Home / Allemaal Schatjes – Kosten, Review en Ervaringen
Allemaal Schatjes logo

Allemaal Schatjes – Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je woonachtig bent in Nederland of België dan vind je op de datingsite Allemaal Schatjes ongetwijfeld de ideale date voor een gezellige avond. Ben je op zoek naar een nieuwe serieuze relatie dan vind je hier voldoende aantrekkelijke advertenties van leuke mannen of vrouwen met eenzelfde verlangen. Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken om toegang tot de website te krijgen. Dit is geheel gratis, waardoor je gelijk over kunt gaan tot het maken van een eigen profiel.

1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Wanneer je woonachtig bent in Nederland of België dan vind je op de datingsite Allemaal Schatjes ongetwijfeld de ideale date voor een gezellige avond. Ben je op zoek naar een nieuwe serieuze relatie dan vind je hier voldoende aantrekkelijke advertenties van leuke mannen of vrouwen met eenzelfde verlangen. Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken om toegang tot de website te krijgen. Dit is geheel gratis, waardoor je gelijk over kunt gaan tot het maken van een eigen profiel.

Verschillende opties

Naast het vinden van een serieuze relatie kun je op de datingsite Allemaal schatjes ook terecht, wanneer je op zoek bent naar een snel en spannend contact met een leuke man of vrouw. Hierbij kan de nadruk meer liggen op erotiek en zul je enkel profielen te zien krijgen van gelijkgestemden met eenzelfde verlangen. De website maakt hier duidelijk onderscheid in zodat je altijd weet waar je van op aan kunt en niet de profielen van leden voorbij ziet komen die met een andere intentie de datingsite bezoeken. Zo blijven de mogelijkheden gevarieerd, maar respectabel in gebruik. De verschillende mogelijkheden zijn zo gescheiden, waardoor je niet met een date eindigt die andere dingen verwacht dan waarvoor je je op de datingsite hebt aangemeld. Dit is een duidelijk voordeel van deze datingsite.

Zoekmachine met selectie

Je kunt zodra je bent ingeschreven een eigen profiel aanmaken, waarin jezelf presenteert. Op basis van de gegevens die je hierin deelt, worden de profielen van andere leden geselecteerd en getoond. Ook kun je zelf heel duidelijk aangeven in de zoekmachine waarnaar je op zoek bent. Uit de vele profielen zullen dan ongetwijfeld enkele uitspringen die je interesse krijgen. Met hen kun je dan via sms of chatfunctie verder in contact komen. De meeste profielen zullen een pasfoto hebben toegevoegd omdat je zo beter in beeld springt. Het is ook zeker aan te raden om zelf een foto te plaatsen. Zo kun je sneller berichten verwachten en kan het ware daten beginnen. Eerst online via de chatfunctie, waarbij uitgebreid kan worden geflirt. Totdat er iemand dusdanig uitspringt dat je hiermee op date wilt gaan.

Chatfunctie

Voor het versturen van berichten aan andere leden zijn kosten verbonden. Hiervoor kun je credits aanschaffen waarmee je kunt betalen per verzonden bericht. Om berichten te versturen zul je moeten upgraden naar een Premium membership. Bij de gratis account kun je wel door de diverse profielen scrollen op zoek naar leden die je aanspreken en waarmee je verder in contact zou willen komen. De credits zijn ook als bundels te kopen, zodat je hierop bovendien nog korting kunt krijgen. Door gelijk meerdere credits aan te schaffen, loop je geen risico om een bericht niet te kunnen verzenden. Het gesprek met een ander lid kan zo gewoon doorlopen. En een date is dan zo gemaakt.

Allemaal Schatjes screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Allemaal Schatjes?

 • Voor leden in Nederland en België
 • Voor dates met uitzicht op een vaste relatie of meer erotisch getint
 • Betaalde diensten in vorm van credits of upgrade naar Premium membership
 • Maakt gebruik van entertainment profielen
 • 2

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 4

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Eén reactie op “Allemaal Schatjes – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Rens Rens schreef:

  Hallo ik heb zeer slechte ervarngen met de site Allemaal Schatjes. Ook in uw artikel wordt gesproken over een mix van fakeprofielen en gebruikers. Uit een door mij uitgevoerd per provincie:
  Provincie “leden” fake gebruikers
  Drenthe 63 58 5 waarvan 3 leeg en zonder foto
  Flevoland 48 47 1
  Friesland 87 84 3
  Gelderland 164 160 4 waarvan 3 leeg
  Groningen 28 28
  Limburg 82 80 2

  Na deze bevindingen ben ik gestopt met mijn onderzoekje en heb geklaagd bij de site. Maar ja in de voorwaarden staat dat ze geen geld retouneren. Het is schandalig want de medewerkers doen je te allen tijden geloven dat afspreken tot de mogelijkheden bestaat en tot op heden worden nog steeds mensen misleid en geronseld via marktplaats. Het pure misleiding en oplichting want de kans dat je een echt zoekende treft is bijna nihil. Dit is niet de werkelijkheid zo als u in uw artikel vermeldt. Ook daar wordt gesproken dat er een deel fakeprofielen wordt gebruikt en dat is niet aan de orde. Gezien de uitkomst van mijn onderzoekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---