Home / Chatgirl.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Chatgirl logo

Chatgirl.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Chatgirl is een gratis sexchat en daar kun je ook de webcam bij gebruiken. Een leuk moment om een nieuwe wereld te gaan ontdekken! Ga er daarom maar eens goed voor zitten en log in op de chat door middel van de knoppen inloggen of als vip inloggen. Een profiel is bij deze website niet verplicht. Je kunt hier wel een profiel aanmaken wanneer je dat graag wil en wanneer je hier terug gaat keren is dat ook aan te raden. Anderen kunnen namelijk ook contact met jou leggen en hoe spannend is dat?

Chatgirl.nl
5 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Profielen Chatgirl

Als je gaat rondkijken bij Chatgirl dan zie je dat er veel leden zijn. Je kunt hierbij alle profielen bekijken en dan snel ontdekken hoe spannend het hier kan zijn. Chatten via de slaapkamer, via het bad of gewoon vanaf de bank? Iedereen heeft een andere locatie van waaruit ze op dat moment chatten en jij kunt het misschien wel zien als je de webcam aan gaat zetten. Ga er daarom samen eens goed naar kijken en wie weet hoe spannend dit gaat zijn. Het zal goed voelen voor jou als je hier nu rond gaat kijken, want dan weet je ook wat je hier kunt verwachten. De profielen kunnen een foto bevatten met veel tekst, of ze kunnen kort maar krachtig zijn. Iedereen doet het op zijn eigen manier en daar kun jij nu ook aan meedoen.

Verhalen en aanmelden Chatgirl

Als je zin hebt in wat extra spanning dan zit je hier bij Chatgirl goed.. Je vindt hier namelijk veel spannende seksverhalen. Je raakt meteen in de stemming en misschien wakkert het je fantasie ook wel aan. Dit kan namelijk erg spannend zijn. Ga eens na met wie je wil chatten en hoe spannend je het dan laat worden. Lees eerst maar eens wat verhalen door en dan kies je een leuk profiel uit wat bij jou in de smaak valt. Reken er maar op dat je een heerlijke avond gaat hebben samen. De hele dag door kun je hier trouwens chatten en er zijn altijd mensen die net als jij willen chatten, of ze nu een vriendschap of relatie zoeken. Iedereen is hier met een eigen doel en daar kun jij nu achter komen wanneer je je hier nu aan gaat melden. Kies daarom ook voor Chatgirl en ga er voor. Bekijk de foto’s van anderen. Log in en lees de regels door en geniet vooral van dit moment!

Chatgirl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Chatgirl.nl?

 • gedeeltelijk te gebruiken
 • geen datingsite voor serieuze relatie
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 16 september 2021

5 reacties op “Chatgirl.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

  Op chatgirl zitten alleen maar lelijke vieze dikke mannen en vrouwen niet echt aantrekkelijk, vooral die vrouwen die denken dat ze heel wat zijn.

  Ik ben blij dat deze site bestaat want dan kan ik tenminste mijn eerlijk mening geven over chatgirl.

  Ik ben niet jaloers dat ik niks heb gekregen maar ben blij dat ik dit kan uiten hier.

  Die mannen die daarop zitten zijn allemaal lelijk en zitten alleen daar omdat ze niks anders op straat kunnen krijgen.

  Advies voor de Admin’s , je kan heel veel mensen op je site hebben , maar meer dan dit krijg je niet , trek nog wat jongeren generatie dan zie je dat je website nog leuker gaat worden.

  Sterke punten:
  geen

  Zwakke punten:
  Veel fakers, admins die niks doen en alleen via spycam begluren. Veel vieze dikke lelijke mannen en vrouwen die denken dat ze heel wat zijn.

 2. Avatar for Fenasi Kerim Fenasi Kerim schreef:

  Allemaal fake of z3 vragen er geld voor en de beheerders zijn net zo erg ze doen er niks aan je kan beter kijken op kinky.nl,

 3. Avatar for Magdalena Magdalena schreef:

  Kan iemand mij helpen ik krijg al weken in de nacht rond 02:00 02:30 telefoontjes Whats appjes met naakt foto s van mannen die ik nog nooit gezien heb zij verklaren mij dat ik op chatgirl sta terwijl ik jun voor gek verklaar tot dat er godzij dat een persoon bij zit die mij de berichtje door stuurde waarop ik vieze dingen gezegd had en mijn telefoon nummer door gaf ik schrok met rot en voel me echt raat om te weten dat iemand anders onder mijn naam en mijn foto mannen uit nodigt om mij bijna elke nacht te laten bellen wat kan ik hey beste doen jan iemand mij helpen om deze zieke gast te pakken

  • Avatar for bart bart schreef:

   Enige mogelijkheid in om naar de politie te stappen met het nodige bewijs dat je bijvoorbeeld hebt gekregen van die ene persoon .
   chatgirl is zo lek als een zeef iedereen kan zich daar uitgeven voor wie / hij zelf wil . Heb je een stalker die jou naam besmeurd op die site , kan je maar 1 ding doen en dat is klacht neerleggen tegen de stalker en de site. grt

 4. Avatar for Hans Hans schreef:

  De beheerders van de site waar ook tgirl/bdsm girl etc onder valt hebben maar één ding voor ogen en dat is zo veel mogelijk leden te krijgen liefst pay en dat laten ze wel merken met het inloggen want als je een vrij profiel hebt kom je moeilijk op de site.En het ergste is voor ons dat admins eigenlijk laffe personen zijn want ze kruipen weg in de anonimiteit en krijg je een ban dan is er geen discussie mogelijk met hun en omdat ze zo veel leden willen hebben laten ze fake profielen en opdringerige mannen toe want als die beheerders die zouden verwijderen houden zie niet veel leden over.Laat weer eens zien waar deze mensen goed in zijn geld proberen te verdienen over de rug van de eerlijk personen.wij hebben er ook een paar keer een profiel gehad maar hebben andere wegen gevonden om leuke mensen te leren kennen,dus voor ons zijn die site’s taboe geworden,de reden dat we dit vermelden?gewoon beste mensen laat die site’s links liggen en bespaar je een hoop ergernissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *