Home / ColombianCupid – Kosten, Review en Ervaringen
ColombianCupid logo

ColombianCupid - Kosten, Review en Ervaringen

Zangeres Shakira doet menig mannenharten sneller slaan en sinds de komst van Modern Family is actrice Sofia Vergara een sekssymbool pur sang. Wat beide dames met elkaar gemeen hebben? Colombia als geboorteland. Dat dit Latijns-Amerikaanse land dus meer te bieden heeft dan een drugsverleden, is dus zeker! Veel mannen hebben dan ook een zwak voor Colombiaanse vrouwen, maar die zijn natuurlijk niet zomaar te vinden om elke straathoek. Daarom lanceerde het concern Cupid Media een website dat zich volledig richt op Colombiaanse singles die op zoek zijn naar de man of vrouw van hun leven. Ben je dus op zoek naar je eigen Shakira of Sofia Vergara, dan ben je op Colombian Cupid op het goede adres belandt!

ColombianCupid
3
Beoordeling 3

Gratis lidmaatschap

Je kunt op de website zelf nog specifieker op zoek gaan. Je hebt namelijk de keuze uit zes aparte pagina’s. Deze zijn Colombiaanse vrouwen, Colombiaanse singles, Colombiaanse bruiden, Colombiaanse meisjes, Colombiaanse mannen en Single Westerse mannen. Sommige pagina’s lijken heel hard op elkaar, maar het kan dus geen kwaad om nog specifieker te gaan zoeken. Je kunt er ook voor kiezen om je gewoon op de homepage in te schrijven. Dit kan trouwens ook via je Facebook-profiel. Je mag op beide oren slapen dat Cupid Media nooit zelf iets op jouw Wall zal posten. Eenmaal ingeschreven kun je gratis door de beschikbare profielen browsen. Je kunt ook tot op een bepaald niveau gratis berichten sturen. Maar voor extra features moet je natuurlijk starten met betalen. Deze prijzen staan helaas niet ergens aangegeven en kun je pas zien eenmaal je een feature wilt toevoegen. Wat meer transparantie zou welkom zijn!

Veilig daten dankzij Cupid Media

Colombian Cupid maakt deel uit van Cupid Media, een groot concern dat al sinds 2000 actief is op het gebied van datingwebsites. Het bedrijf gelooft dat algemeen daten niet werkt en dat je mensen vanaf het begin moet indelen op het gebied van interesses en hobby’s. Op die manier is de kans op het vinden van een soulmate veel groter. In totaal telt het bedrijf al meer dan dertig van deze gespecialiseerde datingwebsites. Een voor een zijn ze beschikbaar voor mensen van over de hele wereld. Door je zoekgebied te verruimen, is de kans op het vinden van de ware ook weer groter. Cupid Media garandeert ook een veilige manier van online daten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over oplichting, spam en meer van die shady zaken.

Het ontbrekende puzzelstukje vinden

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de werking van datingswebsites. Dan helpt het vast om enkele van de succesverhalen te lezen. Vertrouw je die op Colombian Cupid zelf niet? Ga dan online op zoek naar reviews en ervaringen van andere mensen die zich eerder hebben ingeschreven voor Colombian Cupid. Misschien ken je wel iemand in je omgeving die het al eerder heeft uitgetest. Hoe meer reviews je hebt gelezen, hoe beter je voor jezelf kunt uitmaken of de website wel of niet iets voor jou is.

 

ColombianCupid screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ColombianCupid.com?

Het goedkoopste ColombianCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ColombianCupid?

  • Speciaal voor het vinden van een Colombiaanse partner
  • Internationaal gerichte datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  ColombianCupid FAQ

  Hoe kan ik ColombianCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ColombianCupid? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ColombianCupid.com account.

  ColombianCupid opzeggen

  ColombianCupid.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van ColombianCupid en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ColombianCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van ColombianCupid!

  Laats bijgewerkt: 26 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *