Home / BDSMzaken – Kosten, Review en Ervaringen
BDSMzaken logo

BDSMzaken - Kosten, Review en Ervaringen

De website BDSMZaken.nl komt op het eerste gezicht wat basic over met een lay-out uit de jaren negentig die nooit meer is aangepast, maar aangezien deze website al bijna 20 jaar bestaat zegt dit weinig over de functionaliteiten van de datingsite! De site is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM, wat staat voor Bondage Dominance Sadomasochism en masochism. Het is een specifieke manier van seksuele beleving die bij veel mensen onbekend is en mede daarom op onbegrip stuit. Er wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van fantasieën of rollenspellen waarbij de ene partner een leidende en overheersende rol speelt en de ander de volgzame en onderdanige speler is. Wederzijds vertrouwen is bij BDSM van groot belang.

BDSMzaken
9 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Betaald lidmaatschap en aanmelding

Uit verschillende reviews op het internet blijkt dat er voor het lidmaatschap moet worden betaald maar dat bepaalde functies ook zonder betaling bereikbaar zijn. Op de website zelf vind je deze informatie nadat  je je hebt aangemeld. Aanmelden wordt met zorgvuldigheid gedaan. Want om lid te mogen worden bij BDSMZaken.nl moet je je door een flinke vragenlijst heen en tientallen vragen beantwoorden waarbij je soms een uitgebreide toelichting moet schrijven. Het is goed dat de beheerders zo grondig te werk gaan,zodat je enkel leden krijgt met dezelfde intenties.

Kans op een date

De kans dat je via BDSMZaken.nl een date kunt regelen is aanzwezig. Waarbij andere datingsites veel gebruik maken van fake profielen lijkt dit bij BDSMzaken niet aan de orde! Wel is het belangrijk dat je zelf veel tijd en energie in een contact steekt. Mensen zijn over het algemeen niet heel snel bereid om af te spreken met een vreemde.

Er wordt geklaagd in reviews over “kliekvorming” en een “ons-kent-ons” cultuur waar je als buitenstaander nauwelijks tussen komt. En als er dan een chatcontact komt en dat lijkt te klikken dan ketst het vaak alsnog af als het aankomt op het maken van een afspraak.

Wees op je hoede met BDSM afspraken

BDSM is een vorm van seksuele beleving die risico’s met zich mee kan brengen. Dit geldt zeker als je een date voor deze vorm van seks op het internet zoekt. Mensen kunnen verkeerde bedoelingen hebben of andere ideeën dan jij. Het is dus verstandig om te proberen van iemand zo veel mogelijk informatie te krijgen voordat je daadwerkelijk een afspraak maakt. Daarnaast is het verstandig om vooraf goede afspraken te maken en goed te bespreken wat je wel en niet wilt en wat het teken is als je wilt stoppen. Op zich is BDSM niet gevaarlijk als je beiden weet wat de grenzen zijn en als je er niet op uit bent de ander bewust en moedwillig te verwonden of meer pijn te doen dan hij of zij wil. Kijk gerust eens rond op BDSMZaken.nl, ook wanneer je nog geen ervaringen met BDSM hebt is een goede website om je hier eens in te verdiepen.

BDSMzaken screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij BDSMzaken?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van BDSMzaken kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van BDSMzaken.nl?

  • Laagdrempelige manier om kennis te maken met BDSM
  • Mogelijkheid om te chatten met andere members
  • Lidmaatschapsbijdrage is volgens reviews te overzien
  • Website ziet er iets verouderd uit
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  9 reacties op “BDSMzaken – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Hans Hans schreef:

   Zeker kliek vorming vrouwen zoeken hier niets af en toe wordt er een date gescoord veel mannen op de site 22000 leden waarvan meer dan de helft niet online is sinds 2016 de prijs is redelijk je kan wel veel informatie vinden over bdsm je berichten blijven staan worden niet verwijdert bij uitschrijving gewoon rommelig

  2. Avatar for john johan otten john johan otten schreef:

   welke vrouw uit hoogeveen tot 30 jaar[die ook mogelijk moeder is]durft mij mee te nemen naar zo een club en zich zelf naakt lat vast binen nadat zij mij een chubby cocklock ring maat 60 mm binnenring maat rondom mijn penis bevestigd hebt en niet bang is om geneukt te worden in haar vagina ook als zij ongesteld is voor huwelijksdoel met kinderwensen in dit leven en ten huwelijk gevraagd wordt op het podium waar andere mensen[en jongeren]bij aanwezig zijn.sms op 0617694093 of mail op evangelieboy112@gmail.com en ik reageer snel terug.afz john johan;uit hoogeveen.

  3. Avatar for lady lady schreef:

   Er zitten ook idd. mafketels, onvermijdelijk want ze zijn op haast elke datingsite ingeschreven, op zoek naar dat naïef breinloos hapje. Dan kan men blij zijn dat er ook dat gefustreerd clubje vrouwen zit wat even waarschuwd zodat de beginnende niet in 7 sloten tegelijk loopt of de kliekjes die eerst observeren om er uitfilteren wat er niet in thuis hoort.

   Ik zit er nu al enkele jaren en heb kunnen zien dat men geholpen wordt als men met vragen zit, hulp zoekt of gewoon contact met gelijkgestemde wil hebben. Ook regelmatig dat de vlinders langs komen of wolken die sneuvelen.

   BDSM.Zaken is dan wel een informatieve site over de BDSM met een datingsite, maar het is ook een gemeenschap van gelijkgestemden.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items