Home / Zoek je sociale contacten? Check deze netwerken! / Is Contactplaats de Juiste Keuze? Kosten, Review & Ervaringen!
Contactplaats logo

Is Contactplaats de Juiste Keuze? Kosten, Review & Ervaringen!

Contactplaats is geen typische datingsite, maar eerder een online marktplaats waar je diverse advertenties kunt plaatsen, waaronder oproepen voor het vinden van een maatje. Of je nu op zoek bent naar een partner, een fietsmaatje, iemand om samen concerten te bezoeken, evenementen te organiseren of reizen te maken, Contactplaats biedt een platform om jouw behoeften te vervullen. Met de mogelijkheid om onbeperkt advertenties te plaatsen, gaat Contactplaats verder dan traditionele datingsites. De website oogt misschien wat rommelig, maar het is zeker een plek waarin voorzien wordt aan de diverse vraag naar gezelschap. Ontdek nu de kosten, lees onze uitgebreide review en bekijk de ervaringen van gebruikers op Welkeonlinedatingsite.nl.

Contactplaats
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

Contactplaats: Vind een maatje voor elke gelegenheid

Contactplaats is niet echt een datingsite, het is een soort Marktplaats waar je allerlei advertenties kunt plaatsen, waaronder ook advertenties waarin je een maatje zoekt. Dit hoeft niet voor een relatie te zijn maar kan ook een fietsmaatje zijn of iemand om samen een concert te bezoeken, iets te organiseren of een reis mee te maken. De website oogt nogal rommelig en dat is jammer, want hij lijkt wel degelijk in een behoefte te voorzien. Je kunt er onbeperkt advertenties plaatsen, het is dus niet zo dat je één advertentie hebt zoals op “gewone” datingsites. Je kunt met 1 account dus meerdere oproepen plaatsen.

Contactplaats voorziet in een behoefte

Wanneer je reviews over Contactplaats leest die op het internet zijn geplaatst blijkt dat deze website voor veel mensen voorziet in een behoefte. Je kunt er dan ook terecht voor allerlei contacten. Mensen die een puur vriendschappelijk contact zoeken zijn vaak huiverig om zich bij een traditionele datingsite aan te melden. Dit wekt immers de indruk bij de meesten dat je op zoek bent naar een relatie. Als dat niet het geval is dan is Contactplaats wellicht een goed alternatief. Je kunt in je advertentie aangeven wat je zoekt en vervolgens kunnen mensen hier direct op reageren. Het plaatsen van advertenties is gratis, er zijn ook geen kosten verbonden aan het gebruik van de website.

Voor een breed publiek

Omdat Contactplaats geen echte datingsite is maar veel breder, vind je er allerlei berichten over allerhande zaken. Je kunt er zoeken op allerlei onderwerpen en zien of er iemand is die hetzelfde zoekt als jij. Om een advertentie te kunnen plaatsen of op een bericht te reageren moet je een account aanmaken en ingelogd zijn. Je kunt Contactplaats ook met mobiele apparaten gebruiken maar er is geen app. Het werken via de website stuit met een smartphone of tablet soms op problemen zo blijkt uit een aantal reacties van gebruikers.

Berichten op de datingsite

Een klein probleem met dit soort gratis diensten is dat er vaak veel advertenties op staan die allang niet meer actueel zijn. Een huisdier dat begin 2016 vermist is geraakt zal inmiddels wel zijn gevonden of anders is de kans dat dit nog gebeurt wel erg klein. Een persoon die een maatje zoekt om in 2015 samen een reis naar Egypte te maken zal deze reis inmiddels wel hebben gemaakt mag je aannemen. Omdat er geen kosten zijn verbonden aan het plaatsen van advertenties vergeten veel mensen hun oproep weg te halen en dat maakt dat het bestand hier en daar wel vervuild is.

Niet echt geschikt als datingsite

Contactplaats voldoet zeker in een behoefte, maar kan eigenlijk niet als datingsite worden gekwalificeerd. Daarvoor is het aanbod te breed. Mensen die specifiek op zoek zijn naar een date of een relatie zal je hier niet snel vinden omdat er genoeg alternatieven zijn. Maar als je voor een specifiek doel een maatje zoekt dan kan Contactplaats zeker een uitkomst zijn.

Contactplaats screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Contactplaats.nl?

 • Laagdrempelig
 • Toegankelijk voor iedereen
 • Voor het vinden van een contact op allerlei gebied
 • De website is een beetje onoverzichtelijk
 • Een deel van de berichten is gedateerd

Ontmoet je ideale maatje op Contactplaats – Van liefde tot gezamenlijke activiteiten!

Contactplaats is een veelzijdige online bestemming waar je meer kunt vinden dan alleen een traditionele datingsite. Met de mogelijkheid om diverse advertenties te plaatsen, variërend van het zoeken naar een levenspartner tot het vinden van een fietsmaatje of reisgenoot, voldoet deze website aan uiteenlopende behoeften. Hoewel de website enigszins rommelig kan ogen, is het duidelijk dat Contactplaats in een behoefte voorziet. Met onbeperkte advertentiemogelijkheden en de optie om meerdere oproepen te plaatsen met slechts één account, biedt Contactplaats flexibiliteit en gemak voor gebruikers. Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of een gezamenlijke activiteit, Contactplaats opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en connecties. Verken de veelzijdigheid van Contactplaats en ontdek wat deze website voor jou kan betekenen.

 • 3

  Populariteit

  Helaas valt de populariteit van deze website behoorlijk tegen. Er is een gebrek aan actieve gebruikers, waardoor het vinden van een geschikte match een uitdaging kan zijn. Het beperkte aantal leden vermindert de kans op succesvolle interacties en maakt het moeilijk om de gewenste verbindingen te maken.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van deze website laat veel te wensen over. De navigatie is verwarrend en de interface oogt verouderd. Het vinden van relevante functies en het beheren van je profiel kan een frustrerende ervaring zijn. Het ontbreken van een intuïtief ontwerp maakt het moeilijk om het meeste uit deze site te halen.

 • 3

  Functionaliteiten

  De geboden functionaliteiten zijn beperkt en weinig innovatief. Er ontbreekt diversiteit in de beschikbare tools en interactiemogelijkheden. Het platform biedt weinig extra functies die de gebruikerservaring kunnen verbeteren of de kans op succes kunnen vergroten. Er is duidelijk behoefte aan meer variatie en nieuwe features.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van deze website laat te wensen over. Het reageren op vragen en problemen kan lang duren, en de geboden ondersteuning is vaak onbevredigend. De klantenservicemedewerkers lijken onvoldoende gekwalificeerd en onvriendelijk in hun benadering. Het gebrek aan responsieve en behulpzame ondersteuning kan de algehele gebruikerservaring negatief beïnvloeden.

 • 4

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van deze website zijn onevenredig hoog in vergelijking met de geboden kwaliteit en functionaliteiten. De prijs-kwaliteitverhouding is uit balans, waardoor gebruikers niet de waarde krijgen die ze verwachten. Het is teleurstellend om te zien dat de kosten niet overeenkomen met wat er wordt geboden.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Over het geheel genomen scoort deze website ondermaats. De negatieve aspecten, zoals de lage populariteit, het gebrek aan gebruikersgemak, beperkte functionaliteiten, matige klantenservice en hoge kosten, dragen bij aan een teleurstellende totaalscore. Het is raadzaam om alternatieve opties te overwegen die betere prestaties en ervaringen bieden.

Contactplaats FAQ

Hoe kan ik Contactplaats opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Contactplaats? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Contactplaats.nl account.

Contactplaats opzeggen

Contactplaats.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contactplaats en log in met je E-mail en wachtwoord. ( Klik op mijn account in de rechterbovenhoek om de login pagina te openen )

Je bent nu ingelogd!

 

Helaas is het niet mogelijk om met een paar simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom maken we gebruik van het contactformulier.

Stap 2: Klik op de link: “contact opnemen”. Je vind deze link aan de onderkant van de website.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vul je gegevens in en geef in het tekstveld de reden aan van opzegging. Neem dan de code over van de afbeelding en klik dan op de blauwe button: “contact opnemen”

 

Je hebt nu je account verwijderd van Contactplaats!

Wat zijn de kosten van Contactplaats?

De kosten van Contactplaats variëren, afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Op de website van Contactplaats kun je gedetailleerde informatie vinden over de verschillende abonnementen en hun bijbehorende kosten.

Kan ik mijn abonnement bij Contactplaats opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement bij Contactplaats opzeggen. Ga naar de instellingen van je account en zoek naar de optie om je abonnement op te zeggen. Volg de instructies om het proces te voltooien. Houd er rekening mee dat er mogelijk een opzegtermijn van toepassing is.

Hoe kan ik mijn profiel op Contactplaats verwijderen?

Als je je profiel op Contactplaats wilt verwijderen, log dan in op je account en ga naar de instellingen. Daar zou je de mogelijkheid moeten vinden om je profiel te verwijderen. Volg de instructies om je profiel permanent te verwijderen. Wees ervan bewust dat dit proces niet ongedaan kan worden gemaakt en al je gegevens permanent zullen worden verwijderd.

Zijn er negatieve ervaringen met Contactplaats?

Hoewel Contactplaats positieve beoordelingen heeft ontvangen, kunnen er ook negatieve ervaringen zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van gebruikers kunnen variëren en afhankelijk zijn van individuele omstandigheden. Het kan nuttig zijn om online recensies en meningen van andere gebruikers te raadplegen voordat je een beslissing neemt om je aan te melden bij Contactplaats.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Contactplaats?

Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van Contactplaats, kun je meestal de contactgegevens vinden op hun website. Kijk naar de sectie “Contact” of “Klantenservice” voor de beschikbare opties, zoals een e-mailadres of telefoonnummer. Neem contact op met de klantenservice voor eventuele vragen, problemen of ondersteuning die je nodig hebt.

Laats bijgewerkt: 15 juni 2023

Eén reactie op “Is Contactplaats de Juiste Keuze? Kosten, Review & Ervaringen!”

 1. team Support van Contactplaats schreef:

  Bedankt voor de heldere en waarheidsgetrouwe omschrijving.

  Wat wij vooral heel jammer vinden is, dat veel bezoekers vergeten zelf ook even een oproepje te plaatsen voor het doel waarvoor ze nieuwe mensen willen leren kennen. (of meerdere, want we hebben 4000 doelrubrieken)..Dat is jammer want zo blijven ze alleen maar zoeken en zullen nooit gevonden kunnen worden door de andere bezoekers 🙁

  We roepen daarom graag langs deze weg graag alle bezoekers van Contactplaats op om toch vooral zelf ook even een oproepje achter te laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---