Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Lees alles over Date & Match: Kosten, Review & Ervaringen!
Date & Match logo

Lees alles over Date & Match: Kosten, Review & Ervaringen!

Op zoek naar een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau? Date & Match is een datingsite die zich richt op serieuze relaties en het vinden van een passende partner. In deze review ontdek je alles over de kosten, ervaringen en mogelijkheden bij Date & Match. Ben je klaar voor een duurzame relatie en wil je samen bouwen aan een mooie toekomst? Date & Match biedt professionele ondersteuning en begeleiding om jouw perfecte match te vinden. Lees verder om meer te weten te komen over de functies, slagingspercentages en de ervaringen van anderen met Date & Match. Neem vandaag nog de stap en vind de liefde die je verdient met Date & Match!

Date & Match
3 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Samen bouwen aan een mooie toekomst? Date & Match helpt je verder!

Als je op zoek gaat naar een relatiebemiddelingsbureau, dan zou je uit kunnen komen bij Date & Match. De vraag is waar ben je aan toe? Ben je alleen naar aan het flirten met anderen of spreek je stiekem af, of ben je op zoek naar een vaste relatie om samen wellicht een mooie toekomst op te bouwen? Misschien wil je samen wel ervaringen delen en werken aan een mooie toekomst die je samen deelt. Blijf daar niet op wachten, kom in actie, want zoiets komt meestal niet vanzelf op je pad. Je kunt nu de stap zetten naar Date & Match relatiebemiddeling.

Juiste partner bij Date & Match

Het succes van Date & Match relatiebemiddeling zou jou kunnen helpen om de juiste partner te vinden. Het bureau heeft namelijk de nodige kennis, ervaring en een aanpak die echt werkt. Hart en ziel worden voor jou ingezet, zodat er een geslaagde match uit naar voren gaat komen. Het is maatwerk, maar ook altijd persoonlijk. Een goede keuze als je ook niet meer alleen wil zijn en op zoek bent naar de ideale match om jouw leven mee te delen. De mensen van het  relatiebemiddelingsbureau helpen je graag om de ideale match te vinden voor jou.

Waarom Date & Match?

Er wordt door Date & Match Relatiebemiddeling verder gekeken dan de standaard vragen. Hierdoor wordt er gezorgd voor unieke mogelijkheden en zo weet jij ook dat alles eerlijk en oprecht is. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en zo weet je in korte tijd welke matches er voor jou geschikt zijn bij het relatiebemiddelingsbureau. Je kunt je direct aanmelden en dan gaat men meteen voor je aan de slag. Weet jij al wat je wensen zijn en waar dat je naar op zoek bent? Je kunt er nu achter komen als je je nu aan gaat melden bij het relatiebemiddelingsbureau Date & Match.

Over Date & Match relatiebemiddelingsbureau

Het relatiebemiddelingsbureau Date & Match bestaat al sinds 2005 en ze is gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor mensen die single zijn vanaf 30 jaar tot 80 jaar, van MBO tot universitair niveau. Er vinden altijd zorgvuldige screenings plaats van de profielen en daarnaast is er ook met alle kandidaten eerst persoonlijk contact gezocht. Het succes van de laatste jaren is gebaseerd op kwaliteit, expertise en inzet. Je zou vandaag nog de eerste stap kunnen zetten en dan ga je een mooie fase in dankzij Date & Match. Dit bureau gelooft echt in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling. Je mag het nu zelf ervaren. Bij het relatiebemiddelingsbureau weet je zeker dat je te maken hebt met echte profielen. De intake neemt veel tijd in beslag voor de medewerkers van Date & Match, maar dat doen ze zodat zij jou serieuze mensen kunnen voorstellen en zo jouw match kunnen vinden.

Date & Match screenshot

Wat kost een limdaatschap bij Date & Match?

Kijk voor actuele prijzen op date-match.nl.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Date & Match?

  • Date & Match heeft een grote gemeenschap van actieve gebruikers, wat de kans vergroot om potentiële matches te vinden.
  • Het relatiebemiddelingsbureau van Date & Match maakt gebruik van expertise en ervaring om singles te matchen op basis van compatibiliteit en gemeenschappelijke interesses.
  • De website biedt diverse functies, zoals geavanceerd zoeken, matchsuggesties en offline evenementen, waardoor gebruikers verschillende mogelijkheden hebben om in contact te komen met potentiële partners.
  • Date & Match biedt ook coachingssessies en begeleiding om gebruikers te helpen bij het verbeteren van hun datingvaardigheden en zelfvertrouwen.
  • De klantenservice van Date & Match staat bekend om hun responsiviteit en professionaliteit, waardoor gebruikers ondersteuning en begeleiding kunnen krijgen bij eventuele vragen of problemen.
  • Het gebruik van Date & Match brengt kosten met zich mee, wat een belemmering kan zijn voor mensen met een beperkt budget.
  • Aangezien Date & Match gericht is op serieuze relaties, kan het minder aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar informele of kortstondige ontmoetingen.
  • Hoewel Date & Match populair is, kan de beschikbaarheid van matches variëren afhankelijk van de geografische locatie.
  • Het succes van de matches hangt af van de effectiviteit van het matchmaking-algoritme van Date & Match, wat niet altijd een garantie is voor perfecte matches.
  • Het vinden van een geschikte partner kan tijd en geduld vergen, aangezien niet elke match direct leidt tot een succesvolle relatie.

  Vind jouw ideale partner met Date & Match relatiebemiddeling!

  In conclusie, Date & Match is een relatiebemiddelingsbureau dat verschillende mogelijkheden biedt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met hun expertise en persoonlijke aanpak helpen ze singles om hun ideale partner te vinden. De kosten van Date & Match zijn afhankelijk van het gekozen lidmaatschap, maar de investering kan zich lonen in de vorm van waardevolle connecties en duurzame relaties. Uit de reviews en ervaringen blijkt dat veel gebruikers tevreden zijn met de diensten van Date & Match en positieve resultaten hebben behaald. Als je serieus bent over het vinden van een langdurige relatie en bereid bent om actie te ondernemen, kan Date & Match relatiebemiddeling de juiste keuze voor jou zijn.

  • 3.5

   Populariteit

   Met een grote gebruikersbasis en een sterke reputatie is Date & Match een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties. De site trekt een breed scala aan singles aan, waardoor er veel potentiële matches zijn.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Date & Match biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met een intuïtieve interface en eenvoudige navigatie. Het registratieproces is snel en het profielbeheer is gemakkelijk, waardoor gebruikers snel aan de slag kunnen met het vinden van een partner.

  • 3

   Functionaliteiten

   Met diverse functies zoals matchsuggesties, privéberichten en geavanceerde zoekopties, biedt Date & Match uitgebreide functionaliteiten om het vinden van een geschikte partner te vergemakkelijken. Er zijn ook mogelijkheden voor offline evenementen en coachingssessies.

  • 3.5

   Klantenservice

   De klantenservice van Date & Match staat bekend om zijn responsiviteit en professionaliteit. Ze zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en gebruikers te begeleiden tijdens hun zoektocht naar een partner.

  • 3

   Kosten

   Date & Match hanteert verschillende lidmaatschapsopties tegen redelijke kosten. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen duur en het type lidmaatschap, en bieden toegang tot alle functionaliteiten en voordelen van de site.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Met zijn populariteit, gebruiksgemak, uitgebreide functionaliteiten, goede klantenservice en redelijke kosten, verdient Date & Match een hoge totaalscore. Het is een betrouwbare en effectieve keuze voor mensen die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie.

  Veelgestelde vragen Date & Match

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van Date Match als relatiebemiddelingsservice?

  De kosten voor het gebruik van Date Match als relatiebemiddelingsservice variëren, afhankelijk van het soort dienstverlening dat je kiest. Op de website van Date Match vind je gedetailleerde informatie over de beschikbare pakketten en de bijbehorende kosten.

  Wat zijn de beschikbare pakketten bij Date Match als relatiebemiddelingsservice?

  Date Match biedt verschillende pakketten aan als relatiebemiddelingsservice, zoals een basispakket, een premium pakket en mogelijk aanvullende diensten. Elk pakket heeft specifieke kenmerken en prijzen. Raadpleeg de website van Date Match voor een overzicht van de beschikbare pakketten.

  Kan ik mijn Date Match relatiebemiddelingsservice op elk moment beëindigen?

  Ja, je kunt op elk moment besluiten om de relatiebemiddelingsservice van Date Match te beëindigen. Neem contact op met Date Match via de verstrekte contactgegevens om je beëindigingsverzoek door te geven. Ze zullen je begeleiden bij het afsluiten van de service.

  Zijn er succesverhalen van andere gebruikers met Date Match als relatiebemiddelingsservice?

  Ja, Date Match heeft succesverhalen van andere gebruikers die gebruik hebben gemaakt van hun relatiebemiddelingsservice. Op de website van Date Match kun je mogelijk enkele van deze succesverhalen vinden. Het is de moeite waard om ze te lezen om een idee te krijgen van de ervaringen van andere mensen.

  Biedt Date Match een gratis kennismakingsgesprek aan als relatiebemiddelingsservice?

  Ja, Date Match biedt een gratis kennismakingsgesprek aan als onderdeel van hun relatiebemiddelingsservice. Dit geeft je de mogelijkheid om de service beter te leren kennen en te bespreken hoe ze je kunnen ondersteunen bij het vinden van een geschikte partner. Neem contact op met Date Match om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

  Laats bijgewerkt: 11 juni 2023

  3 reacties op “Lees alles over Date & Match: Kosten, Review & Ervaringen!”

  1. Erwin schreef:

   Ik sta sinds vorig jaar ingeschreven en heb 1 voorstel gehad en verder helaas tot nu toe niet meer.

  2. Date & Match schreef:

   Beste Margo,
   Jammer dat je dit zo ziet. Maar uiteraard mag jij jou mening uiten.
   Er zijn genoeg mannen in jou woongebied maar ze moeten ook aansluiten bij jou wensen en uiteraard anders om. Je zomaar voorstellen doen was ook niet correct geweest.
   Graag zou ik toch even contact met je willen leggen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
   Ik zal je in deze dagen bellen.
   Met vriendelijke groet,
   Patricia Date & Match

  3. Margo schreef:

   Kansloos van huis uit wannabee bedrijfje met een karig klantenbestand ..

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---