Home / Camhello – Kosten, Review en Ervaringen
Camhello logo

Camhello - Kosten, Review en Ervaringen

Bij Camhello draait het om webcammen en dit kun je dan met leuke mannen en vrouwen doen. Het draait op deze website om het krijgen van seksuele contacten. Het contact zal dan voornamelijk via de webcam zich afspelen. Toch is dit erg leuk gedaan en de beelden zijn helder en duidelijk. Er zijn ook voldoende webcams beschikbaar om uit te kiezen. Het grootste pluspunt van deze website is toch wel dat de duidelijkheid. Dit is dan niet alleen het beeld wat je ziet als je aan het webcammen bent maar ook als je op zoek bent naar een dame die je interesse heeft.

Camhello
3
Beoordeling 3

Verschillende webcam categorieën

Direct op de homepage zie je al vele leuke personen staan. Mocht het zo zijn dat er toch niemand bij staat die je interesse heeft dan kun je verder gaan zoeken. Wil je bijvoorbeeld met een lekkere studente webcammen dan kun je deze categorie aanklikken. Ben je meer geïnteresseerd in oudere dames dan kun je ook bij de categorie van de oma’s kijken. Er zijn ongelooflijk veel categorieën beschikbaar en je weet dat er dan ook altijd dames of heren zijn waar jij interesse in hebt. Bij de webcam van de personen staat ook aangegeven of de beelden in HD worden uitgezonden. Het zal voor jou dan ook geen enkel probleem zijn om een keuze te maken en na een tijdje zal je ook al vele favorieten hebben waar je regelmatig contact mee hebt.

Er zijn op deze website niet alleen dames en heren te vinden waar mee te webcammen is maar je vindt ook koppels. Ook daar kun je dan van meegenieten. Door de enorm grote keuze zal dit een website zijn die je vaak zal gaan bezoeken. Is je favoriet niet beschikbaar dan weet je dat er nog voldoende leden zijn waar je ook een spannende tijd mee kunt hebben. Over het algemeen zijn er altijd meer dan duizend leden online om mee te webcammen.

Veel informatie over de leden

Voor dat jij besluit om met iemand te webcammen kun je veel informatie over deze man of vrouw lezen. Je ziet dan de leeftijd van deze persoon en ook kun je zien wat de seksuele voorkeur is. Het uiterlijk wordt uitvoerig beschreven en je kunt ook de informatie over de intieme delen zien. Dit is dan bijvoorbeeld de cupmaat of wanneer iemand geschoren is. Bij de kinky voorkeuren kun je zien wat iemand graag in de slaapkamer doet. Hier kun je ook bij kijken en daar dan een gesprek over beginnen als je niet goed weet waar je over moet praten.

Naast een duidelijke beschrijving zijn er dan ook nog vele foto’s van het lid beschikbaar die je kunt bekijken. De dame of de heer houdt dan ook nog een rooster bij zodat jij kunt zien wanneer het lid beschikbaar is. Om helemaal een goed beeld te krijgen van de dame of heer kun je ook reacties van andere leden lezen. Dit geeft je dan helemaal een goed beeld. Ook jij hebt de mogelijkheid om een lid te beoorden als je privé met deze persoon bent gaan webcammen. Camhello is een website met zeer veel aantrekkelijke personen waar jij je lange tijd mee zal kunnen vermaken.

Camhello screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Camhello?

De goedkoopste CamHello credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Camhello?

  • Veel verschillende webcam streams
  • Niet bedoelt voor een echte relatie
  • 2.8
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 03 maart 2022

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *