Home / C-Date – Kosten, Review en Ervaringen
c-date logo

C-Date - Kosten, Review en Ervaringen

C-date is een datingsite voor erotische contacten en verlangens. Op  c-date vind je leden die opzoek zijn naar een zogenaamde casual date.  Dat wil zeggen een spannende date zonder verdere verplichtingen achteraf. De meeste leden zijn dus niet op zoek naar een vriendschap of relatie. Dat is voor veel mensen fijn, omdat niet iedereen behoefte heeft aan een relatie. Eigenlijk kunnen we stellen: Wel de lusten, maar niet de lasten! Casual dating is de manier om je seksuele fantasieën uit te laten komen.

C-Date
5 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Ben je op zoek naar mensen die net als jij zoeken naar intieme contacten? Dan vind je in c-date een geschikte datingsite! Dating site c-date.com is de manier om je seksuele fantasieën en dromen uit te laten komen. Of je nu op zoekt ben naar een langdurig contact of een one night stand; Je vindt gelijkgestemden bij deze datingsite. Casual dating heeft het voordeel dat het geen verwachtingen schept. Alles kan eigenlijk wel, maar niks hoeft! Je moet dit natuurlijk wel goed duidelijk aan elkaar maken, zodat er later geen misverstanden ontstaan. Zoals elke datingsite geldt natuurlijk ook bij deze dat je zelf altijd je gezonde verstand moet gebruiken. Natuurlijk is een sexueel contact spannend. Maar doe dit wel altijd op een veilige manier. Kom niet in onveilige situaties terecht. En bespreek voor een date je eigen grenzen.

c-date screenshot

C-date heeft vele mogelijkheden voor casual dating

C-Date.com geeft casual daters de mogelijkheid om al hun wensen en dromen waar te maken. De layout is duidelijk en helder en werkt zeer soepel. Je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn voor je ideale partner. Daarna is het heel eenvoudig om met andere casual daters in contact te komen. Je blijft anoniem op de website als jij dat wilt. Aanmelden verplicht je nergens tot en is ook nog eens geheel gratis! Naast single mannen en vrouwen kun je ook in contact komen met stellen. Het is dus ook mogelijk om als swinger gebruik te maken van deze datingsite!

Naast de website is het ook mogelijk om via een speciale app gebruik te maken van de geboden dating diensten. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten en is eenvoudig te downloaden via de bekende stores.

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij C-Date?

Het goedkoopste C-Date abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “C-Date” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van C-Date. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van c-date.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Onduidelijkheid over echtheid van profielen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 04 augustus 2021

  5 reacties op “C-Date – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Harry van Hirtum Harry van Hirtum schreef:

   Wil graag mijn abonnement opzeggen i.v.m. dat ik niet zoek wat ik wil hebben, krijg nu van u een betaling van € 149,20. Heeft u een bijsluiter voot de opzegging

  2. Avatar for Marcel Marcel schreef:

   Google maar dan zie je het ramp scenario wat diverse mensen mij incluis al meegemaakt hebben.
   Opzeggen na lidmaatschap heeeel moeilijk zoniet mogelijk.
   Betalingen automatisch afgeschreven van je rekening geen reactie (wel automatische ontvangst mail) na opzeggen per mail.
   Niet doen dus.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items