Home / Date4Cash – Kosten, Review en Ervaringen
Date4Cash logo

Date4Cash - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij echt toe aan een leuke date en ben je niet te beroerd om daar een leuk bedrag voor neer te leggen? Dan kun je eens zoeken naar een gezellige date op Date4Cash. Deze datingsite draait niet om het leggen van contact en het onderhouden van dit contact voor een paar weken of maanden, maar deze site draait om het a la minute plannen van een date. Je kunt je dus nu aanmelden en morgen al op date gaan met een leuk persoon. Maar, hier moet je dan dus wel voor betalen.

Date4Cash
2 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Bieden op personen voor een date

Date4Cash werkt eigenlijk als een soort veiling van mogelijke dates. Je kunt een partner voor een date vinden op de datingsite en vervolgens gaan bieden op deze persoon. Uiteindelijk zal de persoon een gezellige middag of avond uit gaan met de persoon die het hoogste bedrag heeft geboden. Hier zitten natuurlijk voor- en nadelen aan,. Je hebt het voordeel dat je zeker op date met een leuk persoon gaat, zolang je maar zorgt dat je de hoogste bieder bent. Het nadeel is natuurlijk wel dat de persoon jou helemaal niet leuk hoeft te vinden om op date te gaan. Als je er genoeg geld voor neerlegt, dan wordt de date ingepland.

Bieden of laten bieden

De datingsite biedt je in de basis twee mogelijkheden als je je als nieuw lid hebt geregistreerd. Je hebt de mogelijkheid om zelf te gaan bieden op mensen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je over hebt voor een date met een bepaald persoon. Gaan de biedingen te hoog, dan ben je niet verplicht om door te bieden. De andere optie is om jezelf aan te bieden als date en op die manier zelf biedingen te ontvangen. Mensen kunnen dan dus bieden om met jou op date te gaan. De hoogste bieder krijgt een date met jou. Dit geld moet dus wel eerst echt betaald worden. Heb jij geld betaald voor een date met iemand en komt dit afspraakje er vervolgens niet van? Dan krijg je natuurlijk je geld terug.

Een datingsite voor jong en oud

Date4Cash richt zich niet op een bepaalde leeftijdsgroep. De doelgroep bestaat uit mensen die bereid zijn om te betalen voor een date en natuurlijk uit mensen die bereid zijn om tegen een bepaald bedrag met een hoogste bieder uit te gaan. Hierdoor hoeft het ook lang niet altijd echt om liefde te draaien. Het kan zomaar voorkomen dat je afspraakje jou niet aantrekkelijk vindt. Hier moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Mensen van alle leeftijden zijn welkom om een account aan te maken.

Een succesvol concept

Lang niet iedereen is bereid om geld neer te tellen voor een date of om voor geld op stap te gaan met een hoogste bieder die je misschien niet aantrekkelijk vindt. Toch blijkt het concept van Dat4Cash goed te werken. Er zijn al meer dan duizend biedingen op dates uitgebracht. Dit betekent dat er natuurlijk ook al veel dates zijn geweest. Of hier ook ware liefde uit voort is gekomen is onbekend.

Wil jij gegarandeerd op date en wil je hier best een bedrag voor betalen? Of wil je eens ontdekken hoeveel men overheeft voor een date met jou? Dan is Date4Cash zeker een goede datingsite voor jou.

Date4Cash screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Date4Cash?

 • Daten tegenover een vergoeding
 • Voor de meeste mensen ongeschikt
 • 2.5
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 2.6
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.8 Gemiddeld
  Totaalscore

Date4Cash FAQ

Hoe kan ik Date4Cash opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Date4Cash? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Date4Cash.nl account.

Date4Cash opzeggen

Dating4Cash.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Date4Cash en log in met e-mailadres en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2:  Klik nu in het hoofdmenu op: “Instellingen”. Een nieuwe pagina is geopend.

stap 3: Scroll geheel naar beneden tot het einde van de pagina en klik op: “Account opzeggen”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vink het vakje aan voor: Ik weet zeker dat ik mijn account en alle gegevens onherroepelijk wil verwijderen. Klik dan op de gele button met de tekst: “Verwijderen”

 

Je hebt nu je account verwijderd op Date4Cash!

Laats bijgewerkt: 02 mei 2021

2 reacties op “Date4Cash – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Jammer genoeg zijn er nog steeds wanhopige en eenzame mannen die zich inlaten met golddiggende vrouwen en gekuiste prostituees die er zwart bijbeunen.
  Wil je een diner spreek af met een vriend maar niet met een geldgleuf.

 2. Avatar for Carola Carola schreef:

  Ik heb mij gisteren opgegeven als lid van deze site en heb 100 euro verdient. Super leuk diner op het strand gehad…..wow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *