Home / Ashley Madison – Kosten, Review en Ervaringen
Ashley Madison logo

Ashley Madison - Kosten, Review en Ervaringen

Ashley Madison is heel erg duidelijk over wat het voor soort datingsite is. Dit is een website waar je andere personen kunt vinden om mee vreemd te gaan. Dit staat ook duidelijk op de website van deze datingsite te lezen en je weet dan ook meteen wat je kunt verwachten. De letterlijke slogan van de website is ‘Het leven is kort, neem een affaire’. Nu je weet wat je kunt verwachten kun je natuurlijk zelf besluiten of je je in wilt gaan schrijven of niet. Mocht je dit willen doen dan kun je dit eenvoudig doen en het inschrijven is ook gratis.

Ashley Madison
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Aanmelden bij Ashley Madison

Je ziet na inschrijving meteen welke leden er allemaal zijn al zijn niet alle leden meteen zichtbaar. Er zijn dan onduidelijke foto’s te zien of je ziet helemaal geen foto. Toch wil dit niet zeggen dat deze geen leden geen foto’s bij het profiel hebben geplaatst. Uiteraard willen de mensen die bij deze website staan ingeschreven wel dat alles discreet verloopt en daarom is het mogelijk om foto’s bij het profiel te plaatsen die niet voor iedereen te bekijken zijn. Mocht je iemand interessant vinden dan kun je een verzoek sturen om de foto’s te zien. Als dit lid je daar dan toestemming voor geeft dan kun je op je gemak de foto’s gaan bekijken.

Uiteraard geldt dit ook voor jou. Bij Ashley Madison draait alles om discretie. Je kunt er dus ook voor kiezen om een onduidelijke foto bij je profiel te plaatsen en alleen de duidelijke herkenbare foto’s aan leden te laten zien waar jij toestemming aan hebt gegeven. Zo weet je zeker dat je niet herkend wordt door iemand en kun je compleet discreet en anoniem contact hebben met andere leden. Wanneer je je profiel duidelijk invult dan heb je een grote kans dat je al snel contact hebt met een ander lid. Je kunt met deze persoon dan makkelijk communiceren en misschien heb jij dan ook al snel een spannende date met hem of haar.

Ook vrijgezellen kunnen zich inschrijven

Als je vrijgezel bent dan is het ook mogelijk om je te gaan inschrijven op deze website. Je moet er dan natuurlijk wel rekening mee houden dat er wel veel gebonden mannen en vrouwen te vinden zijn. De vrijgezellen die zich hebben ingeschreven die hebben dit gedaan omdat ze gelukkig zijn als vrijgezel en ook omdat ze er geen problemen mee hebben om af te spreken met iemand die al een relatie heeft. Dit geeft ook meteen aan dat je vele verschillende personen kunt vinden bij deze website.

Schrijf je maar eens in en je zult zien hoe eenvoudig het is om een spannende of leuke date af te gaan spreken. Doordat er veel leden zijn is het altijd mogelijk om iemand te vinden die echt bij je past. Het zoeken in de leden gaat makkelijk en zo kun je ook eenvoudig iemand vinden die in dezelfde leeftijdsklasse als jij zit of die bij jou in de buurt woont. Wanneer je iemand hebt gevonden dan kun je ook snel contact zoeken met deze persoon en zo te weten komen of dit echt een interessant persoon voor een date is.

Ashley Madison screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Ashley Madison?

Het goedkoopste Ashley Madison abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Affaire Radar kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ashley Madison?

  • Discreet vreemdgaan
  • Internationale website dus minder geschikt voor Nederlanders
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Ashley Madison FAQ

  Hoe kan ik Ashley Madison opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ashleymadison.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ashley Madison account.

  Ashley Madison opzeggen

  AshleyMadison.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AshleyMadison en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login wordt zichtbaar nadat je op de “log in” button hebt geklikt rechts bovenaan de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het roze menu op de link “Profiel beheren”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op “Profiel verwijderen” in het grijze menu aan de linkerzijde onderaan.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “Uw profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.
   
  Je hebt nu je account verwijderd op Ashley Madison!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  2 reacties op “Ashley Madison – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. koen1972 schreef:

   Waardeloze site. En dan ook nog zo lek als een mandje. Krijg elke keer mail van mensen die mijn email gegevens via die hack hebben gekregen

  2. Pater schreef:

   Mooi lullig voor mensen die hier een account hebben nu alle gegevens op straat liggen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items