Home / Daten als Single ouder? Hier moet je zijn! / Alleenstaande-mamas.nl: kosten, review & ervaringen op een rijtje!
Alleenstaande Mama's logo

Alleenstaande-mamas.nl: kosten, review & ervaringen op een rijtje!

Ben je een alleenstaande moeder en op zoek naar een betrouwbare datingsite om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is Alleenstaande-mamas.nl misschien wel de juiste keuze voor jou. Op deze website kun je in een veilige en vertrouwde omgeving op zoek gaan naar nieuwe relaties, vriendschap of een date met andere ouders. Bovendien is het mogelijk om met andere alleenstaande moeders ervaringen en gedachten uit te wisselen. Onze review van Alleenstaande-mamas.nl biedt je een overzicht van de kosten, ervaringen en functies van deze datingsite, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Lees verder en ontdek of Alleenstaande-mamas.nl de juiste keuze is voor jou als alleenstaande moeder op zoek naar liefde en vriendschap.

Alleenstaande Mama's
4 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Alleenstaande-mamas.nl: De datingsite voor moeders op zoek naar liefde en vriendschap

“Alleenstaande Mama’s” is een datingsite voor moeders die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date met andere ouders. Op de datingsite Alleenstaande-mamas.nl kunnen moeders in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek gaan naar nieuwe relaties. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe partner die zelf ook kinderen heeft, dan zal deze datingsite de uitkomst kunnen bieden. Naast veel andere moeders staan er ook veel alleenstaande vaders op deze datingwebsite. Eigenlijk bestaat deze website uit 2 ingangen. Namelijk die van alleenstaande-papas.nl en bovengenoemde. Leden van beide datingsites worden dus aan elkaar gekoppeld. Je zult hier dus voornamelijk single mannen met kinderen tegenkomen. Ook is het mogelijk om met andere alleenstaande moeders gedachtes uit te wisselen.

YouTube player

Leuke contacten vinden

Nadat je je hebt ingeschreven kun je starten met het zoeken naar leuke contacten. Dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie. Hier kun jij aangeven wat jouw eisen voor een partner of vriendschap zijn. Vervolgens kun je contact opnemen met deze leden. Dit doe je door bijvoorbeeld een berichtje te sturen. Ook kun er voor kiezen om direct te gaan chatten. Mits de andere partij natuurlijk online is. Op deze manier bepaal jij dus geheel zelf het tempo! In je eigen profiel kun je iets over jezelf vertellen.

Waarom een uitgebreid profiel essentieel is voor succesvol online daten

Maak een zo uitgebreid mogelijke profiel. In je profiel kun je kenbaar maken waar jezelf opzoek naar bent.Dit is belangrijk omdat je toekomstige partner dan beter aan je gematched kan worden. Probeer overigens niet te overdrijven, maar je een beetje beter voordoen dan de werkelijkheid kan eigenlijk weinig kwaad. Iedereen doet zich namelijk over het algemeen iets beter voor op het internet. Gebruik wel realistische foto’s. Aangezien dit nogal verwarrend kan werken bij een eerste ontmoeting.

Betrouwbaar en veilig daten voor moeders

Blijf je liever anoniem? Geen probleem. Bij Alleenstaande-mamas.nl blijft je naam net zo lang afgeschermd als je zelf wilt. Je kunt dus altijd op een later moment beslissen om uit de anonimiteit te treden. Wil je dus eerst eens rustig rond kijken dan is dat geen enkel probleem. Het aanmaken van een profiel is namelijk geheel gratis. Hierdoor kun je eerst kijken of alleenstaande mama’s voldoet aan jouw verwachtingen. Wil je later gebruik maken van alle functionaliteiten, dan kun je zogenaamde credits kopen. Een credit kun je zien als een soort van prepaid kaart. Je zit dus niet aan een lidmaatschap vast.

Wees altijd voorzichtig

Elke dag krijgt deze datingsite samen met (alleenstaande mama’s) ongeveer 100 nieuwe profielen. Hiermee is dit de grootste datingcommunity specifiek gericht op ouders van Nederland. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen. Bedenk altijd wel zelf welke informatie je wilt delen met andere leden in je profiel. Er wordt aangeraden om altijd voorzichtig te zijn op het internet met het tonen van informatie over je kinderen. Het valt dus ook aan te raden om deze niet openbaar te plaatsen.

Op de datingsite worden ook verschillende datingtips gegeven en staan succesverhalen van andere leden. Ook jij kan je verhaal opsturen wanneer je een relatie hebt gekregen via deze datingsite. Nieuwschierig geworden? Schrijf je dan eens vrijblijvend in. Inschrijven is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Alleenstaande Mama's screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Alleenstaande Mama’s?

Het goedkoopste Alleenstaande Mama’s abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Alleenstaande Mama’s?

  • Alleenstaande-mamas.nl richt zich specifiek op alleenstaande moeders, wat het makkelijker maakt om gelijkgestemde singles te vinden.
  • De site heeft een uitgebreide database met profielen van alleenstaande moeders uit Nederland en België.
  • Alleenstaande-mamas.nl heeft een gebruiksvriendelijke interface en is gemakkelijk te navigeren.
  • De site biedt verschillende handige functies, zoals chatten en flirten, waardoor het gemakkelijk is om contact te leggen met andere singles.
  • Alleenstaande-mamas.nl heeft een goede reputatie en wordt als betrouwbaar beschouwd.
  • Alleenstaande-mamas.nl richt zich specifiek op alleenstaande moeders, waardoor het voor alleenstaande vaders moeilijker kan zijn om geschikte singles te vinden.
  • De site biedt geen gratis lidmaatschap aan, waardoor het nodig is om te betalen om van de diensten van de site gebruik te kunnen maken.
  • Alleenstaande-mamas.nl heeft geen uitgebreide persoonlijkheidstest of matching-algoritme, wat het moeilijker kan maken om de juiste match te vinden.

  De voordelen van een lidmaatschap op Alleenstaande-mamas.nl: veilig, vertrouwd en eenvoudig daten

  Alleenstaande-mamas.nl is een populaire datingsite voor alleenstaande moeders op zoek naar nieuwe relaties, vriendschappen en daten. De site biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar moeders gemakkelijk en eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen. De kosten voor een lidmaatschap zijn redelijk en er is een gratis proefperiode beschikbaar om de site uit te proberen. De site heeft een goede reputatie en veel succesverhalen van alleenstaande moeders die hun perfecte match hebben gevonden. De site heeft ook een community waar alleenstaande moeders ervaringen kunnen delen en steun kunnen vinden bij elkaar. Al met al is Alleenstaande-mamas.nl een geweldige keuze voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar liefde, vriendschap en een gemeenschap van gelijkgestemden.

  • 3.2

   Populariteit

   Alleenstaande-mamas.nl is een populaire datingsite onder alleenstaande moeders die op zoek zijn naar nieuwe relaties en vriendschappen. De site heeft een grote en actieve community van gelijkgestemde moeders.

  • 3.3

   Gebruikersgemak

   De website van Alleenstaande-mamas.nl is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Het aanmeldingsproces is snel en gemakkelijk, en de site biedt verschillende functies om het daten zo soepel mogelijk te maken.

  • 3.2

   Functionaliteiten

   Alleenstaande-mamas.nl biedt verschillende functies om het daten gemakkelijk en leuk te maken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld profielen bekijken, berichten verzenden en ontvangen, en deelnemen aan chatsessies.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Alleenstaande-mamas.nl is beschikbaar voor vragen en ondersteuning bij het gebruik van de site. De site heeft ook een FAQ-pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord.

  • 3.2

   Kosten

   De kosten voor een lidmaatschap op Alleenstaande-mamas.nl zijn redelijk en er is een gratis proefperiode beschikbaar. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Al met al is Alleenstaande-mamas.nl een geweldige datingsite voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar nieuwe relaties en vriendschappen. De site is populair en biedt een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te navigeren interface, handige functies en goede klantenservice. Bovendien zijn de kosten redelijk en is er een gratis proefperiode beschikbaar.

  Alleenstaande Mama’s FAQ

  Hoe kan ik Alleenstaande Mama's opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Alleenstaande-mamas.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Mama’s account.

  Alleenstaande Mama's opzeggen

  Alleenstaande-mamas.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alleenstaande Mama’s en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Roze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de roze button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaande-Mamas.nl!

  Wat is Alleenstaande-mamas.nl?

  Alleenstaande-mamas.nl is een online datingplatform voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Het platform biedt verschillende functies om leden te helpen bij het vinden van een geschikte partner.

  Wat zijn de kosten van een lidmaatschap op Alleenstaande-mamas.nl?

  Alleenstaande-mamas.nl biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties. Met een gratis lidmaatschap kunnen leden profielen bekijken en interesse tonen in andere leden. Voor extra functies, zoals het versturen van berichten en het zien wie het profiel heeft bekeken, moeten leden een betaald lidmaatschap aanschaffen. De kosten van een betaald lidmaatschap variëren van € 14,95 per maand tot € 29,95 per maand, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap.

  Kan ik mijn Alleenstaande-mamas.nl lidmaatschap opzeggen?

  Ja, leden kunnen hun lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Dit kan worden gedaan via de website of door contact op te nemen met de klantenservice van Alleenstaande-mamas.nl.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Alleenstaande-mamas.nl?

  Leden kunnen contact opnemen met de klantenservice van Alleenstaande-mamas.nl door een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

  Is Alleenstaande-mamas.nl veilig en betrouwbaar?

  Ja, Alleenstaande-mamas.nl neemt de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform serieus en maakt gebruik van verschillende maatregelen om de privacy van leden te beschermen. Leden kunnen erop vertrouwen dat hun persoonlijke informatie veilig is opgeslagen en dat alle profielen op het platform worden gecontroleerd om nepaccounts en oplichters te voorkomen.

  Laats bijgewerkt: 05 mei 2023

  4 reacties op “Alleenstaande-mamas.nl: kosten, review & ervaringen op een rijtje!”

  1. MGTOW-2 schreef:

   Inderdaad nauwelijks vrouwen online. Berichten worden doorgaans niet eens gelezen. Vermoedelijk is er geen actief bestand van vrouwelijke leden. Je hebt hier als man zijnde letterlijk en figuurlijk niets te zoeken. Inderdaad een hoog gehalte aan praktische potkapsels met obees onderstel. Inschrijven is echt zinloos en zonde van je geld. Trouwens er zitten op gewone datingsites en apps als Tinder ook genoeg alleenstaande moeders dus……… waarom naar een aparte site hiervoor.
   Uiteindelijke resultaat was geen enkele date. Op andere sites had ik wel dates.

  2. PIETER JAN schreef:

   HELLO alleenstaande MAMA’s ORGINISATOREN
   heb net voor 2 maanden betaald aan deze site(??)– NIET INVESTEREN en
   50% van de ladies wonen bij een vaste partner en houden er een extra vakantie/liefje
   op na/ naam .. adres naam bekend bij mij persoonlijk/ geen enkele reacties ontvangen
   vandaag 29/07/2017 was de SITE niet te gebruiken verschillende malen ingelogd
   doch SERVOR ERROR of dergelijke net dat het WKend begint en dat je mogelijke afspraken kunt ??? maken – VALT alleen staande mama’s OUT OF ORDER – NIET IN GEBRUIK–service ??
   want op heden staan er veel madammen met 10 jaar of meer jongere foto’s op tot je te zien
   krijgt ( als je ze ooit ziet) DUS zeker niet doen NIET BEGINNEN AAN DEZE SITE
   AAN DE ORGANISATOREN VAN DEZE site — sluit DE WINKEL AUB IN .BE–

  3. Filip schreef:

   Ik sluit me volledig aan bij bovengaande commentaar (met het verschil dat ik in België woon). Ik heb tevens nog geen enkele reactie gehad op al de mailtjes die ik stuurde op Alleenstaande-mama’s. Telkens zet ik mijn profiel af voor een aantal maanden omdat ik het beu ben. Als ik het daarna weer aanzet, krijg ik dadelijk een drietal mails. Zonder te betalen kan je zelfs de standaard mails zoals; ‘Dank je ‘x’ dat je mijn profiel hebt bezocht’, niet lezen. Dit ruikt naar afzetterij! Tekens moet je opnieuw een betaling uitvoeren om deze standaard mails (die je dan enkel ontvangt de eerste 3 dagen nadat je weer eens sinds lange tijd on-line bent geweest) te kunnen lezen. Op je antwoorden komt nooit of nooit reactie! Ik vind dit heel erg vreemd en ga er na zolang niet verder mijn tijd en geld in steken.

  4. alleenstaande vader schreef:

   Mijn ervaring met de site alleenstaande mama’s is dat nagenoeg alle berichten die je stuurt ongelezen blijven. Zonde van je tijd dus. Je kunt ook als betalend member niet zien of degene die je aanschrijft ook betalend is (alleen dan kan het bericht worden gelezen). De lol is er zo snel van af. Ook blijkt dat er slechts weinig vrouwen (stuk of 5 in heel nederland) online zijn. Vaak telkens dezelfde.
   Ik heb nog een paar maanden abonnement over, maar kan helemaal niks er mee. 60 euro verspild.
   Ik heb maar een advies: NIET DOEN, NIET BEGINNEN AAN DEZE SITE. (tenzij je het leuk vindt om berichten te schrijven die niet worden gelezen).
   Ps ook zeer veel ‘volslanke types met praktische potkapsels, maar dat is weer een heel ander verhaal)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---