Home / Zoek je sociale contacten? Check deze netwerken! / Blendr Review: Kosten en Ervaringen
Blendr logo

Blendr Review: Kosten en Ervaringen

Blendr is een dating app die voornamelijk gericht is op casual seksdates. Deze app is ontwikkeld door hetzelfde team dat ook verantwoordelijk is voor de populaire dating site Badoo. Het is belangrijk om te weten dat Blendr niet bedoeld is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Als je echter op zoek bent naar een casual seksdate, dan kan Blendr een goede optie zijn. De app is grotendeels gratis te gebruiken, hoewel je meer functionaliteit krijgt als je meer foto’s op de site plaatst. Dit roept de vraag op wat er precies met je foto’s gebeurt. Lees onze review van Blendr voor meer informatie over kosten, ervaringen van gebruikers en privacybeleid.

2 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Blendr: Een Dating App voor Casual Seksdates

Blendr is een “spin off” van de bekendere dating app en site Badoo. Op Blendr vind je profielen van mensen die vooral uit zijn op een seksdate. Daar is op zich niets mis mee als je daar zelf ook naar op zoek bent. Maar als je een serieuze relatie op het oog hebt dan kan dit een flinke afknapper zijn. Wat wel een voordeel is, is dat je de diensten van Blendr voor een groot deel gratis kunt gebruiken. Dit is echter wel afhankelijk van het aantal foto’s dat je op de site plaatst. Hoe meer foto’s je er op zet, hoe meer functionaliteit je krijgt. Een vreemde gang van zaken, want dit zou betekenen dat Blendr dus blijkbaar belang heeft bij jouw foto’s. De vraag rijst dan meteen: Wat gebeurt er met mijn foto’s?

Profiel op Badoo

Omdat Blendr.nl van dezelfde eigenaren is als Badoo, wordt je profiel dat je op Blendr aanmaakt ook meteen op Badoo geplaatst. Dit wordt niet gemeld en hier kom je dus pas later achter. Een kwalijke gang van zaken, want dit betekent dat er dus niet al te zorgvuldig met je privé gegevens wordt omgesprongen. En dit dan in combinatie met het feit dat je wordt aangemoedigd om zo veel mogelijk foto’s te plaatsen omdat dit gratis credits oplevert maakt Blendr niet echt een betrouwbare website om de liefde van je leven te vinden. Als het je uitsluitend te doen is om een beetje vrijblijvend te chatten dan is Blendr.nl wellicht een aanrader, maar wil je een serieuze partner vinden dan is de kans klein dat je die hier gaat vinden.

Geen matches in de buurt

Blendr.nl belooft dat je matches bij jou in de buurt te zien krijgt maar ook die belofte wordt niet waar gemaakt. Gebruikers klagen dat ze matches van overal ter wereld zien, vaak ook mensen die niet eens Nederlands spreken. Dit maakt het aangaan van een relatie of zelfs het regelen van een date natuurlijk in veel gevallen onmogelijk. Bovendien zijn er op Blendr.nl veel fake profielen actief. Dus al zouden deze mensen volgens hun profielinformatie bij je in de buurt wonen, dan nog is een afspraak maken niet mogelijk, om de simpele reden dat de persoon in kwestie in het echte leven niet bestaat.

is Blendr een aanrader?

De datingsite Blendr.nl lijkt niet echt een aanrader. Eerder een site in de categorie “meer van hetzelfde”. Het internet staat vol met datingsites die van alles beloven en waar maar weinig van terecht komt. Het enige doel van deze sites is argeloze gebruikers zo veel mogelijk geld te laten betalen voor hun dienstverlening, zonder dat dit iets meer oplevert dan wat oppervlakkige chatgesprekken. Als je serieus op zoek bent naar een date, een vriendschap of een serieuze relatie, dan kun je daar beter andere kanalen voor gebruiken dan Blendr.nl. De kans dat je de liefde van je leven vindt, of zelfs alleen maar een date voor een leuke avond, is namelijk erg klein.

Blendr screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Blendr?

 • Gratis functionaliteit
 • Je kunt voor aanmelding in de database zoeken naar mogelijk interessante contacten
 • Intuïtieve interface
 • Het is onduidelijk wat er gebeurt met de info en foto’s die je plaatst, omdat deze sowieso zonder jouw toestemming ook op Badoo.com terecht komen
 • Beperkte klantenservice met geen telefoonnummer of chatondersteuning
 • Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties

De Voor- en Nadelen van Blendr: Onze Review

Al met al is Blendr een dating app die zich voornamelijk richt op casual seksdates en minder geschikt is voor het vinden van een serieuze relatie. De gratis functionaliteit is een pluspunt, maar het beleid rondom het aantal foto’s dat je moet uploaden om deze functionaliteit te krijgen kan als ongemakkelijk worden ervaren. De privacy van je foto’s is dan ook een terechte zorg bij het gebruik van deze app. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan zijn er betere alternatieven op de markt. Maar als casual dating en avontuur jouw ding zijn, dan kan Blendr zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van gebruikers.

 • 2.6

  Populariteit

  Blendr heeft een grote gebruikersbasis en is vooral populair onder mensen die op zoek zijn naar casual seksdates. Als je op zoek bent naar serieuze relaties, zijn er echter betere opties op de markt.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  Blendr heeft een intuïtieve interface en is gemakkelijk te gebruiken. Het uploaden van foto’s kan echter als ongemakkelijk worden ervaren vanwege het beleid van de app.

 • 2.4

  Functionaliteiten

  Blendr biedt veel gratis functionaliteiten, maar deze zijn afhankelijk van het aantal foto’s dat je uploadt. De app biedt ook premium-abonnementen voor extra functies, zoals het zien van wie je profiel heeft bekeken.

 • 2.4

  Klantenservice

  Blendr heeft een FAQ-pagina en een online contactformulier voor klantenservice. Er zijn echter geen telefoonnummers of chatondersteuning beschikbaar.

 • 2.5

  Kosten

  Blendr biedt zowel gratis als premium-abonnementen. De premium-abonnementen variëren in prijs, afhankelijk van de duur van het abonnement.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Blendr is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar casual seksdates. De gratis functionaliteit is een pluspunt, maar het beleid rondom foto-uploads kan ongemakkelijk zijn. De app heeft geen uitgebreide klantenservice, maar heeft wel een grote gebruikersbasis en is gemakkelijk te gebruiken.

Blendr FAQ

Hoe kan ik Blendr opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Blendr? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw  Blendr.com account.

Blendr opzeggen

Blendr.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Blendr en log in met je e-mail of telefoonnummer en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op op je Blendr gebruikersnaam in de linker bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

stap 4: Scroll geheel naar beneden en klik op de link: “Account verwijderen”. Een pop-up window is nu geopend.

stap 5: Vink het laatste vakje aan met de tekst: “Je account verwijderen” klik dan op “Verder”. Klik nu nogmaals op: “Je account verwijderen”

stap 6: Weer een nieuwe pop-up window is geopend.  Geef een reden voor uitschrijving en klik dan op: “Verder”.

Stap 7: Een nieuwe pop-up window is geopend. Vul je wachtwoord en de controle tekst in en klik op: “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Blendr!

Wat is Blendr en hoe werkt het?

Blendr is een dating-app die zich richt op het vinden van mensen die zich dichtbij jou bevinden. Het werkt door gebruikers te matchen op basis van hun locatie en interesses. Zodra je je hebt aangemeld, kun je door profielen bladeren en mensen vinden die bij je passen op basis van gemeenschappelijke interesses en locatie.

Wat zijn de kosten van Blendr?

Blendr biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties aan. Met een gratis lidmaatschap kun je de app downloaden, een profiel aanmaken en door profielen bladeren. Als je echter van meer functies en voordelen wilt genieten, kun je upgraden naar een betaald abonnement. De kosten voor Blendr variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest.

Kan ik Blendr annuleren als ik niet tevreden ben?

Ja, als je niet tevreden bent met Blendr, kun je je abonnement op elk moment annuleren. Zodra je het abonnement hebt geannuleerd, heb je nog steeds toegang tot alle functies van je account totdat je huidige abonnementsperiode is verlopen.

Is Blendr veilig om te gebruiken?

Blendr heeft een aantal veiligheidsmaatregelen om gebruikers te beschermen, waaronder verificatie van profielen en de mogelijkheid om gebruikers te rapporteren. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online daten en om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen.

Kan ik Blendr gebruiken zonder Facebook-account?

Ja, je kunt Blendr gebruiken zonder je Facebook-account te koppelen. Er zijn alternatieve manieren om een account aan te maken, zoals het gebruik van je telefoonnummer of e-mailadres.

Laats bijgewerkt: 31 maart 2023

2 reacties op “Blendr Review: Kosten en Ervaringen”

 1. Zonnehemel schreef:

  Dames opgelet‼️Willem Wielink 61 jaar wonende te Heino op de camping te Heino.
  Ik kwam met hem in contact via dating Blendr, onderdeel van Badoo hij wilde graag met mij in contact komen, zo gezegt en gedaan opeens, zei hij, dat hij gevoelens voor mij had. Ik wilde het op vriendschaplijke basis eerst de basis dan komt alles vanzelf. Hij gaf mij cadeaus wat ik niet om gevraagd had. Tot mijn grote verbazing kwam ik erachter dat hij op een sex site zat en ook nog alcoholist is. Hij woont op een camping in Heino, wat een chaos ‼️ Deze persoon is opzoek naar een vrouw voor inwoning paait je met cadeaus op deze manier je hart te veroveren. Ik heb al zijn cadeaus inclusief zijn snijbloemen die hij gaf op mijn verjaardag teruggebracht.
  Ik heb een melding gemaakt ben benieuwd wat Blendr hiermee gaat doen‼️

 2. Ptje63 schreef:

  Blendr geeft de mogelijkheid om credits te kopen via Paypal, waarmee je kado’s kan weggeven of berichten verzenden. Het scherm op je mobiel (kan helaas geen foto meesturen) geeft dan bovenaan je profielnaam, dan de link naar je Paypalaccount en de hoeveelheid credits en de kosten, en helemaal onderaan een grote groene button waarop staat “verder”.
  Maar je gaat niet verder – het is een direct betaling, geen vraag om dit te bevestigen, niets. Een misleidende manier waarop direct €.15,- oid van je rekening wordt geschreven, desnoods nadat je per ongeluk op de button hebt gedrukt.
  Site staat vol met accounts zonder bevestiging, vage foto’s van vrouwen en profielen die te mooi zijn om waar te zijn – dus fake.
  Binnen 2 minuten nadat je je als man hebt aangemeld, krijg je al 5 verzoeken van vrouwen om te chatten. Allemaal fake en bedoeld om geld af te troggelen.
  Waardeloos. Niet doen, tenzij je als man heel snel veel geld wilt kwijtraken voor niets.
  Zonde dat dit soort sites niet aangepakt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---