Home / Bdsmchats.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Bdsmchats.nl logo

Bdsmchats.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Ook voor mensen met een wat meer uitgesproken seksuele voorkeur of interesses, zijn online datingsites beschikbaar. Voor iedereen die interesse heeft in BDSM kun je terecht bij datingsite bdsmchats.nl. Nieuwe leden kunnen hier gemakkelijk op ontdekkingstocht, ook als het allemaal nog nieuw voor je is. Het kan zijn dat deze tak van seksuele expressie je nieuwsgierig maakt en dat je hier graag meer over zou willen leren. Een uitstekende manier om dit mogelijk te maken, is door in contact te komen met anderen die hier een fascinatie kenbaar in maken. Zo ontdek je vanzelf wat je aanspreekt en of het meer voor je kan betekenen. Er zijn 2 verschillende branches in te beleven, die in de naam van de datingsite zijn samengebracht. Vaak komen de verschillende stromingen samen, waardoor dit onder eenzelfde noemer kan worden vermeld.

Bdsmchats.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Account aanmaken

Bij bdsmchats.nl kun je heel gemakkelijk een account aanmaken. Vaak hoef je hiervoor niet eens een profielfoto te plaatsen, waardoor je geheel anoniem lid kunt zijn en kunt ontdekken wat hier te vinden is. Zo behoud je toch wat privacy en dit kan zeker in het begin, als je alles nog aan het ontdekken bent, een fijne gedachte zijn. Je komt in contact met mensen die mogelijk net als jij nog weinig ervaringen hebben met deze ruigere vorm van seksualiteitsbeleving, maar het kan ook voorkomen dat je mensen ontmoet die duidelijk aangeven van de meer extremere vormen te houden. Voordat je in contact komt met iemand, is het raadzaam om duidelijk aan te geven waar je staat, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Zo voorkom je dat het je zal overweldigen en dat het een onnodig heftige ervaring wordt. Gun jezelf de tijd en ruimte om aan deze interesse te wennen en te ontdekken wat wel of niet voor jou hierin aantrekkelijk is.

Toegankelijk voor volwassen leden

Zoals begrijpelijk zal zijn, is het belangrijk dat je geen toegang tot minderjarigen aan deze onlinedatingsite verleend. Hierover staan duidelijke richtlijnen in de algemene voorwaarden. Het is een datingsite die zich richt op een volwassen publiek dat hier vrijwillig kennis wil maken met het ontdekken van een persoonlijke interesse op seksueel gebied. Tact en respect wordt in onderlinge uitwisseling tussen leden dan ook uiterst op prijs gesteld en verwacht. Op deze manier kun je op veilige wijze deze interesse onderzoeken en in contact komen met mensen die hier eenzelfde fascinatie in herkennen. Door ook uiterst zorgvuldig met je eigen gevoelens om te springen, kun je hierin op een fijne manier ontdekken wat je aanspreekt en kun je het contact leggen met anderen die je hierin wegwijs kunnen maken. Een spannende en uitdagende conversatie kan zo over de chat op gang komen, wat altijd tot meer kan leiden naarmate je meer op je gemak bent en meer vertrouwd met de concepten die binnen deze beleving van seksualiteit vorm krijgen.

Bdsmchats.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van BDSMchats.nl?

 • Gratis inschrijven voor lidmaatschap
 • 3 gratis credits voor verzenden van berichten voor nieuwe leden
 • Beperkte gratis functionaliteiten
 • Betaalde diensten voor verzenden van berichten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 28 oktober 2021

Eén reactie op “Bdsmchats.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Lotte Lotte schreef:

  Binnen 10 minuten, 5 berichten ontvangen met een half profiel.
  En allemaal willen ze chatten en stellen ze dezelfde vragen en geven ook ongeveer dezelfde antwoorden.

  Totaal niet geloofwaardig profiel snel weer verwijdert wat een geld kloppers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *