Home / Christelijkdaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Christelijkdaten.nl logo

Christelijkdaten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Voor christen voelt het vaak tegenstrijdig om zich aan te melden bij een datingsite. Velen wachten wel totdat God iemand op hun pad brengt of zijn van mening dat ze wel iemand in de kerk vinden. Toch kunnen deze en nog veel meer andere mythes op redelijke wijze ontkracht worden. Online daten is het je van het, ook voor christenen. Eén van de vele virtuele ontmoetingsplekken is ChristelijkDaten.nl. Een eenvoudig uitziende website, waar jong en oud makkelijk zijn of haar weg kan vinden.

Christelijkdaten.nl
2 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

Kosteloos daten met andere singles

ChristelijkDaten.nl laat veelvuldig op de website zien dat je gratis lid kunt worden. Er staat niks vermeld over een proeftijd of een abonnement dat je aan moet schaffen om gebruik te kunnen maken van meerdere functies. Ook worden er geen goede doelen uitgelicht waar je mogelijk aan zou moeten doneren als lid. Wat wel snel duidelijk wordt, is dat je lid moet zijn om meer van de datingsite zelf te kunnen zien. Zo kan het zijn dat je als lid op een pagina kunt komen waar meer informatie op staat over het lidmaatschap.

Geen lidmaatschap = geen informatie

Waar het bij ChristelijkDaten aan ontbreekt, vergeleken met andere christelijke datingsites, is aanvullende en uitgebreide informatie over hoe de online datingsite in elkaar steekt. Veel mensen willen eerst graag weten waar ze aan toe zijn en waar ze zich voor aanmelden, voordat ze daadwerkelijk lid worden. Zo wordt er niet uitgelegd hoe je lid kunt worden en van welke functies je gebruik kunt maken als lid. Kun je via e-mail of chat communiceren met andere leden? Of allebei? En hoe wordt de privacy van de gebruikers gewaarborgd? De antwoorden van deze en nog veel meer soortgelijke vragen krijg je als niet-lid niet te zien. Het is überhaupt nog maar de vaag of je dit als lid wel allemaal eenvoudig te weten komt.

Dating blogs

Hoewel het door veel bezoekers jammer gevonden kan worden dat de christelijke datingsite weinig informatie vrijgeeft op de website, hebben ze wel iets anders bedacht waar ze de aandacht van bezoekers mee proberen te triggeren. Onderaan de homepage staan namelijk verschillende Dating Blogs. Dit zijn artikelen die onderwerpen aansnijden over (online) daten en alles wat daarmee te maken heeft. Zo is er een blog dat uitlegt hoe je eigenlijk moet flirten via internet. Aangezien je geen oogcontact kunt maken bijvoorbeeld, verloopt het online flirten natuurlijk anders dan in het echte leven. Zo is het belangrijk dat je niet te langzaam en niet te snel reageert, geen sarcasme gebruikt en interesse toont in de persoon in kwestie.

Activiteiten met andere leden

Zoals gezegd is er weinig informatie te vinden op de datingsite als je geen lid bent. Wat we wel uit de homepage kunnen opmaken, is dat ChristelijkDaten.nl activiteiten organiseert of samenbrengt waar leden naartoe kunnen gaan. Bovenaan is namelijk een tabblad ‘activiteiten’ te vinden. Verder kan uit de passage ‘zoek singles en vrijgezellen’ mogelijk opgemaakt worden dat je zelf op zoek moet gaan naar een partner.

Christelijkdaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Christelijkdaten.nl?

 • Gratis daten voor christenen
 • Weinig informatie beschikbaar
 • 2.7
  Populariteit
 • 2.7
  Gebruikersgemak
 • 2.7
  Functionaliteiten
 • 2.7
  Klantenservice
 • 2.7
  Kosten
Laats bijgewerkt: 27 juni 2021

2 reacties op “Christelijkdaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Sandy Sandy schreef:

  Maakte vanavond even een accountje aan, ondanks dat je idd nergens van tevoren enige info vindt.
  De spoeling voor ouderen is zó dun dat er maar één (belachelijke) match bleek te zijn.
  Wilde account opheffen maar daar is evenmin info over te vinden.
  De contactpagina werkt niet eens.
  Wat een prut.

  • Avatar for Roos Roos schreef:

   Dat is dus nog steeds zo,i Ik wil mijn account verwijderen maar geen info en toen meerdere keren een mail gestuurd naar de redaktie met de vraag of ze me willen verwijderen maar geen reactie Toen een profielfoto geplaatst die niet door de beugel kan en een boze profieltekst en NOG word ik niet verwijderd .Er is daar totaal geen toezicht /controle ,je kan er vanalles neerknallen die profielfoto staat er al een paar maanden ,en ze doen niks ,geen toezicht,geen reactie op mailen ,vaag….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *