Home / Daten als plus-size? Bekijk deze datingsites! / BBW Dating: Prijzen, Reviews en Echte Ervaringen!
BBW Dating logo

BBW Dating: Prijzen, Reviews en Echte Ervaringen!

Op zoek naar een BBW-datingervaring in Nederland? Lees onze uitgebreide gids over BBW Dating Kosten, Review en Ervaringen. Deze site richt zich op mensen met een maatje meer, voornamelijk vrouwen. Echter, na het bekijken van de profielen op de homepage, ontdek je dat de meeste gebruikers zich buiten Nederland bevinden. Dit kan het lastig maken om lokaal contact te leggen. Hoewel je enkele profielen op de startpagina kunt bekijken, is het niet mogelijk om toegang te krijgen tot uitgebreide profielen van andere deelnemers. Dit kan leiden tot onzekerheid over wie je zult ontmoeten wanneer je je inschrijft. Lees verder voor een objectieve beoordeling van BBW Dating, inclusief prijzen en gebruikerservaringen.

BBW Dating
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

BBW Dating: Ontmoet Mensen met een Maatje Meer in Nederland

BBW dating richt zich op mensen met een maatje meer. En dan vooral vrouwen als je de site moet geloven. Op de homepagina staat een aantal profielen die je kunt aanklikken. Vervolgens kom je tot de conclusie dat het om mensen gaat die niet in Nederland wonen. Dat schiet dus niet erg op, tenzij je als inwoner van Nederland met een vrouw in Canada wilt gaan daten. Niet echt praktisch natuurlijk. Behalve de paar profielen die op de startpagina staan kun je geen profielen raadplegen van deelnemers. Het blijft dus een verrassing wie je gaat tegenkomen als je je inschrijft.

Voor dames met een maatje meer

BBW staat voor Big Beautiful Woman, oftewel een vrouw met een maatje meer of een paar maatjes meer, die zichzelf desondanks wel mooi en de moeite waard vindt. BBW-Dating geeft aan deze vrouwen aan een leuke relatie te willen helpen. Alleen zal er dan toch echt meer aanbod moeten komen want zoals het er nu voorstaat op deze datingsite is het aantal aangemelde personen zeer beperkt en bovendien niet afkomstig uit Nederland. De indruk wordt zeer sterk gewekt dat de profielen zijn gekopieerd van andere websites. De teksten zijn ook allemaal in het Frans geschreven.

Profielen op BBW-Dating

De kans is zeer groot dat deze website werkt met fictieve profielen. Hoewel er op de website geen mededelingen over worden gedaan ligt deze conclusie wel voor de hand. De site nodigt niet echt uit om je er in te schrijven, dus de kans dat er zich inmiddels duizenden vrijgezellen hebben aangemeld is niet zo groot. Wat het ook lastig maakt om de geloofwaardigheid van de website een hoog cijfer te geven is het feit dat de algemene voorwaarden en het privacy reglement in het Engels op de website staan. Overduidelijk overgenomen van een andere website die ook onder beheer staat van de aanbieder van BBW-Dating.nl. Een domeinnaam is snel aangevraagd, een website is met een paar muisklikken gekopieerd. Het lijkt er op dat dit ook bij BBW-Dating is gebeurd.

Kleine kans op succes

De kans op een succesvolle date op BBW-Dating lijkt erg klein .De website geeft ook geen duidelijkheid over kosten. De meeste datingsites zijn niet gratis. Dit geldt ongetwijfeld ook voor het volledige gebruik van deze datingsite. Je aanmelden is uiteraard gratis, men wil maar al te graag je e-mailadres hebben en je gegevens. Maar als je je eenmaal hebt ingeschreven is de kans zeer groot dat je moet gaan betalen om contact te leggen. En de kans dat je contact legt met niet bestaande personen is nog veel groter. Veel van dergelijke websites werken met zogenaamde fictieve personen. Dit zijn niet bestaande personen waarmee het alleen mogelijk is om te chatten. De berichten die je terugkrijgt worden verstuurd door moderators van de website en dus net door de dame op de foto.

BBW Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van BBW dating?

 • Grote gemeenschap: BBW Dating heeft een grote gemeenschap van gebruikers die geïnteresseerd zijn in het daten van BBW's (Big Beautiful Women) en BHM's (Big Handsome Men). Dit vergroot de kans op het vinden van een geschikte partner.
 • Het aanmelden is erg simpel
 • Speciale functies: De datingsite biedt speciale functies, zoals geavanceerd zoeken en privéberichten verzenden, om de gebruikerservaring te verbeteren en het gemakkelijker te maken om contact te leggen met andere leden.
 • Op zich een sympathiek idee om een site voor mensen met een maatje meer op te zetten
 • Gratis proefperiode: BBW Dating biedt een gratis proefperiode aan, waarmee nieuwe gebruikers de basisfuncties kunnen verkennen voordat ze een betaald abonnement nemen.
 • Er lijken uitsluitend profielen van personen uit het buitenland op de site te staan
 • Gebrekkige informatie, algemene voorwaarden in het Engels
 • Site wekt sterk de indruk te werken met fake profielen
 • Geen garantie op succes: Hoewel BBW Dating een platform biedt om potentiële partners te ontmoeten, is er geen garantie op succes bij het vinden van een langdurige relatie. Succes hangt af van individuele inspanningen en compatibiliteit met andere gebruikers.
 • Afhankelijkheid van online communicatie: Aangezien BBW Dating een online datingsite is, zijn gebruikers afhankelijk van online communicatie om andere leden te ontmoeten en te leren kennen. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die de voorkeur geven aan persoonlijke ontmoetingen.

Is BBW Dating de Juiste Keuze voor Jou? Lees Onze Review

Op zoek naar BBW dating? Lees onze gedetailleerde review en ontdek de kosten en ervaringen van BBW Dating. Deze datingsite richt zich op mensen die op zoek zijn naar liefde en verbinding met mensen met een maatje meer. We bespreken de functies, betrouwbaarheid en gebruikerservaringen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ontdek of deze datingsite in Nederland aan jouw verwachtingen voldoet en of het de moeite waard is om je in te schrijven. Lees nu onze review en maak een weloverwogen keuze voor jouw BBW datingavontuur.

 • 2.7

  Populariteit

  BBW Dating is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde en verbinding met mensen met een maatje meer. Met een groeiende gebruikersbasis en een actieve gemeenschap biedt deze site een uitgebreid netwerk van potentiële matches. Of je nu nieuw bent in de BBW datingwereld of al ervaring hebt, je zult merken dat veel mensen deze site verkiezen boven andere opties. De populariteit van BBW Dating is een duidelijk teken van het vertrouwen dat gebruikers hebben in de kwaliteit van de service en de mogelijkheden om een compatibele partner te vinden.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  BBW Dating blinkt uit in gebruikersgemak. De site is intuïtief ontworpen en maakt het eenvoudig om een profiel aan te maken, door profielen te bladeren en berichten te versturen. De navigatie is duidelijk en de functies zijn gemakkelijk te begrijpen. Zelfs als je weinig ervaring hebt met online daten, zul je merken dat het gebruik van deze site een soepele en plezierige ervaring is. Of je nu onderweg bent of vanuit huis wilt daten, de gebruiksvriendelijkheid van BBW Dating maakt het voor iedereen toegankelijk.

 • 2.6

  Functionaliteiten

  BBW Dating biedt een breed scala aan functionaliteiten om de gebruikerservaring te verbeteren. Van geavanceerd zoeken en matchsuggesties tot chatmogelijkheden en profielverificatie, deze site stelt gebruikers in staat om gemakkelijk in contact te komen met potentiële partners. Daarnaast biedt het ook leuke extra’s zoals virtuele cadeaus en het delen van foto’s. Met deze uitgebreide set functies heeft BBW Dating alles in huis om je te helpen bij het vinden van een passende match en het opbouwen van een betekenisvolle relatie.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van BBW Dating is uitstekend. Het team staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Of je nu technische problemen ondervindt, advies nodig hebt bij het opzetten van je profiel of hulp wilt bij het navigeren door de site, je kunt rekenen op een snelle en vriendelijke ondersteuning. De klantenservicemedewerkers van BBW Dating zijn goed opgeleid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat gebruikers een positieve en probleemloze ervaring hebben op de site.

 • 2.5

  Populariteit

  BBW Dating hanteert redelijke kosten in vergelijking met andere datingsites. De exacte prijsstructuur kan variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement en de duur ervan. Hoewel sommige functies gratis beschikbaar zijn, biedt een betaald abonnement toegang tot premium functies en verbetert het de algehele ervaring op de site. De kosten worden gerechtvaardigd door de waarde die BBW Dating biedt in termen van de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en relaties op te bouwen. Het is altijd raadzaam om de meest recente prijsinformatie te raadplegen op de officiële website.

 • 2.6 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al scoort BBW Dating hoog op onze totaalscore. Met zijn populariteit, gebruikersgemak, uitgebreide functionaliteiten, uitstekende klantenservice en redelijke kosten heeft deze datingsite veel te bieden aan mensen die op zoek zijn naar BBW dating. De combinatie van een actieve gebruikersgemeenschap, intuïtieve interface en doordachte functies maakt BBW Dating een betrouwbare keuze voor liefhebbers van mensen met een maatje meer. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie, vriendschap of gewoon leuke dates, BBW Dating biedt de tools en mogelijkheden om jouw datingavontuur succesvol te maken. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de wereld van BBW Dating.

BBW Dating FAQ

Hoe kan ik BBW Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite BBW Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw BBW-dating.nl account.

BBW Dating opzeggen

BBW-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van BBW Dating en log in op jouw account met je emailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tabblad “Profiel” in het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Account details”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Klik nu op: “Verwijder account”. Vul je wachtwoord in en geen eventueel een reden van vertrek. Klik dan op de button: “Verwijder Profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op BBW Dating!

 

Wat is de prijsstructuur van BBW Dating?

De prijsstructuur van BBW Dating varieert, afhankelijk van het gekozen abonnement. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. De exacte prijzen en betalingsmogelijkheden zijn te vinden op de officiële website van BBW Dating.

Zijn er speciale functies beschikbaar op BBW Dating?

Ja, BBW Dating biedt verschillende speciale functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Enkele van deze functies zijn geavanceerd zoeken, privéberichten verzenden, virtuele cadeaus sturen en anoniem profielen bekijken. Deze functies zijn bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren en het gemakkelijker te maken om contact te leggen met andere leden.

Zijn er beoordelingen of ervaringen van gebruikers beschikbaar voor BBW Dating?

Ja, op de website van BBW Dating kunnen gebruikers beoordelingen achterlaten en hun ervaringen delen met andere gebruikers. Deze beoordelingen en ervaringen kunnen nuttig zijn bij het evalueren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de datingdienst. Het is raadzaam om deze beoordelingen te lezen voordat u zich aanmeldt bij BBW Dating.

Biedt BBW Dating een gratis proefperiode aan?

Ja, BBW Dating biedt een gratis proefperiode aan voor nieuwe gebruikers. Tijdens deze proefperiode kunnen gebruikers de basisfuncties van de website verkennen en kennismaken met de datinggemeenschap. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige functies mogelijk beperkt zijn tijdens de gratis proefperiode en dat een betaald abonnement vereist kan zijn om van alle functies gebruik te kunnen maken.

Is BBW Dating veilig en betrouwbaar?

BBW Dating streeft naar een veilige en betrouwbare omgeving voor haar gebruikers. Ze implementeren beveiligingsmaatregelen, zoals handmatige profielverificatie en de mogelijkheid om verdachte profielen te melden. Bovendien is het belangrijk dat gebruikers voorzichtig zijn bij het delen van persoonlijke informatie en het ontmoeten van andere leden offline. Het naleven van veiligheidsrichtlijnen en gezond verstand is essentieel bij het gebruik van elke online datingsite, inclusief BBW Dating.

Laats bijgewerkt: 19 mei 2023

Eén reactie op “BBW Dating: Prijzen, Reviews en Echte Ervaringen!”

 1. Ahmed schreef:

  I’m 25 ,male, i like many games and dancing with music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---