datingsite parship

Home » Alleenstaande Mama’s – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Alleenstaande Mama's logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

4

Alleenstaande Mama’s – Kosten, Review en Ervaringen

 

“Alleenstaande Mama’s” is een datingsite voor moeders die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date met andere ouders. Op de datingsite Alleenstaande-mamas.nl kunnen moeders in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek gaan naar nieuwe relaties. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe partner die zelf ook kinderen heeft, dan zal deze datingsite de uitkomst kunnen bieden. Want naast veel andere moeders staan er ook veel alleenstaande vaders op deze datingwebsite. Eigenlijk bestaat deze website uit 2 ingangen. Namelijk die van alleenstaande-papas.nl en bovengenoemde. Leden van beide datingsites worden dus aan elkaar gekoppeld. Je zult hier dus voornamelijk single mannen met kinderen tegenkomen. Ook is het mogelijk om met andere alleenstaande moeders gedachtes uit te wisselen.

Nadat je je hebt ingeschreven kun je starten met het zoeken naar leuke contacten. Dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie. Hier kun jij aangeven wat jouw eisen voor een partner of vriendschap zijn. Vervolgens kun je contact opnemen met deze leden. Dit doe je door bijvoorbeeld een berichtje te sturen. Ook kun er voor kiezen om direct te gaan chatten. Mits de andere partij natuurlijk online is. Op deze manier bepaal jij dus geheel zelf het tempo! In je eigen profiel kun je iets over jezelf vertellen. Maak een zo uitgebreid mogelijke profiel. In je profiel kun je kenbaar maken waar jezelf opzoek naar bent.Dit is belangrijk omdat je toekomstige partner dan beter aan je gematched kan worden. Probeer overigens niet te overdrijven, maar je een beetje beter voordoen dan de werkelijkheid kan eigenlijk weinig kwaad. Iedereen doet zich namelijk over het algemeen iets beter voor op het internet. Gebruik wel realistische foto’s. Aangezien dit nogal verwarrend kan werken bij een eerste ontmoeting.

Betrouwbaar en veilig daten voor moeders

Blijf je liever anoniem? Geen probleem. Bij Alleenstaande-mamas.nl blijft je naam net zo lang afgeschermd als je zelf wilt. Je kunt dus altijd op een later moment beslissen om uit de anonimiteit te treden. Wil je dus eerst eens rustig rond kijken dan is dat geen enkel probleem. Het aanmaken van een profiel is namelijk geheel gratis. Hierdoor kun je eerst kijken of alleenstaande mama’s voldoet aan jouw verwachtingen. Wil je later gebruik maken van alle functionaliteiten, dan kun je zogenaamde credits kopen. Een credit kun je zien als een soort van prepaid kaart. Je zit dus niet aan een lidmaatschap vast.

Elke dag krijgt deze datingsite samen met (alleenstaande mama’s) ongeveer 100 nieuwe profielen. Hiermee is dit de grootste datingcommunity specifiek gericht op ouders van Nederland. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen. Bedenk altijd wel zelf welke informatie je wilt delen met andere leden in je profiel. Er wordt aangeraden om altijd voorzichtig te zijn op het internet met het tonen van informatie over je kinderen. Het valt dus ook aan te raden om deze niet openbaar te plaatsen.
Op de datingsite worden ook verschillende datingtips gegeven en staan succesverhalen van andere leden. Ook jij kan je verhaal opsturen wanneer je een relatie hebt gekregen via deze datingsite. Nieuwschierig geworden? Schrijf je dan eens vrijblijvend in. Inschrijven is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

 

alleenstaande mama's kosten screenshot

 

Alleenstaande Mama’s kosten abonnement

150 Credits

€15,99
€15,99
 • VIP-toegang 15 dagen

300 Credits

€ 27, 99
€ 27, 99
 • VIP-toegang 30 dagen

900 Credits

€59,99
€59,99
 • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Alleenstaande Mama’s abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Alleenstaande Mama’s kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Alleenstaande Mama’s. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Alleenstaande Mama’s actie en korting

Kijk voor actuele kortingen op onze kortingen en acties pagina!

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen eerdere acties of kortingen geweest.

Meer over Alleenstaande-Mamas.nl

Alleenstaande Mama’s opzeggen en account verwijderen

 

Alleenstaande Mama’s Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Alleenstaande Mama’s. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Alleenstaande Mama’s? Geef hieronder jouw reactie!

 

Alleenstaande Mama's Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.8About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Alleenstaande Mama’s – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Inderdaad nauwelijks vrouwen online. Berichten worden doorgaans niet eens gelezen. Vermoedelijk is er geen actief bestand van vrouwelijke leden. Je hebt hier als man zijnde letterlijk en figuurlijk niets te zoeken. Inderdaad een hoog gehalte aan praktische potkapsels met obees onderstel. Inschrijven is echt zinloos en zonde van je geld. Trouwens er zitten op gewone datingsites en apps als Tinder ook genoeg alleenstaande moeders dus……… waarom naar een aparte site hiervoor.
  Uiteindelijke resultaat was geen enkele date. Op andere sites had ik wel dates.

 2. PIETER JAN PIETER JAN schreef:

  HELLO alleenstaande MAMA’s ORGINISATOREN
  heb net voor 2 maanden betaald aan deze site(??)– NIET INVESTEREN en
  50% van de ladies wonen bij een vaste partner en houden er een extra vakantie/liefje
  op na/ naam .. adres naam bekend bij mij persoonlijk/ geen enkele reacties ontvangen
  vandaag 29/07/2017 was de SITE niet te gebruiken verschillende malen ingelogd
  doch SERVOR ERROR of dergelijke net dat het WKend begint en dat je mogelijke afspraken kunt ??? maken – VALT alleen staande mama’s OUT OF ORDER – NIET IN GEBRUIK–service ??
  want op heden staan er veel madammen met 10 jaar of meer jongere foto’s op tot je te zien
  krijgt ( als je ze ooit ziet) DUS zeker niet doen NIET BEGINNEN AAN DEZE SITE
  AAN DE ORGANISATOREN VAN DEZE site — sluit DE WINKEL AUB IN .BE–

 3. Filip Filip schreef:

  Ik sluit me volledig aan bij bovengaande commentaar (met het verschil dat ik in België woon). Ik heb tevens nog geen enkele reactie gehad op al de mailtjes die ik stuurde op Alleenstaande-mama’s. Telkens zet ik mijn profiel af voor een aantal maanden omdat ik het beu ben. Als ik het daarna weer aanzet, krijg ik dadelijk een drietal mails. Zonder te betalen kan je zelfs de standaard mails zoals; ‘Dank je ‘x’ dat je mijn profiel hebt bezocht’, niet lezen. Dit ruikt naar afzetterij! Tekens moet je opnieuw een betaling uitvoeren om deze standaard mails (die je dan enkel ontvangt de eerste 3 dagen nadat je weer eens sinds lange tijd on-line bent geweest) te kunnen lezen. Op je antwoorden komt nooit of nooit reactie! Ik vind dit heel erg vreemd en ga er na zolang niet verder mijn tijd en geld in steken.

 4. alleenstaande vader alleenstaande vader schreef:

  Mijn ervaring met de site alleenstaande mama’s is dat nagenoeg alle berichten die je stuurt ongelezen blijven. Zonde van je tijd dus. Je kunt ook als betalend member niet zien of degene die je aanschrijft ook betalend is (alleen dan kan het bericht worden gelezen). De lol is er zo snel van af. Ook blijkt dat er slechts weinig vrouwen (stuk of 5 in heel nederland) online zijn. Vaak telkens dezelfde.
  Ik heb nog een paar maanden abonnement over, maar kan helemaal niks er mee. 60 euro verspild.
  Ik heb maar een advies: NIET DOEN, NIET BEGINNEN AAN DEZE SITE. (tenzij je het leuk vindt om berichten te schrijven die niet worden gelezen).
  Ps ook zeer veel ‘volslanke types met praktische potkapsels, maar dat is weer een heel ander verhaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑