Home / Date & Match - Kosten, Review en Ervaringen
Date & Match logo

Date & Match - Kosten, Review en Ervaringen

Als je op zoek gaat naar een relatiebemiddelingsbureau, dan zou je uit kunnen komen bij Date & Match. De vraag is waar ben je aan toe? Ben je alleen naar aan het flirten met anderen of spreek je stiekem af, of ben je op zoek naar een vaste relatie om samen wellicht een mooie toekomst op te bouwen? Misschien wil je samen wel ervaringen delen en werken aan een mooie toekomst die je samen deelt. Blijf daar niet op wachten, kom in actie, want zoiets komt meestal niet vanzelf op je pad. Je kunt nu de stap zetten naar Date & Match relatiebemiddeling.

Date & Match
4 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Juiste partner bij Date & Match

Het succes van Date & Match relatiebemiddeling zou jou kunnen helpen om de juiste partner te vinden. Het bureau heeft namelijk de nodige kennis, ervaring en een aanpak die echt werkt. Hart en ziel worden voor jou ingezet, zodat er een geslaagde match uit naar voren gaat komen. Het is maatwerk, maar ook altijd persoonlijk. Een goede keuze als je ook niet meer alleen wil zijn en op zoek bent naar de ideale match om jouw leven mee te delen. De mensen van het  relatiebemiddelingsbureau helpen je graag om de ideale match te vinden voor jou.

Waarom Date & Match?

Er wordt door Date & Match Relatiebemiddeling verder gekeken dan de standaard vragen. Hierdoor wordt er gezorgd voor unieke mogelijkheden en zo weet jij ook dat alles eerlijk en oprecht is. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en zo weet je in korte tijd welke matches er voor jou geschikt zijn bij het relatiebemiddelingsbureau. Je kunt je direct aanmelden en dan gaat men meteen voor je aan de slag. Weet jij al wat je wensen zijn en waar dat je naar op zoek bent? Je kunt er nu achter komen als je je nu aan gaat melden bij het relatiebemiddelingsbureau Date & Match.

Over Date & Match relatiebemiddelingsbureau

Het relatiebemiddelingsbureau Date & Match bestaat al sinds 2005 en ze is gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor mensen die single zijn vanaf 30 jaar tot 80 jaar, van MBO tot universitair niveau. Er vinden altijd zorgvuldige screenings plaats van de profielen en daarnaast is er ook met alle kandidaten eerst persoonlijk contact gezocht. Het succes van de laatste jaren is gebaseerd op kwaliteit, expertise en inzet. Je zou vandaag nog de eerste stap kunnen zetten en dan ga je een mooie fase in dankzij Date & Match. Dit bureau gelooft echt in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling. Je mag het nu zelf ervaren. Bij het relatiebemiddelingsbureau weet je zeker dat je te maken hebt met echte profielen. De intake neemt veel tijd in beslag voor de medewerkers van Date & Match, maar dat doen ze zodat zij jou serieuze mensen kunnen voorstellen en zo jouw match kunnen vinden.

Date & Match screenshot

Wat kost een limdaatschap bij Date & Match?

Kijk voor actuele prijzen op date-match.nl.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Date & Match?

  • Persoonlijke benadering
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 2.5

   Populariteit

  • 2.5

   Gebruikersgemak

  • 2.5

   Functionaliteiten

  • 2.5

   Klantenservice

  • 2.5

   Kosten

  • 2.5 Gemiddeld

   Totaalscore

  Laats bijgewerkt: 06 september 2022

  4 reacties op “Date & Match – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Erwin Erwin schreef:

   Ik sta sinds vorig jaar ingeschreven en heb 1 voorstel gehad en verder helaas tot nu toe niet meer.

  2. Avatar for Date & Match Date & Match schreef:

   Beste Margo,
   Jammer dat je dit zo ziet. Maar uiteraard mag jij jou mening uiten.
   Er zijn genoeg mannen in jou woongebied maar ze moeten ook aansluiten bij jou wensen en uiteraard anders om. Je zomaar voorstellen doen was ook niet correct geweest.
   Graag zou ik toch even contact met je willen leggen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
   Ik zal je in deze dagen bellen.
   Met vriendelijke groet,
   Patricia Date & Match

  3. Avatar for Margo Margo schreef:

   Kansloos van huis uit wannabee bedrijfje met een karig klantenbestand ..

   • Avatar for Date & Match Date & Match schreef:

    Beste Margo,
    Jammer dat je dit zo ziet. Maar uiteraard mag jij jou mening uiten.
    Er zijn genoeg mannen in jou woongebied maar ze moeten ook aansluiten bij jou wensen en uiteraard anders om. Je zomaar voorstellen doen was ook niet correct geweest.
    Graag zou ik toch even contact met je willen leggen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
    Ik zal je in deze dagen bellen.
    Met vriendelijke groet,
    Patricia Date & Match

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---