Home / Blendr – Kosten, Review en Ervaringen
Blendr logo

Blendr - Kosten, Review en Ervaringen

Blendr is een “spin off” van de bekendere dating app en site Badoo. Op Blendr vind je profielen van mensen die vooral uit zijn op een seksdate. Daar is op zich niets mis mee als je daar zelf ook naar op zoek bent. Maar als je een serieuze relatie op het oog hebt dan kan dit een flinke afknapper zijn. Wat wel een voordeel is, is dat je de diensten van Blendr voor een groot deel gratis kunt gebruiken. Dit is echter wel afhankelijk van het aantal foto’s dat je op de site plaatst. Hoe meer foto’s je er op zet, hoe meer functionaliteit je krijgt. Een vreemde gang van zaken, want dit zou betekenen dat Blendr dus blijkbaar belang heeft bij jouw foto’s. De vraag rijst dan meteen: Wat gebeurt er met mijn foto’s?

2 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Profiel op Badoo

Omdat Blendr.nl van dezelfde eigenaren is als Badoo, wordt je profiel dat je op Blendr aanmaakt ook meteen op Badoo geplaatst. Dit wordt niet gemeld en hier kom je dus pas later achter. Een kwalijke gang van zaken, want dit betekent dat er dus niet al te zorgvuldig met je privé gegevens wordt omgesprongen. En dit dan in combinatie met het feit dat je wordt aangemoedigd om zo veel mogelijk foto’s te plaatsen omdat dit gratis credits oplevert maakt Blendr niet echt een betrouwbare website om de liefde van je leven te vinden. Als het je uitsluitend te doen is om een beetje vrijblijvend te chatten dan is Blendr.nl wellicht een aanrader, maar wil je een serieuze partner vinden dan is de kans klein dat je die hier gaat vinden.

Geen matches in de buurt

Blendr.nl belooft dat je matches bij jou in de buurt te zien krijgt maar ook die belofte wordt niet waar gemaakt. Gebruikers klagen dat ze matches van overal ter wereld zien, vaak ook mensen die niet eens Nederlands spreken. Dit maakt het aangaan van een relatie of zelfs het regelen van een date natuurlijk in veel gevallen onmogelijk. Bovendien zijn er op Blendr.nl veel fake profielen actief. Dus al zouden deze mensen volgens hun profielinformatie bij je in de buurt wonen, dan nog is een afspraak maken niet mogelijk, om de simpele reden dat de persoon in kwestie in het echte leven niet bestaat.

is Blendr een aanrader?

De datingsite Blendr.nl lijkt niet echt een aanrader. Eerder een site in de categorie “meer van hetzelfde”. Het internet staat vol met datingsites die van alles beloven en waar maar weinig van terecht komt. Het enige doel van deze sites is argeloze gebruikers zo veel mogelijk geld te laten betalen voor hun dienstverlening, zonder dat dit iets meer oplevert dan wat oppervlakkige chatgesprekken. Als je serieus op zoek bent naar een date, een vriendschap of een serieuze relatie, dan kun je daar beter andere kanalen voor gebruiken dan Blendr.nl. De kans dat je de liefde van je leven vindt, of zelfs alleen maar een date voor een leuke avond, is namelijk erg klein.

Blendr screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Blendr?

 • Aanmelden is gratis
 • Je kunt voor aanmelding in de database zoeken naar mogelijk interessante contacten
 • Er wordt op grote schaal gebruik gemaakt van fake profielen
 • Je moet betalen voor het versturen van berichten
 • Het is onduidelijk wat er gebeurt met de info en foto’s die je plaatst, omdat deze sowieso zonder jouw toestemming ook op Badoo.com terecht komen
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore

Blendr FAQ

Hoe kan ik Blendr opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Blendr? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw  Blendr.com account.

Blendr opzeggen

Blendr.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Blendr en log in met je e-mail of telefoonnummer en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op op je Blendr gebruikersnaam in de linker bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

stap 4: Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Account verwijderen”. Een pop-up window is nu geopend.

stap 5: Vink het laatste vakje aan met de tekst: “Je account verwijderen” klik dan op “Verder”. Klik nu nogmaals op: “Je account verwijderen”

stap 6: Weer een nieuwe pop-up window is geopend.  Geef een reden voor uitschrijving en klik dan op: “Verder”.

Stap 7: Een nieuwe pop-up window is geopend. Vul je wachtwoord en de controle tekst in en klik op: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Blendr!

Laats bijgewerkt: 31 mei 2021

2 reacties op “Blendr – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Zonnehemel Zonnehemel schreef:

  Dames opgelet‼️Willem Wielink 61 jaar wonende te Heino op de camping te Heino.
  Ik kwam met hem in contact via dating Blendr, onderdeel van Badoo hij wilde graag met mij in contact komen, zo gezegt en gedaan opeens, zei hij, dat hij gevoelens voor mij had. Ik wilde het op vriendschaplijke basis eerst de basis dan komt alles vanzelf. Hij gaf mij cadeaus wat ik niet om gevraagd had. Tot mijn grote verbazing kwam ik erachter dat hij op een sex site zat en ook nog alcoholist is. Hij woont op een camping in Heino, wat een chaos ‼️ Deze persoon is opzoek naar een vrouw voor inwoning paait je met cadeaus op deze manier je hart te veroveren. Ik heb al zijn cadeaus inclusief zijn snijbloemen die hij gaf op mijn verjaardag teruggebracht.
  Ik heb een melding gemaakt ben benieuwd wat Blendr hiermee gaat doen‼️

 2. Avatar for Ptje63 Ptje63 schreef:

  Blendr geeft de mogelijkheid om credits te kopen via Paypal, waarmee je kado’s kan weggeven of berichten verzenden. Het scherm op je mobiel (kan helaas geen foto meesturen) geeft dan bovenaan je profielnaam, dan de link naar je Paypalaccount en de hoeveelheid credits en de kosten, en helemaal onderaan een grote groene button waarop staat “verder”.
  Maar je gaat niet verder – het is een direct betaling, geen vraag om dit te bevestigen, niets. Een misleidende manier waarop direct €.15,- oid van je rekening wordt geschreven, desnoods nadat je per ongeluk op de button hebt gedrukt.
  Site staat vol met accounts zonder bevestiging, vage foto’s van vrouwen en profielen die te mooi zijn om waar te zijn – dus fake.
  Binnen 2 minuten nadat je je als man hebt aangemeld, krijg je al 5 verzoeken van vrouwen om te chatten. Allemaal fake en bedoeld om geld af te troggelen.
  Waardeloos. Niet doen, tenzij je als man heel snel veel geld wilt kwijtraken voor niets.
  Zonde dat dit soort sites niet aangepakt kunnen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *