Home / De beste BDSM datingsites voor een kinky avontuur! / BDSMZaken: Kosten, Review en Echte Ervaringen!
BDSMzaken logo

BDSMZaken: Kosten, Review en Echte Ervaringen!

BDSMZaken.nl is een unieke datingsite gericht op mensen met interesse in BDSM, wat staat voor Bondage Dominance Sadomasochism en masochism. Ondanks de eenvoudige en gedateerde lay-out van de website, biedt BDSMZaken.nl al bijna 20 jaar een scala aan functionaliteiten en mogelijkheden. Deze datingsite creëert een veilige en betrouwbare omgeving voor BDSM-liefhebbers om elkaar te ontmoeten en hun seksuele verlangens te verkennen. Het gebruik van fantasieën en rollenspellen waarbij één partner een leidende en overheersende rol speelt, terwijl de ander de onderdanige rol vervult, staat centraal bij BDSM. Wederzijds vertrouwen is van groot belang binnen deze gemeenschap. Leer meer over de kosten, review en ervaringen van gebruikers op WelkeOnlineDatingSite.nl en ontdek wat BDSMZaken.nl te bieden heeft voor jouw BDSM-avontuur.

BDSMzaken
9 Ervaringen
3
Beoordeling 3

BDSMZaken.nl: Verken de spannende mogelijkheden van BDSM-dating!

De website BDSMZaken.nl komt op het eerste gezicht wat basic over met een lay-out uit de jaren negentig die nooit meer is aangepast, maar aangezien deze website al bijna 20 jaar bestaat zegt dit weinig over de functionaliteiten van de datingsite! De site is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM, wat staat voor Bondage Dominance Sadomasochism en masochism. Het is een specifieke manier van seksuele beleving die bij veel mensen onbekend is en mede daarom op onbegrip stuit. Er wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van fantasieën of rollenspellen waarbij de ene partner een leidende en overheersende rol speelt en de ander de volgzame en onderdanige speler is. Wederzijds vertrouwen is bij BDSM van groot belang.

Betaald lidmaatschap en aanmelding

Uit verschillende reviews op het internet blijkt dat er voor het lidmaatschap moet worden betaald maar dat bepaalde functies ook zonder betaling bereikbaar zijn. Op de website zelf vind je deze informatie nadat  je je hebt aangemeld. Aanmelden wordt met zorgvuldigheid gedaan. Want om lid te mogen worden bij BDSMZaken.nl moet je je door een flinke vragenlijst heen en tientallen vragen beantwoorden waarbij je soms een uitgebreide toelichting moet schrijven. Het is goed dat de beheerders zo grondig te werk gaan,zodat je enkel leden krijgt met dezelfde intenties.

Kans op een date

De kans dat je via BDSMZaken.nl een date kunt regelen is aanzwezig. Waarbij andere datingsites veel gebruik maken van fake profielen lijkt dit bij BDSMzaken niet aan de orde! Wel is het belangrijk dat je zelf veel tijd en energie in een contact steekt. Mensen zijn over het algemeen niet heel snel bereid om af te spreken met een vreemde.

Er wordt geklaagd in reviews over “kliekvorming” en een “ons-kent-ons” cultuur waar je als buitenstaander nauwelijks tussen komt. En als er dan een chatcontact komt en dat lijkt te klikken dan ketst het vaak alsnog af als het aankomt op het maken van een afspraak.

Wees op je hoede met BDSM afspraken

BDSM is een vorm van seksuele beleving die risico’s met zich mee kan brengen. Dit geldt zeker als je een date voor deze vorm van seks op het internet zoekt. Mensen kunnen verkeerde bedoelingen hebben of andere ideeën dan jij. Het is dus verstandig om te proberen van iemand zo veel mogelijk informatie te krijgen voordat je daadwerkelijk een afspraak maakt. Daarnaast is het verstandig om vooraf goede afspraken te maken en goed te bespreken wat je wel en niet wilt en wat het teken is als je wilt stoppen. Op zich is BDSM niet gevaarlijk als je beiden weet wat de grenzen zijn en als je er niet op uit bent de ander bewust en moedwillig te verwonden of meer pijn te doen dan hij of zij wil. Kijk gerust eens rond op BDSMZaken.nl, ook wanneer je nog geen ervaringen met BDSM hebt is een goede website om je hier eens in te verdiepen.

BDSMzaken screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van BDSMzaken.nl?

 • BDSMZaken.nl heeft een grote gemeenschap van actieve BDSM-liefhebbers, waardoor je veel potentiële matches en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten.
 • De website van BDSMZaken.nl is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve navigatie, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, berichten te versturen en in contact te komen met andere leden.
 • BDSMZaken.nl biedt een breed scala aan functionaliteiten, zoals geavanceerd zoeken, chatrooms en privéberichten, waarmee je jouw BDSM-ervaringen kunt verrijken en op maat kunt maken.
 • BDSMZaken.nl staat bekend om haar betrouwbare klantenservice, die snel en deskundig reageert op vragen, technische problemen oplost en ondersteuning biedt aan de leden.
 • BDSMZaken.nl hanteert een transparant en redelijk prijsmodel, waardoor het toegankelijk is voor verschillende budgetten.
 • De website van BDSMZaken.nl kan op het eerste gezicht wat basic overkomen met een verouderde lay-out, wat mogelijk een minder moderne gebruikerservaring biedt.
 • BDSMZaken.nl heeft mogelijk beperkte functionaliteiten of een minder optimale ervaring op mobiele apparaten, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • Ondanks dat BDSMZaken.nl al bijna 20 jaar bestaat, kan de datingsite minder bekend zijn bij een breder publiek, wat de keuze aan potentiële matches kan beperken.
 • BDSM is een specifieke seksuele beleving die vaak onbegrip ontmoet. Hierdoor kunnen sommige leden moeite hebben om begripvolle en gelijkgestemde partners te vinden.
 • Hoewel BDSMZaken.nl gratis registratie biedt, kunnen sommige geavanceerde functies alleen beschikbaar zijn voor betaalde leden, waardoor de mogelijkheden voor gratis gebruikers beperkt zijn.

BDSMZaken.nl: Dé online ontmoetingsplaats voor BDSM-enthousiastelingen

BDSMZaken.nl biedt een unieke online ontmoetingsplaats voor mensen met interesse in BDSM. Ondanks de eenvoudige uitstraling van de website, heeft deze datingsite al bijna 20 jaar bewezen een betrouwbare en functionele plek te zijn voor BDSM-liefhebbers. BDSMZaken.nl richt zich specifiek op de beleving van bondage, dominantie, sadomasochisme en masochisme, waarbij fantasieën en rollenspellen centraal staan. Het is een wereld die vaak onbegrip ontmoet, maar bij BDSMZaken.nl vinden gelijkgestemde mensen elkaar en kunnen ze hun wensen en verlangens op een veilige en respectvolle manier delen. Verken de mogelijkheden van BDSM-dating, maak verbinding met anderen en ontdek een wereld van wederzijds vertrouwen en gedeelde passies. Meld je vandaag nog aan bij BDSMZaken.nl en ontdek wat deze datingsite te bieden heeft.

 • 3.3

  Populariteit

  BDSMZaken.nl is een populaire online ontmoetingsplaats voor mensen met interesse in BDSM. Met een grote en actieve gemeenschap van BDSM-liefhebbers, biedt de site talloze mogelijkheden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je BDSM-ervaringen te delen. Ontdek waarom BDSMZaken.nl zo populair is en maak deel uit van deze levendige gemeenschap.

 • 3

  Gebruikersgemak

  BDSMZaken.nl is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. De website heeft een intuïtieve interface en eenvoudige navigatie, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, berichten te versturen en in contact te komen met andere leden. Zelfs als je nieuw bent in BDSM-dating, zul je snel je weg vinden op BDSMZaken.nl.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  BDSMZaken.nl biedt een scala aan functies die zijn afgestemd op de behoeften van BDSM-liefhebbers. Van geavanceerde zoekopties tot chatrooms en privéberichten, de site biedt alles wat je nodig hebt om jouw BDSM-ervaringen te verrijken. Ontdek de uitgebreide functionaliteiten van BDSMZaken.nl en maak gebruik van de tools die je helpen om in contact te komen met de juiste mensen.

 • 3

  Klantenservice

  BDSMZaken.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en biedt een betrouwbare klantenservice. Het vriendelijke en deskundige team staat klaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en eventuele problemen op te lossen. Je kunt rekenen op een responsieve en behulpzame klantenservice die je helpt bij het optimaliseren van jouw BDSM-ervaring.

 • 3

  Kosten

  BDSMZaken.nl hanteert een transparant en redelijk prijsmodel. De kosten zijn afhankelijk van het type lidmaatschap en de duur ervan. Met verschillende opties kun je een lidmaatschap kiezen dat past bij jouw behoeften en budget. Ontdek de kosten van BDSMZaken.nl en maak een weloverwogen keuze voordat je je aanmeldt.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  BDSMZaken.nl scoort hoog op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding. Deze totaalscore is gebaseerd op de tevredenheid van de leden en de positieve ervaringen die zij hebben opgedaan. Ontdek zelf waarom BDSMZaken.nl een van de toonaangevende online platforms is voor BDSM-liefhebbers en ervaar de voordelen van deze unieke datingsite.

Veelgestelde vragen BDSM Zaken

Hoe kan ik me registreren bij BDSMZaken.nl?

Het registratieproces bij BDSMZaken.nl is eenvoudig. Ga naar de website en klik op de “Registreren” knop. Vul het registratieformulier in met de vereiste informatie, zoals een geldig e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Volg de instructies om je account te bevestigen en voltooi de registratie. Daarna kun je jouw profiel aanmaken en beginnen met het verkennen van de mogelijkheden van BDSMZaken.nl.

Is mijn privacy gewaarborgd op BDSMZaken.nl?

BDSMZaken.nl hecht veel waarde aan privacy. De site neemt maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen en vertrouwelijk te behandelen. Er worden geen persoonlijke gegevens gedeeld met derden zonder jouw toestemming. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw privacy-instellingen aan te passen en de zichtbaarheid van jouw profiel en activiteiten te beheren.

Kan ik mijn profiel aanpassen op BDSMZaken.nl?

Ja, je kunt jouw profiel aanpassen op BDSMZaken.nl. Log in op jouw account en ga naar jouw profielpagina. Daar kun je informatie toevoegen, zoals jouw interesses, voorkeuren en een profielfoto. Het is ook mogelijk om jouw zoekinstellingen aan te passen en specifieke criteria in te stellen om beter overeen te komen met jouw voorkeuren.

Hoe kan ik in contact komen met andere leden op BDSMZaken.nl?

BDSMZaken.nl biedt verschillende manieren om in contact te komen met andere leden. Je kunt privéberichten sturen naar mensen die jouw interesse wekken of deelnemen aan chatrooms en discussiegroepen om interactie te hebben met de bredere BDSM-gemeenschap. Houd er rekening mee dat respectvolle communicatie belangrijk is op BDSMZaken.nl en dat het belangrijk is om de grenzen en wensen van andere leden te respecteren.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap op BDSMZaken.nl opzeggen?

Als je jouw lidmaatschap bij BDSMZaken.nl wilt opzeggen, log dan in op jouw account en ga naar de accountinstellingen. Zoek naar de optie om jouw lidmaatschap te beëindigen of jouw account te deactiveren. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien. Het is raadzaam om eventuele openstaande betalingen of abonnementen te annuleren voordat je jouw account sluit.

Laats bijgewerkt: 05 juli 2023

9 reacties op “BDSMZaken: Kosten, Review en Echte Ervaringen!”

 1. Hans schreef:

  Zeker kliek vorming vrouwen zoeken hier niets af en toe wordt er een date gescoord veel mannen op de site 22000 leden waarvan meer dan de helft niet online is sinds 2016 de prijs is redelijk je kan wel veel informatie vinden over bdsm je berichten blijven staan worden niet verwijdert bij uitschrijving gewoon rommelig

 2. john johan otten schreef:

  welke vrouw uit hoogeveen tot 30 jaar[die ook mogelijk moeder is]durft mij mee te nemen naar zo een club en zich zelf naakt lat vast binen nadat zij mij een chubby cocklock ring maat 60 mm binnenring maat rondom mijn penis bevestigd hebt en niet bang is om geneukt te worden in haar vagina ook als zij ongesteld is voor huwelijksdoel met kinderwensen in dit leven en ten huwelijk gevraagd wordt op het podium waar andere mensen[en jongeren]bij aanwezig zijn.sms op 0617694093 of mail op evangelieboy112@gmail.com en ik reageer snel terug.afz john johan;uit hoogeveen.

 3. lady schreef:

  Er zitten ook idd. mafketels, onvermijdelijk want ze zijn op haast elke datingsite ingeschreven, op zoek naar dat naïef breinloos hapje. Dan kan men blij zijn dat er ook dat gefustreerd clubje vrouwen zit wat even waarschuwd zodat de beginnende niet in 7 sloten tegelijk loopt of de kliekjes die eerst observeren om er uitfilteren wat er niet in thuis hoort.

  Ik zit er nu al enkele jaren en heb kunnen zien dat men geholpen wordt als men met vragen zit, hulp zoekt of gewoon contact met gelijkgestemde wil hebben. Ook regelmatig dat de vlinders langs komen of wolken die sneuvelen.

  BDSM.Zaken is dan wel een informatieve site over de BDSM met een datingsite, maar het is ook een gemeenschap van gelijkgestemden.

 4. Anoniem schreef:

  Idd bdsm zaken is niet meer wat het geweest is. Erge kliekvorming schrijf je een antwoord op een advertentie van een sub wordt ie doorgestuurd in het clubje vrouwelijke subs. Wat ik bizar vind. Volgens mij is het een gefrustreerd clubje vrouwen bij elkaar .uitgezonderd van de vrouwen die niet bij dit clubje horen en wel lief antwoorden. Heb al naar dat clubje geschreven want ik weet wie het zijn om een site op te richten onder de naam gefrustreerde subs. En maar bla bla doen iedereen afkraken met zogenaamde duren woorden waar Google zelfs niks van begrijpt. Zoek wat leuks ga naar leuke bdsm avonden en party’s je komt leuke mensen tegen. Ik laat bdsm zaken ver achter mij.

 5. B schreef:

  Een site die uiteindelijk behoorlijk tegenvalt.
  Ongeveer 17.000 mannen en 4.500 vrouwen.
  Meeste zgn. ‘onderdanige’ vrouwen gedragen zich als mannen, zonder vrouwelijkheid of finesse.

 6. Maikel schreef:

  Zeer fijne site waar ik al jaren lid van ben. Ik heb er veel mooie contacten opgedaan. Er zitten natuurlijk ook een hoop mafkezen, bangerikken en sukkels op, maar waar is dat niet?

 7. Anoniem schreef:

  Ik vind bdsmzaken lang niet meer wat het is geweest. Ik kom er nauwelijks meer. Ik heb eens een profiel gemeld die echt niet ok was. Die gast was verknipt, viel me kastig door in prive zo er dat de politie erbij moest komen en ze deden NIKS van bdsmzaken. Ik moest me maar niet zo aanstellen. Riiight. Als ze de lucht uit gaan zal ik ze niet missen.

 8. Rouge schreef:

  BDSMzaken is vooral een informatieve site met een hoop informatie, waar je ook contact met anderen kan zoeken.
  Daarnaast publiceren veel mensen dagboeken of verhalen, die voor iedereen te lezen zijn.

  Er zijn groepen waar je je vragen kwijt kan en je kan iedereen mailen om contact te maken. Mocht dat niet genoeg zijn, kan je ook zelf een advertentie zetten.
  Je kan dus anoniem meelezen, maar er ook voor kiezen om zelf actiever gezien te worden.

  Natuurlijk vind je overal mensen die snel willen scoren, maar mijn ervaring is dat er toch veel mensen op de site zitten, die serieuze interesse hebben en meer over bdsm willen weten, of graag een serieuze bdsmrelatie willen opbouwen.

  Van beginner tot zeer ervaren, iedereen kan hier terecht!

 9. rasa schreef:

  De site is laagdrempelig wat mij betreft, vooral door het feit dat je altijd contact kunt zoeken met de beheerder voor vragen en ook om melding te maken van zaken die niet zuiver zijn. De beheerder reageert altijd snel en adequaat, komt bovendien heel vriendelijk en menslievend over.

  Ik vind het een fijne site, heb er hele leuke mensen ontmoet waar ik al jaren mee bevriend ben of meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---