Het zal je echt verbazen hoe makkelijk het is om hier snel met mensen in contact kunt komen die ook van dezelfde sex houden als jij. De diversiteit van de website is ook te prijzen. Er is altijd contact met leuke mensen en de makers van deze website die zijn hier zo van overtuigd dat ze je contact garanderen. Mocht je geen contact krijgen met één van de leden dan kun je contact opnemen en dan krijg jij je geld terug. Daarbij is het ook een website die veilig is. Je weet dat je gegevens en voorkeuren in goede handen zijn. Je profiel kun je zo anoniem laten als je wilt en je hoeft pas je identiteit prijs te geven wanneer jij dit wilt.

DateSM
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Extreme sex

Bij deze website kun je dus helemaal jezelf zijn en gerust contact leggen. Dit doe je dan eerst anoniem en zo kun je dan te weten komen of dit iemand is die echt bij je past. Wanneer je hier dan van overtuigd bent dan pas zeg je wie je echt bent en kun je een date afspreken. Via deze datingsite hebben al vele Nederlandse liefhebbers van extreme sex een leuke date kunnen vinden.

Het registreren is gratis

Als jij je inschrijft bij deze website dan is dit gratis en meteen na het inschrijven kun je dan alle leden zien. Het is dan goed om meteen gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Je zoekt dan eerst in je eigen regio en dan kun je contact leggen. Je zal merken dat de leden op deze datingsite ook echt interesse hebben om af te spreken. Dit willen ze dan meestal snel doen. Hou er dan ook rekening mee dat als je op deze datingsite ingeschreven staat dat het zo kan zijn dat je al binnen korte tijd de eerste date hebt afgesproken. We willen je wel aanraden om duidelijk in je profiel te zetten waar je naar op zoek bent. Wanneer je dit doet dan weet je dat je geen berichten krijgt van mensen die sex willen waar jij geen interesse in hebt. Dagelijks melden zich bij deze datingsite ook vele nieuwe mensen aan en je zal dan ook steeds weer nieuwe contacten op blijven doen. Het was via deze website nog nooit zo makkelijk om in contact te komen met mensen die net zoveel van extreme sex houden als jij.

DateSM screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DateSM?

De goedkoopste DateSM credits kosten €0,72 per credit bij aanschaf van 275 credits. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van DateSM.nl?

  • Het aanmaken van een profiel is gratis
  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen
  • 2

   Populariteit

  • 2

   Gebruikersgemak

  • 2

   Functionaliteiten

  • 2

   Klantenservice

  • 2

   Kosten

  • 2 Gemiddeld

   Totaalscore

  Laats bijgewerkt: 23 mei 2022

  7 reacties op “DateSM – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for J.J. J.J. schreef:

   Date SM: geen datingsite, alleen maar berichten via de site. Zullen nooit met je afspreken.
   Allemaal nep, fake. Allemaal nep foto’s. Heeft niks met daten en sm te maken.

  2. Avatar for lmilsm lmilsm schreef:

   Alleen maar nepprofielen. Kansloos, fake, nep, Niet aan beginnen.
   Maar dat geldt bijna voor alle sites die met “entertainment” profielen werken of waar je credits moet kopen voor de berichten. Dat zijn hun inkomsten. Maar niets leveren….

  3. Avatar for Piet Piet schreef:

   100% FAKE!!
   Als ze berichten sturen midden in de nacht sturen ze van meerdere accounts een bericht wat op elkaar lijkt en enkele minuten tussen de berichten. Ze zijn zo stom dat ze zichzelf verraden hierdoor. Alleen jammer dat je dan al wel geld hebt besteed aan credits.. geld dus kwijt aan nepperij!

   #FAKE!!

  4. Avatar for Sjaak Sjaak schreef:

   Een 100% nep dite met fake profielen die gewoonweg niet bestaan! De berichten die je ontvangt worden automatisch vanuit de website aangemaakt en verstuurd.

  5. Avatar for Dave Dave schreef:

   Deze site is volledig nep, en je gekochte credits krijg je vaak niet eens . Geld natuurlijk wel weg.
   Helemaal fake , trap er niet in. Ik was al zo stom om er in te trappen maar hoop dat iedereen slimmer is dan mij. Het is nep en je bent je geld kwijt

  6. Avatar for Bart Bart schreef:

   Bart
   Deze we site is net zo nep als sm profielen date sm geeft aan op de Winton laan 200 te zijn gevestigd maar dat is in werkelijkheid een kantoorpand met brievenbusfirma
   artikel 4.4 t/m 5.6 staat meerdere keren dat date sm fictieve profielen heeft en dat zij dat van de wet ook mogen doen zonder per profiel aan te geven dat het om fictief profiel gaat.

   Allemaal oplichting net als SM date SM profielen

  7. Avatar for Jaap Jaap schreef:

   DateSM. Expoitant:Global Web Assets Ltd, Hong Kong. Nou dan weet je het wel! Lees de Algemene Voorwaarden, artikel 4.4, waar staat “sommige profielen” gelieve men te lezen “alle profielen”. De layout komt helemaal overeen met die van smprofielen. FAKE FAKE FAKE FAKE

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---