Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Allemaal Schatjes Kosten en Review: Ervaringen en Informatie!
Allemaal Schatjes logo

Allemaal Schatjes Kosten en Review: Ervaringen en Informatie!

Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite in Nederland of België? Bij Allemaal Schatjes vind je ongetwijfeld de ideale date voor een gezellige avond of zelfs een serieuze relatie. Onze uitgebreide review en ervaringen helpen je om een weloverwogen keuze te maken. Ontdek de kosten, functionaliteiten en voordelen van Allemaal Schatjes, zodat je weet wat je kunt verwachten. Met onze gedetailleerde informatie kun je snel en gemakkelijk beslissen of deze datingsite bij jou past. Meld je gratis aan, maak een eigen profiel aan en begin direct met het vinden van jouw perfecte match. Lees nu onze review op WelkeOnlineDatingSite.nl!

1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Allemaal Schatjes: Datingsite voor gezellige avonden in Nederland en België!

Wanneer je woonachtig bent in Nederland of België dan vind je op de datingsite Allemaal Schatjes ongetwijfeld de ideale date voor een gezellige avond. Ben je op zoek naar een nieuwe serieuze relatie dan vind je hier voldoende aantrekkelijke advertenties van leuke mannen of vrouwen met eenzelfde verlangen. Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken om toegang tot de website te krijgen. Dit is geheel gratis, waardoor je gelijk over kunt gaan tot het maken van een eigen profiel.

Ontmoet jouw ideale date voor een gezellige avond

Wanneer je woonachtig bent in Nederland of België dan vind je op de datingsite Allemaal Schatjes ongetwijfeld de ideale date voor een gezellige avond. Ben je op zoek naar een nieuwe serieuze relatie dan vind je hier voldoende aantrekkelijke advertenties van leuke mannen of vrouwen met eenzelfde verlangen. Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken om toegang tot de website te krijgen. Dit is geheel gratis, waardoor je gelijk over kunt gaan tot het maken van een eigen profiel.

Verschillende opties

Naast het vinden van een serieuze relatie kun je op de datingsite Allemaal schatjes ook terecht, wanneer je op zoek bent naar een snel en spannend contact met een leuke man of vrouw. Hierbij kan de nadruk meer liggen op erotiek en zul je enkel profielen te zien krijgen van gelijkgestemden met eenzelfde verlangen. De website maakt hier duidelijk onderscheid in zodat je altijd weet waar je van op aan kunt en niet de profielen van leden voorbij ziet komen die met een andere intentie de datingsite bezoeken. Zo blijven de mogelijkheden gevarieerd, maar respectabel in gebruik. De verschillende mogelijkheden zijn zo gescheiden, waardoor je niet met een date eindigt die andere dingen verwacht dan waarvoor je je op de datingsite hebt aangemeld. Dit is een duidelijk voordeel van deze datingsite.

Zoekmachine met selectie

Je kunt zodra je bent ingeschreven een eigen profiel aanmaken, waarin jezelf presenteert. Op basis van de gegevens die je hierin deelt, worden de profielen van andere leden geselecteerd en getoond. Ook kun je zelf heel duidelijk aangeven in de zoekmachine waarnaar je op zoek bent. Uit de vele profielen zullen dan ongetwijfeld enkele uitspringen die je interesse krijgen. Met hen kun je dan via sms of chatfunctie verder in contact komen. De meeste profielen zullen een pasfoto hebben toegevoegd omdat je zo beter in beeld springt. Het is ook zeker aan te raden om zelf een foto te plaatsen. Zo kun je sneller berichten verwachten en kan het ware daten beginnen. Eerst online via de chatfunctie, waarbij uitgebreid kan worden geflirt. Totdat er iemand dusdanig uitspringt dat je hiermee op date wilt gaan.

Chatfunctie

Voor het versturen van berichten aan andere leden zijn kosten verbonden. Hiervoor kun je credits aanschaffen waarmee je kunt betalen per verzonden bericht. Om berichten te versturen zul je moeten upgraden naar een Premium membership. Bij de gratis account kun je wel door de diverse profielen scrollen op zoek naar leden die je aanspreken en waarmee je verder in contact zou willen komen. De credits zijn ook als bundels te kopen, zodat je hierop bovendien nog korting kunt krijgen. Door gelijk meerdere credits aan te schaffen, loop je geen risico om een bericht niet te kunnen verzenden. Het gesprek met een ander lid kan zo gewoon doorlopen. En een date is dan zo gemaakt.

Allemaal Schatjes screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Allemaal Schatjes?

 • Allemaal Schatjes biedt een breed scala aan aantrekkelijke advertenties van singles met serieuze intenties, waardoor je meer kans hebt om een geschikte match te vinden.
 • Het aanmaken van een account op Allemaal Schatjes is eenvoudig en gratis, waardoor je zonder financiële verplichtingen toegang krijgt tot de website.
 • Met Allemaal Schatjes kun je een eigen profiel aanmaken, waardoor je jezelf kunt presenteren en meer informatie kunt delen met potentiële dates.
 • De focus van de site op het vinden van een gezellige avond kan aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar informele ontmoetingen of nieuwe vriendschappen.
 • Er zijn positieve ervaringen en reviews van gebruikers die getuigen van succesvolle matches en leuke dates die ze hebben gevonden via Allemaal Schatjes.
 • Allemaal Schatjes lijkt niet zo populair te zijn in vergelijking met andere datingsites, waardoor de gebruikerspool mogelijk beperkt is.
 • De site biedt mogelijk minder geavanceerde en innovatieve functies in vergelijking met concurrenten, waardoor de gebruikservaring minder optimaal kan zijn.
 • Er zijn enkele klachten en negatieve ervaringen gemeld over de klantenservice van Allemaal Schatjes, zoals vertragingen in reacties of gebrek aan behulpzaamheid.
 • Hoewel het aanmaken van een account gratis is, kunnen de kosten voor premium functies of lidmaatschap hoger zijn dan bij vergelijkbare datingsites.
 • Hoewel er positieve reviews zijn, zijn er ook gemengde ervaringen van gebruikers, variërend van succesvolle matches tot teleurstellingen in het vinden van geschikte dates.

Begin jouw zoektocht naar liefde op Allemaal Schatjes

Allemaal Schatjes is een veelbelovende datingsite voor singles die woonachtig zijn in Nederland of België. Met een overvloed aan aantrekkelijke advertenties van leuke mannen en vrouwen met serieuze intenties, biedt deze site volop mogelijkheden om je ideale date te vinden. Het aanmaken van een account is eenvoudig en gratis, waardoor je snel toegang krijgt tot de website en kunt beginnen met het maken van je eigen profiel. De positieve ervaringen en reviews van gebruikers getuigen van de succesvolle matches die op Allemaal Schatjes worden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een gezellige avond of een nieuwe serieuze relatie, Allemaal Schatjes is de plek waar je wilt zijn. Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Allemaal Schatjes!

 • 2

  Populariteit

  De populariteit van Allemaal Schatjes laat te wensen over. Het aantal actieve gebruikers is teleurstellend en de pool van potentiële dates is beperkt. Je zult merken dat het vinden van een geschikte match een uitdaging kan zijn.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Allemaal Schatjes laat veel te wensen over. De interface is onhandig en verwarrend, waardoor het navigeren door de site een frustrerende ervaring is. Het kost veel tijd en moeite om de gewenste functies te vinden.

 • 4

  Functionaliteiten

  Allemaal Schatjes schiet tekort op het gebied van functionaliteiten. De site biedt beperkte opties en tools om je zoektocht naar een date te vergemakkelijken. Je zult merken dat essentiële functies ontbreken, wat het proces bemoeilijkt.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Allemaal Schatjes is teleurstellend. Het duurt lang voordat je een reactie krijgt, als je al een reactie krijgt. De medewerkers zijn niet behulpzaam en tonen weinig interesse in het oplossen van je problemen.

 • 3

  Kosten

  De kosten van Allemaal Schatjes zijn niet in verhouding tot de geboden diensten. Je betaalt een aanzienlijk bedrag, maar krijgt er weinig waarde voor terug. Er zijn betere alternatieven beschikbaar die meer waar voor je geld bieden.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Op basis van de bovengenoemde aspecten scoort Allemaal Schatjes zeer laag. De teleurstellende populariteit, het gebrek aan gebruikersgemak, beperkte functionaliteiten, gebrekkige klantenservice en hoge kosten dragen allemaal bij aan een lage totaalscore. Het is raadzaam om andere datingsites te overwegen voor een betere ervaring.

Veelgestelde vragen AllemaalSchatjes.nl

Wat zijn de kosten van Allemaal Schatjes?

De kosten van Allemaal Schatjes variëren afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals een maandelijks abonnement, een kwartaalabonnement en een jaarlijks abonnement. Voor specifieke prijsinformatie en details over elk abonnement, kun je het beste de officiële website van Allemaal Schatjes raadplegen.

Wat zijn de functies en mogelijkheden van Allemaal Schatjes?

Allemaal Schatjes biedt verschillende functies en mogelijkheden om je online datingervaring te verbeteren. Enkele van de functies die ze bieden zijn het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere leden, het verzenden en ontvangen van berichten, het bekijken van foto’s en het deelnemen aan chatrooms. Ze hebben ook een matching-algoritme dat je kan helpen bij het vinden van potentiële partners op basis van je voorkeuren.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij Allemaal Schatjes opzeggen?

Als je je lidmaatschap bij Allemaal Schatjes wilt opzeggen, kun je dit meestal doen via je accountinstellingen op de website. Zoek naar de optie “Lidmaatschap opzeggen” of iets vergelijkbaars. Volg de instructies op het scherm om je lidmaatschap succesvol op te zeggen. Als je problemen ondervindt of specifieke vragen hebt over het opzeggen van je lidmaatschap, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Allemaal Schatjes.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Allemaal Schatjes?

De ervaringen van andere gebruikers met Allemaal Schatjes kunnen variëren. Het is raadzaam om online beoordelingen en feedback van andere gebruikers te lezen om een beter inzicht te krijgen in hun ervaringen met de datingsite. Je kunt ook op internetforums of sociale media zoeken naar discussies over Allemaal Schatjes om te zien wat andere mensen zeggen. Houd er rekening mee dat de ervaringen van individuele gebruikers kunnen verschillen en dat het belangrijk is om je eigen oordeel te vormen op basis van je persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Biedt Allemaal Schatjes een mobiele app aan?

Op dit moment biedt Allemaal Schatjes geen officiële mobiele app aan voor iOS of Android. Je kunt echter nog steeds toegang krijgen tot de datingsite via de webbrowser op je mobiele apparaat. De website van Allemaal Schatjes is responsief en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, waardoor je gemakkelijk kunt bladeren en communiceren met andere leden, zelfs als je geen toegang hebt tot een desktopcomputer.

Laats bijgewerkt: 15 juni 2023

Eén reactie op “Allemaal Schatjes Kosten en Review: Ervaringen en Informatie!”

 1. Rens schreef:

  Hallo ik heb zeer slechte ervarngen met de site Allemaal Schatjes. Ook in uw artikel wordt gesproken over een mix van fakeprofielen en gebruikers. Uit een door mij uitgevoerd per provincie:
  Provincie “leden” fake gebruikers
  Drenthe 63 58 5 waarvan 3 leeg en zonder foto
  Flevoland 48 47 1
  Friesland 87 84 3
  Gelderland 164 160 4 waarvan 3 leeg
  Groningen 28 28
  Limburg 82 80 2

  Na deze bevindingen ben ik gestopt met mijn onderzoekje en heb geklaagd bij de site. Maar ja in de voorwaarden staat dat ze geen geld retouneren. Het is schandalig want de medewerkers doen je te allen tijden geloven dat afspreken tot de mogelijkheden bestaat en tot op heden worden nog steeds mensen misleid en geronseld via marktplaats. Het pure misleiding en oplichting want de kans dat je een echt zoekende treft is bijna nihil. Dit is niet de werkelijkheid zo als u in uw artikel vermeldt. Ook daar wordt gesproken dat er een deel fakeprofielen wordt gebruikt en dat is niet aan de orde. Gezien de uitkomst van mijn onderzoekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---