Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Leer de waarheid over Appmetmij.nl: kosten en ervaringen!
Appmetmij.nl logo

Leer de waarheid over Appmetmij.nl: kosten en ervaringen!

Appmetmij.nl is een datingsite die zich presenteert als een platform om nieuwe mensen te ontmoeten via een app. Maar zoals de naam al doet vermoeden, is er geen sprake van een app waarmee je kunt appen. In plaats daarvan moet je credits kopen om berichten te kunnen sturen naar andere gebruikers via de website. Appmetmij.nl beweert dat je hiermee in contact kunt komen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet, maar is dat echt zo? Onze review kijkt naar de kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen van Appmetmij.nl, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je jezelf aanmeldt op deze datingsite.

Appmetmij.nl
15 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Appmetmij.nl: Geen App, Maar Wel Berichten Versturen

De naam van deze datingwebsite is op zich al misleidend, want van appen is geen sprake. Als je onder “appen” tenminste verstaat dat je via Whatsapp of een vergelijkbare dienst op je mobiele telefoon berichten kunt versturen naar andere gebruikers. Want daarvan is geen sprake. Je kunt als je bent aangemeld en in het bezit van credits, berichten via de website versturen naar andere members. De site suggereert dat je via hen in contact kunt komen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet omdat je immers hun mobiele telefoonnummer niet hebt. Tja, dat is wel erg simpel geredeneerd. Want ook voor Appmetmij.nl geldt: voor niets gaat de zon op.

Berichten versturen met credits

Natuurlijk kun je je bij Appmetmij.nl gratis aanmelden. Dat kan bij zo ongeveer iedere online datingservice. Maar na het aanmelden wil je natuurlijk contacten gaan leggen en dan gaat de kassa rinkelen. Je kunt wel wat gratis credits verdienen door je profiel volledig in te vullen, maar hier bene je al snel doorheen. En dan zit er niets anders op dan betaalde credits te kopen die je “heel eenvoudig” via iDeal kunt betalen. Het is echter de vraag of je investering ook daadwerkelijk wat op gaat leveren.

Profielen op Appmetmij.nl

Hoewel het niet letterlijk wordt gezegd, is het wel duidelijk dat er op Appmetmij.nl gebruik wordt gemaakt van fake profielen. De foto’s van de dames die op de homepage gepresenteerd worden zeggen wat dat betreft al genoeg. Ook het feit dat er uitsluitend dames worden getoond is al suggestief. Kennelijk is Appmetmij.nl er uitsluitend op uit om alleenstaande mannen te “lokken” en geen dames. Dat geeft natuurlijk al te denken. Een legitieme datingsite zal er toch op zijn minst bij gebaat zijn als er zich zowel dames als heren aanmelden. Bovendien staat in de algemene voorwaarden van Appmetmij.nl onder andere het volgende: Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de website aan te ban om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Zo kun je inderdaad op een nette manier beschrijven dat je gebruik maakt van nep profielen. Met deze personen is een echte afspraak natuurlijk nooit mogelijk, dus als je daar op uit bent dan weet je bij voorbaat al dat de kans zeer groot is dat je wordt bedrogen.

De kans op een teleurstelling is groot

Alles bij elkaar opgeteld is de kans vrij groot dat je via Appmetmij.nl niet de liefde van je leven gaat vinden. De kans dat je teleurgesteld wordt is erg groot. Een review op het internet vermeldt dat de schrijver het inschrijven bij deze datingsite zelfs maar achterwege heeft gelaten nadat hij de website had bekeken en de informatie had gelezen. Als je graag foto’s van schaars geklede dames bekijkt is deze website volgens deze persoon nog wel de moeite waard, maar verder kun je Appmetmij.nl beter links laten liggen.

Appmetmij.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Appmetmij.nl?

 • Gemakkelijk te gebruiken website
 • Redelijke gebruikersbasis
 • De website maakt op grote schaal gebruik van fake profielen
 • Het versturen van berichten is niet gratis, hiervoor moet je credits kopen
 • Misleidende naam van de site
 • Beleid rondom credits kan verwarrend zijn
 • Beperkte klantenservice zonder telefoonnummers of chatondersteuning

Appmetmij.nl: Credits Kopen Voor Berichten Versturen

Appmetmij.nl is een datingsite die haar naam niet waarmaakt, want van appen is geen sprake. In plaats daarvan kun je via de website berichten versturen naar andere leden, maar dit kost wel credits. De site suggereert dat je via hen in contact kunt komen met mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet, maar dat is een simplistische redenering. Het is belangrijk om te weten dat ook voor Appmetmij.nl geldt: voor niets gaat de zon op. Als je bereid bent om te betalen voor credits, dan kan de site nieuwe contacten opleveren. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van gebruikers.

 • 2.3

  Populariteit

  Appmetmij.nl heeft een redelijke gebruikersbasis, maar de naam van de site kan misleidend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dating app.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  De website is gemakkelijk te gebruiken en heeft een intuïtieve interface, maar het beleid rondom credits kan verwarrend zijn.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  Appmetmij.nl biedt de mogelijkheid om berichten te versturen naar andere leden, maar dit kost wel credits. Er zijn geen andere speciale functies beschikbaar.

 • 2.3

  Klantenservice

  Appmetmij.nl heeft een FAQ-pagina en een online contactformulier voor klantenservice. Er zijn geen telefoonnummers of chatondersteuning beschikbaar.

 • 2.5

  Kosten

  Appmetmij.nl biedt geen gratis functionaliteiten en het versturen van berichten kost credits. De prijs van credits varieert afhankelijk van het aantal dat je wilt kopen.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Appmetmij.nl is een gemakkelijk te gebruiken datingsite met redelijke populariteit. Het beleid rondom credits kan verwarrend zijn en er zijn geen speciale functies beschikbaar. Er is ook beperkte klantenservice beschikbaar. Het is belangrijk om te overwegen of het de prijs waard is om credits te kopen voor het versturen van berichten. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en ervaringen van gebruikers.

Appmetmij.nl FAQ

Hoe kan ik Appmetmij.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Appmetmij.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Appmetmij account.

Appmetmij.nl opzeggen

Appmetmij account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Appmetmij.nl en log in met je gebruikersnaam en pincode op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op op “Mijn account” In het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “instellingen”. (derde tabblad). Een nieuwe pagina is nu geopend.

stap 4: Klik op de rode button met de tekst: “Profiel deactiveren”.

stap 5: Een pop-up window is nu geopend. Klik nogmaals op: “Profiel deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op AppmetMij.nl!

 

Wat is Appmetmij.nl en hoe werkt het?

Appmetmij.nl is een online datingplatform dat zich richt op het bij elkaar brengen van mensen met gemeenschappelijke interesses en hobby’s. Om te beginnen moeten gebruikers zich registreren op de site, een profiel aanmaken en hun interesses en voorkeuren opgeven. Op basis van deze informatie zal de site mogelijke matches suggereren die voldoen aan de criteria van de gebruiker. Gebruikers kunnen vervolgens berichten sturen naar andere gebruikers en zo hun zoektocht naar een geschikte partner voortzetten.

Hoeveel kost het gebruik van Appmetmij.nl?

Appmetmij.nl biedt verschillende abonnementen aan, afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van één maand kost € 24,99, terwijl een abonnement van drie maanden € 49,99 kost. Als gebruikers een abonnement voor zes maanden willen afsluiten, betalen ze € 79,99.

Zijn er beperkingen op het gebruik van de gratis versie van Appmetmij.nl?

Ja, de gratis versie van Appmetmij.nl heeft enkele beperkingen. Gebruikers hebben beperkte toegang tot functies, zoals het bekijken van profielen van andere gebruikers en het verzenden van berichten. Om volledige toegang te krijgen tot alle functies en mogelijkheden van de site, moeten gebruikers een betaald abonnement afsluiten.

Kan ik mijn abonnement op elk moment annuleren?

Ja, gebruikers kunnen hun abonnement op elk moment annuleren. Het annuleren van het abonnement kan echter wel van invloed zijn op de toegang tot bepaalde functies en services van de site. Gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice van Appmetmij.nl voor meer informatie over het annuleren van hun abonnement.

Zijn er speciale functies beschikbaar op Appmetmij.nl?

Ja, er zijn enkele speciale functies beschikbaar op Appmetmij.nl. De site heeft bijvoorbeeld een “Radar” -functie waarmee gebruikers kunnen zien welke andere gebruikers zich in hun omgeving bevinden. Er is ook een “Hot or Not” -functie waarmee gebruikers kunnen aangeven of ze geïnteresseerd zijn in andere gebruikers of niet. Daarnaast kunnen gebruikers hun profiel aanpassen met persoonlijke informatie, foto’s en video’s.

Laats bijgewerkt: 01 april 2023

15 reacties op “Leer de waarheid over Appmetmij.nl: kosten en ervaringen!”

 1. JaneDo schreef:

  Ik heb bij deze site gewerkt (gestopt omdat ik wroeging kreeg, schaam me er achteraf voor dat ik mensen zo belazerd heb. Maar ja, jong alleenstaande moeder en wat extra kunnen gebruiken…) en kan je vertellen dat er geen enkel profiel waarmee je contact hebt daadwerkelijk die vrouw of man is. Vrouwen op de foto’s weten niet eens dat hun foto gebruikt wordt. Je praat met de operator die toevallig tikdienst heeft en omdat er een logboek van je wordt bijgehouden weten ze hoe ze moeten reageren.

 2. Kees schreef:

  Een manier om erachter te komen is of je met een nepprofiel te maken hebt is gewoon als eerste even vragen of ze een fotootje van een door jouw opgegeven nummer of woord op een briefje schrijft en zichzelf met dat briefje fotografeerd.Kan ook een voorwerp zijn bv schaar kopje kussentje noem maar op. De omzeilende antwoorden die je dan krijgt zijn erg vermakelijk maar daar moet je natuurlijk niet meer op reageren want nu weet je zeker dat t nep is.

 3. Gerrit schreef:

  Hier zijn alleen maar nepprofielen, parship is niet te vergelijken goedkoper en er ziijn alleen echte profielen waar je binnen 14 dagen gewoon mee kint afspreken. Dus ik raad iedereen sterk af naar appmetmij te gaan.

 4. Henk schreef:

  Het aantal nepprofielen is zeer groot. Een zekere Marianna uit Amsterdam kan je eindeloos aan het lijntje houden. Vooral niet doen.
  Het is zeer duur, gewoon geldklopperij.

 5. Toktok schreef:

  Na een paar berichtjes vroeg ik aan de mev rouw of ze de credits niet veels te duur vond ,nee hoor ze had er heelveel ingekocht ik moest me om haar geen zorgen maken ,wel een beetje raar,als ik perongelijk iets vergeten was en nog direct erna een berichtje stuurde krreg ik ook weer twee berichtjes terug wel een beetje verdacht

 6. Daan schreef:

  Beste lezers. Niet aan beginnen !! Veel nepprofielen zoals bv Trees uit Groningen. Daar ben ik in gestonken. Ga gewoon naar een transparante en eerlijke datingsite zoals Relatieplanet oid. Fakeprofielen zijn bedoeld om je aan het lijntje te houden en meer credits te kopen. Groeten van Daan.

 7. Jan schreef:

  Het is een nep site. Er zijn geen echte vrouwen hier en alles is met fake profielen. Dus bespaar je geld en ga ergens anders heen. Heeft mij genoeg gekost.

 8. Stephan schreef:

  Ik heb een aantal dingen gelezen en gehoord hier en daar. Maar toch wilde ik het met mijn eigen ogen zien. Ik heb wat dingen gevraagd waar we het weken geleden over gehad hebben, en daar kon ze gewoon antwoord op geven. Er waren wel wat dingetjes waardoor ik ging twijfelen. Maar uit eindelijk (zonder echte verwachtingen eerlijk gezegd) stond ik te wachten op de plaats waar we hadden afgesproken. Op het moment dat ik haar gezicht zag, was mijn leven compleet. Heel erg jammer dat er mensen zijn die dit niet zo ervaren. Maar ik wil wel zeggen dat ik nog steeds heel erg gelukkig ben met mijn meisje, en ik hoop dat dit voor iedereen zo kan zijn.

 9. LoveUtender schreef:

  Pure fake,
  men probeert je lang aan de praat te houden. Je maakt je grais credits op zodat je de corrspondentie via de gekochte credits ka voortzetten. kan je veel geld kosten en weinig opleveren

 10. sweetboy schreef:

  Hallo goedeavond wendy ik wou je graag een vraag stellen ik ben zelf in contact met een dame nu op app met mij.nl .Maar kan jij me vertelen hoe merk je dat het een echte profile is of een nep profile of ben jij geen nep profile tegen gekomen mijn naam is Nel ik heb binnen kort een afspraak met deze dame alleen ik twijfel dat het geen nep profiel is na het lezen van bepaalde berichten en de rtl advertentie jou advies graag Gr.Nel

 11. GLITH schreef:

  Niet lid worden van deze site, na €80,00 aan app tegoed op 26-02-2018 = toegoed voor 40 BERICHTJES gevraagd om foto van de ander met mijn naam erop, dit krijg je niet omdat ze niet kunnen bewijzen dat de persoon die de berichtjes typed ook diegene van de fotos en profiel is. Je zal NOOIT een afspraak hebben. Beter kan je gewoon naar de kroeg gaan of een vrouw op straat aanspreken. Die kans op een date is nog hoger!

 12. jack schreef:

  met jack app me is een nep site heb hem geprobeerd maar werd voortduren aan het lijntje gehouden vind de site heel duur twee euro vijftig per bericht gewoon helemaal nep voor zon dure site had ik wel meer verwacht

 13. Marcel schreef:

  Ik was zelf ook wat terughoudend na het lezen van bepaalde recensies maar heb mij daar alsnog aangemeld. Ik ben daar ook wel duidelijk in geweest naar de dame met wie ik contact had en zij had daar ook begrip voor, maar ik kon haar ook begrijpen dat ze niet gelijk prive gegevens wilde uitwisselen. Na een maand, waarin we elkaar toch wel goed hebben leren kennen, hadden wij een afspraak gemaakt met elkaar en mijn account nu gesloten daar omdat we elkaar nu regelmatig zien en het allemaal heel goed klikt tussen ons. Dus geen probleem met de site of wat dan ook maar begrip van beide kanten en dan kom je een stuk verder. Volg je gevoel heren, dat zegt je veel meer.

 14. Meike schreef:

  Na het artikel te hebben gelezen op RTL nieuws vond ik het wel even fijn om te laten weten dat ik na een half jaar zoeken mijn droomman heb gevonden. Ik wil er ook even over kwijt dat de keerzijde van dat artikel is dat leuke mannen met wie je een klik hebt ineens niets meer van zich laten horen of je dwingen om je een telefoonnummer te geven terwijl je ze nog helemaal niet kent. Gelukkig vond ik iemand die geduld had en volgend jaar verwachten we ons eerste kindje samen. Juist een goede ervaring dus!

 15. Wendy schreef:

  Ik heb ongeveer een maand gebruik gemaakt van deze datingsite en ik vond het vooral erg fijn dat je betaalt per bericht en niet aan een abonnement van 3 maanden vast zit ofzo. Ik heb 2 dates gehad waarvan eigenlijk alleen de laatste een “blijvertje” was en die zit nu naast me op de bank haha. Wij hebben dus een hele leuke ervaring met deze site! Aanradertje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---