Home / De beste christelijke datingsites voor een langdurige relatie! / Onze eerlijke ChristelijkDaten.nl review en kosten!
Christelijkdaten.nl logo

Onze eerlijke ChristelijkDaten.nl review en kosten!

ChristelijkDaten.nl is een datingsite die speciaal is ontworpen voor christenen die op zoek zijn naar een partner die hun geloof deelt. Op deze website kunnen gebruikers op een veilige en vertrouwde manier andere christelijke singles ontmoeten. De website heeft een eenvoudige en overzichtelijke lay-out en is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de minder technisch onderlegde gebruikers. Het platform biedt verschillende opties om contact te maken, zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Bovendien zijn de kosten voor een abonnement redelijk in vergelijking met andere datingsites. In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en mogelijkheden van ChristelijkDaten.nl.

Christelijkdaten.nl
2 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

ChristelijkDaten.nl: Een virtuele ontmoetingsplek voor gelovigen

Voor christen voelt het vaak tegenstrijdig om zich aan te melden bij een datingsite. Velen wachten wel totdat God iemand op hun pad brengt of zijn van mening dat ze wel iemand in de kerk vinden. Toch kunnen deze en nog veel meer andere mythes op redelijke wijze ontkracht worden. Online daten is het je van het, ook voor christenen. Eén van de vele virtuele ontmoetingsplekken is ChristelijkDaten.nl. Een eenvoudig uitziende website, waar jong en oud makkelijk zijn of haar weg kan vinden.

Kosteloos daten met andere singles

ChristelijkDaten.nl laat veelvuldig op de website zien dat je gratis lid kunt worden. Er staat niks vermeld over een proeftijd of een abonnement dat je aan moet schaffen om gebruik te kunnen maken van meerdere functies. Ook worden er geen goede doelen uitgelicht waar je mogelijk aan zou moeten doneren als lid. Wat wel snel duidelijk wordt, is dat je lid moet zijn om meer van de datingsite zelf te kunnen zien. Zo kan het zijn dat je als lid op een pagina kunt komen waar meer informatie op staat over het lidmaatschap.

Geen lidmaatschap = geen informatie

Waar het bij ChristelijkDaten aan ontbreekt, vergeleken met andere christelijke datingsites, is aanvullende en uitgebreide informatie over hoe de online datingsite in elkaar steekt. Veel mensen willen eerst graag weten waar ze aan toe zijn en waar ze zich voor aanmelden, voordat ze daadwerkelijk lid worden. Zo wordt er niet uitgelegd hoe je lid kunt worden en van welke functies je gebruik kunt maken als lid. Kun je via e-mail of chat communiceren met andere leden? Of allebei? En hoe wordt de privacy van de gebruikers gewaarborgd? De antwoorden van deze en nog veel meer soortgelijke vragen krijg je als niet-lid niet te zien. Het is überhaupt nog maar de vaag of je dit als lid wel allemaal eenvoudig te weten komt.

Dating blogs

Hoewel het door veel bezoekers jammer gevonden kan worden dat de christelijke datingsite weinig informatie vrijgeeft op de website, hebben ze wel iets anders bedacht waar ze de aandacht van bezoekers mee proberen te triggeren. Onderaan de homepage staan namelijk verschillende Dating Blogs. Dit zijn artikelen die onderwerpen aansnijden over (online) daten en alles wat daarmee te maken heeft. Zo is er een blog dat uitlegt hoe je eigenlijk moet flirten via internet. Aangezien je geen oogcontact kunt maken bijvoorbeeld, verloopt het online flirten natuurlijk anders dan in het echte leven. Zo is het belangrijk dat je niet te langzaam en niet te snel reageert, geen sarcasme gebruikt en interesse toont in de persoon in kwestie.

Activiteiten met andere leden

Zoals gezegd is er weinig informatie te vinden op de datingsite als je geen lid bent. Wat we wel uit de homepage kunnen opmaken, is dat ChristelijkDaten.nl activiteiten organiseert of samenbrengt waar leden naartoe kunnen gaan. Bovenaan is namelijk een tabblad ‘activiteiten’ te vinden. Verder kan uit de passage ‘zoek singles en vrijgezellen’ mogelijk opgemaakt worden dat je zelf op zoek moet gaan naar een partner.

Christelijkdaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Christelijkdaten.nl?

 • Specifiek ontworpen voor christenen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
 • Groot aantal leden die de christelijke normen en waarden delen.
 • Verschillende abonnementsopties beschikbaar voor verschillende budgetten.
 • Veiligheids- en privacyfuncties, zoals moderators en privacy-instellingen, zorgen voor een veilige gebruikerservaring.
 • Mobiele app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.
 • Lidmaatschap is niet gratis en kan voor sommige mensen te duur zijn.
 • Beperkte functionaliteit voor niet-betalende leden, zoals het bekijken van volledige profielen en het versturen van berichten.
 • Alleen gericht op christelijke dating, wat niet voor iedereen geschikt kan zijn.
 • Het platform heeft niet altijd een gelijk aantal mannelijke en vrouwelijke gebruikers, wat het vinden van een geschikte match kan bemoeilijken.

Waarom kiezen voor ChristelijkDaten.nl?

Al met al lijkt ChristelijkDaten.nl een goede keuze voor christenen die op zoek zijn naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging. De website is eenvoudig in gebruik en biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen met andere leden. Hoewel het ledenaantal niet zo hoog lijkt te zijn als bij sommige andere datingsites, zijn er nog steeds genoeg profielen om uit te kiezen. Bovendien zijn de kosten voor een premiumlidmaatschap redelijk in vergelijking met andere datingsites. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare christelijke datingsite, dan is ChristelijkDaten.nl zeker het overwegen waard.

 • 2.7

  Populariteit

  ChristelijkDaten.nl is een populaire datingsite onder christelijke singles in Nederland. Hoewel het ledenaantal niet zo hoog lijkt te zijn als bij sommige andere datingsites, zijn er nog steeds genoeg profielen om uit te kiezen.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  De website van ChristelijkDaten.nl is eenvoudig in gebruik en biedt verschillende mogelijkheden om in contact te komen met andere leden. Zowel jong als oud kan makkelijk zijn of haar weg vinden op de website.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  Op ChristelijkDaten.nl kun je verschillende functionaliteiten gebruiken om in contact te komen met andere leden. Zo kun je bijvoorbeeld berichten sturen, chatten en gebruik maken van de zoekfunctie om profielen te vinden die bij jou passen.

 • 2.7

  Klantenservice

  Als je vragen of problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van ChristelijkDaten.nl. Je kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. De klantenservice is over het algemeen goed bereikbaar en behulpzaam.

 • 2.7

  Kosten

  De kosten voor een premiumlidmaatschap op ChristelijkDaten.nl zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap. Zo kun je zelf bepalen welk abonnement het beste bij jou past.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al lijkt ChristelijkDaten.nl een goede keuze voor christenen die op zoek zijn naar een betrouwbare datingsite met gelijkgestemden. De website biedt verschillende functionaliteiten en is eenvoudig in gebruik. De klantenservice is behulpzaam en de kosten voor een premiumlidmaatschap zijn redelijk.

Veelgestelde vragen Christelijkdaten.nl

Wat is ChristelijkDaten.nl?

ChristelijkDaten.nl is een online datingplatform speciaal ontworpen voor christenen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website heeft een groot aantal leden die de christelijke normen en waarden delen.

Hoeveel kost het om lid te worden van ChristelijkDaten.nl?

Het lidmaatschap van ChristelijkDaten.nl is niet gratis. Het platform biedt twee abonnementsopties: een abonnement van 1 maand voor € 24,95 per maand en een abonnement van 3 maanden voor € 12,95 per maand.

Kan ik mijn lidmaatschap bij ChristelijkDaten.nl op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij ChristelijkDaten.nl op elk moment opzeggen. Dit kan worden gedaan door naar het gedeelte ‘Mijn account’ te gaan en de stappen te volgen om het lidmaatschap te annuleren. Als je een abonnement hebt, moet je dit echter wel voor de vervaldatum annuleren om te voorkomen dat er nog verdere betalingen worden afgeschreven.

Is ChristelijkDaten.nl veilig te gebruiken?

Ja, ChristelijkDaten.nl is veilig te gebruiken. De website heeft verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen om de privacy en veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Het platform heeft ook een team van moderators die verdachte activiteiten en profielen controleren.

Kan ik ChristelijkDaten.nl op mijn mobiele telefoon gebruiken?

Ja, ChristelijkDaten.nl heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. De app kan gratis worden gedownload in de App Store of Google Play Store. Met de app kun je onderweg gemakkelijk toegang krijgen tot je profiel en berichten ontvangen en verzenden.

Laats bijgewerkt: 27 april 2023

2 reacties op “Onze eerlijke ChristelijkDaten.nl review en kosten!”

 1. Roos schreef:

  Dat is dus nog steeds zo,i Ik wil mijn account verwijderen maar geen info en toen meerdere keren een mail gestuurd naar de redaktie met de vraag of ze me willen verwijderen maar geen reactie Toen een profielfoto geplaatst die niet door de beugel kan en een boze profieltekst en NOG word ik niet verwijderd .Er is daar totaal geen toezicht /controle ,je kan er vanalles neerknallen die profielfoto staat er al een paar maanden ,en ze doen niks ,geen toezicht,geen reactie op mailen ,vaag….

 2. Sandy schreef:

  Maakte vanavond even een accountje aan, ondanks dat je idd nergens van tevoren enige info vindt.
  De spoeling voor ouderen is zó dun dat er maar één (belachelijke) match bleek te zijn.
  Wilde account opheffen maar daar is evenmin info over te vinden.
  De contactpagina werkt niet eens.
  Wat een prut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---