Home / Ontmoet je ideale gay sex partner op deze datingsites! / Binkdate.nl: Wat zijn de kosten? Lees de eerlijke review!
Binkdate.nl logo

Binkdate.nl: Wat zijn de kosten? Lees de eerlijke review!

Op zoek naar een online datingplatform speciaal voor homo- en biseksuele mannen die op zoek zijn naar spannende seksdates? Ontdek Binkdate.nl! Deze datingsite biedt een platform waar je advertenties kunt plaatsen en direct in contact kunt komen met gelijkgestemde mannen. Let op: de advertenties op Binkdate.nl zijn expliciet, zowel qua foto’s als qua inhoud, en de site is strikt alleen bedoeld voor volwassenen. Met Binkdate.nl kun je anoniem en eenvoudig een advertentie plaatsen zonder een account aan te maken, maar vergeet niet je mailadres op te geven voor contact. Voor maximale discretie wordt aangeraden om altijd een nickname te gebruiken en geen privégegevens in je advertentie te vermelden. Lees onze uitgebreide review over de kosten, ervaringen en functionaliteiten van Binkdate.nl!

Binkdate.nl
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Laat je fantasieën uitkomen: Vind je ideale seksdate op Binkdate.nl!

Binkdate.nl is een datingsite waar je een advertentie kunt plaatsen als je een seksdate wilt met een homo of bi man. De advertenties zijn allemaal zeer expliciet, zowel qua foto’s als qua inhoud. De site is dan ook zeker niet geschikt voor minderjarigen. Je kunt als je contact wilt leggen direct reageren op een advertentie. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Wel moet je je mailadres opgeven. Je kunt bij je reactie een foto plaatsen. De website Binkdate is redelijk laagdrempelig en je kunt er volledig anoniem een advertentie plaatsen. Slechts een enkel profiel heeft een foto waar iemand herkenbaar op staat. Geadviseerd wordt om altijd een nickname te gebruiken en geen privé gegevens in je advertentie te plaatsen.

Directe plaatsing van advertenties

Wil je een advertentie plaatsen dan kun je hiervoor een account aanmaken. Je krijgt reacties van mensen op je bericht direct in je inbox en kunt ook meteen reageren. Als degene die reageert geen member is dan ontvangt hij de berichten via e-mail. Je mailadres wordt niet bekend, evenmin dat van degene die op je bericht reageert. Je kunt op deze manier een snelle date regelen als je dat wilt, zelfs nog voor dezelfde dag. Doordat je kunt selecteren op plaatsnaam kun je direct zoeken naar mensen die bij jou in de buurt wonen.

Overige mogelijkheden

De website Binkdate.nl biedt ook een mogelijkheid om webcams te bekijken. Het vreemde is dat er een tekst in het Engels in beeld verschijnt waarin je moet verklaren dat je 18 jaar of ouder bent. Maar als je beter kijkt zie je dat je bent doorgelinkt naar een internationale site van Binkdate. Je kunt deze amateur filmpjes gratis bekijken, misschien een goed idee om in de juiste stemming te komen. Kennelijk heeft Binkdate.nl wel een voorkeur voor veilig vrijen, want je kunt via de hoofd website direct doorklikken naar een webshop waar je onder andere condooms kunt kopen. Maar ook seksspeeltjes, onder andere voor BDSM zijn hier verkrijgbaar alsmede kleding.

Direct een afspraak maken

Heb je zin in een spannend avondje met een gay, dan kun je via Binkdate.nl direct een afspraak maken. Wees hier wel voorzichtig mee, niet iedereen heeft even goede bedoelingen. Spreek met iemand die je niet kent liever niet op een verlaten plaats af zoals een parkeerplaats of in een natuurgebied. Een hotel is misschien wel de beste optie. Spreek je bij jou of hem thuis af, zorg dan dat er geen dingen gebeuren die je niet wilt en breek de date af als je je niet prettig of onveilig voelt. Veilige seks heeft uiteraard altijd de voorkeur, zeker met iemand die je niet goed kent is het zeker af te raden om onveilig te vrijen.

Binkdate.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Binkdate.nl?

 • Grote populariteit onder homo- en biseksuele mannen
 • Eenvoudig en direct gebruik zonder accountregistratie
 • Brede functionaliteiten voor het vinden en reageren op seksadvertenties
 • Anonimiteit en privacy worden benadrukt, met aanbeveling voor het gebruik van nicknames
 • Gratis basisgebruik zonder kosten voor advertenties plaatsen en reageren
 • Expliciete inhoud en advertenties kunnen ongeschikt zijn voor sommige gebruikers
 • Klantenservice respons kan variëren en mogelijk niet direct zijn
 • Mogelijke extra kosten voor premium functionaliteiten of specifieke services
 • Beperkt aantal herkenbare foto's in profielen
 • Minder geschikt voor minderjarigen vanwege de expliciete aard van de website

Anoniem en opwindend: Plaats je eigen seksadvertentie op Binkdate.nl!

Ontdek de opwindende wereld van homo- en biseksuele seksdates op Binkdate.nl! Met expliciete advertenties en een laagdrempelige benadering biedt deze datingsite een spannende ervaring voor volwassenen. Plaats je eigen advertentie volledig anoniem en treed in contact met gelijkgestemde mannen zonder een account aan te maken. Wees gerust, privacy staat hoog in het vaandel bij Binkdate.nl. De meeste profielen hebben geen herkenbare foto’s en het gebruik van een nickname wordt aangemoedigd. Geen privégegevens in je advertentie plaatsen is een verstandige keuze. Duik in een wereld van plezier en ontdek wat Binkdate.nl te bieden heeft voor jouw seksuele verlangens. Waag de sprong en beleef de ultieme homo- en biseksuele datingervaring!

 • 3.1

  Populariteit

  Binkdate.nl heeft een aanzienlijke populariteit onder homo- en biseksuele mannen die op zoek zijn naar seksuele ontmoetingen. Met een grote en actieve gebruikersbasis biedt de website een breed scala aan mogelijkheden om gelijkgestemde mannen te ontmoeten en contact te leggen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Binkdate.nl blinkt uit in gebruikersgemak. Het aanmaken van een account is niet nodig en je kunt direct beginnen met het verkennen van advertenties en het reageren erop. De website is intuïtief en eenvoudig te navigeren, waardoor je snel en gemakkelijk de gewenste seksdates kunt vinden.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  Binkdate.nl biedt diverse functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van de juiste seksdates. Je kunt eenvoudig advertenties bekijken, reageren en foto’s plaatsen. Anonimiteit wordt gewaarborgd en het gebruik van nicknames is aanbevolen. Hoewel de focus ligt op seksuele ontmoetingen, zijn er ook mogelijkheden om andere interesses te verkennen.

 • 3

  Klantenservice

  Binkdate.nl biedt een klantenservice om gebruikers te ondersteunen bij vragen of problemen. Je kunt contact opnemen via het opgegeven e-mailadres voor hulp en assistentie. Hoewel de respons mogelijk niet onmiddellijk is, streven ze ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en eventuele problemen op te lossen.

 • 3

  Kosten

  Het gebruik van Binkdate.nl is over het algemeen gratis. Je kunt advertenties plaatsen en reageren zonder kosten. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk extra kosten kunnen zijn voor premium functionaliteiten of bepaalde extra services. Controleer de website voor de meest actuele informatie over eventuele kosten.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Binkdate.nl scoort over het algemeen goed op populariteit, gebruikersgemak en functionaliteiten. De website biedt een dynamische omgeving voor homo- en biseksuele mannen om seksdates te vinden. Hoewel de klantenservice respons mogelijk kan variëren, biedt Binkdate.nl over het algemeen een bevredigende ervaring voor gebruikers. Let op mogelijke kosten en geniet van de opwindende mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft.

Veelgestelde vragen Binkdate

Wat zijn de kosten van Binkdate.nl?

De kosten van Binkdate.nl variëren, afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties. Het gratis lidmaatschap geeft beperkte toegang tot de functies van de website, terwijl het betaalde lidmaatschap meer mogelijkheden biedt. Voor de meest actuele informatie over de kosten kun je het beste de website van Binkdate.nl raadplegen.

Welke functies biedt Binkdate.nl?

Binkdate.nl biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Enkele van de belangrijkste functies zijn het zoeken naar profielen op basis van specifieke criteria, het bekijken van foto’s en profielinformatie, het versturen van berichten en het ontvangen van notificaties wanneer je een nieuw bericht hebt ontvangen. Daarnaast biedt de website ook een chatfunctie en de mogelijkheid om deel te nemen aan groepen en evenementen.

Hoe kan ik me registreren op Binkdate.nl?

Om je te registreren op Binkdate.nl, ga je naar de website en klik je op de registratieknop. Je wordt gevraagd om enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat je deze gegevens hebt ingevoerd, kun je je profiel aanvullen met aanvullende informatie en foto’s om je profiel aantrekkelijker te maken voor andere gebruikers. Zodra je registratie is voltooid, kun je beginnen met het verkennen van de mogelijkheden van de website.

Is Binkdate.nl veilig en betrouwbaar?

Binkdate.nl neemt de veiligheid en betrouwbaarheid van de website serieus. Ze hebben verschillende maatregelen getroffen om de privacy van gebruikers te beschermen en ongewenst gedrag te voorkomen. Ze bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om verdachte profielen te melden en hebben richtlijnen opgesteld voor gepast gedrag op de website. Het is echter altijd belangrijk om zelf ook voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het niet delen van persoonlijke informatie met onbekenden en het voorzichtig zijn bij het afspreken met andere gebruikers.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Binkdate.nl?

De ervaringen van gebruikers met Binkdate.nl kunnen variëren. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gehad en hebben succes gehad in het vinden van een geschikte partner via de website. Anderen hebben mogelijk minder positieve ervaringen gehad. Het is altijd handig om recensies en ervaringen van andere gebruikers te lezen om een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. Je kunt ook overwegen om contact op te nemen met vrienden of kennissen die de website hebben gebruikt om hun persoonlijke ervaringen te horen.

Laats bijgewerkt: 22 mei 2023

6 reacties op “Binkdate.nl: Wat zijn de kosten? Lees de eerlijke review!”

 1. Plukjes schreef:

  Top

 2. Wesley schreef:

  binkdate.nl zeer slecht ze overtreden priveschending ze publiceerde je foto ip en mail op Google

 3. sam faati schreef:

  hoi ik zoek vourwen

 4. sam faati schreef:

  hoi ik zoek

 5. paul schreef:

  binkdate is de grootste nep site die er ooit geweest is ..niemand spreekt af of je komt voor niks .iedereen maakt een advertentie maar kijkt er nooit meer naar om ..en ook de facke payboys zijn nog nepper ..afspraken onmogelijk

 6. Marvin schreef:

  Binkdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---