Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Ashley Madison Review: Kosten en Betrouwbaarheid
Ashley Madison logo

Ashley Madison Review: Kosten en Betrouwbaarheid

Ashley Madison is dé datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een spannende affaire of avontuurtje buiten hun relatie om. Op deze website draait alles om discretie en anonimiteit. Je kunt er voor kiezen om alleen herkenbare foto’s te laten zien aan leden waar jij toestemming aan hebt gegeven, zodat je altijd veilig en discreet te werk gaat. Het inschrijven op Ashley Madison is gratis en gemakkelijk. Met een groot aantal leden is de kans groot dat je snel een match vindt die bij jou past. Lees onze uitgebreide review op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek alles over de kosten, ervaringen en mogelijkheden van Ashley Madison.

Ashley Madison
2 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Ashley Madison: dé datingsite voor affaires en overspel

Ashley Madison is heel erg duidelijk over wat het voor soort datingsite is. Dit is een website waar je andere personen kunt vinden om mee vreemd te gaan. Dit staat ook duidelijk op de website van deze datingsite te lezen en je weet dan ook meteen wat je kunt verwachten. De letterlijke slogan van de website is ‘Het leven is kort, neem een affaire’. Nu je weet wat je kunt verwachten kun je natuurlijk zelf besluiten of je je in wilt gaan schrijven of niet. Mocht je dit willen doen dan kun je dit eenvoudig doen en het inschrijven is ook gratis.

YouTube player

Aanmelden bij Ashley Madison

Je ziet na inschrijving meteen welke leden er allemaal zijn al zijn niet alle leden meteen zichtbaar. Er zijn dan onduidelijke foto’s te zien of je ziet helemaal geen foto. Toch wil dit niet zeggen dat deze geen leden geen foto’s bij het profiel hebben geplaatst. Uiteraard willen de mensen die bij deze website staan ingeschreven wel dat alles discreet verloopt en daarom is het mogelijk om foto’s bij het profiel te plaatsen die niet voor iedereen te bekijken zijn. Mocht je iemand interessant vinden dan kun je een verzoek sturen om de foto’s te zien. Als dit lid je daar dan toestemming voor geeft dan kun je op je gemak de foto’s gaan bekijken.

Discretie is key: Hoe het werkt

Uiteraard geldt dit ook voor jou. Bij Ashley Madison draait alles om discretie. Je kunt er dus ook voor kiezen om een onduidelijke foto bij je profiel te plaatsen en alleen de duidelijke herkenbare foto’s aan leden te laten zien waar jij toestemming aan hebt gegeven. Zo weet je zeker dat je niet herkend wordt door iemand en kun je compleet discreet en anoniem contact hebben met andere leden. Wanneer je je profiel duidelijk invult dan heb je een grote kans dat je al snel contact hebt met een ander lid. Je kunt met deze persoon dan makkelijk communiceren en misschien heb jij dan ook al snel een spannende date met hem of haar.

Ook vrijgezellen kunnen zich inschrijven

Als je vrijgezel bent dan is het ook mogelijk om je te gaan inschrijven op deze website. Je moet er dan natuurlijk wel rekening mee houden dat er wel veel gebonden mannen en vrouwen te vinden zijn. De vrijgezellen die zich hebben ingeschreven die hebben dit gedaan omdat ze gelukkig zijn als vrijgezel en ook omdat ze er geen problemen mee hebben om af te spreken met iemand die al een relatie heeft. Dit geeft ook meteen aan dat je vele verschillende personen kunt vinden bij deze website.

Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden

Schrijf je maar eens in en je zult zien hoe eenvoudig het is om een spannende of leuke date af te gaan spreken. Doordat er veel leden zijn is het altijd mogelijk om iemand te vinden die echt bij je past. Het zoeken in de leden gaat makkelijk en zo kun je ook eenvoudig iemand vinden die in dezelfde leeftijdsklasse als jij zit of die bij jou in de buurt woont. Wanneer je iemand hebt gevonden dan kun je ook snel contact zoeken met deze persoon en zo te weten komen of dit echt een interessant persoon voor een date is.

Ashley Madison screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Ashley Madison?

Het goedkoopste Ashley Madison abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ashley Madison?

  • Ashley Madison is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten hun huidige relatie.
  • Het inschrijven is gratis en de website is eenvoudig te gebruiken.
  • Met een groot aantal leden is er altijd wel iemand te vinden die bij jou past.
  • Je kunt veilig en discreet contact leggen met andere leden.
  • De klantenservice van Ashley Madison is goed en staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.
  • Voor extra functionaliteiten betaal je wel een abonnementsprijs.
  • Sommige mensen vinden het concept van een datingsite voor overspel niet ethisch verantwoord.
  • Het kan lastig zijn om volledig anoniem te blijven op de website.

  Vind jouw match op Ashley Madison: groot aantal leden en eenvoudig zoeken

  Ashley Madison is een unieke datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten hun huidige relatie. Door de focus op discretie en anonimiteit is deze website bijzonder geschikt voor mensen die zich niet op hun gemak voelen bij andere datingsites. Het inschrijven is gratis en de website is eenvoudig te gebruiken. Met een groot aantal leden is er altijd wel iemand te vinden die bij jou past. Bovendien kun je op Ashley Madison veilig en discreet contact leggen met andere leden, zonder je zorgen te maken over je privacy. Lees de reviews en ervaringen van andere gebruikers op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of Ashley Madison ook voor jou de perfecte datingsite is.

  • 3.2

   Populariteit

   Ashley Madison is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten hun huidige relatie. Met een groot aantal leden is er altijd wel iemand te vinden die bij jou past.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Het inschrijven op Ashley Madison is gratis en de website is eenvoudig te gebruiken. Zoeken naar andere leden gaat snel en gemakkelijk en je kunt ook snel en eenvoudig contact leggen.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Op Ashley Madison kun je veilig en discreet contact leggen met andere leden. Bovendien kun je met een betaald abonnement gebruik maken van extra functionaliteiten, zoals het versturen van berichten en het bekijken van extra foto’s.

  • 3.2

   Klantenservice

   Ashley Madison heeft een goede klantenservice die altijd klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via e-mail en er is ook een FAQ-sectie op de website beschikbaar.

  • 3

   Kosten

   Het inschrijven op Ashley Madison is gratis, maar voor extra functionaliteiten betaal je wel een abonnementsprijs. Deze prijzen zijn afhankelijk van de abonnementsduur en starten vanaf € 49 per maand.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Ashley Madison is een unieke datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten hun huidige relatie. Door de focus op discretie en anonimiteit is deze website bijzonder geschikt voor mensen die zich niet op hun gemak voelen bij andere datingsites. Met een groot aantal leden en goede klantenservice scoort Ashley Madison hoog op totaalscore.

  Ashley Madison FAQ

  Hoe kan ik Ashley Madison opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ashleymadison.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ashley Madison account.

  Ashley Madison opzeggen

  AshleyMadison.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AshleyMadison en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login wordt zichtbaar nadat je op de “log in” button hebt geklikt rechts bovenaan de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het roze menu op de link “Profiel beheren”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op “Profiel verwijderen” in het grijze menu aan de linkerzijde onderaan.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “Uw profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.
   
  Je hebt nu je account verwijderd op Ashley Madison!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van Ashley Madison?

  De kosten voor het gebruik van Ashley Madison zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals het Elite lidmaatschap, het Classic lidmaatschap en het Affair Guarantee lidmaatschap. De prijzen variëren van € 49,- per maand voor het Classic lidmaatschap tot € 249,- per pakket voor het Affair Guarantee lidmaatschap.

  Hoe kan ik mijn Ashley Madison-account verwijderen?

  Om je Ashley Madison-account te verwijderen, moet je inloggen op de website en naar de “Accountbeheer” pagina gaan. Klik op de link “Profiel verwijderen” en volg de instructies om je account definitief te verwijderen.

  Is Ashley Madison veilig en betrouwbaar om te gebruiken?

  Ashley Madison heeft verschillende beveiligingsmaatregelen genomen om de veiligheid en privacy van haar gebruikers te waarborgen. Het bedrijf maakt gebruik van end-to-end encryptie om de communicatie tussen gebruikers te beschermen en heeft een strikt beleid tegen het delen van persoonlijke informatie met derden. Bovendien worden profielen handmatig gecontroleerd om nepprofielen en oplichting te voorkomen.

  Hoe kan ik mijn profiel op Ashley Madison aanpassen?

  Om je profiel op Ashley Madison aan te passen, moet je inloggen op de website en naar je profielpagina gaan. Klik op de knop “Profiel bewerken” en pas de gewenste informatie aan, zoals je interesses, voorkeuren en foto’s.

  Kan ik Ashley Madison gebruiken op mijn mobiele apparaat?

  Ja, Ashley Madison heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android apparaten. De app biedt dezelfde functies als de website, waardoor het gemakkelijk is om onderweg te communiceren met andere gebruikers en je account te beheren.

  Laats bijgewerkt: 04 mei 2023

  2 reacties op “Ashley Madison Review: Kosten en Betrouwbaarheid”

  1. koen1972 schreef:

   Waardeloze site. En dan ook nog zo lek als een mandje. Krijg elke keer mail van mensen die mijn email gegevens via die hack hebben gekregen

  2. Pater schreef:

   Mooi lullig voor mensen die hier een account hebben nu alle gegevens op straat liggen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---