Home / Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Appmetmij.nl logo

Appmetmij.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De naam van deze datingwebsite is op zich al misleidend, want van appen is geen sprake. Als je onder “appen” tenminste verstaat dat je via Whatsapp of een vergelijkbare dienst op je mobiele telefoon berichten kunt versturen naar andere gebruikers. Want daarvan is geen sprake. Je kunt als je bent aangemeld en in het bezit van credits, berichten via de website versturen naar andere members. De site suggereert dat je via hen in contact kunt komen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet omdat je immers hun mobiele telefoonnummer niet hebt. Tja, dat is wel erg simpel geredeneerd. Want ook voor Appmetmij.nl geldt: voor niets gaat de zon op.

Appmetmij.nl
14 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Berichten versturen met credits

Natuurlijk kun je je bij Appmetmij.nl gratis aanmelden. Dat kan bij zo ongeveer iedere online datingservice. Maar na het aanmelden wil je natuurlijk contacten gaan leggen en dan gaat de kassa rinkelen. Je kunt wel wat gratis credits verdienen door je profiel volledig in te vullen, maar hier bene je al snel doorheen. En dan zit er niets anders op dan betaalde credits te kopen die je “heel eenvoudig” via iDeal kunt betalen. Het is echter de vraag of je investering ook daadwerkelijk wat op gaat leveren.

Profielen op Appmetmij.nl

Hoewel het niet letterlijk wordt gezegd, is het wel duidelijk dat er op Appmetmij.nl gebruik wordt gemaakt van fake profielen. De foto’s van de dames die op de homepage gepresenteerd worden zeggen wat dat betreft al genoeg. Ook het feit dat er uitsluitend dames worden getoond is al suggestief. Kennelijk is Appmetmij.nl er uitsluitend op uit om alleenstaande mannen te “lokken” en geen dames. Dat geeft natuurlijk al te denken. Een legitieme datingsite zal er toch op zijn minst bij gebaat zijn als er zich zowel dames als heren aanmelden. Bovendien staat in de algemene voorwaarden van Appmetmij.nl onder andere het volgende: Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de website aan te ban om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Zo kun je inderdaad op een nette manier beschrijven dat je gebruik maakt van nep profielen. Met deze personen is een echte afspraak natuurlijk nooit mogelijk, dus als je daar op uit bent dan weet je bij voorbaat al dat de kans zeer groot is dat je wordt bedrogen.

De kans op een teleurstelling is groot

Alles bij elkaar opgeteld is de kans vrij groot dat je via Appmetmij.nl niet de liefde van je leven gaat vinden. De kans dat je teleurgesteld wordt is erg groot. Een review op het internet vermeldt dat de schrijver het inschrijven bij deze datingsite zelfs maar achterwege heeft gelaten nadat hij de website had bekeken en de informatie had gelezen. Als je graag foto’s van schaars geklede dames bekijkt is deze website volgens deze persoon nog wel de moeite waard, maar verder kun je Appmetmij.nl beter links laten liggen.

Appmetmij.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Appmetmij.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van “App met Mij” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Appmetmij.nl?

  • Aanmelden is gratis
  • Leuk om te chatten met dames
  • De website maakt op grote schaal gebruik van fake profielen
  • Het versturen van berichten is niet gratis, hiervoor moet je credits kopen
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  Appmetmij.nl FAQ

  Hoe kan ik Appmetmij.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Appmetmij.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Appmetmij account.

  Appmetmij.nl opzeggen

  Appmetmij account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Appmetmij.nl en log in met je gebruikersnaam en pincode op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op op “Mijn account” In het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op “instellingen”. (derde tabblad). Een nieuwe pagina is nu geopend.

  stap 4: Klik op de rode button met de tekst: “Profiel deactiveren”.

  stap 5: Een pop-up window is nu geopend. Klik nogmaals op: “Profiel deactiveren”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op AppmetMij.nl!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  14 reacties op “Appmetmij.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Marcel Marcel schreef:

   Ik was zelf ook wat terughoudend na het lezen van bepaalde recensies maar heb mij daar alsnog aangemeld. Ik ben daar ook wel duidelijk in geweest naar de dame met wie ik contact had en zij had daar ook begrip voor, maar ik kon haar ook begrijpen dat ze niet gelijk prive gegevens wilde uitwisselen. Na een maand, waarin we elkaar toch wel goed hebben leren kennen, hadden wij een afspraak gemaakt met elkaar en mijn account nu gesloten daar omdat we elkaar nu regelmatig zien en het allemaal heel goed klikt tussen ons. Dus geen probleem met de site of wat dan ook maar begrip van beide kanten en dan kom je een stuk verder. Volg je gevoel heren, dat zegt je veel meer.

  2. Avatar for Meike Meike schreef:

   Na het artikel te hebben gelezen op RTL nieuws vond ik het wel even fijn om te laten weten dat ik na een half jaar zoeken mijn droomman heb gevonden. Ik wil er ook even over kwijt dat de keerzijde van dat artikel is dat leuke mannen met wie je een klik hebt ineens niets meer van zich laten horen of je dwingen om je een telefoonnummer te geven terwijl je ze nog helemaal niet kent. Gelukkig vond ik iemand die geduld had en volgend jaar verwachten we ons eerste kindje samen. Juist een goede ervaring dus!

  3. Avatar for Wendy Wendy schreef:

   Ik heb ongeveer een maand gebruik gemaakt van deze datingsite en ik vond het vooral erg fijn dat je betaalt per bericht en niet aan een abonnement van 3 maanden vast zit ofzo. Ik heb 2 dates gehad waarvan eigenlijk alleen de laatste een “blijvertje” was en die zit nu naast me op de bank haha. Wij hebben dus een hele leuke ervaring met deze site! Aanradertje 🙂

   • Avatar for sweetboy sweetboy schreef:

    Hallo goedeavond wendy ik wou je graag een vraag stellen ik ben zelf in contact met een dame nu op app met mij.nl .Maar kan jij me vertelen hoe merk je dat het een echte profile is of een nep profile of ben jij geen nep profile tegen gekomen mijn naam is Nel ik heb binnen kort een afspraak met deze dame alleen ik twijfel dat het geen nep profiel is na het lezen van bepaalde berichten en de rtl advertentie jou advies graag Gr.Nel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items