Home / BDSMzaken – Kosten, Review en Ervaringen
BDSMzaken logo

BDSMzaken - Kosten, Review en Ervaringen

De website BDSMZaken.nl komt op het eerste gezicht wat basic over met een lay-out uit de jaren negentig die nooit meer is aangepast, maar aangezien deze website al bijna 20 jaar bestaat zegt dit weinig over de functionaliteiten van de datingsite! De site is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM, wat staat voor Bondage Dominance Sadomasochism en masochism. Het is een specifieke manier van seksuele beleving die bij veel mensen onbekend is en mede daarom op onbegrip stuit. Er wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van fantasieën of rollenspellen waarbij de ene partner een leidende en overheersende rol speelt en de ander de volgzame en onderdanige speler is. Wederzijds vertrouwen is bij BDSM van groot belang.

BDSMzaken
9 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Betaald lidmaatschap en aanmelding

Uit verschillende reviews op het internet blijkt dat er voor het lidmaatschap moet worden betaald maar dat bepaalde functies ook zonder betaling bereikbaar zijn. Op de website zelf vind je deze informatie nadat  je je hebt aangemeld. Aanmelden wordt met zorgvuldigheid gedaan. Want om lid te mogen worden bij BDSMZaken.nl moet je je door een flinke vragenlijst heen en tientallen vragen beantwoorden waarbij je soms een uitgebreide toelichting moet schrijven. Het is goed dat de beheerders zo grondig te werk gaan,zodat je enkel leden krijgt met dezelfde intenties.

Kans op een date

De kans dat je via BDSMZaken.nl een date kunt regelen is aanzwezig. Waarbij andere datingsites veel gebruik maken van fake profielen lijkt dit bij BDSMzaken niet aan de orde! Wel is het belangrijk dat je zelf veel tijd en energie in een contact steekt. Mensen zijn over het algemeen niet heel snel bereid om af te spreken met een vreemde.

Er wordt geklaagd in reviews over “kliekvorming” en een “ons-kent-ons” cultuur waar je als buitenstaander nauwelijks tussen komt. En als er dan een chatcontact komt en dat lijkt te klikken dan ketst het vaak alsnog af als het aankomt op het maken van een afspraak.

Wees op je hoede met BDSM afspraken

BDSM is een vorm van seksuele beleving die risico’s met zich mee kan brengen. Dit geldt zeker als je een date voor deze vorm van seks op het internet zoekt. Mensen kunnen verkeerde bedoelingen hebben of andere ideeën dan jij. Het is dus verstandig om te proberen van iemand zo veel mogelijk informatie te krijgen voordat je daadwerkelijk een afspraak maakt. Daarnaast is het verstandig om vooraf goede afspraken te maken en goed te bespreken wat je wel en niet wilt en wat het teken is als je wilt stoppen. Op zich is BDSM niet gevaarlijk als je beiden weet wat de grenzen zijn en als je er niet op uit bent de ander bewust en moedwillig te verwonden of meer pijn te doen dan hij of zij wil. Kijk gerust eens rond op BDSMZaken.nl, ook wanneer je nog geen ervaringen met BDSM hebt is een goede website om je hier eens in te verdiepen.

BDSMzaken screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van BDSMzaken.nl?

 • Laagdrempelige manier om kennis te maken met BDSM
 • Mogelijkheid om te chatten met andere members
 • Lidmaatschapsbijdrage is volgens reviews te overzien
 • Website ziet er iets verouderd uit
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 06 mei 2022

9 reacties op “BDSMzaken – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Hans Hans schreef:

  Zeker kliek vorming vrouwen zoeken hier niets af en toe wordt er een date gescoord veel mannen op de site 22000 leden waarvan meer dan de helft niet online is sinds 2016 de prijs is redelijk je kan wel veel informatie vinden over bdsm je berichten blijven staan worden niet verwijdert bij uitschrijving gewoon rommelig

 2. Avatar for john johan otten john johan otten schreef:

  welke vrouw uit hoogeveen tot 30 jaar[die ook mogelijk moeder is]durft mij mee te nemen naar zo een club en zich zelf naakt lat vast binen nadat zij mij een chubby cocklock ring maat 60 mm binnenring maat rondom mijn penis bevestigd hebt en niet bang is om geneukt te worden in haar vagina ook als zij ongesteld is voor huwelijksdoel met kinderwensen in dit leven en ten huwelijk gevraagd wordt op het podium waar andere mensen[en jongeren]bij aanwezig zijn.sms op 0617694093 of mail op evangelieboy112@gmail.com en ik reageer snel terug.afz john johan;uit hoogeveen.

 3. Avatar for lady lady schreef:

  Er zitten ook idd. mafketels, onvermijdelijk want ze zijn op haast elke datingsite ingeschreven, op zoek naar dat naïef breinloos hapje. Dan kan men blij zijn dat er ook dat gefustreerd clubje vrouwen zit wat even waarschuwd zodat de beginnende niet in 7 sloten tegelijk loopt of de kliekjes die eerst observeren om er uitfilteren wat er niet in thuis hoort.

  Ik zit er nu al enkele jaren en heb kunnen zien dat men geholpen wordt als men met vragen zit, hulp zoekt of gewoon contact met gelijkgestemde wil hebben. Ook regelmatig dat de vlinders langs komen of wolken die sneuvelen.

  BDSM.Zaken is dan wel een informatieve site over de BDSM met een datingsite, maar het is ook een gemeenschap van gelijkgestemden.

 4. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

  Idd bdsm zaken is niet meer wat het geweest is. Erge kliekvorming schrijf je een antwoord op een advertentie van een sub wordt ie doorgestuurd in het clubje vrouwelijke subs. Wat ik bizar vind. Volgens mij is het een gefrustreerd clubje vrouwen bij elkaar .uitgezonderd van de vrouwen die niet bij dit clubje horen en wel lief antwoorden. Heb al naar dat clubje geschreven want ik weet wie het zijn om een site op te richten onder de naam gefrustreerde subs. En maar bla bla doen iedereen afkraken met zogenaamde duren woorden waar Google zelfs niks van begrijpt. Zoek wat leuks ga naar leuke bdsm avonden en party’s je komt leuke mensen tegen. Ik laat bdsm zaken ver achter mij.

 5. Avatar for B B schreef:

  Een site die uiteindelijk behoorlijk tegenvalt.
  Ongeveer 17.000 mannen en 4.500 vrouwen.
  Meeste zgn. ‘onderdanige’ vrouwen gedragen zich als mannen, zonder vrouwelijkheid of finesse.

 6. Avatar for Maikel Maikel schreef:

  Zeer fijne site waar ik al jaren lid van ben. Ik heb er veel mooie contacten opgedaan. Er zitten natuurlijk ook een hoop mafkezen, bangerikken en sukkels op, maar waar is dat niet?

 7. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

  Ik vind bdsmzaken lang niet meer wat het is geweest. Ik kom er nauwelijks meer. Ik heb eens een profiel gemeld die echt niet ok was. Die gast was verknipt, viel me kastig door in prive zo er dat de politie erbij moest komen en ze deden NIKS van bdsmzaken. Ik moest me maar niet zo aanstellen. Riiight. Als ze de lucht uit gaan zal ik ze niet missen.

 8. Avatar for Rouge Rouge schreef:

  BDSMzaken is vooral een informatieve site met een hoop informatie, waar je ook contact met anderen kan zoeken.
  Daarnaast publiceren veel mensen dagboeken of verhalen, die voor iedereen te lezen zijn.

  Er zijn groepen waar je je vragen kwijt kan en je kan iedereen mailen om contact te maken. Mocht dat niet genoeg zijn, kan je ook zelf een advertentie zetten.
  Je kan dus anoniem meelezen, maar er ook voor kiezen om zelf actiever gezien te worden.

  Natuurlijk vind je overal mensen die snel willen scoren, maar mijn ervaring is dat er toch veel mensen op de site zitten, die serieuze interesse hebben en meer over bdsm willen weten, of graag een serieuze bdsmrelatie willen opbouwen.

  Van beginner tot zeer ervaren, iedereen kan hier terecht!

 9. Avatar for rasa rasa schreef:

  De site is laagdrempelig wat mij betreft, vooral door het feit dat je altijd contact kunt zoeken met de beheerder voor vragen en ook om melding te maken van zaken die niet zuiver zijn. De beheerder reageert altijd snel en adequaat, komt bovendien heel vriendelijk en menslievend over.

  Ik vind het een fijne site, heb er hele leuke mensen ontmoet waar ik al jaren mee bevriend ben of meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---