Home / Cougarsonline.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Cougarsonline.nl logo

Cougarsonline.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Cougars en toyboys. Het zijn termen die je vast al eens hebt horen vallen en dan vooral in de wereld van de celebrities. Een cougar is een ietwat rijpere vrouw die op zoek is naar een groen blaadje, ofwel een toyboy. Het valt op dat veel jonge mannen een zwak hebben voor oudere dames. Hun rijpheid en hun ervaring onder de lakens spreken hen aan. Bij een cougar is het net omgekeerd. Deze vrouw met ervaring kickt erop om een jonge, onervaren man alle kneepjes van het vak te leren. Via cougarsonline.nl vinden deze twee doelgroepen elkaar op een eenvoudige manier.

Cougarsonline.nl
2
Beoordeling 2

Hoe werkt het?

Op de homepagina zie je al enkele foto’s van cougars om je te prikkelen. Maar natuurlijk moet je wel eerst zelf lid worden om contact te kunnen opnemen met deze vrouwen. De website werkt trouwens voor beide doelgroepen. Je kunt kiezen om als toyboy een cougar te zoeken of om als cougar een toyboy te zoeken. Momenteel kun je nog volledig gratis een account aanmaken op de website. Wel staat er nergens vermeldt wanneer dit gratis lidmaatschap voorbij zal zijn. Eenmaal je een profiel hebt aangemaakt, kun je zelf contact maken met de beschikbare cougars en toyboys.

Is er kans op slagen?

Op de homepage valt er weinig te lezen over eerdere succesverhalen. Nu moet er ook wel gezegd worden dat cougars en toyboys meestal niet op zoek zijn naar een zeer serieuze relatie. Hun relatie kan natuurlijk wel diepgaand zijn, maar meestal gaat het enkel om de looks, de opwinding, de seks. Dit betekent niet dat er geen liefde kan ontstaan, maar wie zich inschrijft op deze website is meestal niet op zoek naar een serieuze relatie. Toch niet in eerste instantie, want gevoelens kunnen natuurlijk altijd snel veranderen. De website is dan ook een leuk verzetje voor wie bijvoorbeeld pas een scheiding achter de rug heeft.

Klantendienst beschikbaar

Ben je lid en ervaar je problemen met de website of een van de leden? Dan kun je dit melden bij de klantenservice van cougarsonline.nl. Deze is telefonisch beschikbaar en dat op elk moment van de dag, zeven dagen per week. De website verzekert dat je vraag altijd met de grootste zorg en discretie wordt behandeld. Ook ontvang je binnen de 24 uur antwoord

De bekendheden achterna

Courtney Cox wijdde een hele reeks aan het fenomeen van cougars en ook in het echte leven lopen er heel wat cougars rond. Vooral in Hollywood was het een tijdlang een ware trend. Denk maar aan Madonna die al vaker in het nieuws kwam met enkele toyboys. Ook Jennifer Lopez is niet vies van een groen blaadje. Integendeel, ze was zelfs enkele jaren samen met de veel jongere Casper Smart. Beide zangeressen beweren zich een pak jonger te voelen als ze met een jonge man gezien worden. Meestal is dit ook de reden voor een rijpere vrouw om aan te pappen met een veel jongere kerel. En daar is natuurlijk niets mis mee, want liefde kent geen leeftijd!

Cougarsonline.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van CougarsOnline.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Fictieve profielen voor entertainment doeleinden
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Cougarsonline.nl FAQ

Hoe kan ik Cougarsonline.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Cougarsonline.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw CougarsOnline account.

Cougarsonline.nl opzeggen

CougarsOnline account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Cougarsonline en log in met je Gebruikersnaam/E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld wordt geopend nadat je op de grijze button hebt geklikt met de tekst “Log in”. Deze vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de grijze “Mijn Profiel” button. (naast de login button).

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Klik hier op de button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving. En klik vervolgens op de button met de tekst: “Account verwijderen”.

Stap 5. Er is een nieuwe pagina geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “profiel verwijderen”. Geef hier een reden voor je uitschrijving door op een rondje te klikken. Vul vervolgens iets in het tekstveld. (dit is verplicht). Klik nu op de button met de tekst “Verwijder profiel”.

Je hebt nu je account verwijderd op Cougarsonline.nl!

 

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *