Home / BBW Dating – Kosten, Review en Ervaringen
BBW Dating logo

BBW Dating - Kosten, Review en Ervaringen

BBW dating richt zich op mensen met een maatje meer. En dan vooral vrouwen als je de site moet geloven. Op de homepagina staat een aantal profielen die je kunt aanklikken. Vervolgens kom je tot de conclusie dat het om mensen gaat die niet in Nederland wonen. Dat schiet dus niet erg op, tenzij je als inwoner van Nederland met een vrouw in Canada wilt gaan daten. Niet echt praktisch natuurlijk. Behalve de paar profielen die op de startpagina staan kun je geen profielen raadplegen van deelnemers. Het blijft dus een verrassing wie je gaat tegenkomen als je je inschrijft.

BBW Dating
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

Voor dames met een maatje meer

BBW staat voor Big Beautiful Woman, oftewel een vrouw met een maatje meer of een paar maatjes meer, die zichzelf desondanks wel mooi en de moeite waard vindt. BBW-Dating geeft aan deze vrouwen aan een leuke relatie te willen helpen. Alleen zal er dan toch echt meer aanbod moeten komen want zoals het er nu voorstaat op deze datingsite is het aantal aangemelde personen zeer beperkt en bovendien niet afkomstig uit Nederland. De indruk wordt zeer sterk gewekt dat de profielen zijn gekopieerd van andere websites. De teksten zijn ook allemaal in het Frans geschreven.

Profielen op BBW-Dating

De kans is zeer groot dat deze website werkt met fictieve profielen. Hoewel er op de website geen mededelingen over worden gedaan ligt deze conclusie wel voor de hand. De site nodigt niet echt uit om je er in te schrijven, dus de kans dat er zich inmiddels duizenden vrijgezellen hebben aangemeld is niet zo groot. Wat het ook lastig maakt om de geloofwaardigheid van de website een hoog cijfer te geven is het feit dat de algemene voorwaarden en het privacy reglement in het Engels op de website staan. Overduidelijk overgenomen van een andere website die ook onder beheer staat van de aanbieder van BBW-Dating.nl. Een domeinnaam is snel aangevraagd, een website is met een paar muisklikken gekopieerd. Het lijkt er op dat dit ook bij BBW-Dating is gebeurd.

Kleine kans op succes

De kans op een succesvolle date op BBW-Dating lijkt erg klein .De website geeft ook geen duidelijkheid over kosten. De meeste datingsites zijn niet gratis. Dit geldt ongetwijfeld ook voor het volledige gebruik van deze datingsite. Je aanmelden is uiteraard gratis, men wil maar al te graag je e-mailadres hebben en je gegevens. Maar als je je eenmaal hebt ingeschreven is de kans zeer groot dat je moet gaan betalen om contact te leggen. En de kans dat je contact legt met niet bestaande personen is nog veel groter. Veel van dergelijke websites werken met zogenaamde fictieve personen. Dit zijn niet bestaande personen waarmee het alleen mogelijk is om te chatten. De berichten die je terugkrijgt worden verstuurd door moderators van de website en dus net door de dame op de foto.

BBW Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van BBW dating?

 • Het aanmelden is erg simpel
 • Op zich een sympathiek idee om een site voor mensen met een maatje meer op te zetten
 • Er lijken uitsluitend profielen van personen uit het buitenland op de site te staan
 • Gebrekkige informatie, algemene voorwaarden in het Engels
 • Site wekt sterk de indruk te werken met fake profielen
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore

BBW Dating FAQ

Hoe kan ik BBW Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite BBW Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw BBW-dating.nl account.

BBW Dating opzeggen

BBW-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van BBW Dating en log in op jouw account met je emailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel” in het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Klik nu op: “Verwijder account”. Vul je wachtwoord in en geen eventueel een reden van vertrek. Klik dan op de button: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op BBW Dating!

 

Laats bijgewerkt: 14 november 2021

Eén reactie op “BBW Dating – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Ahmed Ahmed schreef:

  I’m 25 ,male, i like many games and dancing with music

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *