Home / Alleenstaandeouders.com – Kosten, Review en Ervaringen
Alleenstaandeouders.com logo

Alleenstaandeouders.com - Kosten, Review en Ervaringen

Het kan voor alleenstaande ouders soms lastig zijn om weer op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Veel singles zien het niet zitten om een relatie te beginnen met iemand die kinderen heeft. Dit kan zijn omdat de ander sowieso geen kinderen wil of omdat hij of zij niet te maken wil hebben met een ex-partner van zijn of haar geliefde. En met die ex-partner heb je nu eenmaal bijna altijd te maken als er kinderen in het spel zijn. Daarnaast kunnen kinderen soms een spelbreker zijn in een relatie, als zij de nieuwe vriend of vriendin van papa of mama niet zien zitten dan moet je stevig in je schoenen staan om je relatie toch te laten slagen. Maar als jij het wel wil proberen dan is Alleenstaandeouders.com zeker een optie om een nieuwe liefde te vinden.

Alleenstaandeouders.com
3
Beoordeling 3

Het gebruik is gratis

Op de website wordt aangegeven dat het gebruik volledig gratis is. Niet alleen het inschrijven is kosteloos, maar ook het ontvangen en versturen van berichten kost geen geld. Dit maakt de website natuurlijk meteen erg laagdrempelig. Als je niet vindt wat je zoekt kun je je gewoon weer uitschrijven en heeft het je verder geen geld gekost. De website lijkt goede en integere bedoelingen te hebben om mensen met kinderen te helpen een nieuwe liefde te vinden. Ook singles zonder kinderen kunnen zich inschrijven als zij open staan voor een relatie met een partner die kinderen heeft.

Gelijkgestemden ontmoeten

Het zal veel alleenstaande ouders goed doen om op een datingsite gelijkgestemden te ontmoeten. Het vinden van een partner is vaak toch lastig als je kinderen hebt. Veel mensen willen dit liever niet, omdat ze zelf geen kinderwens hebben of niet (deels) verantwoordelijk willen zijn voor de kinderen van een ander. Ook zijn dit soort relaties vaak wat lastiger, omdat de kinderen kunnen gaan dwarsliggen of omdat een eventuele ex-partner voor problemen kan zorgen als gevolg van afgunst of jaloezie. En dan is de ouder toch vaak geneigd om uiteindelijk voor dekinderen en niet voor de nieuwe liefde te kiezen. Een logische keuze, maar dit leidt wel vaak tot het stuklopen van dit soort relaties.

Veilig online daten

Alleenstaande ouders zijn vaak wat kwetsbaarder als ze gaan daten dan “gewone” singles. Ze hebben immers ook te maken met hun kinderen en die zijn er mede de dupe van als papa of mama wordt bedrogen door een mogelijke nieuwe liefde of als het daten steeds weer op een teleurstelling uitloopt. Natuurlijk kan een datingsite ondanks de goede bedoelingen er niet voor instaan dat dit niet gebeurt, maar Alleenstaandeouders.com geeft deze groep in ieder geval wel de mogelijkheid om veilig en zonder dat dit meteen handenvol geld kost op zoek te gaan naar een mogelijk nieuwe liefde. Je kunt onbeperkt berichten uitwisselen met de man of vrouw van je keuze en elkaar dus op een rustige manier leren kennen zonder dat er druk wordt uitgeoefend door oplopende kosten.

Alleenstaandeouders.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AlleenstaandeOuders.com?

 • Gratis datingsite voor alleenstaande ouders
 • Ook toegankelijk voor singles zonder kinderen
 • Duidelijke voorwaarden
 • De website richt zich op een specifieke doelgroep namelijk singles met kinderen. De site is dus niet algemeen toegankelijk. Maar hiervoor zijn voldoende alternatieven online te vinden.
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Alleenstaandeouders.com FAQ

Hoe kan ik Alleenstaandeouders.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite alleenstaandeouders.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Ouders account.

Alleenstaandeouders.com opzeggen

Alleenstaandeouders account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alleenstaandeouders.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Helaas, is het niet mogelijk door middel van enkele simpele klikken je account op te zeggen. Daarom moet je gebruik maken van het contactformulier. Deze vind je onder de link: “Contact” aan de onderkant van de website. Geef in het contactformulier aan dat je je account wilt opzeggen.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaandeouders.com!

Laats bijgewerkt: 30 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *