Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / C-Date Review: Mijn eerlijke mening en ervaringen!
c-date logo

C-Date Review: Mijn eerlijke mening en ervaringen!

C-date is een datingsite die zich richt op casual dating en intieme contacten. Of je nu op zoek bent naar een spannende one night stand of juist naar een langdurig contact zonder verdere verplichtingen, op C-date vind je gelijkgestemden die op zoek zijn naar hetzelfde. De website is veilig en betrouwbaar, en biedt verschillende functionaliteiten om het daten makkelijker te maken. In deze review vind je alle informatie over de kosten, ervaringen van andere gebruikers en een uitgebreide analyse van de website. Ben je benieuwd naar C-date en wil je weten of deze datingsite iets voor jou is? Lees dan snel verder en ontdek alle ins en outs van deze spannende datingsite!

C-Date
5 Ervaringen
3
Beoordeling 3

C-date: de ideale datingsite voor mensen die niet op zoek zijn naar een serieuze relatie

C-date is een datingsite voor erotische contacten en verlangens. Op  c-date vind je leden die opzoek zijn naar een zogenaamde casual date.  Dat wil zeggen een spannende date zonder verdere verplichtingen achteraf. De meeste leden zijn dus niet op zoek naar een vriendschap of relatie. Dat is voor veel mensen fijn, omdat niet iedereen behoefte heeft aan een relatie. Eigenlijk kunnen we stellen: Wel de lusten, maar niet de lasten! Casual dating is de manier om je seksuele fantasieën uit te laten komen.

YouTube player

C-date: de gids voor veilige en verantwoorde casual dating

Ben je op zoek naar mensen die net als jij zoeken naar intieme contacten? Dan vind je in c-date een geschikte datingsite! Dating site c-date.com is de manier om je seksuele fantasieën en dromen uit te laten komen. Of je nu op zoekt ben naar een langdurig contact of een one night stand; Je vindt gelijkgestemden bij deze datingsite. Casual dating heeft het voordeel dat het geen verwachtingen schept. Alles kan eigenlijk wel, maar niks hoeft! Je moet dit natuurlijk wel goed duidelijk aan elkaar maken, zodat er later geen misverstanden ontstaan. Zoals elke datingsite geldt natuurlijk ook bij deze dat je zelf altijd je gezonde verstand moet gebruiken. Natuurlijk is een sexueel contact spannend. Maar doe dit wel altijd op een veilige manier. Kom niet in onveilige situaties terecht. En bespreek voor een date je eigen grenzen.

c-date screenshot

C-date heeft vele mogelijkheden voor casual dating

C-Date.com geeft casual daters de mogelijkheid om al hun wensen en dromen waar te maken. De layout is duidelijk en helder en werkt zeer soepel. Je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn voor je ideale partner. Daarna is het heel eenvoudig om met andere casual daters in contact te komen. Je blijft anoniem op de website als jij dat wilt. Aanmelden verplicht je nergens tot en is ook nog eens geheel gratis! Naast single mannen en vrouwen kun je ook in contact komen met stellen. Het is dus ook mogelijk om als swinger gebruik te maken van deze datingsite! Naast de website is het ook mogelijk om via een speciale app gebruik te maken van de geboden dating diensten. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten en is eenvoudig te downloaden via de bekende stores.

Wat kost een lidmaatschap bij C-Date?

Het goedkoopste C-Date abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van c-date.nl?

  • C-date.nl is specifiek gericht op casual dating en avontuurlijke ontmoetingen, waardoor het een goede keuze kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar iets informeels en niet per se een lange termijn relatie.
  • De site biedt een goede mix van mannen en vrouwen, waardoor de kans groter is dat je iemand vindt die bij je past.
  • Er zijn verschillende functies beschikbaar, zoals chatten en foto's delen, waardoor het gemakkelijk is om contact te leggen en te communiceren met andere gebruikers.
  • C-date.nl biedt ook een mobiele app, zodat je ook onderweg kunt daten.
  • De site is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken voor mensen uit verschillende landen.
  • C-date.nl is niet gratis en er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de site. Hoewel er een gratis proefperiode is, moet je daarna betalen om toegang te krijgen tot alle functies.
  • Omdat het een site is die zich richt op casual dating, is het niet ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
  • Er zijn enkele beperkingen in termen van het aantal profielen dat je kunt bekijken en berichten dat je kunt sturen tijdens de gratis proefperiode. Dit kan het moeilijker maken om te bepalen of de site geschikt is voor jou voordat je ervoor betaalt.
  • Sommige gebruikers kunnen zich ongemakkelijk voelen bij de openheid over seksuele voorkeuren en fantasieën die op de site worden aangemoedigd.

  C-date review: onze ervaringen met deze populaire datingsite voor casual dating

  Als je op zoek bent naar een datingsite voor casual dating en intieme contacten, dan is C-date een goede optie om te overwegen. De website biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor singles die hun seksuele fantasieën willen uitproberen zonder verdere verplichtingen. Met een gratis account kun je de website verkennen en kijken of het bij je past, maar voor alle functionaliteiten is een betaald lidmaatschap vereist. Dit lidmaatschap biedt je toegang tot een groot aantal profielen van gelijkgestemde mensen die ook op zoek zijn naar een casual date. Dankzij de uitgebreide zoek- en filteropties kun je snel en gemakkelijk mensen vinden die passen bij jouw voorkeuren en interesses. Met C-date kun je dus discreet en veilig op zoek gaan naar spannende en intieme contacten.

  • 3

   Populariteit

   C-date is een populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar casual dating en intieme contacten zonder verdere verplichtingen. Dankzij het grote aantal leden en de uitgebreide zoek- en filteropties kun je snel en gemakkelijk mensen vinden die passen bij jouw voorkeuren en interesses.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van C-date is gemakkelijk te gebruiken en biedt een intuïtieve interface. Met de uitgebreide zoek- en filteropties kun je snel en gemakkelijk mensen vinden die passen bij jouw voorkeuren en interesses. Ook het aanmaken van een profiel is eenvoudig en snel gedaan.

  • 3

   Functionaliteiten

   C-date biedt een groot aantal functionaliteiten voor het vinden van casual dates en intieme contacten. Zo kun je profielen bekijken, interesse tonen, berichten sturen en ontvangen, en gebruikmaken van uitgebreide zoek- en filteropties. Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten van de website.

  • 3

   Klantenservice

   C-date biedt een goede klantenservice via e-mail en een contactformulier op de website. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Ook is er een uitgebreide FAQ-sectie op de website waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden.

  • 3

   Kosten

   C-date biedt verschillende lidmaatschapsopties aan tegen verschillende tarieven. Een abonnement van 3 maanden kost bijvoorbeeld € 39,90 per maand, terwijl een abonnement van 12 maanden slechts € 19,90 per maand kost. Voor alle functionaliteiten van de website is een betaald lidmaatschap vereist.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   C-date scoort goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel mogelijkheden om casual dates en intieme contacten te vinden. De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn redelijk en er is een goede klantenservice beschikbaar. Al met al is C-date een goede optie voor singles die op zoek zijn naar casual dating en intieme contacten zonder verdere verplichtingen.

  Veelgestelde vragen over C-date

  Wat zijn de kosten van C-Date en zijn er verborgen kosten?

  De kosten van C-Date variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat u kiest. U kunt kiezen voor een abonnement van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Er zijn geen verborgen kosten bij C-Date. De kosten worden duidelijk vermeld op de website.

  Hoe kan ik mijn C-Date-account annuleren?

  U kunt uw C-Date-account op elk moment annuleren door naar de instellingen van uw account te gaan en op de knop “Account verwijderen” te klikken. Als u uw abonnement wilt annuleren, moet u dit minimaal 14 dagen voor de vervaldatum van uw abonnement doen.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van C-Date?

  U kunt contact opnemen met de klantenservice van C-Date door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen naar support-nl@c-date.com of bellen naar het telefoonnummer dat op de website wordt vermeld.

  Hoe kan ik mijn profiel bijwerken op C-Date?

  U kunt uw profiel bijwerken door in te loggen op uw account en naar de instellingen van uw profiel te gaan. Hier kunt u uw profielfoto, persoonlijke informatie en voorkeuren bijwerken.

  Kan ik C-Date gratis uitproberen voordat ik me aanmeld voor een abonnement?

  Ja, u kunt C-Date gratis uitproberen door u aan te melden voor een gratis lidmaatschap. Met het gratis lidmaatschap kunt u een profiel aanmaken en de basisfuncties van de website gebruiken. Houd er wel rekening mee dat sommige functies alleen beschikbaar zijn voor betalende leden.

  Laats bijgewerkt: 19 april 2023

  5 reacties op “C-Date Review: Mijn eerlijke mening en ervaringen!”

  1. Harry van Hirtum schreef:

   Wil graag mijn abonnement opzeggen i.v.m. dat ik niet zoek wat ik wil hebben, krijg nu van u een betaling van € 149,20. Heeft u een bijsluiter voot de opzegging

  2. Marcel schreef:

   Google maar dan zie je het ramp scenario wat diverse mensen mij incluis al meegemaakt hebben.
   Opzeggen na lidmaatschap heeeel moeilijk zoniet mogelijk.
   Betalingen automatisch afgeschreven van je rekening geen reactie (wel automatische ontvangst mail) na opzeggen per mail.
   Niet doen dus.

  3. Marcel schreef:

   Oplichtingssite

  4. Hoop 23 schreef:

   Iemand goede ervaringen met deze website? Spreekt me an sich wel aan wat ik heb gezien, maar heb geen zin om weer opgelicht te worden.

  5. Henk schreef:

   Site ziet er gelikt uit met veel mogelijkheden. Daar houdt het op. Mijn ervaring is dat er alleen fake profielen op staan die er op uit zijn jou credits te laten kopen. Concrete stappen om te komen tot een afspraak worden niet op prijs gesteld.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---